- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.061
Meltemcim sahnura ciraklik yapabilir im seve seve ogrenirin hembirsen kiz gercekten ise yariyor mu malum benim popis basen gun joyu otur otur ustune ne olcak yayildi ya da isi degistirmek getekasa basi sagliksiz yaa
GERÇEKTEN YAPTI hatta bana yap diye baskı yaptı ben yapmadım
Basenlerden gidiyo diyorsun yani :26: yspmaya baslasam mi
inşallahhh canmm
canım benim kuzen yaptı baya bi verdi şuanda da almadı geri kilolarını ben sadece sabahları kornfleks yiyorum kahvaltı olarakk
Sebnem ben bu soruns cevap vermistim galiba :26: su 6 haftalik programi diyorsun bende cok iatedim denemek ama yapamadim bi turlu malum benimde tek sikayetim basenler ama sadece beslenme ile olur mu hilmem ben mari ye basladim belki o etki eder slim in 6 yapamiyorum cocuk planlarim agir sporlarin onune geciyor
öğrenmek için sana fırsatşahnur ilgilenir sanırım... şayut uygun değilim derse kilolarınızı perşembe günü almam gerekecek
hımmmmm aslında senin yaşın henüz küçük böyle şeylere gerek varmı bilmem ama çok istiyorsan yap benim bu konuda bi bilgim yok özel olarak basen erittiğini felan bişi diyemeyeceğim.
ben bır sey danısmıstım kımse yanıtlamadı ama
neyse bugunku menum
ayran ası detoksundan ötürü
sabah:1 tost
ara:1 meyve
2 saatte bır ayran ası
30 dk level 1 jıllıan
canim kacirmayasiniz diye ne yedigimi ictigimi hepsini yazdim
gozun aydin bu arada bisiklet icin.Valla bizim tr de kosu bandimiz vardi ama simdi ne halde bilmiyorum.Esim spora bu kadar sardigimi gorunce tr ye donersek sana eliptik alalim mi dedi ben de sok oldum.
bu arada bana verilen gorevi yerine getirmis bulunuyorum
Henuz bitmedi canim ya tatile gitmeden once 75 idim.Ama kisa surede cozum icin isveci oneririm
yok canim daha var.Bugun 6.gun bitti.13 gun surecek
sebnemcim menulerini yazarken tarih atar mısın? canım :
canım benim 13 gün baya uzunmuş ben yapabilir miyim ki :26:
hımm tamam pekala :44:
merhaba ben sok dıyet hep denedım demıstım ve bsarısız oldum demıstım
bana soran olmadı ama kızmayın lutfen
isvec dıyetı benı en kotu yapan dıyettı en kotu sonuclar doğuran hastanelık ettıren. tek onu aynen harfı harfıne yapmıstım. sonrada bır guzel gerı aldım. yapmayın derım. nacızane
ama sız bılırsınız elbettee :)
Canim onerin icin sagol ben cok kacamak yapan biri degilim zaten ve metamida biliyorum sok diyettede diretirkeza hergun cikolata yiyen bi insandim diyetteyken bile ve ben bi gun kirkgun yemiycem diye yemin ettim haftada yarim kg duzenli verirken kirk gun gr oynamadi tarti kirk gunun sonunda cikolatayla bulusmam vardi hic unutmam 23 nisandi yedim ve tat almadim yani baydi beni resmen kusmak uzereydim sonra o ciko sevdam bitti yiyorum arada bir ama oyle hergun degil isin ozu kirk gun metam inatlasti kirk gun sonunda kg vermeye basladi yani kati kuralli bir diyet zaten yapamiyorum ayran detoxunda bile aksam kanat yedim ben ama ayran detoxu gercekten cok saglikli tabi sutekli degil yilda iki kez ideal diye düşünüyorum tum Detox lar oyle aslinda . Bu arada baska bir sitede 10 kg vermistim gecmisi okumam gerek son 5 kg
aminn hayirlisiyla insGecmis olsun canim bende subatta dusuk yaptim ve dusmeseydi belki dogum hazirliginda belki kucagimdaydikismeti o kadarmis demek ki rabbim tez zamanda yenisini versin isteyen herkese
basin saolsun canim.günaydınlar kızlar morwlim çok bozuk o yüzden detoksa falan başlayamadım gecen hafta 2 defa ziyarete gittiğim yakın bir arkadaşı kaybettiğimiz haberini aldık bugün cenaze işlemleri falan var uğrayamayabilirim kendinize iyi bakın
Kizlar sin bes kg kaldi bunu vermem gerek diyet listesi oneriniz var mi 54-53 ile hamis lalmaliyim
canım allahtan bir mani çıkmazsa ben burdayım ama sizden ricam öğlen 12 ye kadar yazarmısınız kilolarınızı öğleden sonra çünkü cenaze evine gidecek gibi görünüyorum da
bezdi seni öptük canım çabuk dön aramıza
başınız sağolsun şahnurcum ... ölüm bu kime ne zaman vuracağı belli olmuyor işte
hayırdır canım ne soracaktın???
Kızlar bu arada bu cumada aranızda olamayacağım tüp bebek görüşmesi için adanaya gideceğim. Liste sizin ellerinizi öpecek yine
ben atlamışım şebnem yaa benimde tek sorun basenler nasıl olacak sen bunu daha detaylı bi anlat bakımm bacımmbelkı okumussunuzdur müsli kullanmaya baslıycamda basenlerı erıtıyormus. bol zengın ıcerıklı bır yıyecek yulaf ezmesı fılanda var ıcında badem kuru ıncır vs. sabah aksam o yenecek. öğlende serbest..
cuma gunu baslamayı dusunuyordum.
öğrenmek için sana fırsatşahnur ilgilenir sanırım... şayut uygun değilim derse kilolarınızı perşembe günü almam gerekecek
hımmmmm aslında senin yaşın henüz küçük böyle şeylere gerek varmı bilmem ama çok istiyorsan yap benim bu konuda bi bilgim yok özel olarak basen erittiğini felan bişi diyemeyeceğim.
aminn hayirlisiyla ins
basin saolsun canim.
yazacaktim ama sonrasinda bol bol muhabbeti gecmis
şahnurcum gelmeyeni bildirim yapmadı olarak geçersin hiç kendini sıkıntıya sokma...
ve lütfen herkes kilo bildirimini erkenden yapsın....
şahnurcum ben eliptik aldım bir haftaya elime geçer sanırım basenlere iyi geldiği söyleniyor ama bakalım
aminn hayirlisiyla ins
basin saolsun canim.
yazacaktim ama sonrasinda bol bol muhabbeti gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?