- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.981
valla adana acıbademle görüşücem bu hafta kısmet olursa ilk görüşmeye gitmek istiyorum
bende gitmem bi yerlere ama hamiş olur öyle takip ederim sizi
hoşgeldin... şok diyetlere son.. Burada sabırla sağlıklı kilo vereceğiz inşallah...
bende tüp bebeği denicem tuttu tuttu yok tutmadı bırakıcam
birsen canım okul başladı sende hareketlenmişsindir ne güzel işte motivasyonunu kazanıcaksın yeniden
kolay gelsin birsen valla benimde tatilde abardı iştah şimdi düzene sokmaya çalışıyorum kokoreç de hani güzel olursa yeme de yanında yat :)
yok senden küçük somelady var grupta o yanlış hatırlamıyorsam 16 yaşındaydıarkadaşlar en küçük ben miyim aranızda..
birde bısey sormak ıstıyorum cok olmazsa
sımdı bu cumaya kadar benım deneme haftam degıl mı lıstede yer almıycam sımdılık ? öyle mi?
cok tesekkur ederım aslında kasık degıl o kepce diyebılırız ama orta boy kepce
MERHABA ARKADAŞLARRR
okul kayıt dönemi ya çok yoğundum.şimdi rahatladım. bu hafta kayıt çarşamba toplantı cuma kura çekimlerii vb.. baya bi yoğunum..
maşallah güzel kaynatmışsınınz.. eriğim keşke servis benim kapının önünden geçseeeee. sabahın yedisindee yollara virann oluyorum.
İpekyol teşekkür ederim kayınvaldemle iyiyiz zaten günlük 3-4 saat göreceğiz birbirimizi. akşam 6:30 da evdeyim oda erken yatıyo zaten
kızlar yaaaaaaa kendime çeki düzen vermeliyim motivasyonum yerlerde bunu yazarken de canım kokoreç istedii
yok senden küçük somelady var grupta o yanlış hatırlamıyorsam 16 yaşındaydı
evet canım deneme haftası bu arada sana ne diye hitap edelim nickin çok karışık geldi bana
şebnem ben nıkım 21 aralık aslında
iyi ama kaşık kepçe tanımını iyi yapalım biz kaşık deyince yemek kaşığı anlıyoruz :)
jujum hadi bakalım hayırlısı olsun
Nicikini digru yazdim sanirimhosgeldin canim evet sendeb kucuk varda bu aralar pek ortalarda ok yigun galiba gelir oda . Ayrica tam iki kasikla doyulur mu diyecektim ki meger iki kepceymis ortalama 12 yk mi ediyor
canimmmm eylul geldi toparlanma zamaniMERHABA ARKADAŞLARRR
okul kayıt dönemi ya çok yoğundum.şimdi rahatladım. bu hafta kayıt çarşamba toplantı cuma kura çekimlerii vb.. baya bi yoğunum..
maşallah güzel kaynatmışsınınz.. eriğim keşke servis benim kapının önünden geçseeeee. sabahın yedisindee yollara virann oluyorum.
İpekyol teşekkür ederim kayınvaldemle iyiyiz zaten günlük 3-4 saat göreceğiz birbirimizi. akşam 6:30 da evdeyim oda erken yatıyo zaten
kızlar yaaaaaaa kendime çeki düzen vermeliyim motivasyonum yerlerde bunu yazarken de canım kokoreç istedii
of arkadaşlar canım coooook sıkkın
bır sey oldu cok uzuldum.. ben uzuldummu yemeklere sararım dıyetı fena halde bozdum...
bır daha olmıycak.. cok pısmanım cunku... hıc ama hıc degmıyor bu uzuntuye.. bugun bana ders olsun... yapıcam başarcam .. cuma gunune kadar tam gaz yapıcam dıyetı.. 2 gun detoks yapıcam.. ayran ası detoksu. belkı bılenlerınız vardır. saglıklı bselenmeye ıyı bır adım olacak ınsallah benım ıcın. ödemlerımı atmam gerek.
dün sormayı unuttum sanırım hedef kilon ne onu da bildirirmisin bana...evettt hosbulduk ınsaallah yarabbımmm
ayyy hemde nasıl güzel olurduu
evet jujum valla hareketlendik yemek aklıma gelmiyoo ama boş kaldım mı tamam
evet haklısın birden bire hareketlendi ortam.. artık bazı şeyleri düzene sokmamız lazım ... mesela spor kaydına yeniden başlayabilirsin sen ...Alwmsin birsen kokorec nerden aklina geldi :) yer degiselim erken kalkmayida yurumeyide cok severim liseye kadar ekimden hic bi is gelmezdi niye cunku sokaklarda olan ben fatura yatir markete git copleri at futbol oyna vs evde mutfak islerini hamarat hamarat yapan ablamdi galiba çocukluktan kslma bi sevsa benimkisi ve cok mutsuzum sporu artiririm ama acik havada yurumek baska artik kocamida alip aksam cikarimkizlar bura baya baya kalabalik artik menulerimizi duzgunce yazarak mitiveye katju saglayabiliriz
ooooooooooo olmadı ama ilk günden sen böyle ataklara girersen olmaz ki... birdaha yeme krizine gireceğinde burayı düşün çünkü kilo alan birisini takıma ekleyemem ben amacımız vermek almak değil...of arkadaşlar canım coooook sıkkın
bır sey oldu cok uzuldum.. ben uzuldummu yemeklere sararım dıyetı fena halde bozdum...
bır daha olmıycak.. cok pısmanım cunku... hıc ama hıc degmıyor bu uzuntuye.. bugun bana ders olsun... yapıcam başarcam .. cuma gunune kadar tam gaz yapıcam dıyetı.. 2 gun detoks yapıcam.. ayran ası detoksu. belkı bılenlerınız vardır. saglıklı bselenmeye ıyı bır adım olacak ınsallah benım ıcın. ödemlerımı atmam gerek.
kuzum ben kaçırdım sanırım sen ne ettin de 4 günde 2 kilo verdin anam .. valla işlerin yoğunluğundan ne yediğine ne içtiğine bakmamıştım.. ayıp banacanimmmm eylul geldi toparlanma zamani
kendini uzupte yemeye yoneltmeye degmez hicbisey tatlim
günaydın takımın müdavimiGunaydin kizlar
ah biricikkk evet haftalardır ortalarda yoksun güzelim daha ne kadar sürecek bu böyle...Günaydın millet bende bu aralar yoğunum evdede değilim telden yazıyorum bende bu aralar yemeği abartıyorum ama sonrasında dikkat ediyorum ama şahnurcum en çok senin kilon şaşırttı beni ne yaptın bacım sen yine 7 li rakamlara dönüş yapmışsın kızlar spora da diyetede ara verince tekrar başlamak zor oluyooo
bende ramazanda spora ara verdim şimdi hiççç yapasım yokk
şebnem cim bak bu olmadı jujunun da dediği gibi ilk günden bozmak olmaz hadi bakalım topla kendiniof arkadaşlar canım coooook sıkkın
evet haklısın eriğim menülerimizi düzenli olarak paylaşalım anım katılıyorum sanaAlwmsin birsen kokorec nerden aklina geldi :) yer degiselim erken kalkmayida yurumeyide cok severim liseye kadar ekimden hic bi is gelmezdi niye cunku sokaklarda olan ben fatura yatir markete git copleri at futbol oyna vs evde mutfak islerini hamarat hamarat yapan ablamdi galiba çocukluktan kslma bi sevsa benimkisi ve cok mutsuzum sporu artiririm ama acik havada yurumek baska artik kocamida alip aksam cikarimkizlar bura baya baya kalabalik artik menulerimizi duzgunce yazarak mitiveye katju saglayabiliriz
Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1
3.gunden sonra:76.6
4.gunden sonra:76.5
biriciğim sorma yaa canım çok sıkkın yeniden 7 li rakamlara geri dönmek hiç güzel değil yaaa bir an önce tyoparlamam lazım kendimiGünaydın millet bende bu aralar yoğunum evdede değilim telden yazıyorum bende bu aralar yemeği abartıyorum ama sonrasında dikkat ediyorum ama şahnurcum en çok senin kilon şaşırttı beni ne yaptın bacım sen yine 7 li rakamlara dönüş yapmışsın kızlar spora da diyetede ara verince tekrar başlamak zor oluyooo
dün sormayı unuttum sanırım hedef kilon ne onu da bildirirmisin bana...
boş bırakmamak lazım ozaman seni... hadiiii biraz gayret içimizde o sabır ve irade var
evet haklısın birden bire hareketlendi ortam.. artık bazı şeyleri düzene sokmamız lazım ... mesela spor kaydına yeniden başlayabilirsin sen ...
ooooooooooo olmadı ama ilk günden sen böyle ataklara girersen olmaz ki... birdaha yeme krizine gireceğinde burayı düşün çünkü kilo alan birisini takıma ekleyemem ben amacımız vermek almak değil...
kuzum ben kaçırdım sanırım sen ne ettin de 4 günde 2 kilo verdin anam .. valla işlerin yoğunluğundan ne yediğine ne içtiğine bakmamıştım.. ayıp bana
günaydın takımın müdavimi
ah biricikkk evet haftalardır ortalarda yoksun güzelim daha ne kadar sürecek bu böyle...
bu aradaaaaaaaaaaaaa eşimi eliptik bisiklet almaya ikna ettimmmmmmmonca dil döktüm sürekli bana ne zaman zayıflayacaksın deyip duracağına sende bişeylere elini at yardım et dedim... oda bana dedi ki yardım ediyorum ya sana yeme diyorum daha napim dedi .. dedim bana yeme diyeceğine hareketlenmemi sağla ya benimle sahile yürüyüşe gel yada koşu bandım bozuldu yeni bir alet almama onay ver yoksa ben kilo veremem dedim... senden az yiyorum ama hareketsizlikten alıyorum dedim ... her neysem sonunda tamam al hayatım dedi ben de havalara uçtummm oleyyyyyyyyyyy artıkın benimde bir eliptiğim olcekkkkkkkkkk
kızlar yüzde %30 barajını aşmamız için üzerimize düşen görevleriniz aşağıda... herkes sadece bukadar verse yeter bana ama bundan fazla da verebilirsiniz... cumaya kadar asılın ve şu değerlerin üstünde kilolarla karşıma gelmeyin ....
***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 / 82,90 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 60,80 / 60,60 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sevda_M ( 72,40 / 72,10 / 0,30 / % 0,41 )
erigim ( 59,60 / 59,40 / 0,20 / % 0,34 )
Sumelody ( 50,00 / 49,80 / 0,20 / % 0,40 )
birsen-deniz ( 66,10 / 65,90 / 0,20 / % 0,30 )
ipekyol51 ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,32 )
canimmmm eylul geldi toparlanma zamani
kendini uzupte yemeye yoneltmeye degmez hicbisey tatlim
Gunaydin kizlar
Günaydın millet bende bu aralar yoğunum evdede değilim telden yazıyorum bende bu aralar yemeği abartıyorum ama sonrasında dikkat ediyorum ama şahnurcum en çok senin kilon şaşırttı beni ne yaptın bacım sen yine 7 li rakamlara dönüş yapmışsın kızlar spora da diyetede ara verince tekrar başlamak zor oluyooo
dün sormayı unuttum sanırım hedef kilon ne onu da bildirirmisin bana...
ooooooooooo olmadı ama ilk günden sen böyle ataklara girersen olmaz ki... birdaha yeme krizine gireceğinde burayı düşün çünkü kilo alan birisini takıma ekleyemem ben amacımız vermek almak değil...
merhaba :)
hedef kilom 65
tamam özür dilerim ya bır daha olmayacak zaten ondan çok üzüldümm..
günaydınlarrr
şebnem cim bak bu olmadı jujunun da dediği gibi ilk günden bozmak olmaz hadi bakalım topla kendini
desteginiz için çok sagolunn bir daha olmiycak emin olabılırsınızbir de adınız neydı
aman şahnur bendeki eski liste editlemedim seni unutmuşum olmaz mı seninde vermen lazımgünaydınlarrr
şebnem cim bak bu olmadı jujunun da dediği gibi ilk günden bozmak olmaz hadi bakalım topla kendini
evet haklısın eriğim menülerimizi düzenli olarak paylaşalım anım katılıyorum sana
ipekyol bacım maşallah sana ne güzel yaa aldığın kiloları verdin darısı benim başıma benim de acilen bişeyler yapmam lazım
biriciğim sorma yaa canım çok sıkkın yeniden 7 li rakamlara geri dönmek hiç güzel değil yaaa bir an önce tyoparlamam lazım kendimi
jujum gözün aydın hadi bakalım eşinden onay çıkmış bu arada listede beni unutmuşun benim kilo vermeme gerek yok mu yoksam
[sıze=2]tamam pekı cok haklısın(([/sıze]
[sıze=2]merhaba :)
hedef kilom 65
tamam özür dilerim ya bır daha olmayacak sazet ondan çok üzüldümm..[/sıze]
aman şahnur bendeki eski liste editlemedim seni unutmuşum olmaz mı seninde vermen lazım
evet söyle bakalım spor olarak ne yapıyorsun her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?