Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de facede ekli dalin, ara ara paylaşımlarını ve oyun bildirelirin görüyorum..Herşey yolundadır inşaallah, ben de merak ettim...önceden yazardı, artık bişi de yazmıyor :26::26:

sınavdan sonra ilk işim romanlarıma dalmak olacak

ahh birso ahh ama olsun bu bile bir şey......pideyı unut birsooooooooo!!!!!!!!!!!! sakın

dalin hoşgeldınnn herhengı bır sorun olmamasına sevındım.....2,5 kg mu??? çok kötüüüüü:26::26::26:

dalincim istersen paylaşım alanını oku.çok daha katı kurallar getırılecek...işin sonunda artık takımdan uzaklaştırma değil direk diskalıfıye var......:26:

kız sen genemı banlandın

hemen bakayım.kuralalra

Ben helikopterle evine götürdüğü bölümdeyim eeee kamçılar vs. okuyunca öyle sandıydım
ohooooo sen daha başlardasın ilişki yeni başlıyo....

Grey : amacımız zevk vermek ana....

evet cok ıyı olur yenı kurallar lazım.uzaklastırma keısnlıkle kalkmalı sonuc bnmkı gıbı oluyo olsun be hacım verırız noclakkı 1 haftada verebılırmıyımkıı bı denıyecem

valla uzaklaştırma değilde artık diskalifiye yoluna gidiliyo dalin.. yani toparlanma ve silkinme zamanı

ohooooo sen daha başlardasın ilişki yeni başlıyo....

Grey : amacımız zevk vermek ana....

valla uzaklaştırma değilde artık diskalifiye yoluna gidiliyo dalin.. yani toparlanma ve silkinme zamanı

İşte okumama kararı aldım eve gidip, uzanıp okuyorum ohhh miss, ne huzurlu

İşte okumama kararı aldım eve gidip, uzanıp okuyorum ohhh miss, ne huzurlu
zaten işte okumada sen gelenin gidenin çok oluyo.. ben iyte okuyordum ama bizim odanın geleni gideni olmaz monitörün arkasına çekelip okudum ama birisi ne okuyorsun diye soracak diye de canım çıkıyordu

Hayvan gibi sevişen melek yada şimdilik öyle

2 VE 3 OKU Sonra düşüncen değişcek

hoşgeldin sefa geldin canmm. hiç sıkma canını hepberaber veririz kilocukları.

kız bak atarım seni takımdan doğru konuş greyciğimle ilgili...

heyyyy kaptanım sana saygım sonsuz amaaa gereyy benimmmmmmmm

ama akşam yemeğine davetliyim nasıl yemeyeceğimm..:26::26: hem yarım az deği mii

al güzelim senin olsun.... ama grey özelliklerini benimkine aşılasak fena olmaz

az değil tabı yanı tartı öncesı için kötü olmuş.....nasıl telafı edeceksın...????

bıraz önce eşimle belediyeye gıttık tabı yürüyerek,çok yoruldum,çok sıcak....emlak vergısının yarın son günü...aranızda ödemesı gereken varsa unutmasın!

bıraz önce eşimle belediyeye gıttık tabı yürüyerek,çok yoruldum,çok sıcak....emlak vergısının yarın son günü...aranızda ödemesı gereken varsa unutmasın!
bizimkini eşim hallettiğinden hiççç haberim olmaz ama bi hatırlatim bende gecikmeye girmesin....

ben yeşil çayımı içtim unutan varsa yapsın bi tane

Son düzenleme:
herkese selamlar ...bende sabah işlerimi ,yemeğimi yaptım,kocamı doyurdum uyuttum geldim.... ee neler yaparsınız bea ,nasılsınız bakem....

saah
1 diliimekmek
domates
zeytin

ara
erik

öğlen
1 kase yoğurt

akşam
taze fasulye
pilav etli 3 kaşık

su
içtim

spor
1 saat plates

kızlar çentiğin hafifliyorum(uçan pembe fil) topiğine spor raporu yazmıyonuz mu? ben bugün yazmaya başladım

o nedir zes ilk duydum şimdi yenimi topik...

tatlım olmaz olamaz yiyemezsin....hadi barı yedin bisküviyi cipsi neden yiyoyrsun...kola aynen yani cornicanın dediği gibi içemezsin ...ekmekğini değiştirmelisin ,kepekli ,çavdar yada tam buğday ekmeği yemelisin....bunları yedin madem yürüyüşü neden yapıyosun onu da yapma madem ayy ağırmı oldu ki birazcık....sen takıl bize menüleri gözden geçir kim ne yemiş ne kadar yemiş ertesi gününü ona göre planla tatlım...

şahnurum helal olsun bacım sana...

şahnurum benimde ilk gün yaparken sol dizim biraz ağrı yaptı ,2. günde birazcık belimde sonra bacaklarımın üst kısımları acıdı ama şimdi bişeycik olmuyor alıştı sanırım....

.

yarın çok güzel olacak hadi bakalım

süpersinn

[video=youtube;i1pGLsXlgiU]http://www.youtube.com/watch?v=i1pGLsXlgiU[/video]

maydonoz kaynattım bende bugün içiyorum arada...harbi çok güzel ödem attırıyor valla...

yapim mi?:26:

bildirim yapmam bantıklı olacak bu aşamada ...

bence de yap kaptanım benim....

dalin canım hg balım...sıkıntı yapma kendine sen en kısa sürede atarsın onları.......

evet cok ıyı olur yenı kurallar lazım.uzaklastırma keısnlıkle kalkmalı sonuc bnmkı gıbı oluyo olsun be hacım verırız noclakkı 1 haftada verebılırmıyımkıı bı denıyecem

verirsin tatlım özelliklede sen verirsin...birde yerleşmiş kilo olmadığı için rahatlıkla atarsın...

bizimkini eşim hallettiğinden hiççç haberim olmaz ama bi hatırlatim bende gecikmeye girmesin....

ben yeşil çayımı içtim unutan varsa yapsın bi tane

ben içtim bir tane de akşam içicem...

.

ooooooooo sevda iyi gördüm seni güzelim eski formuna kavuştun canım aman nazar değmesin....

ooooooooo sevda iyi gördüm seni güzelim eski formuna kavuştun canım aman nazar değmesin....

kavuşmaya çalışıyorum meltemim...kendi içime kapandıkça baktım ki daha kötü hissediyorum kendimi ve sirkelenmeye karar verdim....ve şu an iyiyim sizleri seviyorum....aslında gamzenin birtane kitabı var siktir et diye onu okumaya başladım harbi iyi geliyor valla...

.

gamze girinin elli tonunu bitirince ona başla sen vovvvvvvvvvvv

al güzelim senin olsun.... ama grey özelliklerini benimkine aşılasak fena olmaz

az değil tabı yanı tartı öncesı için kötü olmuş.....nasıl telafı edeceksın...????
koşacam koşacam
Yok beee sadece romanlarda bulunur böyle erkekler..Hem yakışıklı, hem zengin hem de iyi sevişiyor ayyy iyice edepsizleştim ben

ahhhhh gamzem kitabı bitirince etrafıma bakınıyodum böyle bi tip var mı diye. eşim bu kitaba bayıldığımı görünce bende okuyacağım dedi bende dedim o sarmaz seni olsun okuyacağım bu neymiş böyle etkiledi seni diye ve 1. nin yarısına kadar okudur. gülme kırizleri geçirdi ..neymiş bu cristian diyee

tamamdır kaptanım okusun da...çok duysal falansa kapılır giderim ben meltem .... burcumun özelliklerini çok fazla taşıyorum sanırım ....YENGEÇ ...
hııııııııııııı duygusay canımmmm sorma öyle bi duygusal kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben iki kere okudum sen gamzeye sor sana duygu bölümünü özet geçsin
valla okudumu kızzzz.. ben okutmaya çekindim sen böyle kitaplarımı okuyorsun diye bana çemkirecek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…