Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah allah tabucum :1shok: inan okadar şaşkınımki yazdıklarını okurken .nasıl bişidir akıl sır erdiremiyorum inan ve sana ne desem nasıl fikir versem bilemedim canım ya.Bak kallisim dediğini yapalımoda geç vakitte gelince mutlaka daha detaylı ilgilenir Yardım melekleri bölümüne bir başlık açalım sorununu derdini uzun zuzn anlat yaz . sonra kallisim birinden bahsetmişti yaa net bilmiyorum işte o sana yol gösteriri bakarsın urdan neler çıkar ..

sağol ablacım...çok tşekkür ederim...bilinçlensin milletimiz...tv kanallarına bile mail attım...hatta müge anlıya bile yazdım...iğne hakkında halkımızı bilinçlendirin diye...ne derseniz yaparım...sonuç alalımda herşeye razıyım yazarım herşeyi....

canım benim çok iyi yapmışın zaten bir çok olay başımıza sessiz kaldıüğımız için geliyor.
Kallisim gelsin yardım melekleri konusunu o çok daha iyi biliyor canım .

sbg
canım ne güzel yapmışsınya süper ellerine sağlık gözümüz gönlümüz açıldı .çok emek vermişsin belli .:lepi:

mehalimin mezuniyetinide kutluyorum arkadaşıma kupa çok yakıştı:hooray: mehalim kupayı evinin salonuna koy canım.şimdi ben senin bide kepli resmini çekerim .

valla bende mezuniyet balosuna yetişecem diye apar topar çıktım kuaföre bile gidemedim kızlar saçım başım dağınık biraz kusura bakmayın .bu kilolarla kıyafet bulamadım nişan tuvaletimi giyimde gelim bari dedim onuda patlattım. 15 sene önce bundan 22 kilo kadarcık hafif olduğumu unutmuşum. ancak xxxxxxxxxx large eşofmanlarıma sığıp gelebildim .ay ben bir x küçülmüştüm fazla koynuşum x leri.:sm_cool:

kızlar aynı elbiseden bende istiyorum kim dikecek bunları mehalim makinede almış hayırlı olsun heralde o hepimize aynısından diker takımız ya .
reyhancım sen çadır gibi demişsin ben ne diyim benimki biraz pahalıya çıkar bana 2 boy kumaş lazım ay her yerde zarardayım mehalim sen dikersen senin kumaşınıda ben alırım sana az bişey yeter zaten.
reyhan sen siyah olsun demişsin canım ben boyuna çizgili siyah beyaz alırım beni çok açıyor:sm_cool:hadi kızlar kumaşlarınız benden ...

kallisim de gelmiş oh be takımımız tekrar toparlanmış .hepinizi öpüyorum arkadaşlarım:enbuyukkk:

takımcığım 2 gündür giremedim akıllı kocam faturayı ödememiş,sırf üşengeçliğinden...
yahu ben gidip bilgisayar alıyorum bu sefer internet gidiyor,ne bahtsız insanım ben yahuu .. neyse ki kavuştum size tekrardan...
öncelikle bu hafta az kilo verdiğim için üzgünüm,size bir katkım olmadı ne yazık ki..bir iki sefer kaçamak yapınca böyle oluyor işte..hiç yememek lazım hiç!
biraz geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş...

arkadaşım bende istiyorum bak banada dikersen kumaşlar benden tüm takıma ısmarlıyorum. (aay ne gönlü bol kadınım) ben de diyorumki siyah beyaz dikine çizgilimi olsa daha ince göstermezmi :teytey:

a.shoş geldin arkadaşım neler yazmışlar oku sende biraz keyfin yerine gelir bu takım harika ya .sbg nin analizide süper olmuş .senin için yazdığınada bayıldım.inşallah moralinde iyidir öpüyorum seni arkadaşım.kendine iyi bak.

canım çok üzüldüm ya allahım yardımcın olsun .özelde eğer bağlı olduğun bir sosyal güvence varsa ucuza yapmıyorlarmı her şey paraya bakıyor ya seni ve kızını çok öpüyorum canım kendinize iyi bakın sende kendini çok üzmemeye çalış sende hastalanırsan nolacak senin ayakta durman lazım allahım bir yol gösterir sen allaha güven dualarım hepsizinle canım.inşallah bir an önce atlatırsınız.

aaa ben görmedim sbg nin analizini... merak ettim şimdi..
cnm çok teşekkürler,iyi olmaya çalışıyorum işte,pek fazla değişen birşey yok sadece katlanıyorsun ya da görmezden geliyorsun..bir süre böyle olması lzm..
sen de iyisin inş,?

cnm çok geçmiş olsun.
annemin rahatsızlığında biz de ilk olarak devlet hastanesine gitmiştik..
çok afedersiniz ama insana köpek muamelesi yapıyorlar gerçekten de. o yüzden seni çok iyi anlıyorum cnm.umarım bu dertten biran önce kurtulursun...

kallişim gelmiş,hoşgelmiş... özledik vallahi,sensiz olmuyor kallişim...
mehalim kupayı kapmış,
hadi bakalım helal olsun...
sportie mi çok özledim bu hafta hiç yürüyemedik..
reyhan ablam da gitmiş,inş bu gidiş iyi gelir ona...
zenanım dalmış gitmiş,kilolar kalmış onun da bu hafta benim gibi...
canziciğim le çok koptuk,bu rapor olayını çok serdik ikimizde canzi..artık toparlamamız lzm...

kallişim gelmiş,hoşgelmiş... özledik vallahi,sensiz olmuyor kallişim...
mehalim kupayı kapmış,
hadi bakalım helal olsun...

sağol çikolatım hoşbuldum... reyhan ablacım iyi akşamlar sanada sizi kaçırmadan yetiştim neyse ki bir iyi geceler dilemeyi bile özledim çok senağlama

xtabunun konusu için o dediim kişiyi arayayım ben..konuları taramam gerekecek... size huzurlu geceler dilerim..

off bulamadım...

xtabucum sabah buraya bakarım sen gelmemişsende telefonla ulaşırım canım artık, tüm bilgileri geç bize açıklayıcı bir şekilde ama konunun başlangıcından sonuna dek yaşananları.. yardım meleklerinden sağlıkçı arkadaşlarımıza ulaşmaya çalışalım canım...

Bütün kızlar toplandık toplandıkhihoyyyt

sbg
15 sene önce bundan 22 kilo kadarcık hafif olduğumu unutmuşum. ancak xxxxxxxxxx large eşofmanlarıma sığıp gelebildim .ay ben bir x küçülmüştüm fazla koynuşum x leri.:sm_cool:

:roflol:lülülülülülü

yahu ben gidip bilgisayar alıyorum bu sefer internet gidiyor,ne bahtsız insanım ben yahuu .. neyse ki kavuştum size tekrardan...
...

:roflol::roflol: Bu aralar net bizim takıma karşııı yerimseniben
arkadaşım bende istiyorum bak banada dikersen kumaşlar benden tüm takıma ısmarlıyorum. (aay ne gönlü bol kadınım) ben de diyorumki siyah beyaz dikine çizgilimi olsa daha ince göstermezmi :teytey:
oldu sana enine çizgili dikicem bak gör sen sırnaşık şey
kallisim ne yapiyorsun elbisemi dikiyoruz?.
he annem el atmadığımız yer kaladı daaalkisalkisalkis

eksik kalma diye alıntıladım :roflol:

mehalim valla artık internetimin ve bilgisayarımın olmamasına tahammülüm yok.
herşeyimi elimden alabilirler ama bunları asla...
kallişim sana da yeni bir bilgisayar alıp,yeniden internet hattı mı alsak? olmuyor böyle aralıklar
iyigeceler canlar..ben yatıyorum artık,sabah görüşürz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…