Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bitki çaylarınıza ağırlık verıyorsunuz değil mi? ben diğer takımları da takıp edıyorum kım ne yapıyor belkı işe yarar bırsey okurum dıye......herkes cok hırslı hadıı bakalım......bugunu çok verımlı gecırelım.....

diğer takımlardan bırınde bır sey okudum dun....bır ark kucuk bır haşlanmış sosıs yemıs bır dıgerı de 10 adet fındık yemıs dıye dıger arkadaşları yapmadıklarını bırakmamışlar.....cumaya herkes çok iyi hazırlanıyor.....bızım de böyle olmamız lazım.....bugun çok önemli......

bugün yemegınızı erken sonlandırın.....saat 18.00 gibi bitirin...bılıyorum ınsan acıkıyor ama yarın için değer......acıkırsanız bıtkı cayını için........maydonoz suyu için......faydasını göreceksınız...

jujum paylaşım alanına 14. önerı olarak kadısın getırdıgı önerı bızım uyguladığımız önerı.ve işe yaramadığını belkı söylersın ben cezalı olduğumdan belırtmedım......

koptun be kuzum sen bizden... Arada zaman ayır özledik valla..

Eeee kitap nasıl gidiyor peki

Ay sonu yaa jujum ondan yine bu aralar katılamıyorum :26:

Eve gidince en büyük huzurum ve zevkim hem dinlenmek hemde kitap okumak oluyor, ben bayıldım jujum griye yaa bu kadar net ve bu kadar iştahlı anlatım olur bir arkadaşıma söylemiştim hemen almış, bu gün başlıyor

cızzzzzzz nerdesın sen....önce günaydın dıyım dur
gun ıcınde arada uğra

Gülüm vala geldim bakk

bence yap jujum....zaten kılo vermıssındır sen....deeeeee dalın gelmezse ne yapacağız.hiç ugramadı:26::26::26:

Ben de facede ekli dalin, ara ara paylaşımlarını ve oyun bildirelirin görüyorum..Herşey yolundadır inşaallah, ben de merak ettim...önceden yazardı, artık bişi de yazmıyor :26::26:

şuanda öneri aşamasında oylama geçildiğinde çoğunluğun oyuna bağlı .. sessiz kalmak istiyorum corni...

zaten anlamıştım... griye başlayan kitap bitene kadar dünya ile iletişimini keser bu bilinen bir gerçek

ilk kitapda böyleysen ikinci ve üçüncüye daha da bayılacaksın bence... ahhh ahhh o grey yokmu o grey....

obsidiyen ve oniks kitaplarını iki günde bitirdim bende kitap canavarı oldum yeni bir seri arayışı içerisindeyim

Ben de facede ekli dalin, ara ara paylaşımlarını ve oyun bildirelirin görüyorum..Herşey yolundadır inşaallah, ben de merak ettim...önceden yazardı, artık bişi de yazmıyor :26::26:

kuzum yaz ozaman ona faceden yarın bildirime gelsin..

haftaya cuma da gelmezse eğer izinde yazacağım oona

Jujum o greyy tek kelimeyle HAYVAN adamın teki :26:

CANIM BENDE KULLANMADIĞIM MEKİK ALETİ var bide plates lastiği onlarla mekik çekiyom. videoyu açma fırsatım olmuyo.
maşallah canmm
yarını çok merak ediyorum.takım ortalamamız kaç olacak.
kurallar belirlenecek ,oylamaya açılacak...
biz nasıl kurallar belırlıyecegız yepyenı bır dönem başlıyor belkıde:26::26::26:
hayırlısı olur inşallah

ben akşam arkadaşlara davetliyim menü pideee yarım yiyeceğim olur dimi :26::26::26:

bu arada çok giremiyorum yarıngündüz hiç giremeyebilirim arkadaşlar. tabi sabah evden çıkmadan bildirimimi yaparım. gecede sunucuyum ve daha hiç çalışmadım. birde kızımında gösterisi var onu da hazırlayacağım.

kaptanım ahmet ümit sultanı öldürmek-grangenin siyah kan-birde iskender pala efsane bunlarda iyi tavsiye ederim.

greyimmmmmmmmmmmmmmm. o bir melekkkkkkk

selam kızlar sımdı gamze faceden yazdı yaruın bıldırım yapabılıormusum cezamız bıtmıs sanırım.gelememe sebebım cezalı olmamız bus efer sukur sorunsuz hastalıksız mutlu bır hafta gecırdım nazar degemsın

bu takımdan uzaklastırma cezasını okadar sacma ve gereksızkı basıma gelınce analdım 2 bucuk kılo aldım takımdan sogudum.hıc guıresım gelemdı ceza deyınce.bence puskuutle konusulup bu ceza ısının kaldırılması sart.resmen soguklk gırıyor araya.yıyosunda yıyosun ohhhh bıldırım yok kılo evrme derdı yok 2 hafta sorn gene baslarım noclakkı tınıyetıyle.

eee sızler neler yaptınız gorusmeyelı herkeşlee nasıl

laynnnn öyle büyük büyük harflerle hayvan deme greyime... içinde lokum gibi adam.. anlayışlı düşünceli korumacı ne istesen ayağına seriyo her eve lazım bi grey.. yolarım bak seni laf ettirmem greyciğime.. o mıymıntı anastasiya varya ona istediğini söyleyebilirsin

yarının tartı günü olduğunu hatırlatır ve susarım

kaptanım ahmet ümit sultanı öldürmek-grangenin siyah kan-birde iskender pala efsane bunlarda iyi tavsiye ederim.

greyimmmmmmmmmmmmmmm. o bir melekkkkkkk

şuan normal romanlar okuyabileceğimi sanmıyorum.. fantastik serilere dalmışken kusana kadar okumadan sıkılmam sanırım....

greycim tabikisi melek.. bana bunlarla gelin canım

şükür seni kavuşturana... evet yeni kurallar konuyor ve bizim kuralı bir an önce bitirmemiz gerekti.. konan yeni kurallar neticesinde yeni bir yalılanmaya gideceği elbette ama iki buçuk kilo ile gönüş yapman hiç hoş olmadı dalin bir an önce kendini toparlaman lazım ....

Ben helikopterle evine götürdüğü bölümdeyim eeee kamçılar vs. okuyunca öyle sandıydım

evet cok ıyı olur yenı kurallar lazım.uzaklastırma keısnlıkle kalkmalı sonuc bnmkı gıbı oluyo olsun be hacım verırız noclakkı 1 haftada verebılırmıyımkıı bı denıyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…