Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

napıcaz o zaman seni sadece kilonlamı kontrol edicez? Veya yazmıyorum ama kendimi kontrol ede bililorum diyorsan ona lafım yok.ben mesela hemen cozuturum
şöyleki... Sabah abartmam mümkün değil.. Zaten iki lokma yemeye zor vaktim oluyor...

öğle yemeklerimi yazarım menüde şu var ben şukadarını yicem diye.. Akşam abartmıyorum zaten... Benim yemeden değil hareketten kazanmam lazım ...

eskiden hangi aşamalardan geçmişim nasıl görünürken ne olmuşum.. şuanda nasıl kısa bodur ve şişmanım merak eden varsa arkadaş olarak eklesin görebilir

eskiden hangi aşamalardan geçmişim nasıl görünürken ne olmuşum.. şuanda nasıl kısa bodur ve şişmanım merak eden varsa arkadaş olarak eklesin görebilir
öyle deme yaaa bence abarttığın kadar da değildir
moralini bozma

sevgili kardeş takımcım,listemizi kontrol edebilirmisiniz acaba
***8.TAKIM 332.ETAP***

Moni(90,6/90,9 / -0,15/% -0,17 )kilosu 2 ye bölündü
kadis ( 74,5 /74,2 / 0,15 / %0,20 ) izinli,kilosu 2 ye bölündü
yagmur3872 (65,0/64,5 / 0,5/%0,38 ) kilosu 2 ye bölündü
sky87 (91,6/ 93,0 /-0,7 / %-0,76 )kilosu 2 ye bölündü
Nice15( 62,8 / 63,9/-0,55 / %-0,88 )kilosu 2 ye bölündü
iris ( 63,5 / 64,1/-0,3 /%-0,47 )kilosu 2 ye bölündü
alsen (66,8 / 66,2 /0,3 / % 0,45)kilosu 2 ye bölündü
cirkinordekyavrusu (66,0/ 65,4 / 0,3 /% 0,45 )kilosu 2 ye bölündü
adayaren38 (67,8/67,3 /0,25 /% 0,37 )kilosu 2 ye bölündü
rabia1984 (84,0/ 84,0/ 0/%0 )kilosu sabit
maviask (53,8/ 53,8 / 0/% 0 )kilosu sabit
phalanx(65,0/ 64,4 / 0,3 /%0,46 )kilosu 2 ye bölündü
efsax(75,9/ 0/ 0/ %0)izinli
koizumirisa ( 103,8 / 106,7 /-0,41 /% -0,40 ) 325.etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7'ye bölündü

8. TAKIM ORTALAMASI:%-0,03

DİKKAT DİKKAT!!! benim 25.10.2013 tarihli menüm

sabah
1 dilim köy ekmeği
1 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
domates salatalık
şekersiz çay

öğle
5 kaşık bol yeşillikli az yağlı kısır
yanında da bol kıvırcık

akşam
1 kase yoğurt
1/4 yufka
yarım ayva

1 bardak yeşil çay
1 bardak kayısılı form çay
2 litre su
spor olarak leslie 1 mil

Canım benimmm.çok güzel açılış yaptınn.harika

vay vayy menüye bak :) lesliede yapılmış ohh ohh aşığım ben o kadına gülümsi yeter:)

ayy hepinize tek tek yazmayı çok isterdim fakat vaktim yok hazır siz yokken biraz bakınıyım dedim. Biliyorum ki siz olunca gidemem kalırım burda :) ayrıca benimle ilgili düşündükleriniz için çok sağolun size söz kg almadan döneceğim aranıza.Benim kafam rahat şu aralar dinlenmek iyi gelecek sanırım. Gelelim size hanımlar hopppsss nolmuş böyle sonuncu mu olduk bu hafta işin iyi yönünden bakmak gerekirse herkes aynı zamanda kg alarak bi nevi takımı el birliğiyle batırmış( zargar dışında) kimsenin gitmesine takıma karşı kendini suçlu hissetmesine gerek yok herkes kendi kafasını duvara vursa yeter

ne o bunalım hallerine girilmiş ben mi zayıflattım sizi eriğim gitti motivasyon gitti ne demek kızlar siz birinci oldunuz üçüncü oldunuz siz yaptınız sizzzzz herkes zayıflayabilir tek başına bazen uzun bazen kısa surede ama herkes bi yerde hata yaptığı için burda ve senn kavramı yok biz kavramı varsa salmak yok kimsenin kimseyi yakmaya hakkı yok. Toparlanın bakim
ben döndüğümde sıkı bir takım bulmak istiyorum ona göree
ben size güveniyorum ve size söz kg almadan geri döneceğim aranıza sizde bana söz verin kg almak yok gözüm üzerinizde

şahnurcum ben tamamen juju ya katılıyorum gidince ipler elden gidiyor ben resmen dünyaları yiyorum şuan ama dur diyeceğim söz verdim bence duygusal problemlerin yoksa(ki olmadığını düşünüyorum) gitme burdan izin mizin yok sana eleman eksik aynı anda izne mi çıkılır canım(patron olsa böyle der dimi)

juju valla dönüşün süper oldu tatlım takma o aldığın 4 kg kendindede demişsin 62 olduysan şimdi neden olmayasın eliptiğinde var hem daha ne .Kocana söz vermiştin demi kullancam diye o zaman eliptiği kurtarıcın bil:)

tugbacım morelinin düzelmesine sevindim. zargar hastayımmm sana

maymuncum yeni nick hayırlı olsun

ersacım seninde katılımın süper

kızlar unuttuğum varsa affetsin beni nolur acelemde var karma karışık yazdım idare edin :)

hepinizi çok öpüyorum ve siz bu hafta birincimi olcaksınız ne içime öyle birşeyler doğuyor
çokkk öpüldünüz

Ellerimi açtım semaya
Rabbimden diledim sizin için
İradeniz bol olsun
Kilo gruplarından herkes mezun olsun

size başharflerimden şiir yazdım

Eriğim ya,seni görmek ne hoş bitanemmm.merak etme İNŞAALLAH her kes kısa zamanda toparlanacak.el birliğiyle elimizden geleni yapıyoruz.biraz dirilme var gibi.menu paylasmayanların da uyarısı yarından itibaren gelicek.o zaman inanıyorum ki kimse adı seslensin istemiycek.

Şiirin de pek hoş.kimsenin üzülmeye hakkı yok.güle oynaya gidicek bu löplöpleeerrrrr

Kilom 67.6 yehoooooo
Halbuki ne spor ne doğru dürüst diyet ne su.ama dişim sebebiyle pek yiyemedim .ama kilom çok olur diye korkuyordum
Toplam 2,4 gitti
Şti vermişsin maşallah
Uçmuşuz bu hafta ama telafisi mümkün
Oyy jujucum aynı şey bende de var
Canım hakkında hayırlısı olur inş bizimde durumumuz pek farklı sayılmaz.yazın tedavi için Dr a gittik bu dane benim Pro dan eser yok ama esimin sperm degerleri düşük ne yapacağımızı şaşırdık .şu an beklemedeyiz eğer kendiliğinden olmazsa trye döneceğiz bu yıl sonunda tedavi için. Herseyin hayırlısı

Juju canım albümüne baktım .ilk olarak şunu belirteyim hemen kanım ısındı.güven veriyorsun.RABBİM HER ZAMAN AİLENLE MUTLU MESUT ETSIN SENI .AMİN
VE de inan ki bir kez başarmak en zorudur.basarıcagına inanıyorum ALLAHjn izni ile.

Hosgeldin jujum cok sevindim geldigine
Aynen benimde duzensiz uykudan ve stresten cok cekiyorum
Iyki gitmedin

Hosgeldin jujum cok sevindim geldigine
Aynen benimde duzensiz uykudan ve stresten cok cekiyorum
Iyki gitmedin

Kizlar size uzun uzun yazmak istedim cunku gercekten motivasyonum sifir ve berbat haldeyim.rapor yazmiyorum cunku yuzum yok.su icmiyorum spor yapmiyorum ama yazdiklariniz bana cok iyi geldi.yarindan itibaren siki yonetim ilan ettim :)

Kendimi tekrar tanitmak istedim tanisma faslinda pek katilim gerceklestiremedim.
Bana isim siz koyun :) eski nicki duymak bile istemiyorum.malum :) 24 yasindayim .sosyoloji mezunuyum .su anda da ikinci unv hem sosyal bilimler okuyorum hem kpssye hazirlaniyorum.ayrica aile danismanligi sertifikasi icin hafta sonlari bi unuversiteye gidiyorum.anlicaginiz dersler cok yogun ve stresli.bir de sokak sanatlariyla ilgileniyorum ona zaman ayiriyorum.kardesimle birlikte yasiyoruz.onun sorumlulugu da bambaska bir yük. Bi de kilo derdi hem sagligimi hem beni hem iliskimi etkiliyor.erkek arkadasim daha bir kere bile lafini yapmadi ama kilo verdigimde cok cok daha begenecegine eminim.sık sık komplekse girip problem yaratmaktan biktim.herseyin stresi ondan cikiyo mslesef kilo yukunden artik omur boyu kurtulmak istiyorum.

Baska bi takimdan geldim mayis ayindan beri bu forumdayim .7 kilo verdim.daha yolum uzun.ergenlikten sonra cok kilo almaya basladim.yillardir duzensiz beslenme ve uyku kilo alma sebebim.sebze sevmiyorum gereksiz zamanlarda gereksiz seyler yiyorum.kolay hazirlanan yiyeceklerin de cok etkisi var.su sevmiyorum icmeyi susadikca yarim bardak anca iciyorum.bazen zorlayip cok ictigimde rahatsizlik cekiyorum.

Daha onceki arkadaslarim hep yanimda oldular.zor gunler gecirdigimde cevremdeki bazi insanlardan cok akil verdiler.bizim de aramizda boyle bir bag olusdun istiyorum.cunku ozaman mecburiyet degil sorumluluk olarak goruyorsunuz.takim olma bilinci ozaman daha cok kiymete biniyor.umarim hep beraber amacimiza ulasiriz bir an once.herkese benden opucukler :**

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…