- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.141
Eline saglik canim da kotu be sinucumuzdaha cok caliscam haftaya boyle olmamali
napalım haftaya daha iyi olur inşallah paylaşıma ekliyorum
canım detaylı olarak bu listeyi ben nereden bulabilirim bana yazabilirmisin?
GÜNAYDIIIN KIZLAAAR
Az önce tartıldım yarışma için ve tam 51 kiloyum şu anda. ^^ 1 haftada 3 kilo vermişim.
Bol bol limonlu su, akşam 7'den sonra yemek yoktu. Her sabah yoğurt yedim neredeyse. Aç da kalmadım pek fazla. Reglimin de bitmesinin etkisiyle güzel kilo verdim. :)
Ohh ohh masallah ya neirada super vermis ve biz bu durumda onuda eklemeliyiz o sebnemdende once gelmisti :26:
Canim ilk geldigimizde bizide listeye eklemisti ama kg bildirimi almamisti o yuzden kararsizdim ama eklemek avantajimiza gelir 400gr 400gr dir
GüzeIIikIer içinizi aydınIatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksiImesin. Rabbim, sevdiği kuIIarından eyIesin sizIeri ve tabi ki bizIeri. HayırIı cumaIar diIerim.
selam kızlar nasılsınız? Şebnem' cim evet canım artık takımdasın bugün ki listede yer aldın zatenben bugün öğleden sonra çozuttum kızlar :
bugün cuma yarından itibaren düzeltiyorsun canım
şebnem cim teşekkürler canım hazır müsli alırım evde uğraşamam
neyse şimdilik iyi geceler görüşürüz
selam kızlar nasılsınız? Şebnem' cim evet canım artık takımdasın bugün ki listede yer aldın zatenben bugün öğleden sonra çozuttum kızlar :
bugün cuma yarından itibaren düzeltiyorsun canım
şebnem cim teşekkürler canım hazır müsli alırım evde uğraşamam
neyse şimdilik iyi geceler görüşürüz
Rapor 06 eylül Cuma
sabah(09:00)
1 kk lor peyniri(1/2 et)
1 yumurta(1 et)
1 dilim ekmek(1 tahıl)
1 kupa sütlü kahve(1 süt)
öğle(13:00)
1 kepçe mercimek çorbası(1 tahıl-1/2 et-1 süt)
1 kepçe ıspanak(saymaya gerek yok)
1 kase yoğurt yarım yağlı(1 süt)
ara(16:30)
1 orta boy şeftali(1 meyve)
akşam(20:00)
5 yk mantı(1 tahıl-1/2 et)
1 bardak light cola( 2 şeker=1 tahıl)
1 adet halley(3 tahıl)
sonuç: 7 tahıl-2,5 et-3 süt-1 meyve
olması gereken: 4 tahıl-2 et-3 süt-2 meyve(4232)
bu durumda tahıl grubunu fazla tüketirken eti-sütü normal ama meyveyi eksik tüketmiş bulunuyorum aslında bu yöntem çok eğlenceli
yani bu durumda yarın tahılı az tüketip süt grubunu artırarak bu gün ki çozutmalarımı dengeye sokmak durumundayım
mbu müsliyi bende denemeliyim evde açılmamış skt si geçmemiş bi paketim varayrıca önerim 2 dolu yemek kaşığı müsli bir yaş meyve(şeftali-elma-ananas birini tercih edin) 3 yk yoğurt ve 2 yk yoğurt suyu 2-3 yaş fındık butun bunları karıştırın hem daha doyurucu hemde daha lezzetli ben bu şekilde tüketiyordum bayadır yapmıyordum başlayım artık
(30 Ağustos-6 Eylül )
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ TAKIM : 14.TAKIM % 1,57
İKİNCİ TAKIM : 9.TAKIM% 1,41
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 12.TAKIM% 1,37
BİREYSEL DERECELERİ
BİRİNCİ : buzdanadam % 5,80
İKİNCİ : Thebeyin % 3,79
ÜÇÜNCÜ : efsax % 3,58
Anacim bu hafta herkesin bol bol kilo veresi tutmus.Dereceye girermiyim diye heveslenmistim.Nasip degilmis.Yarin diyette 10.gunum ama kilom takildi kaldi.Ne yapsam vazmi gecsem bilemedim.tavsiyeniz var midir?
Birde yarin kizimin dogum gunu pasta yapacam tabikiiiii
oley o zaman bekle benı onumuzdekı hafta cuma
bencede hazır hem daha mantıklı hem yormuyor. :)
vay be ne enteresan bır yontemilk kez goruyorum okuyorum
m
evet bencede daha guzel olur
olleyy muslıcıler arttı valla cok mutluyum
Evet musli tuketirim ama kahvaltilik gevrek tuketmem resmen karbondihrat deposuayrica bu yontem dr ayca kayanin herkesin boyuna yasina kg goreformulu var ve eglenceli en azindan kkacamaklarin telafisi var ve kacamak yaptim deyip morel boxup birakmak yok cok mu kacamak yaptin onda bile ertesi gun diyeti var ve onun bile telafisini sunmus
Evet ys gordum sok oldum millet ne yiyip icmis anlamadim :26: canim bence yeteri kadar verdin devaminida saglikli ver zor bu diyet cunku ve bunyeninde bi kapasitesi varbence birakmalisin sagligin icin ama yinede sen bilirsib haa biraktim siyede o pastadan koca bi dilim degil minnacik tadimlik dosta dusmana gostermelik hesabi almalisin ve onu bile iki catal attiktan sonra baskalariyla ilgilenerek biturmeden toplamslisin ben oyle davet felan olunca bu taktigi uyguluyordum cok ise yariyor
canim yaa bu davet 3 kisilik ben esim ve kizimEvet ys gordum sok oldum millet ne yiyip icmis anlamadim :26: canim bence yeteri kadar verdin devaminida saglikli ver zor bu diyet cunku ve bunyeninde bi kapasitesi varbence birakmalisin sagligin icin ama yinede sen bilirsib haa biraktim siyede o pastadan koca bi dilim degil minnacik tadimlik dosta dusmana gostermelik hesabi almalisin ve onu bile iki catal attiktan sonra baskalariyla ilgilenerek biturmeden toplamslisin ben oyle davet felan olunca bu taktigi uyguluyordum cok ise yariyor
Canim kahvalti tapmak istediginde yap illa sabah aksam degil yani bi insani zorlayarak diyet olmaz ben canimin istedigi ogunu ayirirdim kendime yada sadece iki gunde bir sabah musli yerdim ve faydasini gordum sabah kahcaltimi istiyorsun kahvalti yap oglen musli ye . Yada aksam yemek mi istiyorsun aksam yemek ye sabah oglen mualu te kaliplastirirsan basarisizlik tada cozutmak geliyo arkasinsan gozu donuyor insanin bi sure sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?