- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.401
Esracığım ,hep e.sarac yaptim,kosu bandi uzun sure,10,15 gun Jillian,Leslie 4 miles ilk basladigim zamanlarda.bir ara dogum sonrasi fotolarimi da eklerim gozlerinize inanamazsiniz.3 ayda 12 kilo zayiflamistim.yuruyusle,aksam yemeyerek Ve de 3 beyazdan uzak durarak.bide ara ogun yemiyordum
çok doğru aslında biraz yemeklere dikkat edip spor yapınca oluyo aslında biz iki günde muciz bekliyoruz işte sorun burada
Ama dogumdan sonra 75 ten 63 e kadar zayifladigimda bu kadar siki degildim.67,6 yim simdi.hep bolgeseller sayesinde.sadece yuruyus kilo verdiriyor ama bolgesel yapmak lazim.banyoda Sicak soguk sok falan
bolgesel nasıl bişey anlamadım
ahhh akşam ki kaçamaklar da olmasa gayet güzel :)Dünkü menüm
sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir
şekersiz çay
ara 10.00
yeşil çay
öğle 12.00
1 kase çorba
4 yk kapuska
2 yk pilav
1 küçük kase yoğurt
ara 16.30
yeşil elma
akşam 17.30
2 dolma
1 kase cacık
az salata
ara 20.00
3 adet bisküvi
1 parça bitter çikolata ( regl olucam, krizlerim var :))
şekersiz çay
35 dk. slim 6, 1,5 lt su
geçmiş olsun canım benimAdi ustunde iste.
Off oglum kustu moralim altust oldu yaa(
geçmiş olsun canım benim
zargarpur kuzum bence sen bölgesel hareketler yapmalısın poponun maşallahı var :) gerçi ben bayılıyorum öyle hafif çıkık kalçalara
67 kilo olmana rağmen belin gayet ince
bende 58 kiloyum bende 38 giyiyorum çünkü bende de hiç popo yok fakat bel çevrem kalın
kilo alır almaz direk bir simit oluşuyor
canım bende de popo pek yok bel ve göbek bir de göğüs maşallahı varBenim 75 üstü kilo almam lazım belim,sırtım falan şişmanlaması için.bu sekilde kilo aşağıya.bide ebyarcığım popomun yapısı bu.eşim de bayılır:)
canım bende de popo pek yok bel ve göbek bir de göğüs maşallahı var
göğüs neyse de bel göbek olmasa iyiydi
canım bende de popo pek yok bel ve göbek bir de göğüs maşallahı var
göğüs neyse de bel göbek olmasa iyiydi
Vücut sekilleri farklidır işte.ben armut tip vücuda sahibim.Rahmetli anneannemde de öyleydi,teyzemde de,kızkardeşimde.annemde biraz.genetik yani
canım benim annem teyzem falan da aynı senin gibiBen iç çamaşırı 85 b alırım .ebyarcığım,hamile kalmadan önce toparlaman çok iyi olur.mekik çok iyidir bunun için.bide e.saraçta bir hareket var su şişeleriyle çok yararlı
benimde öyleydi şimdi oturmalı bi işte çalışıyorum bakıyorum aşağılardada genişleme başladı
canım bugün haftasonu ya millet kocasıyla şu an daha kahvaltı masasında keyif yapıyordurHani menüler?????????????????
canım bugün haftasonu ya millet kocasıyla şu an daha kahvaltı masasında keyif yapıyordur
benim kocam evde olmadığı için ben buralardayım
Nickimi degistirmem de bana seslencek bisey bulsaniz yeter :) ck dora begenmedim :) pcye gecer gecmez avatari degistiriyrum :)Merhaba cnm.insan bazen konuşup rahatlamak istiyor değilmi.harikasın her şeye yetişmeye çalışıyorsun.eğlenceli ve sorumluluk sahibisin.senin için kolay iş gibime geldi nedense.TABİKİ ALLAHIN IZNI ILE.
Nikini yine değiştirecekmisin?
Bide avatarını değiş nolur,bilmiyorum korkuyormuyum,huylanıyormuyum Aslan başlı insan.bi tuhaf oluyorum
benim de kocam yok aynen dediğin gibi sanırım
Nickimi degistirmem de bana seslencek bisey bulsaniz yeter :) ck dora begenmedim :) pcye gecer gecmez avatari degistiriyrum :)
Ben de kiz kurulariyla evde takiliyorum:) destan tazdim kimseler yok sallamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?