Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar ben fazla geçmişe bakamadım ama xtabunun kızının rahatsız olduğunu okuyabildim..
mehalim belki kendisi gelirde görmez mesajımı yardım meleklerine yazmasını ve durumunu anlatmasını söylermisin sen canım.. bazı arkadaşlarımız oluyor sağlık ile ilgili mesleklerde ve yardımcı oluyorlar hatta bir konu vardı mehalim sen ilgilen şekerciğim nolur ya bakmaya vaktim yok. bir anne kızının filmleri için yardım istiyoduda bir arkadaşta yardım edeceğini yazmıştı o kişiye direk olarak ulaşılırsa yardım eder belki çekimler için o kadar ücrette vermesi grekmez arkadaşımızın...

kallisimmmmmmmmmmmm :1hug:a.s.
özledik yaaaaaaaaaaa bak gelip dövücem o netçileri haaa :mymeka:
yeşil ışığının yandığını grömek ne güzelll

en kısa sürede bekliyoruz Şeniz

tamam kallisim atbu mutlaka mesajı görecektir bende gereken açıklamayı ve yardımı yaparım canım

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerimmmmmmmmm ballarimmmmmmm.
cok güzel bir gün bugün disarsi harika bende kendimi ter-ü taze hissediyorum..
tabucugum ya dua ediyorum yavruna canim allah vicdanlilara cattirsin allah sabir versin size.
sbg cok güldüm sabah sabah allah razi olsun..kaydirigubbakcemile3 cok güzel olmus analizin eline koluna canina saglik öptüm kocaman..hani uzun kollu bir ikonun varya onunla sarildim kocaman..
bijom icmemmi evde kahve kalmadi icip saheserimi seyretmekten..kaydirigubbakcemile2
kallisim gelmisssssssssss.. canim sen iyisinya sükür biz pazartesiyi bekleriz zaten hafta sonu cok hareket yok burda.

slm kızlar nasılsınız ben bu gğn işe başladım ama rejim devam yemeğimi yanımda getirdim vallahi
ben dün akşam yediklerimi yazmadım onuda yazayım raporumu vereyim yani
1 su bardağı kadar sebze yemeği yedim yanında yoğurt + 2 dilim ekmek + aç karnına 2 bardak su içtim birazda kiraz yedim okadar dün akşam için
bugün sabahta
aç karnına 2 bardak su içtim + 2 dilim ekmek + biraz peynir + yarım domates + iki tane neskafe ama şekersiz
öğlende
sebze yemeği yine (ıspanak) + yoğurt ve 2 dilim ekmek böyle yani bugünlük
yarınna kadar bakalım ne olacak

canlarım merhabalar.. ben sonunda gelebildim allaha şükür spordan eve döndüğümde telefonun yapıldığını gördüm ama net yoktu yine araya araya onuda açtırdım ya bu nasıl bir iş anlamış değilim.. ödenmemiş fatura yok eve gelen bir ikaz ibraz kağıdı yok daha 5 gün önce normal faturam gelmişti neti arıyorum sorun yok ödenmemiş filan vardır belki diyorum hayıor faturanız yok diyorlar 3 gün böyle geçti inanın birde bakarız ev telefonunu sadece net için kullanıyoruz 1 yılı aştı durum bu ve hiç hareket yok diye kapanmış olabilir diyorlar böyle iş olurmu böyle memleket olurmu kendimi o kadar kötü hissettimki ama sağ olsun mehalim tüm kontörlerini feda edip sürekli aradı beni :).. aksine birde hava kötü sürekli yağmur hadi onuda geçtim kocayla kötü bir kavga ettim ardından dün rusyaya yolladım yani her şey üst üste geldi nerdeyse komşuya gidip netini kullanmak için yalvaracaktım...
ohh be dünya varmış bu gece sabaha dek uyumayacağım burada mocuk gibi oturacağım:roflol:.. şimdi yavaştan yavaştan eski mesajları ve konularımı kontrole geçeyim... a.s.

selam kallisimmmmmmm.
süküryaaaa .nasilsin esin gitmis allah kavustursun.

reyhan ablacım eski mesajlara baka baka ağırdan geliyordum son sayfaya göz atayım dedim iyikide bakmışım Şeniz yaa sorma ablacım geldim ama o kadar bağlıyım ben buraya şimdi daha iyi anladım dedimya böyle simirden ağladım inanın ve mehalim biliyor beni aradığında sesim öyle kötüydü ki ağladım ağlayacağım..
eşimide yolladım dün ablam ama bugün gidebildi :roflol: gitmeden bir gün önce dargındık zaten fena hemde, sonra sabaha karşı yola çıktı ve dün öğlen için bileti alınmıştı öğlene doğru ablam aradı kocanı sokağamı attın valizini alıp bize gelmiş dedikaydirigubbakcemile3 şaşırdım ben meğerse istanbulda evrakları düzenlenmiş halde büyük merkeze bırakmışlar ve aynı gün tesadüf eseri bulgaristandanda yapılacak evraklar varmış bulgaristana giden adam oradakilerin evraklarını toplarken eşiminde pasaportunu alıp bulgaristana götürmüş oda kalmış o haldealkisalkisalkis bir üzüldüm bir üzüldüm :roflol::roflol: hatta dua ettim inşallah bugün gittiğindede arabayla almayı unuturlarda moskovada havaalanında mahsur kalır nasıl olsa rusçada bilmiyor diye ama o duam tutmadı :roflol:

yaaaaaaaaa şimdi dahada sinir oldum inanmıyorum yaaa offf kaç tane mesajdan alıntı yaptım ama hepsi yok oldu off yaa...

kaydirigubbakcemile3 ay kocama fazlamı dua ettim ne bana tuttukaydirigubbakcemile3

bijom ve xtabumun yemeklerine bayıldım onları söliyim unutmadan bari... bir kaç tane deneyeceğim kabak böreği var en başta sonrakileri unuttum onları kaydedicem en kısa zamanda..

xtabucum çok geçmiş oldun canım çok üzüldüm böyle bir aksiliğe inşallah çabucak iyi bir sonuç alırsınız canım..

umutta uğramış bende oda matem gibi hayırsızmı çıkacak geliyorda uğramıyor diye düşünmüştüm içimden :)) şimdi dışıma çıktı...

amannn o kadar mesajı yeniden almam gerek ama ya geceye yada sabaha bırakacağım... şimdi biraz çıkıp mutfakta işimi halledeyim sonra tekrar gelirim.. bu akşam ortanca kızımın okul arkadaşlarıyla tiyatrosu vardı ama anne sende gel diye tutturdu bakalım gideyim gelir gelmez gelirim buraya tabiki yeniden kesmezlerse netimi :)) gece 23.00 gibi ancak burada olurum o saattede kimsecikler olmaz bende mesajları hallederim yarına görüşürüz ne yapalım..

ohhh Kallisim şükür kavuşturana yaa alkisalkisalkis vallaha yokluğunu ben çok aradım .Seni burda görünce acaba recep ev in netinimi kullandı acep dedim sonunda şifreyi kırdı sanırım dedim :roflol:

Kızlarr çokk mutluyum neden mi evet kallis geldi diye ama birde dikiş makinası aldım kendime sonunda 1 yıldır sayıklıyordum diyeceksiniz iyi dikermisin nerde anacım ben diş-kiş dikmeyi bilmem ki ama :roflol:
ama çok hevesliyim çok birde annem süper terzidir o yaparken ondan ne gördüysem az çok onu bilirim ama hiç kalıpla iş yapmışlığım yok lakin yine anneimin kallisin başına ekşicem bu gerçek :sm_cool: annemi aradım haberi verdim ohoh kurtuldum senin dikişinden dedi ama anne şimdi kalıp çıkarmayı felan öğretecen ban dedim kadınn bağırıyor teldeee bariiiiii başıma belasın sen diye :)) ben diker daha kolay olur diyor.. ay ben pek bi heveslendim varsa yırtığınız sökünüz toplayın gelin anacım sizde tecrübe yapayım bariiii:teytey:

bende tam kallisim öldü mü kaldı mı dicektim kallisiimmm görüşemiyoruz arayamadım da hayatım nerdesin sen ya

oh be kavuştuk kallisimize :teytey:
kallisim benim de hoşuma gitti o kabak böreği, hatta dün pazardan kabak bile aldım. bu hafta içi denemeyi, düşünüyorum

mehalim ben de çok istiyorumdikiş makinesi ve benim annem de terzidir. o dikerdi hep bizim elbiseleri eskiden. çok özeniyorum da neden almıyorum onu bilmiyorum :1rolleyes:

arkadaşlar misafirlerim gitti az önce. yaptıklarımdan 1 tane bile yemedim. aslında yemin etmemiştim ama heeeyt dedim ben kendimi yeminsiz de tutarım :1closedeyes: aa yalan olmasın kısırı yaparken çeyrek kaşık alıp yağ limon tuz oranına baktım :roflol: sabah kahvaltı etmiştim, onlar yaptıklarımı yerken durun ben de salata yiyim diyemedim. anca şimdi yiyorum salatamı -tatlicadiarzu- çook acıkmışım valla kaydirigubbakcemile3 kalanların bozulacak olanlarını yan komşuya, diğerlerini de dondurucuya kaldırdım :jeyyar:

bende tam kallisim öldü mü kaldı mı dicektim kallisiimmm görüşemiyoruz arayamadım da hayatım nerdesin sen ya
tıss allah seni netmesin öldürmüş beni ama doğru tahmin anca ölünce gelmemezlik ederim buraya sanırım burasız ölü gibiyim onu anladım.. celebim sorma hiç 2 gün eniştenle abuk bir konudan cebellştikten sonra ( en büyük rol yırtığın burada :roflol:) sonrası onun dargın gitmesi netsizlik filan beni mahvetti.. ay gece geleyim ben tiyatroya geç kalıcığızzzza.s.

hadi hepiniz alın birer makine, zenanımdada var nasıl olsa dikiş merakı hepimiz bir örnek dikip giyelim:roflol:

hadi hepiniz alın birer makine, zenanımdada var nasıl olsa dikiş merakı hepimiz bir örnek dikip giyelim:roflol:
tamamm bir örnek dikip giyelim, bir yerlerde karşılaşırsak hiç düşünmeden koşar sarılırız birbirimize :roflol::roflol:

sportiecimle konuşmuştuk hint yağı olayını. hcr35 arkadaşımıza mesaj attım ve şöyle bir cevap vermiş:

sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içip, üzerine bol bol su içmen lazım
birkaç saat içinde tuvalete çıkarsın sanırım
ben bağırsak problemi yaşadığımda kullanıyorum çok iyi geliyor
sanırım bağırsakları yumuşatıyor

denemeye karar verdim. çıkınca alıcam bakalım bulabilirsem burda..

allahim ne güldüm kallisim.. hepimiz bir örnekmi yapip giyelim hahahahah.
valla ben dikis bilirim makinemde var ama asla dikmem hic sevmiyorum dikis dikmeyi.. mehalim bana söyle cadir gibi kocaman birsey diksin ben giyerim.cadir gibi dedigime bakma mehalim siyah olsunki beni ince göstersin .. hahahahah ay iyi güldüm . allah sizi napmasin..kaydirigubbakcemile3

Evet bir örnek fikrini sevdim hatta siyah üstüne puanti ilemi yoksa beyaz üstüne puantieli mi olsun acaba şimdi onu düşünüyorum . dalton kardeeşlerin hapishanedeki halleri gibi olacaz :roflol:
Ahh bijouxum bende ve hala annemin diktiklerini giyerim beğendiğim her elbiseyi dikerdi ban hatta çoğu zman ben hayalimdekini çizerdim sonra 1 hafta dikemem dikersin kavgası ,bi hafta dar oldu bol oldu kısa oldu uzun oldu kavgası :roflol:ve en sonundada elbiseyi giyerdim :sm_cool: ben arsız bir kız çocuğu idim .
şimdi düşünyorum hemen ne dişksem diye ama kallisim fikir verdi herkese bir örnek elbise dikilecek not aldım . Haa birde anneme siyah elbise onuda yazdım :))

slm arkadaşlar...yine hastanelerdeydim ve çok kötü bir gün geçirdim...tşk ederim kalliste ablacım ilgine...reyhan ablacım bu devlet hastaneleri o kdr berbat ki iyi insana da çatamıos maalesef...dün çok geç geldim cerrahpaşadan ama oraya allah düşmanımı bile düşürmesin...devlet hastanesi olmasına rağmen hastaları para olarak görüyorlar...insan yerine, hasta yerine koyupta ne kimseyi anlıyorlar ne de saygı duyuyorlar...bizi gereksiz yere hastanede yapılmayan testleri yaptırtıp özel laboratuara gönderip dışardakileride zengin ediyorla... dün teslere 100 lira ödedim ve hiçbişi çıkmadı...yani ne aradılarsa artık o yoktu(bilgide vermiolar ki sormaya korkuo insan)

sonra devlet hastanesinden vazgeçip özele yönlendim...bu seferde hastaneden kovulmadığım kaldı...randevu alıp gittiğim ortepedi doktoru bizi kabul etmedi...böle bir durumda sorumluluk kabul edipte size sevk vermem dedi...durum o kdr vahim...ne ortepedi risk alıo ne mr çekecekler...ne fizik tedavi ne çocuk hastalıkları bölümü....o kdr çaresizim ki ağlamaktan gözlerimi açamıorum su an...

günlerim hastanelerde geçio çocuğum perişan...böle devlet hastanelerinde vakit ve para kaybedene kdr direkt mr a gitseydim dedim...çünkü 1 haftada 2 mr parası çıkardı rahatlıkla....herşey tam bitti olucak dediğim an geri dönüo ...en başa....o kdr hassa oldum ki her seye ağlar oldum...kızıma çok üzülüyorum...doktorlar bile böle tedirgin olunca bir anne olarak nasıl üzülmem...

işte böle dostlarım...mr merkezlerini tek tek gezdim...aralarda uçuk fiyatlar var...250 den tutunda 350-400 gibi fiyatlar sölüolar...anestezi için sadece 150 lira istenio...bende kızıma madem anestezi verilecek hastane ortamında verilmesini istiyorum ama özel hastaneler 5 yaşından küçük çocukları kabul etmio...

bugünün raporunu veriyim...

sabah(10:00): 1 kase sütle nesfit...

ara (12:00): yok (hastanlerdeydim fırsat bulamadım)

öğle(14:00): yok (aynı şekilde)

ara(17:30) : nescafe

akşam(19:00) 4 yemek kaşığı susuz tavuk sote, yarım kase yoğurt, 4 yk pilav(ne zmndır pilav yemiorum ekmek yerine onu yemek istedim zaten koca gün bişi yiyemedim)

2 litre su içtim su ana kdr...1 saat kadar yürüdüm ama tempolu sayılmaz...1 litre daha içerim...şimdi soda içiom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…