- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.721
Tamamen kişisel canım :roflol:
erik :asigim: benim yaz aşkım, her yaz tutkulu bir birlikteliğimiz oluyo :asigim:
Tavuğu da sevmem ama köri sosu diyince akan sular duruyo nedense laelaelaelaelae
Olay bundan ibaret :tomato:
Aman bijom haftasonları da dikkat et kendine, yoksa haftaiçi raporların tam olması gerektiği gibi emeklerine yazık olmasın canım benim :1hug:
Mehalim de gelmiş hoşgelmiş hihoyyyt
Saygılar efem a.s.
mehalim balım sen geldin bana musade listen bi arka sayfada canım ...... hayırlı cumalar ......
mehalim gelince bide bizimkine bakarmısın bugün melis yok ben yaptım listeyi
canım bildirimi yaptım artık önemli değil hem bunu haftaya kullanmış olur çikolatam yerimsenibenmehalimcim
işerim çok yoğun ancak girebilidim
choclatecımla konuştumda kilosunu 82,300 olarak değiştirebilirmisin canım 200 gr. da olsa vermiş sonuçta
şimdi yemeğe çıkıyorum
sonra girebilirim inşallah
öpüyorum hepinizi
Mehalim
yanlışlık olmasın diye şeettim, Xtabu böyle bi mesaj yazmıştı da
başlangıç kilosundan itibaren değişiklik yapılacakmış biraz karışık orası ama geçen hafta kilosunu da 102,6 yapın demiş, listede yanlışlık olmasın diye şeettim bi bak istersen meşgul değilsen canıma.s.
sportiecim burda okuduğum bir başarı hikayesinde bir arkadaş 1 çay kaşığı hint yağı içtiğini ve wc probleminin ortadan kalktığını söyledi. gayet doğal gidebildiğini yani herhangi bir bagırsak burulması, karın agrısı falan yaşamadığını söyledi. ben denemeyi düşünüyorum canım aynı dert bende de var fazlasıyla.. aklında olsun.
hoşbulduk canım nasılsınsbg cim teşekkürlerr, gel bakimmm Şeniz
yalnız erik le tavuk yemeğini neden kırmızı yaptın onu anlamadım ben kaydirigubbakcemile3
iltercim hoşgeldin canım a.s.
hoş bulduk canımiltercim hoşgeldin aramıza,
kaç kilosun ne kadar vericeksin sağlık açısından vermem gerekli diye yazmışsın, öncesini tam bilemiyorum ?
hoş bulduk canım
şuan 74,6 kiloyum en az 60 olmam lazım 55 olsam çokdaha iyi olur ama 60 ta iyi
canım sağlık sorunu derken bende pko var bebeğim olmuyor bu hastalıkta kilo yapıyor kiloda hastalığı tetikliyor daha çok artmasını sağlıyor bebeğimin olabilmesi için kilo vermem gerekiyor ozaman adetlerim düzene giriyor ve yumurtalıklarımdaki bozukluk gidiyor hormonlarım normale dönüyor onun için canım
sportiecim ben soğan suyunu ibrahim saraçoğlundan duydum ama onun dediği gibi yapmadım. adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam içtim. bir daha da tekrarlamadım haberin olsun yerimseniben
ne dersin canım alalım mı hint yağı kararsız kaldım ben de -tatlicadiarzu-
ben geldim cnm çok sıkkın arkadaşlar...kilo verenleri kutluyorum...ama ben mahvoldumsenağlama
kızımı fizik tedaviye kabul etmediler....sabah sekizden beri aşşağı yukarı öldüm resmen...ordaki kitleyi emarda görmek istiolar ne olduğunu bilmeden fizik tedaviye başlayıp sakatlık yaratmak istemiolar...çocuk olunca akan sular duruo dediler....emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...çok üzgünüm yaaaaaaaa 1 haftadır koşturuyorum dahada koşacaz sanırım...çocuk yürüyemiyor hastanelerde nasıl offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?