Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne heyecanı diyorsun o heyecan yazmaya çalıştığım mesajda ne yazmışım bakarmısın :roflol: işte o kadar yelecanlanmışım :roflol::roflol:
yelecan ha :roflol::roflol:

hadi ekle bakalım onada yapayım bir heceyan:roflol:
bu da heceyan değişik bir stil heralde sırnaşık şey sırnaşık şey

eklemeni bekleyip çıkacağım canım sabahın köründen beri sokakta ve buradayım çocuklar aç sefil:roflol:
beklettim kallisim biliyorum ama en anlaşılacakları seçeyim diyee. affetttt -tatlicadiarzu- telefon da inadına susmadı

nasıl bir değişim di mi :1shok:
diyetisyene bir kere gitti kallistecim. o listeyi de yazmıştım size buraya. sonra işi çözdü o da. yalnız son 4-5 kilosu yaşadığı çok büyük bi üzüntü sonucu anlamadan gitti. şimdi ne zaman kilo alsa 3-4 gün arabayı almaz işyerine giderken. yürür yarım saat, hemen iniverir normal kilosuna. ya da pizza yer ama ertesi gün pek yemez. dengeliyor yani.

Tamam canım öyle olsun, öptüm senide...Şeniz
ben de ben dee öptüm kocamann ŞenizŞeniz

merhaba canlarım,
baktım da yeni düzenlemeler yapmışsınız,ben yokum ya azıcık üzüldüm...
biraz buralardayım,okuyayım geçmişi ,yine geleceğim

Çok üzüldüm canım yaaa.. Allah hakkında hayırlısını versin...

herseyin hayirlisi once saglik sonra herseyin hayirlisi canim diyetine sagligina dikkat et burayida ihmaal etme

hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim...
durum hala aynı,çok zor günler geçiriyorum kızlar
size bir özet geçmek istiyorum ; bunları evde kendim bir kağıda da yazmıştım,şimdi size de yazıyorum...aklıma geldikçe yazdım,bir önem sırası yok !hepsi aynı derecede yaralıyor beni...

- bilgisayarda okey oynuyor
- ya da gerçek hayatta okey oynuyor,saatlerce oynayabilir
- ya işi oluyor geç geliyor
- ya arkadaşlarıyla olmak istiyor gecikiyor..(eve 11 den önce düşmüyor her defasında işi bahane ediyor)
- halı saha maçı oluyor, arada extra maçlara da gidebiliyor
- tv de sürekli maç izliyor,yabancı maçlar dahil..maçlar bitmiyor !
- kısacası boş zamanı hiç olmuyor,olsa bile o zamanlarda ya uyuyor ya bağlama çalıyor.boş zamanlar ben hariç herşeyle doluyor...
- ben yokum.. ben sadece yemek yapan,çamaşır yıkayıp ütüleyip asan,kısacası hizmetçilik yapan biriyim.
- yatak odamızı bile ihmal ediyor,yorgunluktan olduğunu söylemişti..sonra başka birşey daha söyledi :

-çok kıskanç bir adamdı,5 dak lık mesafeye bile tasiye binemezdim ben...şimdiyse tam tersi oldu,merak ettim. bir gün oturuyoruz,konuşmak istedim,tamam çok kavgalar ettik,sen de ben de suçluyuz ama hala devam eden bir soğukluk var sebebi nedir bunun dedim.önce söylemek istemedi,sonra bana "sebebi senin kiloların, senden yani görünüşünden soğudum.yatak odasının sebebi de bu. bazen canım istiyor ama seni değil" dedi.
- evde bir arkadaşımız misafirdi,evlilik üzerine konuşuyorduk üçümüz. dedi ki eşim "evlilik bana göre çok mantıksız"........ misafirin yanında... yerin dibine geçtim...
- tek kişiyle olamıyorumdur belki dedi,beni sevmiyorsun dediğim bir anda...
- eve para bırakmıyor,bırakmak zor geliyor.evet son zamanlarda para durumları iyi değil belki ama ne yeniyor ne içiliyor umrunda değil,ben söylemesem...
- bana nerden iş teklifi gelse kabul etmemi istiyor,para kazanmamız gerekiyormuş...
- bir gün bir teklif geldi,gece saat 2ila sabah 6 arası..kabul et dedi...bense bu adamı beni çok sevdiği ve kıskandığı için tercih etmiştim.çünkü babamdan hiç kıskanılma sakınılma düşünülme gibi duygular görmemiştim..babamı geçti....
-sorunları konuşmuyor..ya uyumak istiyor ya başka birşey çıkarıyor.konuşmaktan kaçıyor.ben de konuşmadan çözebilmenin başka bir yolunu bilmediğimden ısrarla konuşmak istiyorum.tüm kavgalarımız bu şekilde çıkıyor.ANLAŞAMIYORUZ!

- ve son olay... (öğreneli 2 gün oldu)

bir ev satın almıştık ama ödüyorduk daha.. bir önceki boşanma durumunda sen git evi abinin üzerine al... sizce neden?? boşanırsak 3 kuruş alamayayım diye...

işte benim eşim böyle bir insan ... para için herşeyini feda edebilir.
nefret ettim... nefret ediyorum...
bu arada 3 gün önce(kavgamızdan bir gün önce) işinden de oldu.. yaptığı bir takım gizli işler ortaya çıkınca istifasını istemişler...
böyle işte kızlar.. hiç iyi değilim.hala kendi evimdeyim.
tek zor gelen,evimi,hayallerimi bırakıp çıkmak..çok canım yanıyor... senağlama

diyetime gelince,asla ihmal etmiyorum...
sporumu da öyle.. spotie ile yürüdüğümüz akşamlar oluyor,olmasa da ben evde koşu bandında yürüyorum. diyetim deseniz zaten iştah yok...
internetim yok ne yazık ki bir tek o bunaltıyor beni... bir süre idare edin beni canlarım. tekrar geleceğim..ara sıra da gelirim inşallah,zaten yarışmadayım hala varım yani..kilo bildirimimi bir şekilde yapacağım.hepinizi çooook seviyor ve öpüyorum. kendinize iyi bakın..

valla ben artık kendimi geçtim de çikolatama çok üzüldüm yaaa.mersacım tşk ederim sana...onu çok iyi anlıyorum...ewinden ayrılmanın ne demek olduğunu...ilgisizliği...ve böle ap açık kalp kırmaları....

offffffff çok kötü oldum....Allah'ım derdi olanlara ecil derman yaa yalvarıorum sana...çikolatacım üzülme dicem ama çok zor...çoook

canım ya çok üzüldüm okuduklarıma seni yaralamasına izin verme ne diyeceğimi bilemedim şu anda ama çok üzüldüm x tabuyuda çok iyi anlıyorum çünki onları bende yaşadım senide çok iyi anlıyorum benzer şeyleri bende yaşadım sabırla ayakta durman grekiyor erkek lerin en büyük zevkidir kadınları yaralamak sen dimdik ayaklarının üzerinde durki bu zevki ona yaşatma seni çok öpüyorum kendine iyi bak

bir eş nasıl der kilolarından dolayı senden soğudum die yaaa aklım almıooo...sen beni kilolarım için mi sewmiştin ne demek yani...sewdiysen yüreğimi sew yaaa...beni ben olduğum
için sew....kilolar verilir ama her insan insan olamaz....işte bunuda burda anlamış olduk...kusura bakma çikolatacım ama yanlış insan seni asla hakketmeyen bir insan dicem diemiom insan sıfatına yakışmayan davranışlarda bulunmuş....ne olursa olsun sen onun eşisin...onun adını taşıorsun...emek veriosun...her sıkıntıyı paylaşıorsun..ne demek gizli gizli evi abisinin üstüne yapmak...ihanettir bu ihanetin en beteri....demek bunların planını yapacak kdr değer vermio sana....ASLA DÖNME ARKANA ASLAAAAA.........

evt canım bende şimdi okudum onada çok üzüldüm evde huzur olmayınca hiç bişeyden tad alamıyorsun ben ikinizin yaşadıklarınıda aynen yaşadım .bizde bide ek olarak alkol vardı çok şükür allahıma artık atlattık gibi ama hiç bilemeyiz ilerde neler yaşıyacağımızı sabredebilmek çok önemli özellikle çocuk varsa eğer çocuk yoksa ben herkese söylüyorum şimdi neyse sonrada o olacak o değişmeyecek sen değişip ona uyum sağlıycaksın onun istediği gibi olacaksın yani kendinden ödün vereceksin eğer çocuk gibi büyük bir sorumluluk yoksa niye kendin gibi yaşamıyasın ...

sabırla ayakta durman grekiyor erkek lerin en büyük zevkidir kadınları yaralamak sen dimdik ayaklarının üzerinde durki bu zevki ona yaşatma
ahhh çikolatacım....biliorum sölemesi kolay ama sen gerçekten verdiğini alamıosun bu insanı çok yaralar....çok ağır...hemde çok....

ilgisizlik...sorumsuzluk...ihanet...saygısızlık ne kaldı ki geriye....birde kilolarını kafana kakıp rencide etmiş seni....

çok iyi anlıyorum seni cnm bnm....kendine çok çok çoook iyi bak ki mersanın dediği gibi bu zevki ona yaşatma...ne dicem bilemiorum kelimeler boğazımda düğümlendi...

ewlilik bu değil ya böle olmamalı....çok üzgünüm çokkkkkkkkk:1no2:

lütfen yıpratma kendini....hayat neler getirir neler götürür belli olmaz...kimsenin ahı kimsede kalmaz...canını yakanın canı elbet yanar...3-5 kuruş hesabı yapanın eşinden esirgeyenin offffff.......offfffffff

altından kalkacağına eminim...keşke yanında olabilseydim...bunu ne kdr çok isterim bilemezsin...senin derdini yaşar gibiyim....çok iyi anlıyorum cnm seni çok iyi...Allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

her zmn yanındayız...:a015:

ewt çocuk olayına katılıorum...eğer kızım olmasa saniye işim yok bu ewde...ben daha 24 yaşındayım...anam köle die doğurmadı...elin adamı gelip beni ezsin ağzına geleni sölesin sinir hastası etsin die büyütmedi...hepimiz bilioruz insan oğlu nasıl büyüyüo ne zorrluklarla yetişio...

çocuk yoksa dediğin gibi mersa....su an neyse ilerde de o...katlanmaya kendini köreltmeye gençliğini kaybetmene bile değmez.

Son mesajlara kadar çok keyifliydim gülerek okudum ama çikolatamın yazdıklarını görünce dağıldım.
xTABU ma katılıyorum ihanet sadece başkasıyla birlikte olmakla yapılmaz ortak emeğinizi heba etmiş ne yazık eşin beyninde zaten bitirmiş canım ya senden vazgeçmiş bile öyle görünüyor.Evet gerçekten üzücü hemde çokk üzücü şu andan itibaren nasıl bir yol izleyeceksin sen onun kararını ver. herşeye arkanı dönüp bakmadan çekip gidecekmisin yoksa onla çatır çatır savaşacak mısın . ama lütfen aklıı davran gerekirse bu işin uzmanlarından yardım al sakın duygusal yola çıkma yoksa çok pişman olursun . Bu erkekler inan daha sinsi ve kurnazca davranıyorlar bizim gösterdiğimiz iyi niyeti göstermiyorlar. Eşinin haklı olabileceği tek nokta ne olabilir biliyomusun kiloların olabilir ama o konudada sen zayıflamaya istekliyken sana destek olmalıydı yani sevişyor olsaydı kaybetmek istemiyor olsaydı senin elini sıkıca tutardı seni sevdiği hale getirmek için elinden geleni yapardı . Bu nerden mi biliyorum kendi eşimden biliyorum. Benim eşimde zayıf tipleri sever evlendiğimde zayıftım kilolarım bizdede sorun oldu beni beğenmedi ama benden vazgeçmedi elimden tuttu zayıflamam için destek oldu . her hafta kayseriye akanpuntura götürdü hemde parası yokken borç bulup yaptı bunu. dediğim gibi senden vazgeçen seni yok sayan duygularını gece gece çalışmalarını emekleri çöpe atan bi adama acıma ondan düzelmesini bekleme ona duygusal davranma akıllı ol. evini falanda sakın sen terk etme bırak terk eden o olsun diğer nakli yapılan ev içinde mutlaka bir avukatla görüş herşey o kadar basit değil . kimse seni kolay lokma sanamaz bu eşin bile olsa hafife alamaz almamalı.
Ben eşimden boşandığımda herşeyimi bırakıp çıkmıştım sadece kıyafetlerimi almıştım sonra çok pişman oldum hemde çokk ( güya salak kafam tatlılıkla ayrılayım oğlum var kötülük olmasın demiştim ) ama inan erkekler böyle düşünmüyor . haa sonra biz barıştık ben evime döndüm ama şimdiki aklım olsa yine tekrar evleneceğpimi bilsem yinede saftirik iyi niyetle davranmazdım .hakkını avucuna veriridim .
off amma konuştum sözün özü AKILLI OL AKILLI DAVRAN

dağıldım resmen...moralim eksi sıfırda o derece...ama bugünün bildirimini yapiim...belki sonra gelemem...kallistemden fırça yemeyelim...

sabah...2 su bardağı su...1 dilim çavdar ekmeğin üstüne sürülmüş krem peynir

ara.....nescafe...3 diyet bisküvi

öğle....1 dilim ekmek üzerine sürülmüş krem peynir(valla açlıktan değil cnm ne yemek yemek ne yapmak istio ondan böle geçiştirdim...öğün atlamama adına...)

16 daki arada 1 k bar

17:30 da akşam yemeği yedim...oda hünkar beğendi yaptım azcık...patlıcanlar bozulmadan yaptım bişiler işte....bide yarım kase yoğurtla bir dilim ekmek yedim...

suyumu içiorum...ama bugün çok yoruldum...iş güç yürüdüm falan filan su an çok yorgun hissediorum kendimi

Gelelim diğer mevzulara Kallisim darbe günlüğüne bayıldım harika ötesi postal seslerini duyar gibi oldum:roflol:

bijoux canım kardeşinde çok süper olmuş anacım bu kilo kimseye yakışmıyor ben bunu bilir bunu söylerim . evet ilk önemli olan sağlık ama yadsınamaz bi gerçekki estetikte çok önemli bakınız yaşadıklarımıza. ( işe alınırken tercih sebebi değilmi normal görünüş ,hatta varmızı yoğumuzu verdiğimiz eşlerimiz bile ...) işte böylee.

mehalim haklı asla ama asla duygusal davranma duyguları karıştırma yoksa işin içinden çıkamaz ve aynen pişman olursun...sen bu enkazın altından sıfır yarayla kurtulacaksın ben inanıyorum...bunu başarabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…