- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.021
eriğim yaa bu ayran detoksunu aradım ben bulamadım bana bi linkini gönderebilirmisinAyran detoxunu onerebilirim bi ara 64 de takilmistim iki gunluk bi detox ve ben oyle kolay kolay inanmazdim yapana kadar ya cok hizli geri gelir yada denildigi gibi iki kg gitmez derdim ve 1, 6 kg gitti iki gunde kilosu yuksek olanlarda dahada cok gidiyor eb guzeli geri gelmiyor tabi diyete devam . Tartiya cikinca sok oldum bir aydir beninle inatlasan 64 gitmisti 70 kg alti ayda bir ustu ayda iki kere yapabiliyor 15 gun ara ile yanilmiyorsam boyleydi
Selam hanımlaaar.
Dün akşam eğlencemiz vardı birazcık içki içtim. Bugünde onu dengelemek için sadece bol bol limonlu su ve akşama doğru da yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Böyle eğlence günlerinin ertesi günleri için önerileriniz varsa duymak isterim. :)
evet canım resimdeki ben ve oğlum... sağol. bu aradameltem abla resimdekı sensen valla masallahın var yüz hatların filan
bende tam seni düşünüyordum görünmüyor yoksa terki diyar mı eyledi bizim takımdan diyordumSelam hanımlaaar.
Dün akşam eğlencemiz vardı birazcık içki içtim. Bugünde onu dengelemek için sadece bol bol limonlu su ve akşama doğru da yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Böyle eğlence günlerinin ertesi günleri için önerileriniz varsa duymak isterim. :)
şahnur ablacım
ben suan ayran detoksu yapıyorum
asıl tarif
2 çaybardagı nohut
2 çay bardagı mercımek
2 çaybardagı bulgur
1 lıtre ayrana karıstırılıyor
tuz harıc baharat serbst
2 adet salatalık da serbest
2 gun boyunca
sabah kahvaltın dısında
2 saatte bır yıyorsun
baya guzel ödem atmada..
bugunku menum
sabah
1 domateslı tost
ara
1 şeftalı
ara
1 paket lımonlu etı form
2 saatte 1 ayran ası corbam :))
Benim uyguladigim bu canim ;
4 yk nohut
4 yk yesil mercimek
4 yk bulgur
2 adet salatalik rendesi (ben dogruyirum )
1 lt tuzsuz ayran light yigurttan
Bu birgunluk tarif canim bakliyati haslayip ayranla karistirp gun biyunca kahvaltidan sonra ikiser saat arayla iciyorsun kahve cay yasak tyzda ama ben sabah kahvesinden vazgecmedim:) bu karisimda birgunluk ama bana iki gun yetti cunku zaten nohutu bi gece onceden islatiyosun sisiyo islatmazssan ilkgun kilon tavan yapiyo ikinci gun iniyo . Kahvaltiyi yaziyorum
1 yumurta
1 dilim tussuz peynir sinursiz domates salatalik 1 dilim ekmek
Bununla gitti ve geri gelmedi benim inat kg ler
ben ikinciyi niye erkenden yapmadım diye yanıyom sen hiç başlamadığına üzül dur... benim oğlan 9 yaşında ..Meltemcim sen 33 musun kiz nw zaman cicuk yaltinda buyuttun aaaa ben cok mu gec kaldim beedaha o olcak buyuycekte ikinciye niyetlencem
Yok yok sen yarin kesin basla bugun gidince islat iki saat yeter koy dudukluye yirmi dkda olur ben mercimekle nohutu bir pisirdim bulgur zaten hemen oluyo bugun yapti cuma sabah mutlu haberler alim senden yumurtlama gunum olmasa birlikte yapardik malum cocuk calismalarim varkacamak yaparsan bozma sakin devam et emin ol karsiligini aliyorsun
kızlar teşekkür ederim o zaman yarın başlasam diyecem malzemeler haşlanmamış ancak gece haşlarsam sabah olur mu bilmiyom ?
ilk gün şişecen dedin yaa eriğim benim niyetim perşembe gün başlayayım demiştim o zaman ne yapıp edip yarın başlamam lazım
şebnem cim sen biraz değiştirmişsin meyve eti form falan
ben ikinciyi niye erkenden yapmadım diye yanıyom sen hiç başlamadığına üzül dur... benim oğlan 9 yaşında ..
yaa yarın akşama balık yapacaktım evdekilere normalde balık diyette sakıncalı değil ama evde yapıp ben yemezsem eşim kıyameti koparır ondan kafam karıştı şimdi
Merhaba arkadaşlarrr
maşallah gene döktürmüşüz nazar değmesinnn.
ben çokkk meşgulümmmm kayıt gelen giden fuullll :93: pazartesi anasınıfları ve 1. sınıflar başlayacak ufaklıklar için hazırlık yapıyoruz. balon-paylacoo-ikram -müzik vb. etkinlik planlamaları yapıyoruz. bi taraftan okul-sınıf hazırlıgıı ..
canim kacirmayasiniz diye ne yedigimi ictigimi hepsini yazdim
kuzum ben kaçırdım sanırım sen ne ettin de 4 günde 2 kilo verdin anam .. valla işlerin yoğunluğundan ne yediğine ne içtiğine bakmamıştım.. ayıp bana
bu aradaaaaaaaaaaaaa eşimi eliptik bisiklet almaya ikna ettimmmmmmmonca dil döktüm sürekli bana ne zaman zayıflayacaksın deyip duracağına sende bişeylere elini at yardım et dedim... oda bana dedi ki yardım ediyorum ya sana yeme diyorum daha napim dedi .. dedim bana yeme diyeceğine hareketlenmemi sağla ya benimle sahile yürüyüşe gel yada koşu bandım bozuldu yeni bir alet almama onay ver yoksa ben kilo veremem dedim... senden az yiyorum ama hareketsizlikten alıyorum dedim ... her neysem sonunda tamam al hayatım dedi ben de havalara uçtummm oleyyyyyyyyyyy artıkın benimde bir eliptiğim olcekkkkkkkkkk
kızlar yüzde %30 barajını aşmamız için üzerimize düşen görevleriniz aşağıda... herkes sadece bukadar verse yeter bana ama bundan fazla da verebilirsiniz... cumaya kadar asılın ve şu değerlerin üstünde kilolarla karşıma gelmeyin ....
***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 / 82,90 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 60,80 / 60,60 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sevda_M ( 72,40 / 72,10 / 0,30 / % 0,41 )
erigim ( 59,60 / 59,40 / 0,20 / % 0,34 )
Sumelody ( 50,00 / 49,80 / 0,20 / % 0,40 )
birsen-deniz ( 66,10 / 65,90 / 0,20 / % 0,30 )
ipekyol51 ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,32 )
Henuz bitmedi canim ya tatile gitmeden once 75 idim.Ama kisa surede cozum icin isveci oneririmipekyol bacım maşallah sana ne güzel yaa aldığın kiloları verdin darısı benim başıma benim de acilen bişeyler yapmam lazım
Ipekyol super gitmis canim bitti sanirim detoxun
erken yapalim dedikte ne oldu saka maka kizim 34 gun sonra 3 olacak.Dusuk yapmasaydim dogum yapacaktim bu ay.Hersey nasip iste.
ben ikinciyi niye erkenden yapmadım diye yanıyom sen hiç başlamadığına üzül dur... benim oğlan 9 yaşında ..
Allah uzun ömur versin canim oglusunahesaplarima gore bu sene tutsa seneye dogsa 4 yasindayken 33 olurum annemin evindem getirsem yinede 33 de dokuz olmaz gec buldum kocayi napiyim
kızlar slm...zor şartlarda size yazıyorum.net baglatmadk.eşimin muhendıslık tamamlama sınav kontenjanlarını beklıyoruz......
tasınadablırız......
o yuzden suan gelemıyorum.....
sizleri özledim......
kısa zaman da görüşürüz inş....
hepinizi öpüyorum
erken yapalim dedikte ne oldu saka maka kizim 34 gun sonra 3 olacak.Dusuk yapmasaydim dogum yapacaktim bu ay.Hersey nasip iste.
alemsin sen kiz
nerelerdesin cornican yaaa ozledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?