Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Esracığım ,hep e.sarac yaptim,kosu bandi uzun sure,10,15 gun Jillian,Leslie 4 miles ilk basladigim zamanlarda.bir ara dogum sonrasi fotolarimi da eklerim gozlerinize inanamazsiniz.3 ayda 12 kilo zayiflamistim.yuruyusle,aksam yemeyerek Ve de 3 beyazdan uzak durarak.bide ara ogun yemiyordum

çok doğru aslında biraz yemeklere dikkat edip spor yapınca oluyo aslında biz iki günde muciz bekliyoruz işte sorun burada

Ama dogumdan sonra 75 ten 63 e kadar zayifladigimda bu kadar siki degildim.67,6 yim simdi.hep bolgeseller sayesinde.sadece yuruyus kilo verdiriyor ama bolgesel yapmak lazim.banyoda Sicak soguk sok falan

ahhh akşam ki kaçamaklar da olmasa gayet güzel :)

Adi ustunde iste.
Off oglum kustu moralim altust oldu yaa(
geçmiş olsun canım benim
zargarpur kuzum bence sen bölgesel hareketler yapmalısın poponun maşallahı var :) gerçi ben bayılıyorum öyle hafif çıkık kalçalara
67 kilo olmana rağmen belin gayet ince
bende 58 kiloyum bende 38 giyiyorum çünkü bende de hiç popo yok fakat bel çevrem kalın
kilo alır almaz direk bir simit oluşuyor

Evet canım popoşum büyük.ben de bölgesel kalça basene çalışıyorum

Benim 75 üstü kilo almam lazım belim,sırtım falan şişmanlaması için.bu sekilde kilo aşağıya.bide ebyarcığım popomun yapısı bu.eşim de bayılır:)

Benim 75 üstü kilo almam lazım belim,sırtım falan şişmanlaması için.bu sekilde kilo aşağıya.bide ebyarcığım popomun yapısı bu.eşim de bayılır:)
canım bende de popo pek yok bel ve göbek bir de göğüs maşallahı var
göğüs neyse de bel göbek olmasa iyiydi

canım bende de popo pek yok bel ve göbek bir de göğüs maşallahı var
göğüs neyse de bel göbek olmasa iyiydi

benimde öyleydi şimdi oturmalı bi işte çalışıyorum bakıyorum aşağılardada genişleme başladı

Son düzenleme:
Ben iç çamaşırı 85 b alırım .ebyarcığım,hamile kalmadan önce toparlaman çok iyi olur.mekik çok iyidir bunun için.bide e.saraçta bir hareket var su şişeleriyle çok yararlı

Vücut sekilleri farklidır işte.ben armut tip vücuda sahibim.Rahmetli anneannemde de öyleydi,teyzemde de,kızkardeşimde.annemde biraz.genetik yani

Ben iç çamaşırı 85 b alırım .ebyarcığım,hamile kalmadan önce toparlaman çok iyi olur.mekik çok iyidir bunun için.bide e.saraçta bir hareket var su şişeleriyle çok yararlı
canım benim annem teyzem falan da aynı senin gibi
ben babama çekmişim babamın da bacakları falan incedir ama omuzları geniş göbeklidir
altı ince üstü kalın yani
sen doğum yaptın emzirdin 85b ben daha şimdiden 85b
benimde öyleydi şimdi oturmalı bi işte çalışıyorum bakıyorum aşağılardada genişleme başladı

vallahi canım öyle ilginç bi vücudum var ki tüm kiloları üst bölgelerden alıyor

canım bugün haftasonu ya millet kocasıyla şu an daha kahvaltı masasında keyif yapıyordur
benim kocam evde olmadığı için ben buralardayım

benim de kocam yok aynen dediğin gibi sanırım

Son düzenleme:
Nickimi degistirmem de bana seslencek bisey bulsaniz yeter :) ck dora begenmedim :) pcye gecer gecmez avatari degistiriyrum :)
benim de kocam yok aynen dediğin gibi sanırım

Ben de kiz kurulariyla evde takiliyorum:) destan tazdim kimseler yok sallamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…