Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu gün yediklerimide yazim
aç karnına 1 dilim ananas
sabah 1 saat yürüyüş tabi ılık suyum sirkeli ballı suyum.
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 k.k beyaz peynir domates yeşil çay
ara:1 kepek bisküi yarım elma
öğlen:5 kaşık az yağlı sebzeli bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt
ara:1 tatlı kaşığı kadar krem peynir 4-5 tane çubuk kraker
akşam :1 kase yağsız sebze çorbası 2 köfte kadar tavuk döner et

Kızına geçmiş olsun melisim :))

Mersa canım hafta sonları böyle işte ben sabırsızlıkla sbg yi bekliyorum analiz yapacaktı bende heyecanla bekliyorum bakalım neler yumurtlayacak diye:))

iyi akşamlar kızlarr
mehalimcim çok çok teşekkür ederimm ben iş yaptığımı zannederekden bişiler yaptım işte sende olmasan tabi aebende birkezdaha teşekkürler Şeniz

ooo tatlı cadım benim ne olacak canım ellerine sağlık. Bizde vaktinde ne dikkatsizlikler yaptık sorma :)) ee sorma dedim anlatmam karizmayii çizdirmem :))))

mehalimim sormuyorum tamam canıım
meznuniyetine üzüldümm ben hiç gitmişsin gibi görmek istemiyorum vallaa kutlamicamm
sen 45 kiloyada kadar düşş canımmm gitme bir yereeee :çok üzgünüm:

selamlarrrrrrr..
mangalda yapmadik alisveriste yapmadik.. koca gün temizlik yaptim..
tabucugum nekadar üzüldüm canim ya. ne dikkatsizlik yarabbim ne sorumsuzluk. dua edelim bebegimiz hayirlisiyla kolayca atlatsin insallah..:Saruboceq:
kallisim gelmemis.. cedricim gelmemis..zenanim gelmemis.. cok özledik ama alooooooooooo.. şutarafagitti
mehalim senden ne haber canimsin?
bijomda benim gibi temizlik yapmis.. yorulduk ama ev ne güzel oldu degilmi bijom?
nereus mehalim bir tarafa gitmez sekerparem üzme sen tatli canini..Şeniz
sbg,mersa, cikolatam, canzim,sportiem. aman haftasonu dikkatli olun abartmayin sekerlerim
ilter canimsin bu ilk haftan aramizdaki. sana basarilar diliyorum hayirli olsun insallah

Annem seni görüyorum hoşgeldin nasılsın afeti devaran hatunum :))
sbg cim meraklar içinde bekliyorum
Nereus nere gidecem tatlı cadım :)) ben burya gönül bağlarıyla bağlanmışım

Annem ne olsun okulu tatil ettik bugun işte. Kallisimle günde 2-3 kez konuşuyoruz vallahi burda olup biten her olayı aktarıyorum "madem sen gelemiyosun ben kk yı sana getireyim diyorum gülüyor."yarın spora gidecekya ordan girecek artık inşallah pazartesiyede sorunu hallederler.
zenanımda parise gidecekti sanırım yoksa oo asla girmemezlik yapmazdı.
cedric te demekki işleri halledemedi yada daha neti bağlanmadı yoksa bu cuma gelcekti annem

ahhhhhhhh benim canim bebegim. banada raporlari verdi..kaydirigubbakcemile3
demek okullar tatil oldu. büyük yaz tatilimi yani?. burda yokta öyle birsey

yok annem yok yaz tatili haziranın 12 sene bebeleri gönderiyoruz. sonra temmuzun 1 kadar bi,z okula gidiyoruz seminerlerimiz oluyor. ama olsun ben gün sayıyorum vallaha şafak sayar gibi 15 iş günü kaldı karnelere çok bunaldım çokkk:))

sbg alkisalkisalkis hihoyyyt süper olmuşş vede çok renklii bayıldım bayıldım devamını bekliyorum .beklediğime değdii kaydirigubbakcemile5

iyi geceler herkese...ölesine baktım...çıkıorum çok yorgunum hastane köşelerinden anca geldik...kızı yıkadım falan bu saat oldu...sonuç belli devlet hastanesi adı üstünde devletin hastanesi çocuğuma 1 sene sonraya randevu veriyor...hemde çok acil...1 ay geçti üstünde die bağırıo bana ama kendisi bir sene dio yaaa...yarın özelde çektiricem yapacak bişi yok...utanıyorum ben bu devletten...şikayet ettim ama sonuç beklemiyorum bişiler yapmak istiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum malum it iti ısırmazÇok üzgünüm çoook

sbg m bnm...cnm...süper yapmışsın yaaa...ellerine ;o zekana sağlık ...nerden buldun bu şahane sözleri böle....yüreğine sağlık bi tanem...bunca zmndır yüzümü güldürmeyi başardın...TEBRıK EDERıM...

uyumam lazım bende hasta dÜŞÜcem artık...yarında vakıt bulursam sewgılı arkadaŞlarımı zıyaret edıcem..kucak dolusu sewgıler saygılar hepınıze...

saĞlıcakla kalın mutlu kalın veeee hep formda kalın mucksss

bijomda benim gibi temizlik yapmis.. yorulduk ama ev ne güzel oldu degilmi bijom?
değdi değdi reyhan ablacım. ev parlıyor, seninki de öyledir. bir kahve alıp içerken baktın mı şahserine sen de benim gibi kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın a.s.
yine erkenden dikilmiş bulunmaktayım :bbo: neyse bugün misafirlerim gelicek. onlara bişeyler hazırlicam zaten. bir bakayım dedim ne var ne yok. akşam doğumgününde tek bir şey sürmedim ağzıma, süremedim :1ninca: servisleri hep ben yaptım ve yemin etmeseydim o güzel pastadan 2 dilim yerdim eminim :1ninca: bugünü de kazasız belasız geçirdim mi tutmayın beniii

sbg cim analizine bayıldım. baya cümbüşlü olmuş kaydirigubbakcemile3

Günaydın bijoux canım senle ben sabah gözümüzü burda açıyoruz:)))

sbg vallaha süper olmuş hem ben biliyordum senin güzel yapacağını kii:))

heyyoooooo heyyooo kim geldiii kallisiniz geldiiiiii...........

mehakim anlatmıştır internette sorun yaşıyoruz evde net bağlantımız yok günlerdir patladım sıkıntıdan sizi özledim çok bunaldım hatta sinirden ağladım sizsizlik başıma fena vurdu... şu an spor salonundayım... sanırım pazartesiye dek böyle netsiz olacağım..

mehalim söyledimi bilmiyorum mesajları kontrol etmeye zamanım yok ama geçen gün cedricimle konuştuk onunda neti bağlanmasına rağmen hatta problemi varmış yakında gelecekmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…