- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.081
Sahnurcum bende sabah onbucuga kadar burdayim yarin ve ogrenmek istiyorum nacizane ciraklik yaparim onbucuktan sonra malesef toplanti ve seminerimiz cikti perder ortakli katilim sart ama mumkun oldugunca ogrenmek istiyorum. Meltemmmmm kg sabit canim son bir gun kaldi sporda uapiyorum menulerde duzgun nerde hata yaptim ki yaa :26: durdu kaldi
canım benim kilomun 2-3 hafta sabit kaldığı dönemlerde diyetisyenim hep protein ağırlıklı 2-3 günlük diyetler verirdi o dönem kilo vermeye başlardım eğer haftaya da sabit kalırsa böyle yapabilirsin sende
bu arada o zaman saat 10,30 a kadar bildirim yapanları sen düzenlersin bana mail adresini atarsan veya juju ya sana takım listesini excelden göndeririz excel üzerinde sonuçları kontrol eder ona göre listede hata varsa düzenleriz
Tamam canim ben gonderdim mail adresimi sana ozelden onbucuga kadar burdayim kizlar sizlerde sabahtan yada bugun aksam gec saate kadarda olabilir kg bildiriminizi yaparsaniz cok iyi olur cunku buyuk ihtimal ogleden sonra kimse olmayacak burda
canım bu saatten sonra yapılan kilo bildirimleri biraz fazla olur sabah aç karna yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum yarın 12 ye kadar herkes yaparsa iyi olur şimdi çıkmam lazım sana listeyi öğleden sonra gönderirim canım
şahnur benim koşu bandı bozuldu da ikna edebildim yoksa aylardır dil döküyordum ikna olmuyordu...hadi gözün aydın valla ben koşu bandını aldırdım şu an evde süs olarak bekliyor sıpalardan eve gidince kendime ayıracak fırsat bulamıyorum bi de eliptik dersem koca kişisi kafayı yer o yüzden bişey diyemiyorum adama accık bi asılayım şu diyete kış geldiğinde 61-62 lerde olmak istiyorum o yüzden vermem lazım kiloları tatilde aldıklarım gitmeye başladı inşşallah devamı da gelecek
canım benim kilomun 2-3 hafta sabit kaldığı dönemlerde diyetisyenim hep protein ağırlıklı 2-3 günlük diyetler verirdi o dönem kilo vermeye başlardım eğer haftaya da sabit kalırsa böyle yapabilirsin sende
bu arada o zaman saat 10,30 a kadar bildirim yapanları sen düzenlersin bana mail adresini atarsan veya juju ya sana takım listesini excelden göndeririz excel üzerinde sonuçları kontrol eder ona göre listede hata varsa düzenleriz
saçmalama sevda her kilo alanı listeden çıkarsaydım takım kalmazdı ortada... Ama senin ayrılmaya niyetin varsa söyle.. Için eskisi gibi ısınamadıysa anlarım çünkü eskisi gibi girmiyorsun takıma.. Ha şuda var ben dahil kimse eskisi gibi uğrayamıyoru herkesin mazereti ayrı tabikikızlar ben rezil biriyim ...bu sabah tartıldım 73.3 geldim ....bunu sorumsuzluk olarak görmeyin nolur....benim artı gelmem yüzdeyi düşürecektir biliyorum bunun da farkındayım ve siz isterseniz listeden çıkarabilirsiniz buda benim cezam olsun artık ....kararınıza saygı duyarım...listeden çıkarılsamda yine sizlerle beraber olmaya devam edicem ....
Saygılarımla arz ederim
.
saçmalama sevda her kilo alanı listeden çıkarsaydım takım kalmazdı ortada... Ama senin ayrılmaya niyetin varsa söyle.. Için eskisi gibi ısınamadıysa anlarım çünkü eskisi gibi girmiyorsun takıma.. Ha şuda var ben dahil kimse eskisi gibi uğrayamıyoru herkesin mazereti ayrı tabiki
canım kaç tane üye varsa o sayıya bölünecek ... yeni üyeyi de katacaksın yani..Tmm meltemcim alfim senden ona mi boluyorum dokuza mi yeni uyeyide sayiyormuyum son ortalamyi alirken :26:
canım kaç tane üye varsa o sayıya bölünecek ... yeni üyeyi de katacaksın yani..
mesela kişi izne ayrıldı yada kilo bildirmedi aman ozaman onu saymayayım demeyeceksin listede kaç tane isin varsa o sayıya bölünecek mecburen ister izne ayrılsın ister kilo bildirmesin farketmez..
birde 8. takım kardeş takımımız liste bittikten sonra onlara kontrol ettirip doğruysa paylaşım alanına yazıyoruz
canım kaç tane üye varsa o sayıya bölünecek ... yeni üyeyi de katacaksın yani..
mesela kişi izne ayrıldı yada kilo bildirmedi aman ozaman onu saymayayım demeyeceksin listede kaç tane isin varsa o sayıya bölünecek mecburen ister izne ayrılsın ister kilo bildirmesin farketmez..
birde 8. takım kardeş takımımız liste bittikten sonra onlara kontrol ettirip doğruysa paylaşım alanına yazıyoruz
Tmm canim ona boluyoruzben sabahtan bildirenleri hesaplaeim sevdada devam eder bakar zaten
günaydınlarrr
kızlar başsağlığı dilekleriniz için çok saolun dün çok kötüydüm bugün toparladım biraz ama sabah kalktığımda gözlerim açılmıyordu ağlamaktan şişmişti resmen buzla kompres yapıp biraz indirdim hayat devam ediyor sonuçta
canım allahtan bir mani çıkmazsa ben burdayım ama sizden ricam öğlen 12 ye kadar yazarmısınız kilolarınızı öğleden sonra çünkü cenaze evine gidecek gibi görünüyorum da
ben atlamışım şebnem yaa benimde tek sorun basenler nasıl olacak sen bunu daha detaylı bi anlat bakımm bacımm
jujum sana şimdiden cuma için bol şans diliyorum güzel haberlerle gelirsin inşallah canım yaaa
bi,rsen sende kuzen yapmış dedin biliyorsan sende yazabilirsin canım benim
ipekyol valla çok güzel verdin sen isveçle ama ben bu kadar uzun diyete katı hele dayanamam gibi geliyor,
eriğim ben sana yardımcı olurum beraber hazırlasırz eğer öğrenmek istersen canım liste nasıl hazırlanıyor diye
bu arada ben menülerimi ptesiden itibaren düzenli paylaşacağım şu an kendimde o gücü hissetmiyorum da
benden haberler bu kadar bakalım sabahleyin tartıya çıktım jujum senin istediğin kadar değil ama gene de biraz gitmiş hoşuma gitti açıkcası sonuç benim bakalım sana beğendirebilecem mi sonucu hadi bakalım kızlar sizlerde asılın biraz ipekyol güzel kilo verdi bu hafta bemnimki de hiç yoktan iyidir dereceye girip şu 1. notamızı sildirelim gecen haftaki güveniyorum size sıkın dişinizi bugünn
şahnurcum gelmeyeni bildirim yapmadı olarak geçersin hiç kendini sıkıntıya sokma...
ve lütfen herkes kilo bildirimini erkenden yapsın....
şahnurcum ben eliptik aldım bir haftaya elime geçer sanırım basenlere iyi geldiği söyleniyor ama bakalım
şahnur benim koşu bandı bozuldu da ikna edebildim yoksa aylardır dil döküyordum ikna olmuyordu...
Ahh ahh ben 62 leri ben 71 leri görsem ne güzel olurdu
şahnur sana atmıştır listeyi çokda zor değil zaten çabuk kavrarsın
listemiz aşağıdaki gibidir...
***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 /
biricikoglumertug ( 60,80 /
bengi-arwen ( 60,00 /
Sevda_M ( 72,40 /
erigim ( 59,60 /
Sumelody ( 50,00 /
birsen-deniz ( 66,10 /
ipekyol51 ( 78,50 /
toplight ( 71,20 /
yrmbraralk ( 78,00 / Yeni üye Hedef kilo 65,00
Sebnemcim bildirim yarin sen yeni uyesin haftaya yapcan ilk bildirimini ama guzel gidiyosun da simiti ara yspma canim gerci oglende az yemissin ama baska zaman simit ara olmamali kendisi 4 dilim ekmek ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?