Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hemen listeleri bir toparlayayım bakalım.. melisimde gelmiş ben yokken ..veririm tabeke şekeriğim böyle yardımlaşma destek için takım olmadıkmı kardeş takım seçmedikmi... hemen halledelim...

mehalim geldikten sonrada darbe günlüklerimiz açıklanır nınınınınnnnnnnşakkıdı

herkese şimdiden iyi günler ve iyi akşamlar diyeyim a.s.
ben çıkıyorum şimdi 5km yürüyerek arkadaşıma gidicem ordan eşim gelip alıcak başka bir arkadaşımıza gidicez beraber kaydirigubbakcemile ordan geç döneriz heralde. girebilirsem girerim, giremezsem yarın görüşürüz. zenancım bugünün raporunu yarın sabah yazarım canım. herkesi kocaman öptüm ŞenizŞeniz

Merhaba güzellerim geçmişi detaylı okumadım yalan yok şöyle bir göz attım ama güzel haberler var güzel kilo verenler var hepinizi kocaman öptümm:)) okul çıkışı artıkın görüşürüz hadi bakalım:))

5 km mı kıız hışın çıkar kıızzz kaydirigubbakcemile3 :1shok:
kız yazık sana eziyet etme kendine kuşum görüşürüzz öptümmm en kocamanından Şeniz

kaalliisim banada fal bakanaa balımmm neler olucuuu kaydirigubbakcemile3
merak ettim avatar süper ama bayıldımm hihoyyyt

kızlar sizinde canını sigara böreği
su böreğii
un kurabiyesi
sonram çükolatalı pasta çekiyormuu şakkıdı

5.TAKIM **104.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80.7 / 81.1 / -0.4 / -0.50% )
reyhanxx54 ( 74.2 / 74.2 / 0.0 / 0.00% )
zenan25 ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69% )
cedric ( 98.8 / 98.8 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 83.3 / 82.5 / 0.8 / 0.96% )
bijoux ( 72.2 / 71.1 / 1.1 / 1.52% ):teytey:
sportie ( 58.0 / 57.5 / 0.5 / 0.86% )
xTABU ( 98.5 / 98.5 / 0.0 / 0.00% )
siyahbeyazgunler ( 56.3 / 55.9 / 0.4 / 0.71% )
mersa ( 92.0 / 89.0 / 3.0 / 3.26% ):hooray::içelim::teytey:
Kalliste ( 73.2 / 73.6 / -0.4 / -0.55 )klava:kötükedihüso
5:TAKIM TOPLAM KİLO 859.7 / 854.2 / 5.5 / 0.64% )

xtabucum geçen hafta site sorunludu ya canım senin kilonu yanlış algılamışım ama bu hafta düzeltmeye kalkarsam püsküüte çok iş çıkar ve tüm istatistiki bilgilerinde değişmesi gerekir... özür diliyorum bu hata için ama 2 haftaya bir baktığın zaman bir kaybımız yok sadece doğru bilgi geçmemişiz.. bir daha dikkat ederiz canım 2. kez oldu bu takım tarihinde..

Son düzenleme:

heeee istiyo nereus cadısı:mymeka: canımız herşeyi istiyo.. bugün tüm takımın masrafları senden istediğini ısmarla bize :teytey: saat 17.00 paşakapısında olacağız buluşalım getir yiyelimcokacimcoook zira önümüzdeki hafta rekoz kilo vermiş bir gurupla karşı karşıya kalacaksın... akşam yeni yasa çıkıyor :lepi: koğuş ağası mehalim işini bitirip taslağımı onayladığında kötükedihüsokötükedihüso... bugün takım yiyebildiği kadar yesin o yüzden ses çıkartmıyorum..kötükedihüso

falınada listeleri yapayım bakacam şekerimmirmirmirmir

ayy vallamıı toplaşıyonuzmuuu ne güzell
bizim topikde güzel türkiyem insanlarıı
ben antep istanbull mardin toplaşamıyokk
siz yiyin bana yazdırın garsonada nereminin selamı var diyin o anlar yerimseniben :roflol:
afiyet bal şeker olsun
biliyorum darbe günlüklerini ergenekoncular şakkıdı
nazi kanpına çeviriyonuz demekk sizi gerek 1. lik oldu baya kızlar
koşun hoplayın zıplayın kızlarr güzel haberlerle haftaya gelin bizee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım ya allahım seni korumuş valla o anda da ordan geçiyo olabilirdin verilmiş sadakaların varmış :Saruboceq::Saruboceq:
delikafaduldendelikafadulden valla darbe için hazırız akşamdan bavulları topladık aletlerimizi aldık paşakapısına gitmeye hazırırz delikafaduldendelikafadulden yeterki şu kilolar gitisn cezamız neyse çekeriz artık kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kilo veren arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum allahım devamını sağlasın inşallah hedeflerinize hemencik ulaşın kilo veremeyen bende dahil ne yapalım artık darbe belki bizi silkeler kendimize getirir.:Saruboceq:

:roflol::roflol: söylim de dayanabilceni sanmıyorum. sonra bişey olursa küfretme kız bana :roflol::roflol:
çiğ köpte partisi biter bitmez bu yaptığın kızabileceğimiz şeyi bizede anlatçan bijo kaydirigubbakcemile

hadi allah yardımcın olsun canım işin zor... kötükedihüso

hadi senin regl var benim neyim var 3 gün yedim yedim şimdi son 3 günde toparlayamadım durumu ama yediklerime çok dikkat etmeye başladım bu hafta süper olacak...kötükedihüso

saolasın canım benim inşallah hep beraber başaracaz benim kilo vermemde sizlerin çok etkisi oluyor bide kızımın tabiki canım benim 13 yaşında oda kilolarla boğuşuyor ama başaracaz
canım kızın ne kadar zamanda kaç kilo verdi... o senin kullandığın desteği oda kullanıyormu merak ettim.. benim ufaklıkta ablaları ile aynı kiloda 10 yaşında 56 filandı şimdi 52 olmuş bisiklet binerek verdi bu kiloyuda... çok seviniyor ama kilo verdikçe.. geçen yılda yüzmeye giderek düşürmüştü böyle 6-7 kilo... senin kızının kilosu ne kadar..

valla sportim sonra inceleyeyim diye bırakmıştım sen yazdığında.. aman maşallah diyelim ne güzel değişmiş ölçülerin a.s. birde sayfayı filan yazmış yerim seni benalkisalkisalkis

ay zenanım bilmiyorum nasıl bir plan uygulamamız gerek ama liste yapmayan çok kişi var herkes bir fikir söylese daha rahat olacağız...

birazdan çıkıp babama gidicem kahvaltısını hazırlayıp, maaşı çekmeye gidicem... borçlara dağıtıcam bakalım...
bismillahirrahmanirrahim...ilk ödemelerim...inş tez zmnda biter...
hadi canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle.... çabucak kurtulacaksın inşallah..

tüm cevapları yazmışsın burada canım aman ne hoş olmuş eşindemi yapıyor sizinle diyet... kızınada kocaman maşallah diyelim.. takım arasındada aslında spor yarışması yapabiliriz sen kızını alıp yürüyüş yaparsın zenan misafirleri gittiğinde elifini alır çıkar benimde kızlar beni yalnız bırakmazlar çocuklarımızında yaptıklarını yazabiliriz aslında motivasyon olur...
eşlere gelince.. bizim istikrarlı olduğumuzu görünce onlarda mantıklı düşünü destek olabiliyorlar şanslı kişilerdensin benim gibi:1rolleyes:

İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLAR...İYİKİ BU SİTEYE GELMİŞİM VE İYİKİ KALLİSTEM KARŞIMA ÇIKMIŞTA SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLMUŞ...
bizde seni seviyoruz canım.. ben takımımın samimiyetine çok inanıyorum esteğine çok güveniyorum.. kendim bir adım atamamış olsamda kilo veren arkadaşlarım olunca inanın kendim vermiş gibi seviniyoruma.s. bu takımda buluştuğumuz için hepimiz şanslıyız sanırım..

bi bakıyım dedim kimseler yok !

mehalimcim sana yediklerimi yazıyım

akşam yemeğimi choclate la birlikte yedik.
brüksel lahanası yemeği bir tabak yağsız diyebilirim
yanında bi kase yoğurt
gecede 3 kuru kayısı

sabah kepekli poaça + tek şekerli çay
arada karışık bitki çayı
öğlen : 1 adet kadınbudu köfte
1 domates
1 salatalık
2 kaşık yoğurt
biraz önce yarım paket kbar

akşam yine brüksel lahanası yemeğimden kalanı yemeyi düşünüyorum

durumum budur şekerim

bu arada her akşam yürüyüş yapıyoruz çok iyi oluyor

canımcım çok teşekkür ederim. Ben de eve geldim hazırlanmaya bi bakayım dedim.
Hepiniz öpüldünüz. En büyük kardeş takım hihoyyythihoyyythihoyyyt

reyhan ablacım sen her gün düzenli yapıyorsun ama bize söylemediğin bir sorununmu var .. motivasyonun düşük son zamanlarda vede kilon durdu... stresliysende durur kilon biliyorsun yani bilemedimki şimdi ne diyeceğimi.. sıkıntın varsa anlat ablamda belki yardımımız dokunur...ama şuda varki bende haftalarca spora gidince sen zayıfladın diyip duruyorlar evde eşim kızlarda aynı .. ama kiloda değişiklik olmuyor.. böyle haftalarca durup sonra azda olsa iniyorum sen iyi biliyorsun belki seninde öyle bir dinlenme durgunluk dönemin var..şok diyeti henüz bir kaç hafta önce yaptın ablacım yapma istersen sen yine devam et sabredip bak birden düşme ihtimalin çok fazla bana kalırsa...

merhabalar . ay şu çokkk çokkk eski üyeniz nerde .... hehe
kazasız altlatmış izini hadi .........400 gr.la ... bende negüzel vermiştim hafta başına regl sobota etti ... neyse haftaya inşallah ...

mehal nerelerde görünmüyo hiç .......

haftaya sıkıyönetim varmiş neler ediyonuz bakayım nurhayatı ajan göndereyimmi .....

reyhanxx54 kullanıcısından alıntı

güzellerim bende cikip yatacagim. sabah gelemem saat 14.00 e kadar calisiyorum. kilom malesef ayni. 74.2. kallisim ben 10bin adimimi hic bozmadim canim. en az 10bin yapiyorum yatana kadar. ama kopuk kopuk yani hepsi birden yada iki defada degil. bu konuda fikrini rica edecegim. görünüs olarak toplanmaya basladim. selülitlerde azalma görüyorum. ama kilom pek yavas gidiyor. sabirla devammi edeyim sok diyetmi yapayim yoksa bir süre arami vereyim?10bin adimi bir yada iki defada yaparsam dahami basarili olurum sasirdim kaldim. okadar göbek at kalca kivir oldugun yerde say tövbe tövbe..kaydirigubbakcemile2
iyi geceler canlarim . yarin icin basarilar diliyorum hepinize. öpüldünüz kocaman

ablacım şok diyetlerden meded umma gittinden hızlı geri gelirler yavaş olsun ama senin olsun ....

hereketlerini yaparken yarım saat geçmesine dikkat etki yag eritsin ..... aç kalma şu benım yaptıgım dr. verdigi 2 saat işini bi dene illa çok yemene gerek yok 3 kayısıda bir ara ögün .

selamlar ben geldimmmm. aslinda bir saat önce gelmistimdeeeee. gecmisi okudum.. uzun süren durgunlugun ardindan cok güzel bir kaynasma oldu takimda.
siteye girilmiyordu herkes birbirinden habersizdi..
cok güzel kilolar vermissin güzellerim tebrik ediyorum hepinizi. hele mersacigim masallah harika gidiyorsun 3 kocaman kilo bir haftada düsünsene seker yeni dogmus bir bebek kadar kilo kaybettin bir haftada.. allah nazarlardan saklasin. bijomda iyi kilo vermis devami gelir insallah,

ben geldimm. Beklenilen insan,şahane yaratık. İşte o ben ben ben geldim :roflol::roflol:

Analiz mi istiyosunuz alın size analiz...alkisalkisalkis

Bu hafta hızla yolunda ilerleyen engel tanımam çekülün yoldan diyenler kim mi? Bakınız aşağıya

mersa ( 3.26% )..Uçuyorum tutmayın beniiiii
bijoux ( 1.52% )..Hollwood,sarımsak derken hıı:lepi:
siyahbeyazgunler ( 0.71% )..Dans dans danas ve gitsin kilolarkaydirigubbakcemile2

Amanin geç kalmayalım hele az çekilin da geldik geliyoruzz

chocolategirl ( 0.96% ).Salla dertleri,inadına gülümse hayata,ianadına Şeniz
sportie ( 0.86% )..kaçamaksız arkadaşım benim aman sen kaçma bi yerlereyerimseniben
zenan25 ( 0.69% ).Bu hatunda çok istikrarlı yahu ne derece yaparım neden eksiye düşerim diyorkaydirigubbakcemile5

Hehehehe geldik mi kıpırdamam hiçç bir yerlere dokunmayın bana diyenlere..:1closedeyes:
reyhanxx54 ( 0.00% )..Yıllandıkça şarap gibi güzelleşen hatun.Buaralar özler olduk seni ona göreee:çok üzgünüm:
cedric ( 0.00% )..ee hadi be güzelim taşı artık şu evide rekorla dön artık:sm_cool:
xTABU ( 0.00% )..Son gaz devam durmak yok:Saruboceq:

Yaşasın kötülük şimdide ekside gidenleri deşifre edeceğim kaydirigubbakcemile3

canzi3445 ( -0.50% )..Hımmm sustum susuyrum susamıyorum. kaydirigubbakcemile3hadi zıpla hoplaa
Kalliste ( -0.55 ) ..Eski üyeyemiş geri dönmüşmüş .sevsinler seni gitmediki dönsün :roflol:

**Hey millet haftaya bende listeye girecem ona göre önümden çekilin :))
**Gelen giden varmıydı:uhm: e varsada gelene hg gidene by by diyelim ozaman .
**İlerleyen saatlerde yeni eşleştirme listeleri hazırladım bu kez farklı biraz ikili eşleme yaptım .Bakalım beğenecekmisiniz.( hele bi beğenmeyin )klava::roflol:
**kallis sultanda size kampa sokmaya niyetli fena görevlerle geliyor kendisi kasları,çelik yelekleri giyinin derim benden söylemesi.

haklisin aebenim... belki birkacyüz gr veriliyor sok diyetle ama arkasindan 3 hafta tik yok. belkide kas yapmisimdir.. insallah yani ne bileyim bir ümit. bende bu ümide asildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…