- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.781
arkadaşlar ben fazla geçmişe bakamadım ama xtabunun kızının rahatsız olduğunu okuyabildim..
mehalim belki kendisi gelirde görmez mesajımı yardım meleklerine yazmasını ve durumunu anlatmasını söylermisin sen canım.. bazı arkadaşlarımız oluyor sağlık ile ilgili mesleklerde ve yardımcı oluyorlar hatta bir konu vardı mehalim sen ilgilen şekerciğim nolur ya bakmaya vaktim yok. bir anne kızının filmleri için yardım istiyoduda bir arkadaşta yardım edeceğini yazmıştı o kişiye direk olarak ulaşılırsa yardım eder belki çekimler için o kadar ücrette vermesi grekmez arkadaşımızın...
selam kallisimmmmmmm.
süküryaaaa .nasilsin esin gitmis allah kavustursun.
tıss allah seni netmesin öldürmüş benibende tam kallisim öldü mü kaldı mı dicektim kallisiimmm görüşemiyoruz arayamadım da hayatım nerdesin sen ya
oh be kavuştuk kallisimize :teytey:
kallisim benim de hoşuma gitti o kabak böreği, hatta dün pazardan kabak bile aldım. bu hafta içi denemeyi, düşünüyorum
mehalim ben de çok istiyorumdikiş makinesi ve benim annem de terzidir. o dikerdi hep bizim elbiseleri eskiden. çok özeniyorum da neden almıyorum onu bilmiyorum :1rolleyes:
tamamm bir örnek dikip giyelim, bir yerlerde karşılaşırsak hiç düşünmeden koşar sarılırız birbirimize :roflol::roflol:hadi hepiniz alın birer makine, zenanımdada var nasıl olsa dikiş merakı hepimiz bir örnek dikip giyelim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?