- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.401
Gelelim diğer mevzulara Kallisim darbe günlüğüne bayıldım harika ötesi postal seslerini duyar gibi oldum:roflol:
bijoux canım kardeşinde çok süper olmuş anacım bu kilo kimseye yakışmıyor ben bunu bilir bunu söylerim . evet ilk önemli olan sağlık ama yadsınamaz bi gerçekki estetikte çok önemli bakınız yaşadıklarımıza. ( işe alınırken tercih sebebi değilmi normal görünüş ,hatta varmızı yoğumuzu verdiğimiz eşlerimiz bile ...) işte böylee.
canım sen neden yoksun sen bizimlesin eğer son listeme bakıpta yazmadım diye alındıysan aklına bile getirme sadece sen dönene dek görevlerin asılı duruyor he-e-ee ama ben aranızda olmadığım için üzülüyorum diyorsan evet bizde sen yoksun diye üzülüyor hemende özlüyoruz..merhaba canlarım,
baktım da yeni düzenlemeler yapmışsınız,ben yokum ya azıcık üzüldüm...
biraz buralardayım,okuyayım geçmişi ,yine geleceğim
Gelelim diğer mevzulara Kallisim darbe günlüğüne bayıldım harika ötesi postal seslerini duyar gibi oldum:roflol:
.
ben kendi eşim kadar bencil duygusuz adam tanımadım ama kilolarımı asla sorun etmedi...eden bendim...destek vermiosun diince neden veriim ben seni beğeniorum der...çokta ıumrumda...sanki onun için zayıflamak istiyorum...kendime güvenim yok..estetik yok giydiğin yakışmıo...kendime saygımdan istiyorum....mehaliminde dediği gibi işte bile sorun oluo...bakınız hala bir tecrübe edinemedim...mehalim sende süper zayıflamışsın...neymişsin be ablacım...valla helal sana tebrik ediyorum inş bende başarabilirim...umudum yok ama:1no2:
oooooooooooof of
tamam yazıyorum :1closedeyes:
bir önceki gün çok kaçırdıysam veya yememem gereken şeyler yediysem bazen akşam sinameki içiyorum :1ninca: ya da yine çok yediysem veya kilom durduysa ertesi gün sadece 1 paket kayısı suyu, çay vs. içiyorum :1ninca: sağlıksız ama evet sökülüyorum. benim dürtmeden çalışmayan bağırsaklarım veya duran kilolarım bundan anlıyor napim :1ninca:
şimdi ben koşa koşa kaçmim de ne edim haa :roflol: kallis dövmicem dedi ama sopası yolda geliyor görüyorum :roflol::roflol:
bende aynı şeyleri yapıyorum zaman zaman benimde bağırsaklar aynı heleki az yediysem toptan duruyor ben de çalıştırmak için yiyorum habuna bide semiz otu ekledimmi tembellik yapsında görim canına okuyorum.
1.GELENEKSEL :roflol: ZAYIFLAYAMAZSAK DARBE YAPARIZ GÜNLÜĞÜ YASA TASARISI KURALLARI VE GÖREV DAĞILIMI:1rolleyes:
1-Mehalimin her hafta yaptığı istatsitik bilgilerini önümüzdeki cuma siyahbeyazgünlerimize veriyoruz :jeyyar: her hafta değiştirip duruma göz atalım bakalım kimler ne yapacak, yardım isteyen olursa mehalimde bende her an hazırız biliyorsunuz...
2- Sporticim bu hafta sanada görev düştü tabiki uzman olduğun bir konuda alkisalkisalkis
Kollar, bacaklar ve göğüslerdeki sarkmalar için yapmak isteyenlere bir program hazırlayabilirsen çok makbule geçecek kaydirigubbakcemile3 kendi sorunlu bölgelerimi yazdığım çıkmaz inşallah ortaya kaydirigubbakcemile3.. Bu sıkıntılı bölgeler için ne gibi hareketleri haftanın kaç saati yapmalıyız ki sonuç alalım..kaydirigubbakcemile5
3-Zenanım diyette artık yemek aramaktan sıkıldık, bize boş vakitlerinde salata tarifleribi bulabilirsen çok sevineceğiz öğlen öğünlerini sıkıntısız ve kazasız atlatabileceğizhihoyyyt şu an misafirin var kendini sıkma canım acelesi yok.. verdiğim linktende seçip bize kopyalayabilirsin, kopyalamakta sorun yaşarsan bize söyle tarif edelim..En az 10 tarif istiyoruz... http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ri-yemekten-bikanlar-icin-guzel-tarifler.html
4-Bijocuk et ve sebze seçenekleriyle hazırlanmış en az 10 diyet tarifide senden bekliyoruz ama lütfen bulamayacağımız malzemeler olmasın :bbo:
5- canzicik kilosu az olan arkadaşlarımız için, kilo vermekte zorlanan arkadaşlarımız için, duraksamalar yaşayanlar için metabolizma hızlandırıcı bir kaç çay tarifi veya bilgi getirebilirsin çok yararı olacaktır...Ayrıca şu kuruyemiş çerez atıştırmalıklarını sen geçen hafta çok tüketip kilo verememiştin, haftalık tüketmemiz gereken miktarları toparlayabilirsin, atıyorum bir hafta içinde 15 fındık 10 bademdez fazlası yenmemeli filan gibi..
6-mersacım kilosu fazla olan arkadaşlarımızın az yememeleri konusunda bir kaç bilgi içeren yazı bulabilirsen bu sorunuda yaşamayız sanırım..
7-Bir gönüllü gerekhepimiz bu hafta sporumuzu yazalım bu gönüllümüzde kim ne kadar spor yapmış bunun listesini çıkartsın ama bunu yapabilmek için hepimizin her gün veya bir kaç günlük düzgün olarak yaptığımızı yazmamız gerekecek sonuç alabilmek için yapabiliriz diye düşünüyorum..
Son anda aklıma geldi ek yapıyorum, bir gönüllü daha çıkabilir ve yiyebileceğimiz sütlü tatlı,meyveli tatlı çakması tarifler bulabilir haydi bakalım kolay gelsin...
Görevsiz kalanlar üzülmesinler haftaya sıra gelecek inşallah kaydirigubbakcemile3
Ayrıca hafta arası yani pazartesi gününden başlanmak üzere herkes denetleyicisi ile lütfen haşır neşir olsun kendini zorla denetlettirsin kaydirigubbakcemile3 başka türlü olmayacak bu iş...Katılımı üst düzeyde tutmak içinde çaba harcayalım arkadaşlar lütfen...
Aklına fikir gelen yazarsa daha iyi sonuç alırız daha hoş vakit geçiririzalkisalkisalkis
tamam canım seve seve bulduklarımı eklerim aklıma tarif gelirse onlarıda eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?