- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.181
yorum kısmına katılmak istediğini yazdın mı sen??? çarşamba günü maratona başlayacaklar çünküAnladim canim sen bi ogren biz pesine gelelimbu arada hayirli olsun bebis icin ilk adim atilmis kisa zamanda guzel sonuclanir insallah meltemcim
yorum kısmına katılmak istediğini yazdın mı sen??? çarşamba günü maratona başlayacaklar çünkü
geçmiş yazılarına bi bak istersen... Hafta hafta liste yayınlıyor o blogda değişik alternatifler oluyor listesinde ve katı kurallar yok... Kişilerin bilgilerini felan da alıyor ona göre de yönlendiriyor ama dediğim gibi daha öncesinde kayıt olarak devam etmemiştim hep kaçırdım o dönemlerini bu ilk olacak benim içindeyazdim canim onay bekliyorum nasil oluyor liste felan mi veriyor biraz anlatsana :)
geçmiş yazılarına bi bak istersen... Hafta hafta liste yayınlıyor o blogda değişik alternatifler oluyor listesinde ve katı kurallar yok... Kişilerin bilgilerini felan da alıyor ona göre de yönlendiriyor ama dediğim gibi daha öncesinde kayıt olarak devam etmemiştim hep kaçırdım o dönemlerini bu ilk olacak benim içinde
GÖRDÜM SENİN MESAJI ERİĞİM
kızlar mevsimlerden roma yeniden kilo verme serüvenine başlıyor ne dersiniz bizde katılalım mı onlara...
http://mevsimlerdenroma.blogspot.com/
sağol canım bakalım hayırlısı .. henüz ilaç tedavisine başlanmamışken asılayım şu kilo işinebende bi katılayım bakimm olmazsa gecen sen dediğinde bakmıştım ama detaylı incelememiştim
eliptiğin de hayırlı olsun bu arada bakalım güzel haberlerde gelr inş tüp bebekten
şahnur canım mesaj attın ama ben sessize aldığım için çoookkk geç farkettim malesef...
neysem tüp bebek tedavisine başlayacağız öncelikle bizden bazı tahliller istedi doktor onları yaptırıp adetimin ikinci günü gideceğim bu cuma değil ondan sonraki cumaya denk gelecek oda sanırım ozaman başlayacak serüvenimiz.....hayırlısı bakalım...
neira buralardaysan ses et bana canım....
biricik ve sevda ikinizide ayıplıyorum ne demek kilo aldım neden kilo alıyormuşsunuz bakalım... hele biricik anam sona geldin gitmeyeyim diye mi direniyorsun sen söyle bakimmmm.... sevda noldu sizin yürüyüşler hııı... benim eliptik bugün geliyor artık akşamları senle eliptik yaparıs...
bu hafta bizim takımı ipek kurtarmış sağolsun verdiği süper kilo ile hepimizin açığını kapatmış ... eee haftaya kurtarıcı mı arayacağız yoksa herkes kendi üstüne düşen kiloyu mu verecek
ben , bengi, erigim bizler neden sabit geldik bakalım demekki yeterli özveriyi gösterememişiz....
sumelody canım sen neredeyse hiç uğramaz oldun ki bu da hiç hoş değil düzenli katılım bekliyorum senden de ...
bugündün itibaren yoklamam mı almam gerekiyor ne yapayım siz söyleyin...
merhaba arkadaşlar
hafta sonu izmir derken bugün anasınıf ve 1.sınıflar için hoşgeldin etkinliği ile koşturmaca dizlerim ağrıyoooo
menümü bugün yazmak istemiyorum çünki çokk kötüüüü
Jujum eliptik bisikletin ve tedavin hayırlı olsun umarım isteğine en kısa zamanda kavuşursunn
valla haklısın jujum bu aralar hiç dikkat edemiyorum bi rahatlık oldu bende ama evime geldim bugünden itibaren düzenli paylaşım yapıcam ve bitiricem artık bu diyet işini
Bu arada eliptiğin hayırlı olsun inş bebişinde olur sağlıkla jujum
kizlar gunaydin nasilsiniz bakimBenim hastalik hala devam ediyor off
saf protein diyeti yapabilirsin cumaya kadar etkisini kesin görürsünkizlar yardimmmm
neden gitmiyo kglar ya neden nn durdu :26: Su uc gunluk protein diyetini mi yapsam uff cok sikildimyardim lutfennn
bu arada begen butonuda geri gelmis
hoş geldin rabişşş,,, valla büyük baraşı +900 la gelmen allahtan fazla almamışsınben gellddiiiimmmmmmmmmm
Herkese gunaydın canlar nasılsınızzzzz????? Hepınızı cokkk ozledımmm
Yenı gelen bırsuru arkadasımız olmus hepnız hosgeldınız kızlarrrr dogru yerdesınızzzz
Cok guzel bı tatıl gecırdımmm yorularak gerı dondum sımdı ısler benı beklerrrr malum tasınma ıslerı falan hayırlısıyla bı tasınsaydık sagsalımm:18::18:
Sızde ne var ne yok kızlarrr???
Bu arada sadece 900 grla gerı dondum kızlar coook dıkkat ettım ama 75.5 kg yum...
saf protein diyeti yapabilirsin cumaya kadar etkisini kesin görürsün
hoş geldin rabişşş,,, valla büyük baraşı +900 la gelmen allahtan fazla almamışsın
geçmiş olsun canımKizlar gunaydin nasilsiniz bakimbenim hastalik hala devam ediyor off
özlettin kendiniivalla haklısın jujum bu aralar hiç dikkat edemiyorum bi rahatlık oldu bende ama evime geldim bugünden itibaren düzenli paylaşım yapıcam ve bitiricem artık bu diyet işini
bu arada eliptiğin hayırlı olsun inş bebişinde olur sağlıkla jujum
ben gellddiiiimmmmmmmmmm
herkese gunaydın canlar nasılsınızzzzz????? hepınızı cokkk ozledımmm
yenı gelen bırsuru arkadasımız olmus hepnız hosgeldınız kızlarrrr dogru yerdesınızzzz
cok guzel bı tatıl gecırdımmm yorularak gerı dondum sımdı ısler benı beklerrrr malum tasınma ıslerı falan hayırlısıyla bı tasınsaydık sagsalımm:18::18:
sızde ne var ne yok kızlarrr???
bu arada sadece 900 grla gerı dondum kızlar coook dıkkat ettım ama 75.5 kg yum...
valla haklısın jujum bu aralar hiç dikkat edemiyorum bi rahatlık oldu bende ama evime geldim bugünden itibaren düzenli paylaşım yapıcam ve bitiricem artık bu diyet işini
bu arada eliptiğin hayırlı olsun inş bebişinde olur sağlıkla jujum
canım çok geçmiş olsunKizlar gunaydin nasilsiniz bakimbenim hastalik hala devam ediyor off
canım sakın moralini bozmaaa bende izne ayrılmadan önce vermem durmuştu sonra saldım 3 kilo aldımmm acukk sabır etmek gerekiyomuşşKizlar yardimmmm
Neden gitmiyo kglar ya neden nn durdu :26: su uc gunluk protein diyetini mi yapsam uff cok sikildimyardim lutfennn
Bu arada begen butonuda geri gelmis
ben gellddiiiimmmmmmmmmm
yenı gelen bırsuru arkadasımız olmus hepnız hosgeldınız kızlarrrr dogru yerdesınızzzz
cok guzel bı tatıl gecırdımmm yorularak gerı dondum sımdı ısler benı beklerrrr malum tasınma ıslerı falan hayırlısıyla bı tasınsaydık sagsalımm:18::18:
bu arada sadece 900 grla gerı dondum kızlar coook dıkkat ettım ama 75.5 kg yum...
Kizlar gunaydin nasilsiniz bakimbenim hastalik hala devam ediyor off
sağolun kızlar eliptiğim geldi ama kurulumu olmadı henüz kısmetse bugün kurulur ve bende çıkarım tepesine....
Bu arada sanada günaydın eriğim...
ben gellddiiiimmmmmmmmmm
hosbulduk sahnurcummmmm tesekkur ederımmmmkızlar selam işlerin yoğunluğundan uğrayamadım
geçmiş olsun canım
özlettin kendinii
hoşgeldin canım valla çok büyük başarı ben 4 kg ile geri dönmüştüm tebriklerrrr
hosbulduk bırsenımmmmmmcanımm bende yazın rahatla rahatla derken 3 kilo aldımmm
canım çok geçmiş olsun
canım sakın moralini bozmaaa bende izne ayrılmadan önce vermem durmuştu sonra saldım 3 kilo aldımmm acukk sabır etmek gerekiyomuşş
canım hoşgeldin sefalar getirdinn
geçmiş olsun canım..,
jujum eliptiğin hayırlı olsun ....inşallah tedavinde de herşey istediğin gibi olur ...güzel haberlerini duymak istiyoruz tatlım...
rabiş sen de hoşgeldin canım ...
.
ben gellddiiiimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?