- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.721
canım nasıl yapılıyormuş okızlar birde bağirsak temizliği diye birşey var 3 haftalık bir program bağirsakta midede ne kadar rahatsızlık varsa gideriyormuş ben ilerde yapmayı düşünüyorum mesele bir insan 100 kiloysa 10 kilosu bağirsakta ki kalıntılarmış diye duydum
kızlar birde bağirsak temizliği diye birşey var 3 haftalık bir program bağirsakta midede ne kadar rahatsızlık varsa gideriyormuş ben ilerde yapmayı düşünüyorum mesele bir insan 100 kiloysa 10 kilosu bağirsakta ki kalıntılarmış diye duydum
uzun zamandır diyet yapıyorsan böyle olması normal canımyaa kızlar ben bu hafta kilo veremiyorum durdu sanki herşey yaa, vücut direnç mi gösteriyor nedir anlamadım
uzun zamandır diyet yapıyorsan böyle olması normal canım
ne olcak bu durum öyleyse, ya bu hafta kilo veremezsem
yapacak bi şey yok ne yazık kine yapcaz yaa, bi çözüm bulmalıyız
kızlar birde bağirsak temizliği diye birşey var 3 haftalık bir program bağirsakta midede ne kadar rahatsızlık varsa gideriyormuş ben ilerde yapmayı düşünüyorum mesele bir insan 100 kiloysa 10 kilosu bağirsakta ki kalıntılarmış diye duydum
kızlar günaydın herkese
eriğim aynı sorun bende de var arada bekunis diye bir ilaç kullanıyorum iyi geliyor
bende araştırıyorum 3 haftalık bir program birazdan paylaşirimcanım nasıl yapılıyormuş o
kaç gündür tuvalete çıkamıyorum buna benim ihtiyacım var gerçekten
dün form çay aldım ama o da işe yaramadı
evet canım ilginç ama doğruvay bee ilginçmiş
bilmiyorum sana söyliyim mi söylemiyim mi ya şaka canım tabi ne demekBen de okumustum kitapda,10 kilo toksin varmis vucutta.peki yontemin ne?banada soyle bana da
benim bağırsaklarımda çok daha fazlası vardır kronik kabızlık sonucunda :) ya üzüldüm bu programın çok faydasını gören olmuş ben deneyecem paylaşirim
ya neden bizler böyle oluyoruz çogu kişi nerdeyse aynı dertten şikayetçiCanim yarin isyerinin dr gelcek ona soracagim baska care yok fitilde kar etmedi gerci icinde bi hafta duEnli kullanin yaziyor ama :26:
demek en sevdiklerine zehir hazırladın ya biz sana gelsek misafirliğeEnnn sevdigim 2 arkadasim bugun misafirim ...borek,manti,kurabiyeler,her sey hazir...AMA BENN YEMIYCEMMMM,niye diye sorarlarsaa icinde zehirrr var diycemmm:)))
bende araştırıyorum 3 haftalık bir program birazdan paylaşirim
evet canım ilginç ama doğru
bilmiyorum sana söyliyim mi söylemiyim mi ya şaka canım tabi ne demek
ya neden bizler böyle oluyoruz çogu kişi nerdeyse aynı dertten şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?