- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.301
Ay sonu yaa jujum ondan yine bu aralar katılamıyorum :26:
Eve gidince en büyük huzurum ve zevkim hem dinlenmek hemde kitap okumak oluyor, ben bayıldım jujum griye yaabu kadar net ve bu kadar iştahlı anlatım olur bir arkadaşıma söylemiştim hemen almış, bu gün başlıyor
Gülüm vala geldim bakk
Ben de facede ekli dalin, ara ara paylaşımlarını ve oyun bildirelirin görüyorum..Herşey yolundadır inşaallah, ben de merak ettim...önceden yazardı, artık bişi de yazmıyor :26::26:
CANIM BENDE KULLANMADIĞIM MEKİK ALETİ var bide plates lastiği onlarla mekik çekiyom. videoyu açma fırsatım olmuyo.
maşallah canmm
hayırlısı olur inşallah
ben akşam arkadaşlara davetliyim menü pideee yarım yiyeceğim olur dimi :26::26::26:
bu arada çok giremiyorum yarıngündüz hiç giremeyebilirim arkadaşlar. tabi sabah evden çıkmadan bildirimimi yaparım. gecede sunucuyum ve daha hiç çalışmadım. birde kızımında gösterisi var onu da hazırlayacağım.
selam kızlar sımdı gamze faceden yazdı yaruın bıldırım yapabılıormusum cezamız bıtmıs sanırım.gelememe sebebım cezalı olmamız bus efer sukur sorunsuz hastalıksız mutlu bır hafta gecırdım nazar degemsın
bu takımdan uzaklastırma cezasını okadar sacma ve gereksızkı basıma gelınce analdım 2 bucuk kılo aldım takımdan sogudum.hıc guıresım gelemdı ceza deyınce.bence puskuutle konusulup bu ceza ısının kaldırılması sart.resmen soguklk gırıyor araya.yıyosunda yıyosun ohhhh bıldırım yok kılo evrme derdı yok 2 hafta sorn gene baslarım noclakkı tınıyetıyle.
eee sızler neler yaptınız gorusmeyelı herkeşlee nasıl
sınavdan sonra ilk işim romanlarıma dalmak olacak
ahh birso ahh ama olsun bu bile bir şey......pideyı unut birsooooooooo!!!!!!!!!!!! sakın
dalin hoşgeldınnnherhengı bır sorun olmamasına sevındım.....2,5 kg mu??? çok kötüüüüü:26::26::26:
dalincim istersen paylaşım alanını oku.çok daha katı kurallar getırılecek...işin sonunda artık takımdan uzaklaştırma değil direk diskalıfıye var......:26:
ohooooo sen daha başlardasın ilişki yeni başlıyo....
Ben helikopterle evine götürdüğü bölümdeyimeeee kamçılar vs. okuyunca öyle sandıydım
evet cok ıyı olur yenı kurallar lazım.uzaklastırma keısnlıkle kalkmalı sonuc bnmkı gıbı oluyoolsun be hacım verırız noclakkı 1 haftada verebılırmıyımkıı bı denıyecem
ohooooo sen daha başlardasın ilişki yeni başlıyo....
Grey : amacımız zevk vermek ana....
valla uzaklaştırma değilde artık diskalifiye yoluna gidiliyo dalin.. yani toparlanma ve silkinme zamanı
zaten işte okumada sen gelenin gidenin çok oluyo.. ben iyte okuyordum ama bizim odanın geleni gideni olmaz monitörün arkasına çekelip okudum ama birisi ne okuyorsun diye soracak diye de canım çıkıyorduİşte okumama kararı aldımeve gidip, uzanıp okuyorum ohhh miss, ne huzurlu
Hayvan gibi sevişen melekyada şimdilik öyle
selam kızlar sımdı gamze faceden yazdı yaruın bıldırım yapabılıormusum cezamız bıtmıs sanırım.gelememe sebebım cezalı olmamız bus efer sukur sorunsuz hastalıksız mutlu bır hafta gecırdım nazar degemsın
bu takımdan uzaklastırma cezasını okadar sacma ve gereksızkı basıma gelınce analdım 2 bucuk kılo aldım takımdan sogudum.hıc guıresım gelemdı ceza deyınce.bence puskuutle konusulup bu ceza ısının kaldırılması sart.resmen soguklk gırıyor araya.yıyosunda yıyosun ohhhh bıldırım yok kılo evrme derdı yok 2 hafta sorn gene baslarım noclakkı tınıyetıyle.
kız bak atarım seni takımdan doğru konuş greyciğimle ilgili...
sınavdan sonra ilk işim romanlarıma dalmak olacak
ahh birso ahh ama olsun bu bile bir şey......pideyı unut birsooooooooo!!!!!!!!!!!! sakın
dalin hoşgeldınnnherhengı bır sorun olmamasına sevındım.....2,5 kg mu??? çok kötüüüüü:26::26::26:
dalincim istersen paylaşım alanını oku.çok daha katı kurallar getırılecek...işin sonunda artık takımdan uzaklaştırma değil direk diskalıfıye var......:26:
al güzelim senin olsun....2 VE 3 OKU Sonra düşüncen değişcek
hoşgeldin sefa geldin canmm. hiç sıkma canını hepberaber veririz kilocukları.
heyyyy kaptanım sana saygım sonsuz amaaa gereyy benimmmmmmmm
ama akşam yemeğine davetliyim nasıl yemeyeceğimm..:26::26: hem yarım az deği mii
2 VE 3 OKU Sonra düşüncen değişcek
hoşgeldin sefa geldin canmm. hiç sıkma canını hepberaber veririz kilocukları.
heyyyy kaptanım sana saygım sonsuz amaaa gereyy benimmmmmmmm
ama akşam yemeğine davetliyim nasıl yemeyeceğimm..:26::26: hem yarım az deği mii
al güzelim senin olsun....ama grey özelliklerini benimkine aşılasak fena olmaz
bizimkini eşim hallettiğinden hiççç haberim olmaz ama bi hatırlatim bende gecikmeye girmesin....bıraz önce eşimle belediyeye gıttık tabı yürüyerek,çok yoruldum,çok sıcak....emlak vergısının yarın son günü...aranızda ödemesı gereken varsa unutmasın!
saah
1 diliimekmek
domates
zeytin
ara
erik
öğlen
1 kase yoğurt
akşam
taze fasulye
pilav etli 3 kaşık
su
içtim
spor
1 saat plates
iyi akşamlar bu da benim menüm
sabah
1 ev yapımı poaça
2 zeytin
ara
3-4 erik
öğle
ayran
2 galeta
ara
yok
akşam
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
ara
1/2 portakal
2 yeni dünya
su tamam
70 squat tamam
1 saat parkurda tempolu yürüyüş tamam
iyi geceler
menüm:
sabah:
haşlanmış ıspanak üzeri sarımsaklı yoğurt
öğle:
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
akşam:
haşlanmış 1 servis kaşığı kadar makarna üzeri küçük ton balığı
spor:
50 sukuat
1 saat gezintili yürüyüş yavaş tempolu oldu
kızlar çentiğin hafifliyorum(uçan pembe fil) topiğine spor raporu yazmıyonuz mu? ben bugün yazmaya başladım
merhaba arkadaşlar gün boyunca giremedim. bu cuma yıl sonu şenliğimiz var baya bi yoğunum ona hazırlanıyoruz. akşam kuaför spor ev işi derken bu saati buldu. tabi acukda hürrem yaptım
canım farkındamısın kaçgündür az yiyosun vücudun sana küsmesin :26::26:
gerçekten süperara öğle yok yok yok.
sabah kahvaltısı çok olmuş
benim menüm
sabah 1 dilik kk ekemk domat -peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara elma
öğle çeyrek tost-ayran
ara 3 form bisküvi
akşam 1 tabak domat-salatalık sogan ve peynirden oluşan salata ve 1 dilim kk ekmk-1 dilim karpuz
ara: akşam açlıktan gözüm döndü 2 dilim ekmek arası peynir-zeytin yedim
su tamam spor 35 dakika koşuve yürüyüş ve 50 mekik
masallah sizlere nazar degmesin ne guzel hem yediklerinize dikkat ediyosunuz hem de spor yapiyosunuz cok ozendim..
her gun yatarken yarindan itibaren dikkat edicem diyorum sabah olunca acikiyorum ve yine rast gele seyler yiyorum
bugun mesela
sabah
1 kase special k ve 2% yagli sut.
1 buyuk kupa karisik Cin bitki cayi (bebek olmasi icin)
Ara
1 yuvarlak sandvic ekmeginin arasina 1 ucgen gulen inekli light krem peynir
Oglen
1 yuvarlak sandvic ekmegi arasina beyaz peynir, marul, domates, zeytin
Ara:
1 isirik special k protein bar (sonra icindekilere baktim, helal degilmis, cope attim)
yuvarlak minik kremali biskuviler,
acili bi kucuk paket cips
1 sise diyet cola (0 kalori)
yuruyus de 30 dakika.
sanirim aksam artik hicbi sey yememeliyim
günaydınlarrrr
bu gece küçüğü babaya bıraktım büyüğü de anneye yatak odasına girdim akşam saat 10,30 da kapıyı kapattım ve bir yattım sabah 6 da uykumu almış vaziyette kalktım keyfim yerine geldi kaç gündür uykusuzdum sabahın köründe 75 squatımı yaptım sonra da kahvaltımı neyim yapıp işe geldim benim için gene bol koşturmacalı bir gün başladı bakalım hayırlısı olsun
valla jujum aslında hareketi belki hatalı yapıyorum benim bel değil ama diz kapağının üst kısmındaki kaslar çok ağrıyo ilk 3 gün felaketti ama alıştım dünki 70 i iştyerinde yapmıştım bugün de sabahın köründe yaptım bu arada tartıldım sabahleyin neyseki gecen hafta aldığım kg gitmiş hatta az da olsa aşağısına inmiş hoşuma gitti işin doğrusu ben annemler gelince cozuturum diyordum ama cozutmadan güzel bi sekilde yiyip yürüyüşümü de ihmal etmeden düzenli yapıyorum dün yürüyüş parkurunda kaanın eski sınıf arkadaşının annesini gördüm yaklaşık 1senedir görmüyordum kadımn beni görünce tanıyamamış ee tabii kadın en son gördüğünde ben 88-90 kg arasındaydım şimdi ise 68 civarı nerdeyse 20 kg kendimle gurur duydum bu arada
yarın çok güzel olacak hadi bakalım
süpersinn
bitki çaylarınıza ağırlık verıyorsunuz değil mi? ben diğer takımları da takıp edıyorum kım ne yapıyor belkı işe yarar bırsey okurum dıye......herkes cok hırslı hadıı bakalım......bugunu çok verımlı gecırelım.....
diğer takımlardan bırınde bır sey okudum dun....bır ark kucuk bır haşlanmış sosıs yemıs bır dıgerı de 10 adet fındık yemıs dıye dıger arkadaşları yapmadıklarını bırakmamışlar.....cumaya herkes çok iyi hazırlanıyor.....bızım de böyle olmamız lazım.....bugun çok önemli......
bugün yemegınızı erken sonlandırın.....saat 18.00 gibi bitirin...bılıyorum ınsan acıkıyor ama yarın için değer......acıkırsanız bıtkı cayını için........maydonoz suyu için......faydasını göreceksınız...
yapim mi?:26:
bildirim yapmam bantıklı olacak bu aşamada ...
evet cok ıyı olur yenı kurallar lazım.uzaklastırma keısnlıkle kalkmalı sonuc bnmkı gıbı oluyoolsun be hacım verırız noclakkı 1 haftada verebılırmıyımkıı bı denıyecem
bizimkini eşim hallettiğinden hiççç haberim olmaz ama bi hatırlatim bende gecikmeye girmesin....
ben yeşil çayımı içtim unutan varsa yapsın bi tane
herkese selamlar ...bende sabah işlerimi ,yemeğimi yaptım,kocamı doyurdum uyuttum geldim....ee neler yaparsınız bea ,nasılsınız bakem....
o nedir zes ilk duydum şimdi yenimi topik...
tatlım olmaz olamaz yiyemezsin....hadi barı yedin bisküviyi cipsi neden yiyoyrsun...kola aynen yani cornicanın dediği gibi içemezsin ...ekmekğini değiştirmelisin ,kepekli ,çavdar yada tam buğday ekmeği yemelisin....bunları yedin madem yürüyüşü neden yapıyosun onu da yapma mademayy ağırmı oldu ki birazcık....sen takıl bize menüleri gözden geçir kim ne yemiş ne kadar yemiş ertesi gününü ona göre planla tatlım...
şahnurum helal olsun bacım sana...
şahnurum benimde ilk gün yaparken sol dizim biraz ağrı yaptı ,2. günde birazcık belimde sonra bacaklarımın üst kısımları acıdı ama şimdi bişeycik olmuyor alıştı sanırım....
.
[video=youtube;i1pGLsXlgiU]http://www.youtube.com/watch?v=i1pGLsXlgiU[/video]
maydonoz kaynattım bende bugün içiyorum arada...harbi çok güzel ödem attırıyor valla...
bence de yap kaptanım benim....
dalin canım hg balım...sıkıntı yapma kendine sen en kısa sürede atarsın onları.......
verirsin tatlım özelliklede sen verirsin...birde yerleşmiş kilo olmadığı için rahatlıkla atarsın...
ben içtim bir tane de akşam içicem...
.
ooooooooo sevda iyi gördüm seni güzelim eski formuna kavuştun canım aman nazar değmesin....
Yok beee sadece romanlarda bulunur böyle erkekler..Hem yakışıklı, hem zengin hem de iyi sevişiyorayyy iyice edepsizleştim ben
gamze girinin elli tonunu bitirince ona başla sen vovvvvvvvvvvv
kavuşmaya çalışıyorum meltemim...kendi içime kapandıkça baktım ki daha kötü hissediyorum kendimi ve sirkelenmeye karar verdim....ve şu an iyiyim sizleri seviyorum....aslında gamzenin birtane kitabı var siktir et diye onu okumaya başladımharbi iyi geliyor valla...
.
gamze girinin elli tonunu bitirince ona başla sen vovvvvvvvvvvv
al güzelim senin olsun....ama grey özelliklerini benimkine aşılasak fena olmaz
koşacam koşacamaz değil tabı yanı tartı öncesı için kötü olmuş.....nasıl telafı edeceksın...????
Yok beee sadece romanlarda bulunur böyle erkekler..Hem yakışıklı, hem zengin hem de iyi sevişiyorayyy iyice edepsizleştim ben
hııııııııııııı duygusay canımmmm sorma öyle bi duygusal kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben iki kere okudumtamamdır kaptanım okusun da...çok duysal falansa kapılır giderim ben meltem ....burcumun özelliklerini çok fazla taşıyorum sanırım ....YENGEÇ ...
valla okudumu kızzzz.. ben okutmaya çekindim sen böyle kitaplarımı okuyorsun diye bana çemkirecek diye...
koşacam koşacam
ahhhhh gamzem kitabı bitirince etrafıma bakınıyodum böyle bi tip var mı diye. eşim bu kitaba bayıldığımı görünce bende okuyacağım dedi bende dedim o sarmaz seni olsun okuyacağım bu neymiş böyle etkiledi seni diye ve 1. nin yarısına kadar okudur. gülme kırizleri geçirdi ..neymiş bu cristian diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?