- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.001
ben dün spor namına bişi yapmadım valla.. Koşu bandıma çıktım yürürmüyüm diye ama çalışmadı meret.. Atcam kurtulucam yeni aletime yer açıcam...jujum ben bugunden baslayim bskalim sporlari kaydetmeye hanimlar dun spor yapanlar yazarsa sevinirim neyi ne kadar zaman yapti:)
toplight canim bence seninde bi detox yapman lazim o gelenler insanin sinirini bozuyor bozuncada gitmiyor :26:
Sebnem yeni arkadasimiz canim moreli bozulunca yada sinirlenince yemege saldiran tek canli insan normakdr bizim dogamizdada uzulunce yemekten soguma varken zamanla uzuntuyu unutmak icin yol aramis ve en kolay yeme egilimini bulup yapismisiz bundan sonra uxuldigunde siniendiginde baska birsey yap mesela cik disari uzun bi yuruyus yap yada illa yemekse aklindaki yesil sert bir elma ye ve ustune su ic :) cozutmak yok :
ıpekyol super gitmis canim bitti sanirim detoxun
akşamada bir mazeret bulmazsın umarım sporunu yaparsın eriğimjujum bu arada eliptigin hayirli olsun benim ki hala gel.edi teshir urununude almak istemiyorum :26: Simdilik bantla idare ediyorum sabahta saat 06:30 da kalktim spor yapiyim diye sonra tuttum aksam yemegini yaptimBoylece aksam kalan zamanda daha cok yaparim attik
[sıze=2]belirli bir programım yok
Mesela dün evı temızledım ondan bır sey yapmadım cok yoruldum cunku
ama eliptik bisiklet var
egzersizler yapabılırım. :)
bir de callanetics indirmeyi dusunuyorum.
Bugun 25 dk eliptik
20 dk egzersiz yapıcam akşam[/sıze]
ben dün spor namına bişi yapmadım valla.. Koşu bandıma çıktım yürürmüyüm diye ama çalışmadı meret.. Atcam kurtulucam yeni aletime yer açıcam...
akşamada bir mazeret bulmazsın umarım sporunu yaparsın eriğim
evet eliptik bisikletme ilgili fikirlerini duymak isterim
2 yıl zaman kaybettım demıstım ya aslında 2 yılın ilk 5 ayı filan bısıkletle baya güzel kılo vermıstım o dönem saglıklıda vermstim ama acelecılıgımden kaybettım..
Geri aldım hepsını hareket etmedım bır daha bısıkletım kılerde öylece tozlandı daha dün cıkardım
elıptık benımkı ayaktada yapılabılıyordu malesef bozulunca sadece oturarak yapabılıyorum
asırı yapmak erıtmek yerıne sısırıyor bu yuzden haftada 4 gun 20 25 dk yapmak daha ıyı egzersız veya dansla devamını getırıyordum.
Guzel bır basen erıtıcı :)
ben bırde cok ucuza almıstım 199 tlye nerden aldıgımı soylemıyım ne olur ne olmaz ama ucuz bır marketten almıstım..
Yanı 25 dksı zaten kosu bandıda gecırılen 1 saate esıt cunku cok yorucu
bence ıyı seçim :)
ben dün spor namına bişi yapmadım valla.. Koşu bandıma çıktım yürürmüyüm diye ama çalışmadı meret.. Atcam kurtulucam yeni aletime yer açıcam...
akşamada bir mazeret bulmazsın umarım sporunu yaparsın eriğim
evet eliptik bisikletme ilgili fikirlerini duymak isterim
bende yorumlardan öyle okudum 1 saat koşu bandı yerine 30 dk eliptik diyor herkes ve daha fazla kas çalıştırıyormuş...
Ama ben ucuz bişey düşünmüyorum bu tür aletleri uzun soluklu kullanacağım için iyisi olsun istiyorum... Malum eşime koşu bandını aldırdım ama 10 yıl sonra yenisini aldırmaya ikna edebildim
canım şahnur diyebilirsin banatamam pekı cok haklısın((
desteginiz için çok sagolunn bir daha olmiycak emin olabılırsınızbir de adınız neydı
yapma jujum yaa bende sevinmiştim benim kilo vermeme gerek yok diye :)
aman şahnur bendeki eski liste editlemedim seni unutmuşum olmaz mı seninde vermen lazım
evet söyle bakalım spor olarak ne yapıyorsun her gün
eriğim evet benimde detoks yapmam lazımda dün uzun bir aradan sonra işe başlayınca akşam kendimi çok yorgun hissettim resmen yattım koltuğaJujum ben bugunden baslayim bskalim sporlari kaydetmeye hanimlar dun spor yapanlar yazarsa sevinirim neyi ne kadar zaman yapti:)
Toplight canim bence seninde bi detox yapman lazim o gelenler insanin sinirini bozuyor bozuncada gitmiyor :26:
Sebnem yeni arkadasimiz canim moreli bozulunca yada sinirlenince yemege saldiran tek canli insan normakdr bizim dogamizdada uzulunce yemekten soguma varken zamanla uzuntuyu unutmak icin yol aramis ve en kolay yeme egilimini bulup yapismisiz bundan sonra uxuldigunde siniendiginde baska birsey yap mesela cik disari uzun bi yuruyus yap yada illa yemekse aklindaki yesil sert bir elma ye ve ustune su ic :) cozutmak yok :
Ipekyol super gitmis canim bitti sanirim detoxun
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]toplight[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl27, width: 103, align: right"]71,20[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]69,90[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]1,30[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]1,83[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ŞAHNURCUM SENDE BUKADARCIK VERSEN YETER AMA FAZLASINA DA YOK DEMEM
canım şahnur diyebilirsin bana
eriğim evet benimde detoks yapmam lazımda dün uzun bir aradan sonra işe başlayınca akşam kendimi çok yorgun hissettim resmen yattım koltuğa
tamam jujum inşallah verebilirim
anamm ben 300 gr diye düşünürken sen 1,3 kg yazmışsın bacım yaaa ne yapacağım benn
peki saygıdan Şahnur abla desem
tabiiki camnım zaten burda en yaşlınız benim malum 42 yaşına girecem muhtemelen annenle aynı yaştayızdır
canım şahnur diyebilirsin bana
eriğim evet benimde detoks yapmam lazımda dün uzun bir aradan sonra işe başlayınca akşam kendimi çok yorgun hissettim resmen yattım koltuğa
tamam jujum inşallah verebilirim
anamm ben 300 gr diye düşünürken sen 1,3 kg yazmışsın bacım yaaa ne yapacağım benn
Ayran detoxunu onerebilirim bi ara 64 de takilmistim iki gunluk bi detox ve ben oyle kolay kolay inanmazdim yapana kadar ya cok hizli geri gelir yada denildigi gibi iki kg gitmez derdim ve 1, 6 kg gitti iki gunde kilosu yuksek olanlarda dahada cok gidiyor eb guzeli geri gelmiyor tabi diyete devam . Tartiya cikinca sok oldum bir aydir beninle inatlasan 64 gitmisti 70 kg alti ayda bir ustu ayda iki kere yapabiliyor 15 gun ara ile yanilmiyorsam boyleydi
33 yaşındayım elbette diyebilirsinjujuu sana meltem abla dıyebılır mıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?