- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.801
sağol ablacım...çok tşekkür ederim...bilinçlensin milletimiz...tv kanallarına bile mail attım...hatta müge anlıya bile yazdım...iğne hakkında halkımızı bilinçlendirin diye...ne derseniz yaparım...sonuç alalımda herşeye razıyım yazarım herşeyi....
allahim ne güldüm kallisim.. hepimiz bir örnekmi yapip giyelim hahahahah.
valla ben dikis bilirim makinemde var ama asla dikmem hic sevmiyorum dikis dikmeyi.. mehalim bana söyle cadir gibi kocaman birsey diksin ben giyerim.cadir gibi dedigime bakma mehalim siyah olsunki beni ince göstersin .. hahahahah ay iyi güldüm . allah sizi napmasin..kaydirigubbakcemile3
Evet bir örnek fikrini sevdim hatta siyah üstüne puanti ilemi yoksa beyaz üstüne puantieli mi olsun acaba şimdi onu düşünüyorum . dalton kardeeşlerin hapishanedeki halleri gibi olacaz :roflol:
Ahh bijouxum bende ve hala annemin diktiklerini giyerim beğendiğim her elbiseyi dikerdi ban hatta çoğu zman ben hayalimdekini çizerdim sonra 1 hafta dikemem dikersin kavgası ,bi hafta dar oldu bol oldu kısa oldu uzun oldu kavgası :roflol:ve en sonundada elbiseyi giyerdim :sm_cool: ben arsız bir kız çocuğu idim .
şimdi düşünyorum hemen ne dişksem diye ama kallisim fikir verdi herkese bir örnek elbise dikilecek not aldım . Haa birde anneme siyah elbise onuda yazdım :))
takımcığım 2 gündür giremedim akıllı kocam faturayı ödememiş,sırf üşengeçliğinden...
yahu ben gidip bilgisayar alıyorum bu sefer internet gidiyor,ne bahtsız insanım ben yahuu .. neyse ki kavuştum size tekrardan...
öncelikle bu hafta az kilo verdiğim için üzgünüm,size bir katkım olmadı ne yazık ki..bir iki sefer kaçamak yapınca böyle oluyor işte..hiç yememek lazım hiç!
biraz geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş...
iyi geceler herkese...ölesine baktım...çıkıorum çok yorgunum hastane köşelerinden anca geldik...kızı yıkadım falan bu saat oldu...sonuç belli devlet hastanesi adı üstünde devletin hastanesi çocuğuma 1 sene sonraya randevu veriyor...hemde çok acil...1 ay geçti üstünde die bağırıo bana ama kendisi bir sene dio yaaa...yarın özelde çektiricem yapacak bişi yok...utanıyorum ben bu devletten...şikayet ettim ama sonuç beklemiyorum bişiler yapmak istiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum malum it iti ısırmazÇok üzgünüm çoook
a.shoş geldin arkadaşım neler yazmışlar oku sende biraz keyfin yerine gelir bu takım harika ya .sbg nin analizide süper olmuş .senin için yazdığınada bayıldım.inşallah moralinde iyidir öpüyorum seni arkadaşım.kendine iyi bak.
slm arkadaşlar...yine hastanelerdeydim ve çok kötü bir gün geçirdim...tşk ederim kalliste ablacım ilgine...reyhan ablacım bu devlet hastaneleri o kdr berbat ki iyi insana da çatamıos maalesef...dün çok geç geldim cerrahpaşadan ama oraya allah düşmanımı bile düşürmesin...devlet hastanesi olmasına rağmen hastaları para olarak görüyorlar...insan yerine, hasta yerine koyupta ne kimseyi anlıyorlar ne de saygı duyuyorlar...bizi gereksiz yere hastanede yapılmayan testleri yaptırtıp özel laboratuara gönderip dışardakileride zengin ediyorla... dün teslere 100 lira ödedim ve hiçbişi çıkmadı...yani ne aradılarsa artık o yoktu(bilgide vermiolar ki sormaya korkuo insan)
sonra devlet hastanesinden vazgeçip özele yönlendim...bu seferde hastaneden kovulmadığım kaldı...randevu alıp gittiğim ortepedi doktoru bizi kabul etmedi...böle bir durumda sorumluluk kabul edipte size sevk vermem dedi...durum o kdr vahim...ne ortepedi risk alıo ne mr çekecekler...ne fizik tedavi ne çocuk hastalıkları bölümü....o kdr çaresizim ki ağlamaktan gözlerimi açamıorum su an...
günlerim hastanelerde geçio çocuğum perişan...böle devlet hastanelerinde vakit ve para kaybedene kdr direkt mr a gitseydim dedim...çünkü 1 haftada 2 mr parası çıkardı rahatlıkla....herşey tam bitti olucak dediğim an geri dönüo ...en başa....o kdr hassa oldum ki her seye ağlar oldum...kızıma çok üzülüyorum...doktorlar bile böle tedirgin olunca bir anne olarak nasıl üzülmem...
işte böle dostlarım...mr merkezlerini tek tek gezdim...aralarda uçuk fiyatlar var...250 den tutunda 350-400 gibi fiyatlar sölüolar...anestezi için sadece 150 lira istenio...bende kızıma madem anestezi verilecek hastane ortamında verilmesini istiyorum ama özel hastaneler 5 yaşından küçük çocukları kabul etmio...
kallişim gelmiş,hoşgelmiş... özledik vallahi,sensiz olmuyor kallişim...
mehalim kupayı kapmış,
hadi bakalım helal olsun...
sbg
15 sene önce bundan 22 kilo kadarcık hafif olduğumu unutmuşum. ancak xxxxxxxxxx large eşofmanlarıma sığıp gelebildim .ay ben bir x küçülmüştüm fazla koynuşum x leri.:sm_cool:
yahu ben gidip bilgisayar alıyorum bu sefer internet gidiyor,ne bahtsız insanım ben yahuu .. neyse ki kavuştum size tekrardan...
...
oldu sana enine çizgili dikicem bak gör sen sırnaşık şeyarkadaşım bende istiyorum bak banada dikersen kumaşlar benden tüm takıma ısmarlıyorum. (aay ne gönlü bol kadınım) ben de diyorumki siyah beyaz dikine çizgilimi olsa daha ince göstermezmi :teytey:
he annem el atmadığımız yer kaladı daaalkisalkisalkiskallisim ne yapiyorsun elbisemi dikiyoruz?.
off bulamadım...
xtabucum sabah buraya bakarım sen gelmemişsende telefonla ulaşırım canım artık, tüm bilgileri geç bize açıklayıcı bir şekilde ama konunun başlangıcından sonuna dek yaşananları.. yardım meleklerinden sağlıkçı arkadaşlarımıza ulaşmaya çalışalım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?