- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.041
Günaydın kizlar
Tartildim ve malesef sabitim bunda wc cikamayisimin etkisi varmi bilmem ama lifi artiriyim su iki gunde bakalim artik 58 leri gormem lazim. Bu sabahta kalkip mari bacimin basen hareketleri yapildi
oda doğru ben erken evlendim.. ahh ahh keşke erkenden de ikinciyi yapsaydım böyle uğraşmazdımAllah uzun ömur versin canim oglusunahesaplarima gore bu sene tutsa seneye dogsa 4 yasindayken 33 olurum annemin evindem getirsem yinede 33 de dokuz olmaz gec buldum kocayi napiyim
tmm canım en azından senden haber aldık oda bişi...kızlar slm...zor şartlarda size yazıyorum.net baglatmadk.eşimin muhendıslık tamamlama sınav kontenjanlarını beklıyoruz......
tasınadablırız......
o yuzden suan gelemıyorum.....
sizleri özledim......
kısa zaman da görüşürüz inş....
hepinizi öpüyorum
erken kalkan yol alır derler anam devir değişti doğurganlık düşdü napcen erkenden doğurcenerken yapalim dedikte ne oldu saka maka kizim 34 gun sonra 3 olacak.Dusuk yapmasaydim dogum yapacaktim bu ay.Hersey nasip iste.
alemsin sen kiz
nerelerdesin cornican yaaa ozledik seni
günaydınlar kızlar morwlim çok bozuk o yüzden detoksa falan başlayamadım gecen hafta 2 defa ziyarete gittiğim yakın bir arkadaşı kaybettiğimiz haberini aldık bugün cenaze işlemleri falan var uğrayamayabilirim kendinize iyi bakın
bezdi seni öptük canım çabuk dön aramızagünaydın millett
haklısın jujum bu aralar böyle oluyo idare edelim düzene sokucam inş bu arada bende regl olucam acayip şekilde şiştim bide yediklerime çok dikkat edemiyorum cumaya bakalım ne olacak durumum telden yazıyorum alıntı yapamıyorum hepiniz öpüldünüz 
başınız sağolsun şahnurcum ... ölüm bu kime ne zaman vuracağı belli olmuyor iştegünaydınlar kızlar morwlim çok bozuk o yüzden detoksa falan başlayamadım gecen hafta 2 defa ziyarete gittiğim yakın bir arkadaşı kaybettiğimiz haberini aldık bugün cenaze işlemleri falan var uğrayamayabilirim kendinize iyi bakın
hayırdır canım ne soracaktın???ben bır sey danısmıstım kımse yanıtlamadı ama
Neyse bugunku menum
ayran ası detoksundan ötürü
sabah:1 tost
ara:1 meyve
2 saatte bır ayran ası
30 dk level 1 jıllıan
bezdi seni öptük canım çabuk dön aramıza
başınız sağolsun şahnurcum ... ölüm bu kime ne zaman vuracağı belli olmuyor işte
hayırdır canım ne soracaktın???
Kızlar bu arada bu cumada aranızda olamayacağım tüp bebek görüşmesi için adanaya gideceğim. Liste sizin ellerinizi öpecek yine
Ne danisacaktin sebnemcim
bezdi seni öptük canım çabuk dön aramıza
başınız sağolsun şahnurcum ... ölüm bu kime ne zaman vuracağı belli olmuyor işte
hayırdır canım ne soracaktın???
Kızlar bu arada bu cumada aranızda olamayacağım tüp bebek görüşmesi için adanaya gideceğim. Liste sizin ellerinizi öpecek yine
öğrenmek için sana fırsatHadi bakalim hayirlisi olsun canimmeltemcim listeden anlasam ben yaparim diycem ama bilmiyorum :26:
hımmmmm aslında senin yaşın henüz küçük böyle şeylere gerek varmı bilmem ama çok istiyorsan yap benim bu konuda bi bilgim yok özel olarak basen erittiğini felan bişi diyemeyeceğim.belkı okumussunuzdur müsli kullanmaya baslıycamda basenlerı erıtıyormus. bol zengın ıcerıklı bır yıyecek yulaf ezmesı fılanda var ıcında badem kuru ıncır vs. sabah aksam o yenecek. öğlende serbest..
cuma gunu baslamayı dusunuyordum.
inşallahhh canmmKizlar sin bes kg kaldi bunu vermem gerek diyet listesi oneriniz var mi 54-53 ile hamis lalmaliyim
belkı okumussunuzdur müsli kullanmaya baslıycamda basenlerı erıtıyormus. bol zengın ıcerıklı bır yıyecek yulaf ezmesı fılanda var ıcında badem kuru ıncır vs. sabah aksam o yenecek. öğlende serbest..
cuma gunu baslamayı dusunuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?