Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım nasıl yapılıyormuş o
kaç gündür tuvalete çıkamıyorum buna benim ihtiyacım var gerçekten
dün form çay aldım ama o da işe yaramadı

vay bee ilginçmiş

yaa kızlar ben bu hafta kilo veremiyorum durdu sanki herşey yaa, vücut direnç mi gösteriyor nedir anlamadım

kızlar kayısılı form çay almıştım kuru gürültü ve karın ağrısından başka bi şey yapmadı yaaa
karnımdan çıkan ses yüzünden insanlara yaklaşamıyorum

Son düzenleme:
Ennn sevdigim 2 arkadasim bugun misafirim ...borek,manti,kurabiyeler,her sey hazir...AMA BENN YEMIYCEMMMM,niye diye sorarlarsaa icinde zehirrr var diycemmm:)))

Ben de okumustum kitapda,10 kilo toksin varmis vucutta.peki yontemin ne?banada soyle bana da

benim bağırsaklarımda çok daha fazlası vardır kronik kabızlık sonucunda :)

ayy kızlar öğlen yemek olarak yoğurt ve galeta yedim nasıl bi uykum var sormayın yaaa

kızlar günaydın herkese
eriğim aynı sorun bende de var arada bekunis diye bir ilaç kullanıyorum iyi geliyor

Canim yarin isyerinin dr gelcek ona soracagim baska care yok fitilde kar etmedi gerci icinde bi hafta duEnli kullanin yaziyor ama :26:

canım nasıl yapılıyormuş o
kaç gündür tuvalete çıkamıyorum buna benim ihtiyacım var gerçekten
dün form çay aldım ama o da işe yaramadı
bende araştırıyorum 3 haftalık bir program birazdan paylaşirim

vay bee ilginçmiş
evet canım ilginç ama doğru

Ben de okumustum kitapda,10 kilo toksin varmis vucutta.peki yontemin ne?banada soyle bana da
bilmiyorum sana söyliyim mi söylemiyim mi ya şaka canım tabi ne demek

benim bağırsaklarımda çok daha fazlası vardır kronik kabızlık sonucunda :) ya üzüldüm bu programın çok faydasını gören olmuş ben deneyecem paylaşirim

Canim yarin isyerinin dr gelcek ona soracagim baska care yok fitilde kar etmedi gerci icinde bi hafta duEnli kullanin yaziyor ama :26:
ya neden bizler böyle oluyoruz çogu kişi nerdeyse aynı dertten şikayetçi

:126: sahnurcum benden olsun kshve soyleyim ayni durum bendede var yogurt corbasi ictim bende ustunede guneste 40dk tempolu yuruyus bir mayistim ki sorma

Kizlar vucutlariniz cok cabuk alisti demek ki ben ilk basladigimda boyle degoldi . O zaman metayi sasirtiyoruz bi gun bi ogunde dilediginizce yiyerek ( cumadan sonra) yada ara ogunleri kaldirarark ve birazda sporu artirarak bi hafta sasirsin diger hafta normal devam edin meta inattir ama acildimida durmaz bana kalsanix sporu artirmak en guzeli

Zargarcim protein vitamin karbinhidrat oranlari degisir ama isterseniz herkes biyunu kg yazip ozelden mesaj atsin yada biriniz listeleyin oranlarinizi belirleyeyim boy kilo yas belirtin benim ki 4232

Canim bahsettigin seyin detox olmasi gerekiyir ve gercek detox bahar basinda bir kere yapilmaliymis. Vucuttaki temizlik ama detoxtan sinrada gozu dönerse insanin hicbir anlami yok bizim is yerindeki erkwkler yapti bir haftada 7-8 kg gitti ama nafile tikir tikir geri geldi .

Yanlis beslenmeden kabiz oluyoruz sonra kroniklesiyor dogal yaglar tuketilmeli sonra asiri proteinde buna sebep ben bu hafta sebzeye saldircam yoksa cat diye catliycam

BAĞIRSAK TEDAVİSİ

BAĞIRSAK TEDAVİSİ: Mide, bağırsak hastalıkları ve kabızlık sorunu olanlar için. Akşamları bağırsak ağrısı için yapılan kepek veya keten çekirdeğini kullanıp, sabahları kabukları soyulmadan çiğ patatesin suyu sıkılır 4’te 3’ü patates suyu, 4’de 1’i su olacak şekilde suyla karıştırılıp (başka hiç bir şey yenilmeden) öğleye kadar 3 bardak içilir. Ne kadar eskimiş ve yıllardan beri sürüp gelen mide, bağırsak hastalıkları olsa 3 hafta içerisinde tedavi ediyor. Bu hastaların beslenmesi şu şekilde olmalıdır:

Sabah: Patates suyu öğleye kadar içilir. Öğlen: Salata veya yoğurt ile 1 çeşit yemek yenilir, yemekten önce veya sonra 3 diş sarımsak su ile yutulur.

Akşam: Bağırsak ağrısı için hazırlanan kepek yenilir veya keten çekirdekleri çayı içilir veya kaşıktan 3 kaşığa kadar çimlenmiş buğday yenilir. 3 hafta bu şekilde beslenmeye devam edilmeli ve 3 haftadan sonra karaciğer temizlenmelidir.

Herkesin kendi bağırsağının durumunu anlayabilmesi için 1 tane kırmızı pancar (100–150 gr) rende yapılıp, limon suyu, sarımsak, zeytinyağı ile istenirse başka sebzeler de eklenilerek salata yapılır. Ekmek ile birlikte yemek olarak yenilir. Bu yemekten 3 saat sonra idrar kontrol edilmeye başlanıp, 36 saate kadar kontrol etmeye devam edilir. Bağırsak sıhhatli olursa, kımızı pancarın rengini kana karıştırmaz ve idrara çıkarmaz. İdrar normal renkte olmalıdır. Hasta bağırsak pancarın rengini kana karıştırır, idrar da kırmızı olur. Pancar vücuttan tamamen çıkana kadar (24–36 saat) idrarın rengi kırmızı olabilir, o zaman bağırsak bozulmuş demektir. İdrar ne kadar kırmızı olursa bağırsak da o kadar bozulmuştur. Hafif kırmızı olursa normal sayılır, idrar bir kaç saat kırmızı olup, ara ara temiz olursa bağırsak kısım kısım bozulmuş demektir. Bağırsak bozulmuş ise bağırsak tedavisi muhakkak yapılmalı, bol sarımsak, limon, zeytinyağı ile pancar salatası kırmızılık geçene kadar devam edilmelidir. Muskat cevizi her gün kullanılmalıdır. 1 muskat cevizini parçalayarak 5–6 günde bitirmek gerekir. Yemekten önce, yemekler ile beraber veya baharat olarak kullanılabilir. Tereyağı su içinde kaynatılır. Yağın içinde ne kalıntı olsa dibine çöker, üzerinde kalan yağı alınıp ılık olarak aynı miktar zencefil ile karıştırılır. Birinci gün yarım çay kaşığı, ikinci gün 1 çay kaşığı, üçüncü gün 1,5 çay kaşığı alınarak 2,5 çay kaşığına kadar devam edilir. Sonra tekrar iki kaşık alınarak indirilmeye devam edilir ve on günde bitirilir. 1–2 kaşık yenileceği zaman ağır gelirse üçe bölünerek yenilebilir veya ekmeğe sürülebilir.

Bu ilaçla muskat cevizi sırayla kullanılır. Bu ilaçlara bazen ara vererek yıllarca kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…