- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.701
merhaba nurhayat. cayimizda var kahvemizde ayip ediyorsun :)
hosgeldin mersa.. haklisin tabunun kizina cok üzüldük hepimiz. ama gececek insallah hayirlisiyla buda bir tecrübe olacak demek.
çok tşk ederim yardım ve desteğin için bende kendi bildiklerimi ve daha önce uyguladığım diet hakkında sizlerede bilği veririm elimden geldiğinceCanım arkadaşlarım ilter arkadaşımızda listede olamyacak ama kilo verme maratonunda bizlerle olmak istiyor hepimiz ona destek olacağız bundan eminim.
İlte canım bizler hayata dair herşeyi paylaşıyoruz burda. yediklerimizi yazıyoruz .birbirimizi eleştirip eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz buyur sende istediğin zaman başla:))
hoş bulduk canım tşk ederim beni kabul ettiğiniz içinhoşgeldin ilter ciğim,sen zaten bu işi biliyorsun,vermişsin kilo...
inşallah geri kalan kilonu da burda hepimizin desteğiyle verirsin canım.hoşgeldin
hoşbulduk reyhan tşk ederim nasılsın bu aradaselam canlarim..
bir felaket yagmur yagiyorki hic sormayin. doluda karisik.. üstelik firtinada var. offfff cok kasvetli..fisfisfis
cikolatam yediklerin ideal. cözdün bu isi masallah.. yürüyüs bandindada yürüyormusun ? gerci havalar cok güzel acik havada yürümek daha zevkli.
bijom nisan gününüz kutlu olsun canim benim..
iltercakir hosgeldin canim
günaydın güzel takımım ben birazdan hastaneye gidiyorum rahim filmi çekilecek bana dua edin arkadaşlar hayırlı haberler olur inşallah kilomu yazayım 80,9 az olmuş artık geç olsun güç olmasın ne yapalım bugün giremeyebilirim hepinizi öpüyorum
canım merhaba inşallah iyi sonuçla dönersin hiç korkma arkadaşlardan çok çektiren car okadar kötü birşey değil belki bende çektirecem yakında ama birazdaha beklemek istiyorum bende hayırlısı olsun canımgünaydın güzel takımım ben birazdan hastaneye gidiyorum rahim filmi çekilecek bana dua edin arkadaşlar hayırlı haberler olur inşallah kilomu yazayım 80,9 az olmuş artık geç olsun güç olmasın ne yapalım bugün giremeyebilirim hepinizi öpüyorum
ne demek ablam elimemi yapışacak ....günaydinlarrrrrrr. az azda olsa gidiyor kilolar masallah diyelim bir nazar boncuk takalim.
nasilsiniz sekerler? ben sabaha kadar uyuyamadim firtina yagmur dolu aman aman gök delindi sanki.
bugün mangal yapacaktik sözde.. kizim davet ettide. bakalim belkide vazgeceriz.
kallisimin pc durumu ne olacak acaba. insallah kisa zamanda hallolur. cedric gelebilir bugün öyle kalmis aklimda. mehalimde yok anaaaaaaa. aebenim canim iyiki varsin. benden hayir yok zaten ..:tomato: bu islerden hic anlamiyorum
hoş bulduk canım tşkler aranıza aldığınız içinV
Kuzucum nişan gününüz kutlu olsun nicelerine sağlıkla mutlulukla inşallah a.s.
Raporun gayet güzel a.s.
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz... Allah hepimize sağlık versin :Saruboceq:
İlterçakır hoşgeldin canım aramıza a.s.
aeben im sana da zahmet verdik, teşekkürler canım a.s.
Mersam, bijom,reyhan ablam, sportim a.s.
Kadis şimdi gördüm seni de a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?