Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujummm
çok sağol canım biraz zor günler geçirdik ama bu hafta iyiyiz çok şükür.

inşallah sende iyisin canım

CANIMMM kendine ve bebişimize iyi bakkkkk

öğle yemeğimi yedim geldimmmm karnım tokk bel ağrısı ile pc başında oturuyorummm

toplihyt kolaygelsin canımm zor valla. dün bizede il milli eğitim müdürü geliyor diye 10 dakikalık panik yarattılar meğer gelen müfettişmiş

merhabalar 5. takımın güzel insanlarııı.....

aysunaycım bizde seni öpüyoruz canım....sen de bebeğine ve kendine çok iyi bak kiloları sorun etme sakın ....

Meltemcim bu mevsimlerden roma bugun baslamiyormuydu yapistim bloguna hic ses seda yok. Evet cok haklisin birbirimizden etkileniyoruz ama bitti ben daha inadim kg dan

yazdığı yazıya göre evet bugün ama ses yok bende bakınıyorum

bende yazdım oraya ama ,hatta dün gamzeyle de azcık baktık bişey anlamadık ...

.

Gunaydin canim. dun kisliklari cikardim yerlestirdim ankara daha serindir heralde:)))))(

Gunaydin balimmmmm sen hangi bolum. istiyom

iç mimarlık istiyorum:)

evet öyle yapcam meltem ablacımm.

herkeslere merhaba
grıp oldum ya ne alaka blmıorum :S:S
ama dıyetı bozmakyok zaten cnm bısey ıstemıor:/

sabah:1dilim ekmek,1k.kpeynir
3 zeytin,1tatli k bal

ara:1 seftali

ogle:2kask pilav ,1 tane baget , salata
1 bardak ayran

ara :ince bir dilim kavun

aksam: 2 kask pilav,1 bardak ayrsn

spor: 40dk eliptik , 100 mekik

su: 1.5litre

.

harikaa bugünün en güzel menüsü (ikimizin menüsü var sadece)

çook sağolunn :2:
teşekkürler ıyı dıleklerın ıcn ya ınsallahhh :)
ankarada oturan var mı ben ankara istiyorum da.

canm benim kayınvaldem orada oturuyoo yarım yamalak biliyorum ankarayı

menüm
sabah yarım kase kornflekss

ara lor ve 1 dilim kepekli ekmek

öğle 1 tabak kuru fasulye-2 biber dolma

ara 1 elma

akşam 2 biber dolma -salata -az yoğurt-az yeşil mercimek yemeği

ara 1 çatal karpuz

spor yk su tamam

eriğim ,yarmbabalk menünüz nerdeeeee

birsen senin menude supr...valla bu aksam ben burdayim kimsecikler yok millettttt ben. varim diyemi yoksunuzz dermisim.....birsen birde ben variz sanirsam ...: ) jujuuuuuu nerdesinn eliptigin caninimi okuyon yoksa. ......

.

birsen senin menude supr...valla bu aksam ben burdayim kimsecikler yok millettttt ben. varim diyemi yoksunuzz dermisim.....birsen birde ben variz sanirsam ...: ) jujuuuuuu nerdesinn eliptigin caninimi okuyon yoksa. ......

.

Günaydın kizlar telden girdigim ivin netim cok az kaldi aksamda evde olmadigimdan yazamadim menuyu kabaca yazip çıkıyor um
Sabah : bi dilim turta ve kahve
Öğle: 1 kase corba ve 6 yk barbunya ve yogur
Ara: 1 salkim uzum
Aksam: 1 kucuk tabak yesil fasulye ve 5 adet cig kofte
Bu aeada cig kofte zayiflatiyomus yazi var okuyun bi ara linki atarim optum cokk

Haa Şebo ben ankarada yim

günaydın sultanlarrrr

menün harika canım ama dün sevdanın menüsü 1. oldu

kızlarrrrrr kalkın bakemm artık ..uyanınn hareket edin..

günaydın kk nın prensesleri

eriğim menün çok güzel canım...şu çiğköfte yazısının linkini de bi ara atıverde bakalım valla ben yemeğe korkuyodum kalorilidir diye...

günaydın sultanlarrrr

menün harika canım ama dün sevdanın menüsü 1. oldu

kızlarrrrrr kalkın bakemm artık ..uyanınn hareket edin..

birsencim tşk ederim canım benim...

görüşmek üzere kızlar ...öpüyorum hepinizi ....işler beni bekler......

.

günaydınlarrrrr

bende diyorum şahnur da uğramaz oldu hayırdır diye....
canım bu öğlende bizim işyerinde yapılan 3 yıldır geleneksel bilgi yarışmasına katılacağım ondan sonra inşallah rahatlayacağım
çook sağolunn :2:
teşekkürler ıyı dıleklerın ıcn ya ınsallahhh :)
ankarada oturan var mı ben ankara istiyorum da.
ben ankaradayım canım

eriğim bende ankaradayım neresindesin canım?
birsen valla genel müdürlük olunca böyle abuk subuk işlerle uğraşıyoruz işte bakan vs gibi
sevda cım sende iyisin anlaşılan kızlar sevdanında dediği gibi hayırlısı ile bi de şu okulları açalım rahatlayacağım
şimdilik kendinize iyi bakın

günaydın kızlarrrr

dünkü menüm

sabah

domates peynir 1 dilim ekmek

öğle

1 elma biraz yoğurt( kahvaltıyı geç yapmıştım)

ara

10 fındık

akşam

balık salata ama eşim evdeydi geç bi saatte yedim

temizlik yapıyorum dip köşe temizliyorum çok yoruldummmm

Son düzenleme:

dilekcim menün süper ...kolay gelsin bende pazartesi gününden sonra temizlik yapıcam okulları bekliyorum,

.

eriğim senin çiğ köfte ile ilgili dediğin yer buramı

Çiğ köfte yiyerek zayıflayın
yeni haberGiriş Saati : 31.07.2013 13:33
Güncelleme : 31.07.2013 >
Tokluk hissi veren çiğ köfte, diyet listesine girdi. Günde 3 adet çiğ köfte yemek, hem metabolizma hızlandırıyor hem de kan şekerini düzenliyor.
Yaz aylarında çeşit çeşit denenen diyetlere bir yenisi daha eklendi. Etsiz yapılan ve içinde kullanılan baharatlar nedeniyle çiğ köftenin, zayıflamak için iyi bir tercih olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Ali Dereli, çiğ köftenin hem tok tuttuğunu hem de zayıflamaya destek olduğun söyledi.

3-4 TANE YETER

Dereli, çiğ köftenin 3-4 adet tüketildiğinde çok iyi bir ara öğün alternatifi olabileceğine dikkat çekerek, şunları kaydetti: "Esmer bulgurun kan şekerinize, cevizin kolesterolünüze, limon, acı ve baharatların metabolizma hızınıza olumlu etkilerini düşünecek olursak eğer, çiğ köftenin iyi bir tercih olduğu kanaatine varabiliriz. İyi kalite belgelerine sahip, sağlıklı olarak hazırlanmış, paketlenmiş ve saklama koşullarına dikkat edilmiş çiğ köfteye diyetinizde rahatlıkla yer verebilirsiniz. Dereli, çiğ köftenin bir öğün değil ara öğün olduğunun da altını çizdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…