Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa canim ben onu gormedim oyle mi demis ne zaman demis ilk hafta bildirim yoktu normalde :26:

En sin ortalamayi alirken senide katmaktan bahsetmistik onu gordun galiba sen canim

şahnurum çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

Aa canim ben onu gormedim oyle mi demis ne zaman demis ilk hafta bildirim yoktu normalde :26:

belki kilo bildirimi yapacak ama listede adı olmayacak olabilir....bizim öyle olmuştu ilk hafta .....

.

5 eylül perşembe

sabah:1 dilim ekmek,1.5 k.k peynir
3 zeytin,1 domates

ara:ince bir dilim kavun

öğle:1 tane biber dolması üzerine 2 kaşık yoğurt,salata

ara:1 elma

akşam :öğlen ki gibi

su:içtim ama ne kadar bilmiyorum

spor:yarım saat eliptik,100 mekik

.

Selam kızlarrr nasılsınız?

Diyet nasıl gidiyor?

Ben epey uzak kaldım buralardan ama şunu çok iyi biliyorum artık..Kilo vericem diyorsan ve motive olmam gerekiyor diyorsan buradan uzak kalmayacaksın

Yarınki listeyi ben de merak ediyorum, bakalım kim neler yapmış karneler nasıl

vavvvvvvvvvvvvvvvvvv süpersin ipekyok gün be gün erimişsin valla.
saol canim ama istedigim sonucu alamadim
ipekyol valla çok güzel verdin sen isveçle ama ben bu kadar uzun diyete katı hele dayanamam gibi geliyor,
valla sahnurcum baska sansi olmayinca insanin mecburen dayaniyor

şahnurcum ben eliptik aldım bir haftaya elime geçer sanırım basenlere iyi geldiği söyleniyor ama bakalım
juju markasi vs ne bi yaziver hatta mumkunse resim eklede bi gorelim ya belli mi olur belki bizde aliriz.Ozelliklerini falanda yazarsin
Ipekcim varsa ornek son 5 icin liste alabilirim ama isvec zor be kuzum giptaylaokudum hem ben iste oldugum icinde isveci tamamen yapamam cozuturum

yok gulum ya baska cozumum kelin ilaci olsa kendi basina surer misali

kizlar yarin saat farkindan dolayi yetisemezsem kilom 75.9 ama yetisirsem yeni kilomu yazarim tabi ins azalmistir

Gunaydin kizlar malesef 59, 6 ipekcim seni bildirim yapana kadar 75, 9 kabul ediyorum bu arada tebriklrr

Günaydınlarrrrrr
öncelikle listeyi bi düzenleyeyim

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 /
biricikoglumertug ( 60,80 /
bengi-arwen ( 60,00 /
Sevda_M ( 72,40 /
erigim ( 59,60 /
Sumelody ( 50,00 /
birsen-deniz ( 66,10 /
ipekyol51 ( 78,50 /
toplight ( 71,20 /
yrmbraralk ( 78,00 / Yeni üye Hedef kilo 65,00

5. Takım Ortalaması (% )

canım juju listeye eklemiş bence şebnemi ekliyoruz yeni üye diye o yüzden şebnemin kilosunu da listeye ekleyeceğim

Sebnemcim bildirim yarin sen yeni uyesin haftaya yapcan ilk bildirimini ama guzel gidiyosun da simiti ara yspma canim gerci oglende az yemissin ama baska zaman simit ara olmamali kendisi 4 dilim ekmek ediyor

sevda cım gayet güzel hadi bakalım düğünde aldığın kilolar geri gidecek mi? senin kilo bildirimini bekliyorum

gamzem kız özlettin kendini nasıl gidiyor iş hayatı işe başladın bizi unuttun

kizlar yarin saat farkindan dolayi yetisemezsem kilom 75.9 ama yetisirsem yeni kilomu yazarim tabi ins azalmistir
tamam canım ekliyorum listeye eğer son dakika da değişiklik olur sa onu da düzeltiriz

Gunaydin arkadaslar kilom 66.00 morolim -1000 bugun kurralar var buyuk ihtimalle giremem. haftasonu izmirdeyiz aksamlari girmeye calisacam
sıkma birsen canını biraz dikkatle toparlarsın bence

Gunaydin kizlar malesef 59, 6 ipekcim seni bildirim yapana kadar 75, 9 kabul ediyorum bu arada tebriklrr

eriğim neden değişmedi yediklerin falan da gayet güzel senin ama regli falan mı olacaksın?
bi ara listemi bulursam sana ekleyeceğim şu şok diyeti

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 /
bengi-arwen ( 60,00 /
Sevda_M ( 72,40 /
erigim ( 59,60 /59, 60 / 0.00 / % 0.00 )
Sumelody ( 50,00 /
birsen-deniz ( 66,10 / 66, 00 / 0, 10. / % 0, 15)
ipekyol51 ( 78,50 / 75, 90 / 2, 60 / % 3, 31 )
toplight ( 71,20 /
yrmbraralk ( 78,00 / Yeni üye Hedef kilo 65,00

5. Takım Ortalaması (% )

Simdilik bu durumda umarim dogrudur

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 / 83,20 / 0 / % 0) kilosu sabit
bengi-arwen ( 60,00 /
Sevda_M ( 72,40 /
erigim ( 59,60 /59, 60 / 0.00 / % 0.00 )kilosu sabit
Sumelody ( 50,00 /
birsen-deniz ( 66,10 / 66, 00 / 0, 10. / % 0, 15)
ipekyol51 ( 78,50 / 75, 90 / 2, 60 / % 3, 31 )
toplight ( 71,20 / 70,50 / 0,70/ %0,98 )
yrmbraralk ( 78,00 / 77,60 / 0,40 / %0,51) Yeni üye Hedef kilo 65,00

5. Takım Ortalaması (% )

eline sağlık eriğim gayet güzel olmuş

Canim ilk geldigimizde bizide listeye eklemisti ama kg bildirimi almamisti o yuzden kararsizdim ama eklemek avantajimiza gelir 400gr 400gr dir

kızlar somelody den kaç gündür haber yok ben mi yanlış hatırlıyorum sizinde dikkatinizi çekti mi?
geriye sevda ve bengi kaldı şura dan da ses yok

Sahnur 700gr gitmis darisi bana kolay gelsin canim sana cikmak zorundayim yine ugearim seminerden sonra inşallah

kızlar somelody den kaç gündür haber yok ben mi yanlış hatırlıyorum sizinde dikkatinizi çekti mi?
geriye sevda ve bengi kaldı şura dan da ses yok

Somelody bayadir yok canim yeni uyeydik birlikte ama ses yok. Bengi evlilik hazirligibda cumalari bildirim yapacagini soylemisti izinli yazdirmamisti sevda dun burdaydi kg aldim diye moreli bozuktu ama gelir ler sanirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…