- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.201
herkese şimdiden iyi günler ve iyi akşamlar diyeyim a.s.
ben çıkıyorum şimdi 5km yürüyerek arkadaşıma gidicem ordan eşim gelip alıcak başka bir arkadaşımıza gidicez beraber kaydirigubbakcemile ordan geç döneriz heralde. girebilirsem girerim, giremezsem yarın görüşürüz. zenancım bugünün raporunu yarın sabah yazarım canım. herkesi kocaman öptüm ŞenizŞeniz
kaalliisim banada fal bakanaa balımmm neler olucuuu kaydirigubbakcemile3
merak ettim avatar süper ama bayıldımm hihoyyyt
kızlar sizinde canını sigara böreği
su böreğii
un kurabiyesi
sonram çükolatalı pasta çekiyormuu şakkıdı
heeee istiyo nereus cadısı:mymeka: canımız herşeyi istiyo.. bugün tüm takımın masrafları senden istediğini ısmarla bize :teytey: saat 17.00 paşakapısında olacağız buluşalım getir yiyelimcokacimcoook zira önümüzdeki hafta rekoz kilo vermiş bir gurupla karşı karşıya kalacaksın... akşam yeni yasa çıkıyor :lepi: koğuş ağası mehalim işini bitirip taslağımı onayladığında kötükedihüsokötükedihüso... bugün takım yiyebildiği kadar yesin o yüzden ses çıkartmıyorum..kötükedihüso
falınada listeleri yapayım bakacam şekerimmirmirmirmir
canlarım merhabalar..
ben kızımı götürdüm sonrada yürüyüş yapıp geldim hava mis gibiydi çok sıcaktı artık tek tsihirt ile çıkabiliyoruz.. yolumun üzerinde patlama olmuş yine biz gitmeden 2-3 dakika önce.. trafik alt üst olmuştu kazalar bile oldu çok fazla itfaiye ve ambulans vardı.. 3 katlı bir apartmanın altında dükkanda meydana gelmiş doğalgazmı ne bilinmiyor bir kanalda 10 yaralı diğerinde 20 yaralı diyor çok şükürki yaşamını yitiren olmamış... bir kaç ay öncede spordan çıktığımda yine yolumun üzerinde yine sadece ben oradan geçmeden 2 dakika önce bir patlama meydana gelmişti ... bunları görüp yakından tanık olunca farklı düşünceler sarıyor insanı işte böyle düşüne düşüne geldim.. çocuklarımı, kendi yaşamımı geçmiş ve geleceğimi.. offf...
kızımın az işi var pcde sizin mesajlarınıza baktım ama okuyamadım o işini halletsin bende darbe defterimi alıp geleyim:roflol: başınıza geleceklerden sorumlu değilim :roflol: hafta arası uyarı yaptığımda arbe olacak dediğimde takımdan çıkışınızı vermediğiniz için gelecek her türlü kuralı kararı kabul etmiş bulunmaktasınızdelikafadulden geri dönüşünüz yok... Paşakapısının önünde buluşalım bol eşofman, pijama, fotoğraf makinesi, mp3 çalarlarınızı, stepper aletlerinizi, koşu bantlarınızı almayı unutmayın, temiz çamaşırları sonra kocalarımız getirir:roflol::roflol:
çiğ köpte partisi biter bitmez bu yaptığın kızabileceğimiz şeyi bizede anlatçan bijo kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol: söylim de dayanabilceni sanmıyorum. sonra bişey olursa küfretme kız bana :roflol::roflol:
hadi allah yardımcın olsun canım işin zor... kötükedihüsocanlarım ben çıkıyorum işler beni bekler şu dersane olyıda ayrı bir sorun önce dersaneye gidecem orayı bir dağıtiyim diyorum bir darbede orda lazım kalliste benimle gelirmisin sen nasıl darbe yapılaacanı bliyon ...klava:
hadi senin regl var benim neyim varMerhabalar geÇmİ kaldım bİlmİyorum ama sabahtan İŞ yerİnde denetİm vardı bİlgİsayar baŞına hİÇ oturamadım malesef ben tekrar 81,100 Çıktım ama reglİyİm onun etkİsİ muhtemelen ÇÜnkİ yedİklerİme dİkkat ettİm ama artık bu hafta gÜzel kİlo verİcem kendİme sÖz verdİm
canım kızın ne kadar zamanda kaç kilo verdi... o senin kullandığın desteği oda kullanıyormu merak ettim.. benim ufaklıkta ablaları ile aynı kiloda 10 yaşında 56 filandı şimdi 52 olmuş bisiklet binerek verdi bu kiloyuda... çok seviniyor ama kilo verdikçe.. geçen yılda yüzmeye giderek düşürmüştü böyle 6-7 kilo... senin kızının kilosu ne kadar..saolasın canım benim inşallah hep beraber başaracaz benim kilo vermemde sizlerin çok etkisi oluyor bide kızımın tabiki canım benim 13 yaşında oda kilolarla boğuşuyor ama başaracaz
valla sportim sonra inceleyeyim diye bırakmıştım sen yazdığında.. aman maşallah diyelim ne güzel değişmiş ölçülerin a.s.siteye yeni girdiğimde 28/3 sayfa 505'de ölüçlerimi yazmıştım.
ilk önce eski ölçülerimi yine yazıyım sonra yenisi gelecek
28/03/09 ölçülerim:
boy: 168 cm
60 kg
bel 70 cm
karın: 84 cm
basen: 100 cm
günlerden 15/05/09
57,500 kg
bel: 65 cm
karın: 78 cm
basen: 96 cm
işte gurur tablom :)
ay zenanım bilmiyorum nasıl bir plan uygulamamız gerek ama liste yapmayan çok kişi var herkes bir fikir söylese daha rahat olacağız...hayirli cumalar hemen kilomu yazip cikayim 72.0 kizlar ben aynen boyle devam edicem
kilo veren arkadaslara tebrik ediyorum veremeyenlere tebrik etsemmi etmesemmi bilmiyom cunku kacamak yapan yapanaydi bu hafta
hayallerimizi geciktirmenin anlami yok kizlaar cabuk toparlanalim diyorum siki bir liste bulalim kendimize yada bir yeme duzeni planliyalim ve ona uyalim diyorum herkezi opuyorum firsat bulunca gelcem
hadi canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle.... çabucak kurtulacaksın inşallah..birazdan çıkıp babama gidicem kahvaltısını hazırlayıp, maaşı çekmeye gidicem... borçlara dağıtıcam bakalım...
bismillahirrahmanirrahim...ilk ödemelerim...inş tez zmnda biter...
tüm cevapları yazmışsın burada canım aman ne hoş olmuş eşindemi yapıyor sizinle diyet... kızınada kocaman maşallah diyelim.. takım arasındada aslında spor yarışması yapabiliriz sen kızını alıp yürüyüş yaparsın zenan misafirleri gittiğinde elifini alır çıkar benimde kızlar beni yalnız bırakmazlar çocuklarımızında yaptıklarını yazabiliriz aslında motivasyon olur...gelelim beni bu sıkıntılı günlerde beni birazda olsa mutlu eden tek olaya giden kilolara şu anda tam 89 KİLO geliyorum arkadaşlar süper yaaaaaaaaa.havalara uçuyorum .
:enbuyukkk:apartmanın temelleri de bir oh çekmiştir heralde çekdiği yük bayağı azaldı bizim evden benden 8 kilo kızımdan 5.5 kilo eşimdende 6 kilo gitti ufak kızımda bizim yediklerimizden yediği için (halbuki arada ağzına tıkıştırıyorum ne bulursam)1 kilo da ondan yani bizim evden 20 kilo yük kalktı arkadaşlar hepinizi çoook öpüyorum
bizde seni seviyoruz canım.. ben takımımın samimiyetine çok inanıyorum esteğine çok güveniyorum.. kendim bir adım atamamış olsamda kilo veren arkadaşlarım olunca inanın kendim vermiş gibi seviniyoruma.s. bu takımda buluştuğumuz için hepimiz şanslıyız sanırım..İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLAR...İYİKİ BU SİTEYE GELMİŞİM VE İYİKİ KALLİSTEM KARŞIMA ÇIKMIŞTA SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLMUŞ...
hemen listeleri bir toparlayayım bakalım.. melisimde gelmiş ben yokken ..veririm tabeke şekeriğim böyle yardımlaşma destek için takım olmadıkmı kardeş takım seçmedikmi... hemen halledelim...
mehalim geldikten sonrada darbe günlüklerimiz açıklanır nınınınınnnnnnnşakkıdı
güzellerim bende cikip yatacagim. sabah gelemem saat 14.00 e kadar calisiyorum. kilom malesef ayni. 74.2. kallisim ben 10bin adimimi hic bozmadim canim. en az 10bin yapiyorum yatana kadar. ama kopuk kopuk yani hepsi birden yada iki defada degil. bu konuda fikrini rica edecegim. görünüs olarak toplanmaya basladim. selülitlerde azalma görüyorum. ama kilom pek yavas gidiyor. sabirla devammi edeyim sok diyetmi yapayim yoksa bir süre arami vereyim?10bin adimi bir yada iki defada yaparsam dahami basarili olurum sasirdim kaldim. okadar göbek at kalca kivir oldugun yerde say tövbe tövbe..kaydirigubbakcemile2
iyi geceler canlarim . yarin icin basarilar diliyorum hepinize. öpüldünüz kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?