- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.221
kızlar çarşamba -perşembe günlerini kür günü ilan etmiştim...........
bugun ve yarın bitki çaylarınıza ağırlık verin......vücudunuzu temizleyecek şeyler yapın.1 hafta yedıgımız tuzu atalım........maydonoz suyu için........
canım senn pirinç lapası yapmıştın gecen bi ara etkisi olmuşmuydu? yarın bende yapayım eğer etk,isi olduysa
haklısınız valla kızlar artık verilen sözler inandırıcılığınıda yitiriyo
bu arada kıraz sapıda ödem atıyodu değilmi tubiş
canım garfi 2 haftalık değil 2-3 aylık diyerek izne ayrılmıştı teyzesine gidecekti destek olmaya ama hiç haber vermedi bizde daha doğrsu bende hiç iletişim numarası ya da face i yok o yüzden onu bilmiyorum dalinde burdan koparsam hiç kilo veremem diye izni kesip gelmişti ama hiç buraya gelmedi ne olacak bilmiyorum
inan bende o kadar koşturmaca altında gene de 2 satırda olsa bişeyler yazmaya çalışıyorum açıkcası takımda ne kadar toparlanmaya çalışsakda bi türlü toparlanamıyoruz o yüzden paylaşım alanındaki kurallar kesinleştikten sonra bizde takım içinde daha katı kurallar koymalıyız diye düşünmekteyim
evet dilekçim......kiraz sapı+ mısır püskülü çok iyi bunlar.....
sevdam maşallah menülerin çok hafiff
kuzum seninkide çok hafif olmamış mı :26:
simit susam
krakerler olmamış
yapıldı
aa ne oluyo herkes salata meze tarzında beslenmiş. bi kabak yemeği var ve et sote.. kızlar az sebze tüketelim. yanlışmı düşünüyorum :26::26:
menüm
sabah kornfleks
ara yok
öğle tas kebabı 2 dilim ekmek yoğurt
ara 1 elma
akşam 2 kaşık kıymalı yumurta -domat-peynir-1.5 dilim ekmek
ara 5 kiraz-2 kayısı-1 yeni dünya
su fazlasıyla içildi. spor 40 dakika koşuve yürüyüş..ve göbiş hareketleri
ilaçların etkisi hala devam ediyormu yoksa sevda...
bende ne oldu bu corni niye pasifize oldu diyorum hayırdır kuzum ya niye yaptılar bunu sana...
55 tane yaptım canım dün ama hakkaten bele yükleniyo benim bel sorunum olmamasına rağmen belimde hissettim baskıyı...
dilek cim ben sana mantı göndereyim bak kaynanam yaptı misler gibi çok güzel sen ye güzel güzel mantıları bu hafta fazla kilo verme sen sanırım 66 ları görürsün bu gidişle yaaa
kanıma giriyon şahnurr yok yok yemiyim 66 ları görmekde fena olmaz yaaa
kızlar çarşamba -perşembe günlerini kür günü ilan etmiştim...........
bugun ve yarın bitki çaylarınıza ağırlık verin......vücudunuzu temizleyecek şeyler yapın.1 hafta yedıgımız tuzu atalım........maydonoz suyu için........
canım senn pirinç lapası yapmıştın gecen bi ara etkisi olmuşmuydu? yarın bende yapayım eğer etk,isi olduysa
cornican 10 dakika önce 50 tane yaptım ama ben yorumları okudum bacağıda kalınlaştırıyormuş benim bacakların incelmeye ihtiyacı var ne yapacam ben?zes; evet cnm sıkıyönetim var ve sen hala squata başlamadın!!!!!
sevda cnm Google pirinç lapası yaz zaten direk kk da çıkıyor.....
ayy 2 saattır yol yuruyorum.......öldüm ya yenı geldım eve
dünden berı nıye buralarda kımse yok
valla vakti olan birisi garf ve daline özel mesaj atabilirmiii.... hani kk ya girdiğinde topiğe uğramasada özel mesajını okuyacaktır....
garf izne çıkarken tam süre belirtmedi eman değeldi çünkü ama bukadar uzun da beklemiyordum doğrusu...
corni normalde dalinin ve benim cezamız bu hafta da bildirimde bulunmamak adınaydı ama son kural değişimleri konusu meydana çıkınca mu meseleyi bir süre askıya mı alsak diyorum emin değilim...
bizim eğitim vari garip durum devam etmekte...
cornican 10 dakika önce 50 tane yaptım ama ben yorumları okudum bacağıda kalınlaştırıyormuş benim bacakların incelmeye ihtiyacı var ne yapacam ben?
http://www.kadinlarkulubu.com/soru-...tleri-kal231ay305-b252y252t252yormu351-3.html cornican şu yukarıdaki linkte okudum ama resim filanda vardı ondan dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?