Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahnurcum bende sabah onbucuga kadar burdayim yarin ve ogrenmek istiyorum nacizane ciraklik yaparim onbucuktan sonra malesef toplanti ve seminerimiz cikti perder ortakli katilim sart ama mumkun oldugunca ogrenmek istiyorum. Meltemmmmm kg sabit canim son bir gun kaldi sporda uapiyorum menulerde duzgun nerde hata yaptim ki yaa :26: durdu kaldi

canım benim kilomun 2-3 hafta sabit kaldığı dönemlerde diyetisyenim hep protein ağırlıklı 2-3 günlük diyetler verirdi o dönem kilo vermeye başlardım eğer haftaya da sabit kalırsa böyle yapabilirsin sende

bu arada o zaman saat 10,30 a kadar bildirim yapanları sen düzenlersin bana mail adresini atarsan veya juju ya sana takım listesini excelden göndeririz excel üzerinde sonuçları kontrol eder ona göre listede hata varsa düzenleriz

Tamam canim ben gonderdim mail adresimi sana ozelden onbucuga kadar burdayim kizlar sizlerde sabahtan yada bugun aksam gec saate kadarda olabilir kg bildiriminizi yaparsaniz cok iyi olur cunku buyuk ihtimal ogleden sonra kimse olmayacak burda

Tamam canim ben gonderdim mail adresimi sana ozelden onbucuga kadar burdayim kizlar sizlerde sabahtan yada bugun aksam gec saate kadarda olabilir kg bildiriminizi yaparsaniz cok iyi olur cunku buyuk ihtimal ogleden sonra kimse olmayacak burda

canım bu saatten sonra yapılan kilo bildirimleri biraz fazla olur sabah aç karna yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum yarın 12 ye kadar herkes yaparsa iyi olur şimdi çıkmam lazım sana listeyi öğleden sonra gönderirim canım

Tmm canim bide musait olunca su iki uc gunluk protein diyetinden ornek liste verirsen sevinirim

selam kızlar ben geldim... nasılsınız kızlar...hafta sonu düğünümüz çok güzel geçti...pazar döncektik ama biraz daha kalmaya karar verdik ve dün akşam döndük....

.

şahnur benim koşu bandı bozuldu da ikna edebildim yoksa aylardır dil döküyordum ikna olmuyordu...

Ahh ahh ben 62 leri ben 71 leri görsem ne güzel olurdu

şahnur sana atmıştır listeyi çokda zor değil zaten çabuk kavrarsın

listemiz aşağıdaki gibidir...

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 /
biricikoglumertug ( 60,80 /
bengi-arwen ( 60,00 /
Sevda_M ( 72,40 /
erigim ( 59,60 /
Sumelody ( 50,00 /
birsen-deniz ( 66,10 /
ipekyol51 ( 78,50 /
toplight ( 71,20 /
yrmbraralk ( 78,00 / Yeni üye Hedef kilo 65,00

Son düzenleme:
kızlar ben rezil biriyim ...bu sabah tartıldım 73.3 geldim ....bunu sorumsuzluk olarak görmeyin nolur....benim artı gelmem yüzdeyi düşürecektir biliyorum bunun da farkındayım ve siz isterseniz listeden çıkarabilirsiniz buda benim cezam olsun artık ....kararınıza saygı duyarım...listeden çıkarılsamda yine sizlerle beraber olmaya devam edicem ....

saygılarımla arz ederim

.

saçmalama sevda her kilo alanı listeden çıkarsaydım takım kalmazdı ortada... Ama senin ayrılmaya niyetin varsa söyle.. Için eskisi gibi ısınamadıysa anlarım çünkü eskisi gibi girmiyorsun takıma.. Ha şuda var ben dahil kimse eskisi gibi uğrayamıyoru herkesin mazereti ayrı tabiki

Tmm meltemcim alfim senden ona mi boluyorum dokuza mi yeni uyeyide sayiyormuyum son ortalamyi alirken :26:

meltemcim ayrılmak istermiyim hiç burası gerçekten benim için velinimet....sadece mahcup olduğum için böyle bir teklifte bulundum...sizlerin hakkına geçmemek için...tabiki de herkesin belli işleri vardı tatildeydi herkes ,ama artık toplanıyor yavaş yavaş...

.

Tmm meltemcim alfim senden ona mi boluyorum dokuza mi yeni uyeyide sayiyormuyum son ortalamyi alirken :26:
canım kaç tane üye varsa o sayıya bölünecek ... yeni üyeyi de katacaksın yani..

mesela kişi izne ayrıldı yada kilo bildirmedi aman ozaman onu saymayayım demeyeceksin listede kaç tane isin varsa o sayıya bölünecek mecburen ister izne ayrılsın ister kilo bildirmesin farketmez..

birde 8. takım kardeş takımımız liste bittikten sonra onlara kontrol ettirip doğruysa paylaşım alanına yazıyoruz

Tmm canim ona boluyoruz ben sabahtan bildirenleri hesaplaeim sevdada devam eder bakar zaten

seviyorum seni meltem çok iyisin .....

.

Tmm canim ona boluyoruz ben sabahtan bildirenleri hesaplaeim sevdada devam eder bakar zaten

CANIM DAYIoğlunun kalp krizi geçirdiğini öğrendim o yüzden telaşım biraz çoktu sana linki atamadım kusura bakma allahtan şimdi iyi haberini aldıkda rahatladım biraz meltemde saolsun açıklamış sana nasıl yapılacağını neyse yarın görüşürüz

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 /
biricikoglumertug ( 60,80 /
bengi-arwen ( 60,00 /
Sevda_M ( 72,40 /
erigim ( 59,60 /
Sumelody ( 50,00 /
birsen-deniz ( 66,10 /
ipekyol51 ( 78,50 /
toplight ( 71,20 /
yrmbraralk ( 78,00 / Yeni üye Hedef kilo 65,00

Evet canim meltem sagolsun verdi listeyi sana da cok gecmis olsun canim iki gundur diken ustundesin allah acil sifalar versin akrabanada

merhaba şahnur ablacım
sımdı bu muslı dıyetı 6 haftalık bır program 6 haftada basen yaglarını erıttıgını soyluyor
kendın hazırlayabılıyorsun fakat hem masraflı hem yorucu
bır cok markası var bunun eger ıstersen soyleyebılırm..

ıcınde kuru yıyecekler yulaf ezmesı bugday ezmesı vs vs var cok dolu dolu bır sey. sutle veya yogurtla her sabah ve her aksam bunu yıyorsun oglen abartmamak kosuluyla dıledıgını yıyorsunn..
:)

ben bıldırım yarın dıye bılıyordum ama:S:S

regl oldugumdan oturu sanırım ama
pazartesıden yanı aranıza katıldıgımdan bu yana 4 gun oluyor
400 gram vermısım..
ama 4 gun ıcın normal gıbı regl olmasaydım ıyıydı :))

400 gram vermısım aranıza katılalı 4 gunden bu yana

herkeslere merhaba.
bugun ılk dershane gunumdu. yorucuydu. kosusturmacalıydı
basım catlıyor.. sesler eko yapıyor beynımde bu haldeyım aynen

ama müsli ile dıyetımı acayıp guzellestırdım

bugun ku menum

bugun 5 eylül 2013 perşembe

sabah
ballı muzlu süt+ müsli
(dershanedeydım bunu bulabıldım en yakın)

ara
1 sımıt

ogle
yarım porsıyon cıg kofte
ayran

ara
lıght camlıca gazoz ( olmayaydı ıyıydıde.. işte.. :)

aksam
müsli+yogurt

Sebnemcim bildirim yarin sen yeni uyesin haftaya yapcan ilk bildirimini ama guzel gidiyosun da simiti ara yspma canim gerci oglende az yemissin ama baska zaman simit ara olmamali kendisi 4 dilim ekmek ediyor

Sebnemcim bildirim yarin sen yeni uyesin haftaya yapcan ilk bildirimini ama guzel gidiyosun da simiti ara yspma canim gerci oglende az yemissin ama baska zaman simit ara olmamali kendisi 4 dilim ekmek ediyor

evet ama onu hıc ıyı etmedım

mecbur kaldım aslında onu yemeye mıdem cok agrıdı bır daha olmaz

meyve goturucektım posete fılan koymustum evde unutmusum

yarına myvemı hemen cantaya atar oyle cıkarım..

ya meltem abla demıs ya o da bıldırcek kılosunu dıye ondan yazdım ama bılmıorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…