Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kizlar

Tartildim ve malesef sabitim bunda wc cikamayisimin etkisi varmi bilmem ama lifi artiriyim su iki gunde bakalim artik 58 leri gormem lazim. Bu sabahta kalkip mari bacimin basen hareketleri yapildi

günaydın arkadaşımm

menünde çok güzel daha cumaya varrr verirsin

dünki menüm

sabah yarım kase kornfleks

ara yarım simit

öğle 1 tabak et sote 2 dilim ekmek

ara 1 armut

akşam börülce salatası+ sulu köfte 2 dilim ekmek

spor yok

ekmekleri azaltmam gerekk çok karbonhidrat alıyorummm

ama sanki acık göbişim indi gibi diyet pisikolojisi heralde..

bugün kurul toplantımız var giremeyebilirim öpüyorum sizi görüşürüz

cornimmm çok özledik senii gel artıkk

Allah uzun ömur versin canim oglusuna hesaplarima gore bu sene tutsa seneye dogsa 4 yasindayken 33 olurum annemin evindem getirsem yinede 33 de dokuz olmaz gec buldum kocayi napiyim
oda doğru ben erken evlendim.. ahh ahh keşke erkenden de ikinciyi yapsaydım böyle uğraşmazdım
tmm canım en azından senden haber aldık oda bişi...
erken yapalim dedikte ne oldu saka maka kizim 34 gun sonra 3 olacak.Dusuk yapmasaydim dogum yapacaktim bu ay.Hersey nasip iste.

alemsin sen kiz

nerelerdesin cornican yaaa ozledik seni
erken kalkan yol alır derler anam devir değişti doğurganlık düşdü napcen erkenden doğurcen

Günaydın millett

haklısın jujum bu aralar böyle oluyo idare edelim düzene sokucam inş bu arada bende regl olucam acayip şekilde şiştim bide yediklerime çok dikkat edemiyorum cumaya bakalım ne olacak durumum telden yazıyorum alıntı yapamıyorum hepiniz öpüldünüz 😊😊😊😊

günaydınlar kızlar morwlim çok bozuk o yüzden detoksa falan başlayamadım gecen hafta 2 defa ziyarete gittiğim yakın bir arkadaşı kaybettiğimiz haberini aldık bugün cenaze işlemleri falan var uğrayamayabilirim kendinize iyi bakın

ben bır sey danısmıstım kımse yanıtlamadı ama
neyse bugunku menum
ayran ası detoksundan ötürü

sabah:1 tost
ara:1 meyve
2 saatte bır ayran ası
30 dk level 1 jıllıan

CANM allah sevenlerine sabır versin.

bir uykum geldi ki gözlerim kapanıyoooo

bezdi seni öptük canım çabuk dön aramıza
başınız sağolsun şahnurcum ... ölüm bu kime ne zaman vuracağı belli olmuyor işte
ben bır sey danısmıstım kımse yanıtlamadı ama
Neyse bugunku menum
ayran ası detoksundan ötürü

sabah:1 tost
ara:1 meyve
2 saatte bır ayran ası
30 dk level 1 jıllıan
hayırdır canım ne soracaktın???

Kızlar bu arada bu cumada aranızda olamayacağım tüp bebek görüşmesi için adanaya gideceğim. Liste sizin ellerinizi öpecek yine

iyi şanslar canımm hayırlısıyla git hayırlısıyla geliirsin inşallahhh

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim meltemcim listeden anlasam ben yaparim diycem ama bilmiyorum :26:

Ne danisacaktin sebnemcim

belkı okumussunuzdur müsli kullanmaya baslıycamda basenlerı erıtıyormus. bol zengın ıcerıklı bır yıyecek yulaf ezmesı fılanda var ıcında badem kuru ıncır vs. sabah aksam o yenecek. öğlende serbest..
cuma gunu baslamayı dusunuyordum.

Sebnem ben bu soruns cevap vermistim galiba :26: su 6 haftalik programi diyorsun bende cok iatedim denemek ama yapamadim bi turlu malum benimde tek sikayetim basenler ama sadece beslenme ile olur mu hilmem ben mari ye basladim belki o etki eder slim in 6 yapamiyorum cocuk planlarim agir sporlarin onune geciyor

Kizlar sin bes kg kaldi bunu vermem gerek diyet listesi oneriniz var mi 54-53 ile hamis lalmaliyim

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim meltemcim listeden anlasam ben yaparim diycem ama bilmiyorum :26:
öğrenmek için sana fırsat şahnur ilgilenir sanırım... şayut uygun değilim derse kilolarınızı perşembe günü almam gerekecek

hımmmmm aslında senin yaşın henüz küçük böyle şeylere gerek varmı bilmem ama çok istiyorsan yap benim bu konuda bi bilgim yok özel olarak basen erittiğini felan bişi diyemeyeceğim.

Kizlar sin bes kg kaldi bunu vermem gerek diyet listesi oneriniz var mi 54-53 ile hamis lalmaliyim
inşallahhh canmm

canım benim kuzen yaptı baya bi verdi şuanda da almadı geri kilolarını ben sadece sabahları kornfleks yiyorum kahvaltı olarakk

Meltemcim sahnura ciraklik yapabilir im seve seve ogrenirin hem birsen kiz gercekten ise yariyor mu malum benim popis basen gun joyu otur otur ustune ne olcak yayildi ya da isi degistirmek getekasa basi sagliksiz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…