Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa evet ya bana notun kıt diyorlar neden acaba bilmem ki. aslında 100 vermekten çok keyif alıyorum ama kolay kolayda vermiyorum kaydirigubbakcemile2

günaydinnnnnn.
millet evi basmadan bir sekerlerime bakayim dedim..delikafadulden.
hava güzele benziyor. belki kahvemi bahcede icebilecek firsat yakaliyabilirim..
herkes iyidir insallah..
cikolatam sana bastan savma birseyler yazmak istemedim. kafamin sakin oldugu bir zamanda özeline yazacagim canim. yalniz su kadarini söyliyeyim. senin esin seni asla haketmiyor.ne karakter olarak nede görsellik... birde seni begenmiyor.. bu ne kendini begenmislik. bu ne saygisizlik. neyse ben kendimi kaybetmiyeyim simdi. sinirlenirim elim ayagim titrer.. ama en dogru karari verdin inan bana. rabbim yardimcin olsun güzelim

canlarım merhabalar...hiç vakit ayıramadım yine offf mesajları bile okuyamadım...

tekrar fırsat yaratıp gelebilirmiyim bilmiyorum ama öff hep aklım sizde hep burda..ne yaptılar ne yazdılar acaba diye.... kaçtım yine canlarım kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizidr.....

herkese selam hava burda bozu çok sıcak olcaktı göya peeh bulutlar bile geldi

Son düzenleme:
ya ben çok halsizim dünden beri bir türlü toparlanamıyorum...acaba neden böle oldum bilen var mı?

bugün kahvaltıyı şölen hale getirdim kendim için....belki toparlanabilirim die...yok yok...hala aynı...kolum bacağım kalkmıo...vitaminsiz mi kaldım acaba

cnm tşk ederim ama dün sabah iyidim...akşam 4 ile 5 arası bir yorgunluk bastı ama inanılmaz kendimi bayılıcak gibi hissediodum...diyet falan hak getire kendime getirecek seyleri yedim ama bana mısın demedi....sabah düzelir dedim ve halsiz olduğum için çok iyi uyku çektim gece...o ki saat 10 da yatıp 9 kalktım yani fazla bile uyudum normalden....ama yok yine yok...kendimi kötü hissediodum sağlam kahvaltı ettim hala düzelen bişi olmadı...öğlen gibi buraya giriyim belki açılırım dedim yok uyku bastı tek kelime yazmadan gittim uyudum yine...kalktım yine aynı anlıcan kendimi berbat hissediyorum...bende bişiler araştırıodum üstüne sende yazmışın...tşkler cnm ilgine....ama bunlardan sadece bahar yorgunluğu ve vitaminsizlik olabilir bana göre....diğerlerini bilemiorum...

sanırım kendimi zihnen ve de bedenen çok yordum bu ara...acısı çıkıosenağlama

daha ne olsun cnm bnm....destek oluosun....daha ne olsun...tşk ederim....valla mersacım olsa bişi tavsiye etmişti...onu danışçaktım ama yok...bende netten 4.3.2.1 e bakıodum...belki takviyeye ihtiyacım vardır die düşündüm...meyva salata larla aram yok...ne biliim işte

canlarım merhabalar tekrardan...
Olan vaktimide paylaşım alanıyla evcil hayvanların başlığında geçirdim sizin için sabah taptaze, dinlenmiş bir beyinle gelip yazmayı düşünüyorummirmirmirmir

dünden beri yapamadığım yorumları yapıp, raporlarımı veririm herşeyi toparlarım inşallah..a.s.

Selam arkadaşlar gecenin bu vaktinde sizlerle bir şey paylaşamaya geldim. Çokk düşündümCADIARZU ve kendim için en güzel kararı verdiğime inanıyorumyerimseniben Umarım sizlerde karaıma destek veririsiniz çünkü hepiniz benim için çok önemli.
Gelelim kararıma şutarafagitti Ben mezun olma kararı verdim ve mezuniyet belgemi Püsküütümden istedim bile.
Kararım nedenleri aslında çok basit uzun süredir stres altında olmak ve son 2-3 aydır olması gerektiği gibi toparlanamamak. Bu kararı veririken 60 kiloda kalmak gibi bir niyetim yok bunu ekleyim .ılerleyen dönemlerde tekrar aynı yükü sırtlayacağım ve gerçekten hedefim olan kiloya ulaşacağım amam malesef şimdi değil. Biliyorum hepiniz haftaya takıma dönmemei bekliyorsunuz bende bekliyordum ancak bugun okuduğum bir kaç mesaj mezun olmam gerektirdiğini gösterdi bana .Hepinizi çok seviyorum Şeniz ve yine buralardayım .
Kallisim senide bekl,iyorum haberin olsun.Takımıza şöyle becerikli bir kaptan seç kapıdan takıl peşime ona göre:))

Son düzenleme:
selam benim kiymetli guzel takimim oyle ozledimki burayi sormayin gitsin sizleri cok seviyorum cook alismisim sizsiz olmuyo inanin
diyetim iyi yediklerimi hic abartmiyorum ama sporlarima ara verdim gobu$ takimin kaptanindan izin aldim
oncelikle cukulatami cok opuyorum canim arkadaslar guzel cevaplar yazmislaar bende onlara katiliyorum hakini kimseye yedirme canim ben seni coook seviyorum butun bunlari atlatip cok guzel bir hayatin olacagina inaniorum kocamann opuyorumŞeniz
kallisim boyle goreve can kurban en iyi sekilde yapmaya calisacagim yalniz sana bisiy soyliycem bana bir fikir ver nasil yapayim simdi burda persembe gunu okullar isyerleri tatil bisiy bayramiymis nedir bilmiyom bu fransizlarin bayrami bitmez heh iste heryer tatil olacagi icin biz carsamba aksami kayinvalidemlerlen cocuklarlan eltimlere gidecez ve galiba cuma cumarteside orada kalicaz ben cuma gunu bildirim yapabilirim pc sorunu yok fakat onlarin tartisi beni herzaman oldugumdan fazla gosterir hangisi tam dogru bilmiyomda yani iste farkli nasil bildirim yapayim sence tartimidami gotursem bilmiyom 2.5 saatlik yol ve baya kalabaligiz 6 kisi biz ikide babamla annem bide gorumcem ebide esyamiz nasil yapayim bilemedim
mehalim krarini ilk ben gordum sanirim mezuniyet belgemi istedim diyorsun bide okudugum birkac mesaj mezun olmamam gerektigini goesterdi diyosun ikisinden biri yanlis yazilmis hangisi soyle canim mezun olmamin rahatligiyla buraya ihmal edip yemek yeme krizlerine girceksen olma derim ben tatillerde yaklasiyo ama saglikli beslenip kilomu sabitleyecem sonra hedef icin tekrar start alacam diyosan mezun ol derim ben ayyy nasil cumle oldu bu ama sen anlarsin iste boyle yani
gelelim bijoma caniiim bidenem kendimi cok kotu hissediyom seni denetleyemedim diyee ama yedek denetliyiciler varya onun icin biraz rahattim mehalim iyi dusundu takimi
hic diyete spora ara verme zamani degil ama ne yapayim idare edeceksiniz beni artik her firsatta ugruycam ama
mersacim tabucum sporticim ve SBG cim canzicigim kocaman opuyorum sizleride sizlerin mesajlarina cevap yorum yapamadim saat suan cok gec sadece aklima gelenleri hizli cevapliyorum kusura bakmayin
sprotim cukulatami yalniz birakma emi
reyhan ablam takimin gulu dun seni ve senin bahceni ruyamda gordum hayir olsun izin icin cok heyecan yaptim ya sanirim ondan bide gecen gun yine resim koydunya iki kere baktim hep gulumsedim susst kimse duymasin opucuk bilen gonderdim sana insallah dedim biyerde karsilasiriz onun icin ruyama girdin valla
hee bide bizim anahtar haala bulunmadi esimde haala yedegini yaptirmadi bulun diyoo dingil herif nolcak bnde hic aramiyom hiii hiii motor binip hava atcak niye buliyimki
eveeeeet benden bu kadar cooooooooooook optum herkezi gorusuruz

kallisimmmmmmmmmmmmmmm günaydın a.s.
ben dün bütün gün eskişehirdeydimm ama seni arayamadım :çok üzgünüm: hem arkadaşımın eşinin arabasıydı o kullanıyodu diyemedim bi dk kallisimi aricam onu bi görücem diye hem de tatil günü belki dışardasındır ya da eşinle çocuklarınla planların vardır zor duruma düşürmiyim dedimmm. ama çok yakınmış ya buraya. istanbulda bu mesafeyi işe gidiyodum ben.
kallisim şehrinizin değerini bilin. süper bir şehirde oturuyosunuz inan. ben ressmen köyde oturuyorum orayı gezince anladım. ha istanbulla burayı kıyaslamadım asla ama eskişehirle kıyaslayınca vallaha bari dedim eskişehirde çalışsaydın be adamm :mymeka: ama karar verdim, yazın bir gün gelicem oraya ve aricam seni.
dün yorgunluktan ölmüşüm -tatlicadiarzu- ayaklarım kopmuş yaa. ama nedense tartıda biraz fazla çıktım :bbo: sanırım bugün püsküütün 5 gün 5 çeşit diyetine başlicam ama markete gitmeye derman bulursam kaydirigubbakcemile3 yürüyüş de yapmam lazım :1closedeyes:
zenancım sen niye üzülüyosun ki sen denetlemezsen takımdaki diğer arkadaşlar denetler. seni özlüyorum ama takımdaki arkadaşlar var canım. sen ailenle vakit geçir biz uzun süre burdayız di mi..
mehalim ben mezun olma kararını yanlış buldum canım ama tabi sen bilirsin saygı duyuyorum. umarım en kısa sürede istediğin kiloya düşersin. veda gibi oldu ama zaten takıma veda ediyosun :a015: dışardan desteğini esirgemiceksin biliyorum ben amaa.
ooy oy yazdım da yazdım demek parmaklarım pek yorulmamış dün :roflol:

günaydın arkadaşlar kalliste seni gördüm canım iyi bir hafta diliyorum hepimize bende dün giremedim bi bakim ben yokken neler olmuş.

Günaydın canlarım bugun diyetisayene gidecektim kalktım hazırlandım telefon geldi kadın izne ayrılmış iyimi allahım yaa . neyse 3 gün evdeyim bu hafta şimdi kahvaltımı yapıp geleyim uzun uzun konuşur.

mehalim ve bijom günaydın canlarım .geçmişi okuyim derken mehalim verdiğin linklere bakıyodum senin resimlerini buldum .günaydın diycende ben anca buldum. göremedim diye çok üzülmüştüm ya süpersin allahım bende öyle incelimde bende koyim birgün resimlerimi senin yarın kalmış anca bence resimde 7 fark değil 77 fark bulunabilir valla bravo bende yapacam başaracam kilomdan dolayı bana burun kıvıranların burnunu koparacam .ay coştum ha.
sen bide mezun olacam demişsin tamam bunu haketmişsinde mezun olup okulumu bırakacan bence mastır yap öğretim görevlisi ol gitme be benim burda olmamın sebebi sensin bizide mezun et öyle arkadaşlar kimse gitmesin ha ben takıma tam alışmışken bunu kaldıramam .

Bu su konusu geçen yıl bir arkadaşın getirdiği bilgiyle çelişmişti kafamda mesaj belki duruyordur bazıları diyorya suyu su olarak içeceğiz çay kahve meyce suyu su ihtiyacımızı karşılamıyor ama o yazıdada tam tersi vardı araştıralım bu konuyu

Bu listeyi belki görmeyen olur diye getirdima.s.

Sağol bijocum, eşim dün hava çok güzeldi gece yarısına dek sık sık çıkıp dışarıda oturdu her çıkışındada beni çağırıyorkaydirigubbakcemile3 bende her çıkışımda doğru çiçeklerime bakıyorum tek tek kaç yaprak çıkardıklarını kontrol edip ne kadar büyüdüler değilmi diye eşime tastiklettiriyorumkaydirigubbakcemile3 adam en sonunda dayanamadı kafayı yedin haberin yok sıyırdın çiçeklerle böceklerle bir şişe soda al gelde bi yüzünü göreyim dedi:roflol::roflol::roflol: hafta arası yalnızlığımın acısı bahçem, çiçeklerimden çıkıyor ne yapayımki apartman dairesinde yapamam ben tüm çocukluğum dağ bayır bahçe koşmakla geçti çok zevkli bir çocukluğum vardıalkisalkisalkis
ayrıca temizliği bende sevmiyorum:bbo:

Mersacım kızına söyle tebriklerin en büyüğünü hakediyor, buraya onunda haftalık kayıplarını yazarsan belki utanır işi daha sıkı tutarız hemde onun motivasyonunu sağlamış oluruza.s. her kaybettiği gramı yaz bize lütfen...

Bunuda gözden kaçar diye getirdima.s.

arkadaşlar bu gün yaptıklarımı yazıp çıkim kocam geliyor .
sabah kötü bir haberle uyandım yengemin annesi vefat etmiş .hemen oraya gittim..
Mersacım canım başınız sağolsun.. sevdiklerine sabır dilerim..a.s.

Oooo neler olmuş neler, Darbe olmuş Kalliste sıkı yönetim ilan etmiş alkisalkisalkis
Darbeniz vatana millete hayırlı olsun :roflol:
Memnuniyetle efenim, Mehalim kadar iyi olamasak da elimizden geleni yaparız :smiley-cool:
Teşekkür ederiz bizi kırmadığınız destek verdiğiniz için a.s.

birde seni begenmiyor.. bu ne kendini begenmislik. bu ne saygisizlik. neyse ben kendimi kaybetmiyeyim simdi. sinirlenirim elim ayagim titrer.. ama en dogru karari verdin inan bana. rabbim yardimcin olsun güzelim
Konuş anneanneciğim kim tutar senialkisalkisalkisalkisalkisalkis ama sinirlenip kendinide yıpratmadan söyle vallaha aklından geçenleri, hakediyor çikolatçığımın şeysi:mymeka:

Canım ya valla havalarda değişiklik oldukça bizdede bu yorgunluk oluyor birde diyatten kaynaklanan vitamin eksikliğide sebep olabilir ama strestende uzak duramadığımız için en büyük etken o sanırım:1closedeyes:

Kallisim senide bekl,iyorum haberin olsun.Takımıza şöyle becerikli bir kaptan seç kapıdan takıl peşime ona göre:))
Haydi hayırlı olsun cicim:1hug: benimkide yakın biliyorsun..son gayretlerle ilerleyelim bakalıma.s.

selam benim kiymetli guzel takimim oyle ozledimki burayi sormayin gitsin sizleri cok seviyorum cook alismisim sizsiz olmuyo inanin
diyetim iyi yediklerimi hic abartmiyorum ama sporlarima ara verdim gobu$ takimin kaptanindan izin aldim
Zenancım tarifler filan sonra bulursun canım yemek ve salatasızlıktan ölmeyiz sen dönene dekkaydirigubbakcemile3 ama şu gezmek işinde burdanda izinli olduğunu düşün tartını filanda taşıma yanında hiç diyetini bozma biz aynen geçelim kilonu haftaya daha güzel sonuç yazarız...

Canım inan benimde aklımdan hep öyle geçiyor, iyice yaz gelsin ya sen ya ben bir fırsat yaratalımda görüşelim ama iyice yaz gelsinin sebebi benim kızlarsız bir yere gittiğimde adapte olamamam aklımın onlarda kalması, hele tatilimiz olsun görüşelim canım.. çok isterim...
şehrin değerini inanki geç anladım ama İstanbuldan gelmeyi kabul edememiştim hayalimde bile yoktu evimi doğduğum yerleri bırakıp başka yere ayrılmam.. fakat bir kaç yıl geçip buradaki şartlara alışınca vede çocuklar için buradaki eğitimin geldiğimiz yerden çok daha üstün olduğunu farkedince düşüncelerim değişti...isteyipte bulamadığın bir imkan yok her şey var kesinlikle ve sürekli gelişiyor:lepi:
Dün nereleri gezdiniz şimdi merak ettim iyimi.. Biz tüm gün evdeydik sadece eşinle filan olsaydın uğrayıp kahvemizi içerdiniz biliyorsun "bahar parkı"nın ordayız ehh balkondaki renk cümbüşünüde gödün evi bulmamanız imkansız:roflol:
günaydın arkadaşlar kalliste seni gördüm canım iyi bir hafta diliyorum hepimize bende dün giremedim bi bakim ben yokken neler olmuş.

canım günaydın sanada iyi haftalar dilerim..

vallahi bende hem burayı hem başka konuları kontrol ederken dünyadan koptum:1rolleyes: senin bulup getirdiğin konu kaldı okuyamadım onuda birazdan okurum teşekkür ederim bilgiler içinkaydirigubbakcemile5

bugün tatil misiniz siz mehalim?
yok canım ben bugun sevkliyim ama salı çarşamba tatil:)) yani burdayım yupiii

heheh kesinlikle mastıryapacam şekerim şimdi doneleri verileri toplıcam uzunca bir çalışma dönemi ve sonra dönüş var ben 50 inecem kafama koydum merak etme :))

ayy kır kız burunlarını hahahahaha bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…