- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.741
sportiecim ben soğan suyunu ibrahim saraçoğlundan duydum ama onun dediği gibi yapmadım. adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam içtim. bir daha da tekrarlamadım haberin olsun yerimseniben
ne dersin canım alalım mı hint yağı kararsız kaldım ben de -tatlicadiarzu-
emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...
Tohumlar, Öldü*rücü bir zehirdir, fakat yağ, deriye sü*rüldüğünde, rahat ettirici bir maddedir. Yağ, ağızdan alındığında, sindirimi so*nucu, çok güçlü bir müshil olan, risino-leik asit haline dönüşür ve 3-4 saat için*de etkisi görülür. Tıpta, ancak tek bir süratli ishal yapıcı etki gerektiğinde kul*lanılır.
Benim anladığım şekerim bu da bir kerelik bir çözüm:1no2:
saol canım güzel dileklerin için çok tşk ederimCanım çok geçmiş olsun, inşallah biran önce bebeğine kavuşursun.
Soğan suyu küründen haberin varmı ? Çok olumlu sonuçları varmış, pko için ne kadar etkilidir bilemem ama, ibrahim saraçoğlu nun önerdiği bir kür, hatta bizim gruptan bijoux yapmış kistini yok etmek için çok da iyi sonuç almış, benimde öyle kistik sorunlarım var bende başlıyacağım önümüzdeki hafta, kürle ilgili açıklamaları okuduğumda pko için de çok etkili olduğunu okumuştum
merhaba ben çok üzüldüm allah yardımcınız olsun keşke elimizden gelen birşey olsaydı inşallah kızınız bir an önce iyleşirde sizde bunları yaşamamış gibi olursunuzben geldim cnm çok sıkkın arkadaşlar...kilo verenleri kutluyorum...ama ben mahvoldumsenağlama
kızımı fizik tedaviye kabul etmediler....sabah sekizden beri aşşağı yukarı öldüm resmen...ordaki kitleyi emarda görmek istiolar ne olduğunu bilmeden fizik tedaviye başlayıp sakatlık yaratmak istemiolar...çocuk olunca akan sular duruo dediler....emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...çok üzgünüm yaaaaaaaa 1 haftadır koşturuyorum dahada koşacaz sanırım...çocuk yürüyemiyor hastanelerde nasıl offffff
selam kızlar,
ben de sporumu yaptım mehalimle telefonda konuşurken ,ohh insan sporunu yapınca çok rahatlıyor. alkisalkisalkis
hemen bugün yediklerimi yazayım canzi ve reyhan ablam a...
sabah : 2 dilim kepek ekmeği,salatalık domates ,peynir,1 tatlı kaşığı reçel
ara: 1 küçük tabak kepekli makarnalı salata
öğlen: 1 tabak kuru fasulye,1 dilim kepekli ekmek, 2 kaşık yoğurt,1 bardak çamlıca light gazoz
akşamyemedim henüz) 1 tabak ıspanak,bir kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara: 1 meyve
gece: meyveli light yoğurt veya süt (henüz karar vermedim)
canım bebek tedavisi için istenen birşey tüplerin açıkmı tıkalımı olduğuna bakılıyor canım sağolasın canım allaha şükürler olsunki rahat geçti sonucu pazartesi çıkcak tüpler açık gibi dedi ama bakalımgünaydın arkadaşım geçmiş olsun ne için çektiriyosun allah korusun birşey yoktur inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarımız seninle....
çok teşekkürler canım evet zor geçmedi allaha şükürler olsun sonuç pazartesi bakalım hayırlısıyla onuda alayım aşılama tedavisine geçilecek canım senin içinde hayırlısı olsun canımcanım merhaba inşallah iyi sonuçla dönersin hiç korkma arkadaşlardan çok çektiren car okadar kötü birşey değil belki bende çektirecem yakında ama birazdaha beklemek istiyorum bende hayırlısı olsun canım
canım benim ya bir yanlış yapılan iğne nelere maloldu allah yardımcın olsun inşallah allahım kzızının biranönce şifasını versin inşallah hakkınızda hayırlısının versin allahım kızına sağlık sıhhat versin tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ben geldim cnm çok sıkkın arkadaşlar...kilo verenleri kutluyorum...ama ben mahvoldumsenağlama
kızımı fizik tedaviye kabul etmediler....sabah sekizden beri aşşağı yukarı öldüm resmen...ordaki kitleyi emarda görmek istiolar ne olduğunu bilmeden fizik tedaviye başlayıp sakatlık yaratmak istemiolar...çocuk olunca akan sular duruo dediler....emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...çok üzgünüm yaaaaaaaa 1 haftadır koşturuyorum dahada koşacaz sanırım...çocuk yürüyemiyor hastanelerde nasıl offffff
inşallah temiz çıkar canım aşılamada başarılı geçer inşallah çatlatma iynesi vurulacakmısın canım eğer vurulacaksan ovalite diye bir iyne varmış o çok iyi diyorlar onu iste dr den inşallah tez zamanda hamile haberlerini alırız canımçok teşekkürler canım evet zor geçmedi allaha şükürler olsun sonuç pazartesi bakalım hayırlısıyla onuda alayım aşılama tedavisine geçilecek canım senin içinde hayırlısı olsun canım
saol canım benim bende seninle aynı fikirdeyim aç kalarak zayıflanacağına inanmıyorum ben normalde ekmek hiç kullanmam desen yeridir ama rejim yaparken nerdeyse bir ekmek yiyiroum dietisyenim öyle öğretti onun dediklerini uyguladım ve kilo verdim aynı şeyleri uyguluyorum şuanda verebileceğimede inanıyorum açta kamıyorumSelam kızlar ben geldim
Sportiecim yediklerine baktım her zamanki gibi güzel görünüyor maşallah kaçırmıyosun devam canım .
İlter canım seninkinede baktım azimle devam arkadaşım sakın aç kalmamaya bak . diyet yapmak yada kilo vermek asla aç kalmak değildir. özellikle yüksek kilodaysan ona göre dikkat.
Hcr35 arkadaşımız yanılmıyosam ayda bir gübü kullandıydı ama o size detaylı açıklamayı yapar sanırım .
xTABu cum bencede şikayet etmekle iyi yapmışın o kadar başı boş sanmasınlar kendini. bebeişin içinde tek rar geçmiş olsun canım ya
Kallisimin net sorunu hala çözülmedi gerizekalı adamlar telefon hatnı hiç hareket yok diye kapamışlar kallisimde tekrar başvumuş telefon için gelip bağlamalarını bekliyor anlıyacağınız bu iş bugun hallolmasza pazartesiye de kalabilir off(
Melisim canın saolsun bitane yetiştik ve hallettik saolsun aebnimde ilgilenmiş:)
canım teşekkür ederim Şeniz asıl ben senin azmine hayranım. o kilolarda olsaydım diyet yapar mıydım hiç bilmiyorum valla -tatlicadiarzu-bijoux cum bu nazar boncuğu senin için
süpersin azmine hayranım, haziranı 60'larla karşılayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?