Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

masallah sizlere nazar degmesin ne guzel hem yediklerinize dikkat ediyosunuz hem de spor yapiyosunuz cok ozendim..
her gun yatarken yarindan itibaren dikkat edicem diyorum sabah olunca acikiyorum ve yine rast gele seyler yiyorum

bugun mesela

sabah
1 kase special k ve 2% yagli sut.
1 buyuk kupa karisik Cin bitki cayi (bebek olmasi icin)

Ara
1 yuvarlak sandvic ekmeginin arasina 1 ucgen gulen inekli light krem peynir

Oglen
1 yuvarlak sandvic ekmegi arasina beyaz peynir, marul, domates, zeytin

Ara:
1 isirik special k protein bar (sonra icindekilere baktim, helal degilmis, cope attim)
yuvarlak minik kremali biskuviler,
acili bi kucuk paket cips
1 sise diyet cola (0 kalori)

yuruyus de 30 dakika.
sanirim aksam artik hicbi sey yememeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
cornican 10 dakika önce 50 tane yaptım ama ben yorumları okudum bacağıda kalınlaştırıyormuş benim bacakların incelmeye ihtiyacı var ne yapacam ben?
hımmmmm kalınlaştırırsa bende yapmam valla

tamam ben bugün ikisine de mesaj atarım geldiklerinde bana dönsünler

katılıyorum sana canım o kuralı es geçeceğiz sanırım... yeni kurallar koymak gerekecek bu kurallar da püskütün oylamadan çıkacak kurallarına bağlı

kuzum unuttum ben dün 60 yapmayı bugün yapsam almaz mı

günaydınlarrrr
bu gece küçüğü babaya bıraktım büyüğü de anneye yatak odasına girdim akşam saat 10,30 da kapıyı kapattım ve bir yattım sabah 6 da uykumu almış vaziyette kalktım keyfim yerine geldi kaç gündür uykusuzdum sabahın köründe 75 squatımı yaptım sonra da kahvaltımı neyim yapıp işe geldim benim için gene bol koşturmacalı bir gün başladı bakalım hayırlısı olsun

ne güzel şahnurcum sen düzenli yapıyorsun ben dün unuttum gitti... Ama bugün yapacam bele baskı yapıyormu sendede ben mi yanlış oturuyorum

ne güzel şahnurcum sen düzenli yapıyorsun ben dün unuttum gitti... Ama bugün yapacam bele baskı yapıyormu sendede ben mi yanlış oturuyorum

valla jujum aslında hareketi belki hatalı yapıyorum benim bel değil ama diz kapağının üst kısmındaki kaslar çok ağrıyo ilk 3 gün felaketti ama alıştım dünki 70 i iştyerinde yapmıştım bugün de sabahın köründe yaptım bu arada tartıldım sabahleyin neyseki gecen hafta aldığım kg gitmiş hatta az da olsa aşağısına inmiş hoşuma gitti işin doğrusu ben annemler gelince cozuturum diyordum ama cozutmadan güzel bi sekilde yiyip yürüyüşümü de ihmal etmeden düzenli yapıyorum dün yürüyüş parkurunda kaanın eski sınıf arkadaşının annesini gördüm yaklaşık 1senedir görmüyordum kadımn beni görünce tanıyamamış ee tabii kadın en son gördüğünde ben 88-90 kg arasındaydım şimdi ise 68 civarı nerdeyse 20 kg kendimle gurur duydum bu arada

tebrik ederim şahnur valla onca koşturmaca arasında bile dikkat ediyorsun... Süpersin tek diyeceğim bu sana ..

Günaydın arkadaşlar, yine ay sonu ve birazcık yoğunum..Hesaplar, toplamalar vs.. kafam karmakarışık geçmişi okudum biraz ve yine yazamasamda takip etmeye devam ediyorum

tubiişş napıon kız bu saatte yalnızmısınnnn

a sen gelmişsin ben cıkmısım eşimle film izliyorduk pc acıktı......

cnm çok üzgünüm ama bu sekılde kılo vermen mumkun degıl yanı mumkun ama ne kadar istikrarlı olur bilemıyecegım..şimdi hatalarına bakarsak;

1-öğlen yedıgın sandivic ekmegı çok yanlış.bıldıgın beyaz ekmek yıyorsun ,hamburger ekmegı!!!
2-ara karnımızı doyurmak ıcın yapılan bır öğün degıldır..sadece bır sonrakı öğün de yemeklere saldırmamak için yapılan ufak bır atıştırmadır.....mesela 1 elma yada 2 adet cevız gibi veya da 1 bardak ayran
3-biskuvı yemek hem de kremalı bir ödül olmalı bence...ayrıyeten dıyet cola 0 kalorı dıye bırsey yok bence..ona ınanıp sık sık içme...asitlı ne de olsa selulıt yapabılır....oooooooo cipsi görmemişim..... olmaz böyle....

yaww jujum zes ortaya bişey attı ona lınk atmıştım .sizde bakın ona göre kararınızı verin
neyse zararın neresinden dönersen kardır...bugun devam et bari....ya da lınkı oku öyle devam et....

ohhh iyi yapmıssın

yarını çok merak ediyorum.takım ortalamamız kaç olacak.
kurallar belirlenecek ,oylamaya açılacak...
biz nasıl kurallar belırlıyecegız yepyenı bır dönem başlıyor belkıde:26::26::26:

ara öğünle ana öğünde aynı şeyleri yemişsin bide yuvarlak ekmek gerisini söylemiyorum bile böyle kilo vermen mümkün değil 2 3 gün dikkat et arkası gelicek emin ol

herkese kocaman gunaydıınnnnn

bugun cok ac olarak uyandımm 500 ml su ıctım su an beklemedeyım dırekt kahvaltı yapmadım yoksa bılıyorum gozum donecek mıdeyı suyla sısırdım bakalım yarın buyuk gunn...../B]

Son düzenleme:
bu arada herkese GÜÜÜNNAAYYYDDDIIINNN (seda sayan gibi)

bende sabah sahide 1 sat tempolu yürüyüsümü yaptım squatıda yaptım ooohhh rahat rahat oturuyorum birazdan evide toparlarsam deymeyin keyfime

yarını çok merak ediyorum.takım ortalamamız kaç olacak.
kurallar belirlenecek ,oylamaya açılacak...
biz nasıl kurallar belırlıyecegız yepyenı bır dönem başlıyor belkıde:26::26::26:

bende çok merak ediyorum

iyi yapmışsın cnm bende eşimle oğluma patates kızarttım ama yemedim

yarın çok güzel olacak hadi bakalım

bu arada herkese GÜÜÜNNAAYYYDDDIIINNN (seda sayan gibi)

bende sabah sahide 1 sat tempolu yürüyüsümü yaptım squatıda yaptım ooohhh rahat rahat oturuyorum birazdan evide toparlarsam deymeyin keyfime

süpersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…