- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.281
yapim mi?:26:
bildirim yapmam bantıklı olacak bu aşamada ...
koptun be kuzum sen bizden... Arada zaman ayır özledik valla..
Eeee kitap nasıl gidiyor peki
cızzzzzzz nerdesın sen....önce günaydın dıyım dur
gun ıcınde arada uğra
bence yap jujum....zaten kılo vermıssındır sen....deeeeee dalın gelmezse ne yapacağız.hiç ugramadı:26::26::26:
jujum paylaşım alanına 14. önerı olarak kadısın getırdıgı önerı bızım uyguladığımız önerı.ve işe yaramadığını belkı söylersın ben cezalı olduğumdan belırtmedım......
zaten anlamıştım... griye başlayan kitap bitene kadar dünya ile iletişimini keser bu bilinen bir gerçekAy sonu yaa jujum ondan yine bu aralar katılamıyorum :26:
Eve gidince en büyük huzurum ve zevkim hem dinlenmek hemde kitap okumak oluyor, ben bayıldım jujum griye yaabu kadar net ve bu kadar iştahlı anlatım olur bir arkadaşıma söylemiştim hemen almış, bu gün başlıyor
Gülüm vala geldim bakk
Ben de facede ekli dalin, ara ara paylaşımlarını ve oyun bildirelirin görüyorum..Herşey yolundadır inşaallah, ben de merak ettim...önceden yazardı, artık bişi de yazmıyor :26::26:
zaten anlamıştım... griye başlayan kitap bitene kadar dünya ile iletişimini keser bu bilinen bir gerçek
ilk kitapda böyleysen ikinci ve üçüncüye daha da bayılacaksın bence... ahhh ahhh o grey yokmu o grey....
obsidiyen ve oniks kitaplarını iki günde bitirdim bende kitap canavarı oldum yeni bir seri arayışı içerisindeyim
kuzum yaz ozaman ona faceden yarın bildirime gelsin..
haftaya cuma da gelmezse eğer izinde yazacağım oona
CANIM BENDE KULLANMADIĞIM MEKİK ALETİ var bide plates lastiği onlarla mekik çekiyom. videoyu açma fırsatım olmuyo.
bebegemm bir şeyı 40 kere söylersen olurmuş ya senınkı de o hesap olmasın sonrasana lınk attım inceledın mi? orda ne dıyor squat ıcın; bacak inceltme yazıyor...
oylama yaptık ama doğru düzgün bir şey dıyen çıkmadı.....o yüzden ısteyen centıkle spor ark olsun.....
ya birso haftasonu mu telafı etmeye çalısıyorumcuma gunu artık 63.8 falan görmek ıstıyorum...bugun tartıldım ve maalesef daha yolum var:26::26::26: ama itiraf edıyorum çok acıktım birso videolarını yaptın mı????
maşallah canmmgünaydınlarrrr
bu gece küçüğü babaya bıraktım büyüğü de anneye yatak odasına girdim akşam saat 10,30 da kapıyı kapattım ve bir yattım sabah 6 da uykumu almış vaziyette kalktım keyfim yerine geldi kaç gündür uykusuzdum sabahın köründe 75 squatımı yaptım sonra da kahvaltımı neyim yapıp işe geldim benim için gene bol koşturmacalı bir gün başladı bakalım hayırlısı olsun
hayırlısı olur inşallahyarını çok merak ediyorum.takım ortalamamız kaç olacak.
kurallar belirlenecek ,oylamaya açılacak...
biz nasıl kurallar belırlıyecegızyepyenı bır dönem başlıyor belkıde:26::26::26:
bitki çaylarınıza ağırlık verıyorsunuz değil mi? ben diğer takımları da takıp edıyorum kım ne yapıyor belkı işe yarar bırsey okurum dıye......herkes cok hırslı hadıı bakalım......bugunu çok verımlı gecırelım.....
diğer takımlardan bırınde bır sey okudum dun....bır ark kucuk bır haşlanmış sosıs yemıs bır dıgerı de 10 adet fındık yemıs dıye dıger arkadaşları yapmadıklarını bırakmamışlar.....cumaya herkes çok iyi hazırlanıyor.....bızım de böyle olmamız lazım.....bugun çok önemli......
bugün yemegınızı erken sonlandırın.....saat 18.00 gibi bitirin...bılıyorum ınsan acıkıyor ama yarın için değer......acıkırsanız bıtkı cayını için........maydonoz suyu için......faydasını göreceksınız...
zaten anlamıştım... griye başlayan kitap bitene kadar dünya ile iletişimini keser bu bilinen bir gerçek
ilk kitapda böyleysen ikinci ve üçüncüye daha da bayılacaksın bence... ahhh ahhh o grey yokmu o grey....
obsidiyen ve oniks kitaplarını iki günde bitirdim bende kitap canavarı oldum yeni bir seri arayışı içerisindeyim
kuzum yaz ozaman ona faceden yarın bildirime gelsin..
haftaya cuma da gelmezse eğer izinde yazacağım oona
Jujum o greyy tek kelimeyle HAYVAN adamın teki :26:
kaptanım ahmet ümit sultanı öldürmek-grangenin siyah kan-birde iskender pala efsane bunlarda iyi tavsiye ederim.
greyimmmmmmmmmmmmmmm. o bir melekkkkkkk
laynnnn öyle büyük büyük harflerle hayvan deme greyime... içinde lokum gibi adam.. anlayışlı düşünceli korumacı ne istesen ayağına seriyo her eve lazım bi grey.. yolarım bak seni laf ettirmem greyciğimeJujum o greyy tek kelimeyle HAYVAN adamın teki :26:
yarının tartı günü olduğunu hatırlatır ve susarımCANIM BENDE KULLANMADIĞIM MEKİK ALETİ var bide plates lastiği onlarla mekik çekiyom. videoyu açma fırsatım olmuyo.
maşallah canmm
hayırlısı olur inşallah
ben akşam arkadaşlara davetliyim menü pideee yarım yiyeceğim olur dimi :26::26::26:
bu arada çok giremiyorum yarıngündüz hiç giremeyebilirim arkadaşlar. tabi sabah evden çıkmadan bildirimimi yaparım. gecede sunucuyum ve daha hiç çalışmadım. birde kızımında gösterisi var onu da hazırlayacağım.
kaptanım ahmet ümit sultanı öldürmek-grangenin siyah kan-birde iskender pala efsane bunlarda iyi tavsiye ederim.
greyimmmmmmmmmmmmmmm. o bir melekkkkkkk
selam kızlar sımdı gamze faceden yazdı yaruın bıldırım yapabılıormusum cezamız bıtmıs sanırım.gelememe sebebım cezalı olmamız bus efer sukur sorunsuz hastalıksız mutlu bır hafta gecırdım nazar degemsın
bu takımdan uzaklastırma cezasını okadar sacma ve gereksızkı basıma gelınce analdım 2 bucuk kılo aldım takımdan sogudum.hıc guıresım gelemdı ceza deyınce.bence puskuutle konusulup bu ceza ısının kaldırılması sart.resmen soguklk gırıyor araya.yıyosunda yıyosun ohhhh bıldırım yok kılo evrme derdı yok 2 hafta sorn gene baslarım noclakkı tınıyetıyle.
eee sızler neler yaptınız gorusmeyelı herkeşlee nasıl
kız bak atarım seni takımdan doğru konuş greyciğimle ilgili...Hayvan gibi sevişen melekyada şimdilik öyle
laynnnn öyle büyük büyük harflerle hayvan deme greyime... içinde lokum gibi adam.. anlayışlı düşünceli korumacı ne istesen ayağına seriyo her eve lazım bi grey.. yolarım bak seni laf ettirmem greyciğime.. o mıymıntı anastasiya varya ona istediğini söyleyebilirsin
yarının tartı günü olduğunu hatırlatır ve susarım
şuan normal romanlar okuyabileceğimi sanmıyorum.. fantastik serilere dalmışken kusana kadar okumadan sıkılmam sanırım....
greycim tabikisi melek.. bana bunlarla gelin canım
şükür seni kavuşturana... evet yeni kurallar konuyor ve bizim kuralı bir an önce bitirmemiz gerekti.. konan yeni kurallar neticesinde yeni bir yalılanmaya gideceği elbette ama iki buçuk kilo ile gönüş yapman hiç hoş olmadı dalin bir an önce kendini toparlaman lazım ....
laynnnn öyle büyük büyük harflerle hayvan deme greyime... içinde lokum gibi adam.. anlayışlı düşünceli korumacı ne istesen ayağına seriyo her eve lazım bi grey.. yolarım bak seni laf ettirmem greyciğime.. o mıymıntı anastasiya varya ona istediğini söyleyebilirsin
yarının tartı günü olduğunu hatırlatır ve susarım
şuan normal romanlar okuyabileceğimi sanmıyorum.. fantastik serilere dalmışken kusana kadar okumadan sıkılmam sanırım....
greycim tabikisi melek.. bana bunlarla gelin canım
şükür seni kavuşturana... evet yeni kurallar konuyor ve bizim kuralı bir an önce bitirmemiz gerekti.. konan yeni kurallar neticesinde yeni bir yalılanmaya gideceği elbette ama iki buçuk kilo ile gönüş yapman hiç hoş olmadı dalin bir an önce kendini toparlaman lazım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?