- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.681
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende kilo vermek istiyorum ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum kiloda vermem gerekiyore güzel olmak için değil benim amacım sağlıkla ilğili olduğu için acil kilo vermeye ihtiyacım var 2 ay önce dietisyene gittim ama şuan gidemiyorum ozaman 14 kilo kadar verdim 2 aydada 2 kilo aldım tekrar başlama lazım ama desteğe ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz
iyi akşamlar bayanlar, akşam giremem heralde (sanki her akşam giriyorum :roflol: ) bugün bizim nişan yıldönümümüzz kaydirigubbakcemile3 daha 4 sene olduğu için hala kutluyoruz :roflol:
-
tşk ederim aranıza aldığınız için eminim burda sizlerle beraber istediğim kiloya ulaşıcam ben yeni olduğum için tam olarak bilmiyorum hergün yediklerimizi içtiklerimizi rapormu ediyoruz ben yarın başlıyacam dietehoşgeldin inşallah istediğğin kiloya en kısa süredfe ulaşırsın . biz ve arkadaşlarım sana destek alacağımıza eminim a.s.
aman aman nisan dönümüymüş kutlu olsun şekerim hep mutlu ol emi
saat 3 te randevum var devlet hastanesinde...netten biraz baktım fizik tedavi konularına ...1 saat kadar sürmesi gerekirmiş bir fizik tedavinin...devlet hastanesinde o kuyruklarda sanmıyorum o kdr ilgileneceklerini...yine tahminim...çocuğun genel durumuna bakıp bugün git su gün gel dencek gibi...çünkü ben randevuyu netten aldım...eğer öle bişi olursa özel kliniğe gitmek zorunda kalıcam...çünkü doktor daha fazla beklenmemesi gerektiğini o bölgede kireçlenme başladığını söledi...yani sen git 1 ay sonra gel durumu olamaz..hemen başlanması gerekiyor....ayrıntıları gelince yazarım canlarım....bugün kü raporuda akşam öğünler bitince veririm artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?