- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.361
sevmiyorum menü yazmayı... Bir yıldır buradayım yaz yaz yaz kotamı doldurdum... Ben yazmam .....
şöyleki... Sabah abartmam mümkün değil.. Zaten iki lokma yemeye zor vaktim oluyor...napıcaz o zaman seni sadece kilonlamı kontrol edicez? Veya yazmıyorum ama kendimi kontrol ede bililorum diyorsan ona lafım yok.ben mesela hemen cozuturum
öyle deme yaaaeskiden hangi aşamalardan geçmişim nasıl görünürken ne olmuşum.. şuanda nasıl kısa bodur ve şişmanım merak eden varsa arkadaş olarak eklesin görebilir
Kilo niye bölünüyor anlamadım kiiiii
DİKKAT DİKKAT!!! benim 25.10.2013 tarihli menüm
sabah
1 dilim köy ekmeği
1 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
domates salatalık
şekersiz çay
öğle
5 kaşık bol yeşillikli az yağlı kısır
yanında da bol kıvırcık
akşam
1 kase yoğurt
1/4 yufka
yarım ayva
1 bardak yeşil çay
1 bardak kayısılı form çay
2 litre su
spor olarak leslie 1 mil
DİKKAT DİKKAT!!! benim 25.10.2013 tarihli menüm
sabah
1 dilim köy ekmeği
1 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
domates salatalık
şekersiz çay
öğle
5 kaşık bol yeşillikli az yağlı kısır
yanında da bol kıvırcık
akşam
1 kase yoğurt
1/4 yufka
yarım ayva
1 bardak yeşil çay
1 bardak kayısılı form çay
2 litre su
spor olarak leslie 1 mil
kızlar tekrar selam eğitimim bitti yerime döndüm
anlaşılan benim sonucuma herkes kızmış kimse yorum yapmamış ben aslında bu durumu takıma yansıtmamak için kendimi izinli yazacaktım insiyatifi kaptana bıraktım özel mesajla sizlere karşı gerçekten çok mahcubum ama anlamadım neden böyle olduğumu anlayamadığım bir iştah patlaması yaşıyorum bunun sonucu da görüldü zaten kendmi kötü hissediyorum iş temposundan fazla buraya yazamadığım için takımdan da biraz koptuğum için maalesef sonucum kötü oldu kaptanım jujum sen en azından tedavi sonucu kilo aldın ama benim hiç bir mazeretim yok söyleyecek hiç bir sözüm de yok :26::26::26::26::26:
ayy hepinize tek tek yazmayı çok isterdim fakat vaktim yok hazır siz yokken biraz bakınıyım dedim. Biliyorum ki siz olunca gidemem kalırım burda :) ayrıca benimle ilgili düşündükleriniz için çok sağolun size söz kg almadan döneceğim aranıza.Benim kafam rahat şu aralar dinlenmek iyi gelecek sanırım. Gelelim size hanımlar hopppsss nolmuş böyle sonuncu mu olduk bu haftaişin iyi yönünden bakmak gerekirse herkes aynı zamanda kg alarak bi nevi takımı el birliğiyle batırmış( zargar dışında) kimsenin gitmesine takıma karşı kendini suçlu hissetmesine gerek yok herkes kendi kafasını duvara vursa yeter
ne o bunalım hallerine girilmiş ben mi zayıflattım sizi eriğim gitti motivasyon gitti ne demekkızlar siz birinci oldunuz üçüncü oldunuz siz yaptınız sizzzzz herkes zayıflayabilir tek başına bazen uzun bazen kısa surede ama herkes bi yerde hata yaptığı için burda ve senn kavramı yok biz kavramı varsa salmak yok kimsenin kimseyi yakmaya hakkı yok. Toparlanın bakim
ben döndüğümde sıkı bir takım bulmak istiyorum ona göree
ben size güveniyorum ve size söz kg almadan geri döneceğim aranıza sizde bana söz verin kg almak yok gözüm üzerinizde
şahnurcum ben tamamen juju ya katılıyorum gidince ipler elden gidiyor ben resmen dünyaları yiyorum şuanama dur diyeceğim söz verdim bence duygusal problemlerin yoksa(ki olmadığını düşünüyorum) gitme burdan izin mizin yok sana eleman eksik aynı anda izne mi çıkılır canım(patron olsa böyle der dimi)
juju valla dönüşün süper oldu tatlım takma o aldığın 4 kg kendindede demişsin 62 olduysan şimdi neden olmayasın eliptiğinde var hem daha ne .Kocana söz vermiştin demi kullancam diye o zaman eliptiği kurtarıcın bil:)
tugbacım morelinin düzelmesine sevindim. zargar hastayımmm sana
maymuncum yeni nick hayırlı olsun
ersacım seninde katılımın süper
kızlar unuttuğum varsa affetsin beni nolur acelemde var karma karışık yazdım idare edin :)
hepinizi çok öpüyorum ve siz bu hafta birincimi olcaksınız ne içime öyle birşeyler doğuyor
çokkk öpüldünüz
Ellerimi açtım semaya
Rabbimden diledim sizin için
İradeniz bol olsun
Kilo gruplarından herkes mezun olsun
size başharflerimden şiir yazdım
Şti vermişsin maşallahKilom 67.6 yehoooooo
Halbuki ne spor ne doğru dürüst diyet ne su.ama dişim sebebiyle pek yiyemedim .ama kilom çok olur diye korkuyordum
Toplam 2,4 gitti
Uçmuşuz bu hafta ama telafisi mümkün4 kilo aldım yuh bana yuhlar bana... kilo vermeden dönmeyeceğim dedim ama dönmezsem de kilo veremeyeceğim sanırım
Aynen öyle canım dönmeden buraya olmaz ben 5 ayda 10 kilo almıştım tedavi döneminde boşver bak ucuz atlatmışsın
***5.Takım 332. Etap***
erigim ( 59,60 / )
ipekyol51 ( 75,80 / 77,70 / -1,90 / % -2,51 )
toplight ( 69,70 / )
maymunarmut ( 77,40 / 78,50 / -1,10 / % -1,42 ) Nick değişikliği
esrasi ( 66,60 / 67,70 / -1,10 / % -1,65 )
zargarpur ( 68,50 / 67,60 / 0,90 / % 1,31 )
tuğba-serdar ( 71,50 / 72,00 / -0,50 / % -0,70 )
ebyar ( 57,90 / )
elsia ( 61,20 / )
dagyolu ( 65,50 / 65,30 / 0,20 / % 0,31 )
*JUJU* ( 83,00 / 87,10 / -0,82 / % -0,99 ) 326. Etapta izne ayrıldı kilosu 5'e bölündü
Oyy jujucum aynı şey bende de varbugün itibari ile yeşil çaya da başlamış bulunuyorum.....
Kızlar düşünce gücüne bende inanıyorum... Kilo vereceğinize inanırsanız gerçekten de beyin kilo vermenizi sağlıyor... Ama buna inanmanız önemli... Bugün aynanın karşısına dok sütyen geçin bi bakın bakalım vucudunuzu beğeniyormusunuz... O görüntüden memnun değilseniz bi çaresine bakacaksınız artık...
Ben şahsen eskisi gibi eşime çekici görünmek istiyorum... Giydiğimin yakışmasını eşimin beni kıskanmasını.. Arkadaşlarımın vayyy ne hoş olmuşsun demesini istiyorum...
Sağolsun eşim beni hiç rencide etmedi ama artık benim sürekli vereceğim deyip veremeyişimden sıkılmış olsa gerek inanmıyor... Küçük beden giysilerimi kimselere verekiyorum kıyamıyorum kilo vercem giricem içine diyorum ama bizimki yıllardır aynı şeyi söylüyorsun değişen bişey yok diyor... X
ben kilo vererek öncelikle kendi öz güvenimi kazanacağım sonrasında eşimin bana olan inancını
Canım hakkında hayırlısı olur inş bizimde durumumuz pek farklı sayılmaz.yazın tedavi için Dr a gittik bu dane benim Pro dan eser yok ama esimin sperm degerleri düşük ne yapacağımızı şaşırdık .şu an beklemedeyiz eğer kendiliğinden olmazsa trye döneceğiz bu yıl sonunda tedavi için. Herseyin hayırlısıben hamilelikle kilo aldım normalde kilolu değildim... Buraya kaydolduğum yıl 76 kilo ile başladım ve 62 kilo ile ayrılmıştım buradan .. Fıstık gibi hatun olmuştum... Böyle gitti bir yıl sonra ikinci için çalışmalara başladık tedavi vs derken ister istemez almaya başladım.. Hem ilaçlardan hem psikolojim bozulduğundan ben yedim ondan aldım işte... 2-3 yıl aldım verdim aldım verdim ..
Sonra bir yıl önce döndüm buraya 86 kilo ile .. 80 kiloya kadar da düştüm temmuz ayıydı sanırım... Neysem sonrasında işte üç kilo derken tedavi süreci 4 kilo geldim mi başladığım yere...
Artık bebek işini de rafa kaldırdığıma göre hayatımı kaliteli yaşamanın zamanı geldi
Hosgeldin jujum cok sevindim geldiginebugün itibari ile yeşil çaya da başlamış bulunuyorum.....
Kızlar düşünce gücüne bende inanıyorum... Kilo vereceğinize inanırsanız gerçekten de beyin kilo vermenizi sağlıyor... Ama buna inanmanız önemli... Bugün aynanın karşısına dok sütyen geçin bi bakın bakalım vucudunuzu beğeniyormusunuz... O görüntüden memnun değilseniz bi çaresine bakacaksınız artık...
Ben şahsen eskisi gibi eşime çekici görünmek istiyorum... Giydiğimin yakışmasını eşimin beni kıskanmasını.. Arkadaşlarımın vayyy ne hoş olmuşsun demesini istiyorum...
Sağolsun eşim beni hiç rencide etmedi ama artık benim sürekli vereceğim deyip veremeyişimden sıkılmış olsa gerek inanmıyor... Küçük beden giysilerimi kimselere verekiyorum kıyamıyorum kilo vercem giricem içine diyorum ama bizimki yıllardır aynı şeyi söylüyorsun değişen bişey yok diyor... X
ben kilo vererek öncelikle kendi öz güvenimi kazanacağım sonrasında eşimin bana olan inancını
Aynen benimde duzensiz uykudan ve stresten cok cekiyorumBende kamerayla izleniyormuşum gibi hissediyorum kendimi.
Ben neden kilo aldığımı çözdüm kızlar.
Stres birinci sırada ondan eminim.
Tatilde fosur fosur düzensiz uyuduk + öğlen kahvaltı yaptık + günde 2 öğün yedik + baklava + kavurma + kola
Bunlar ana başlığı oluşturuyor. Acil toparlıyoruz. Düzene giriyoruz spor yapıyoruz :)
Takıma karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.
Düşünün arife günü tartıya çıktım 71,20 geliyordum bugün 72,00
düşünün hemen nasıl aldık kiloyu offfffffffff KAFAMDA DELİ SORULAR
Iyki gitmedinkızlar bu sonuç için hepimnizden çok özür dilerim eğer bu hafta juju listeye girmeseydi kendimi izinli yazıp eski halime gelene kadar takıma girmeyecektim bayram hiç yaramadı bana eğitime ara verildi şimdi sizlerden tekrar tekrar özür dilerim ben geri gidiyorum eğitime
Hosgeldin jujum cok sevindim geldiginebugün itibari ile yeşil çaya da başlamış bulunuyorum.....
Aynen benimde duzensiz uykudan ve stresten cok cekiyorumBende kamerayla izleniyormuşum gibi hissediyorum kendimi.
Ben neden kilo aldığımı çözdüm kızlar.
Stres birinci sırada ondan eminim.
Tatilde fosur fosur düzensiz uyuduk + öğlen kahvaltı yaptık + günde 2 öğün yedik + baklava + kavurma + kola
Bunlar ana başlığı oluşturuyor. Acil toparlıyoruz. Düzene giriyoruz spor yapıyoruz :)
Takıma karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.
Düşünün arife günü tartıya çıktım 71,20 geliyordum bugün 72,00
düşünün hemen nasıl aldık kiloyu offfffffffff KAFAMDA DELİ SORULAR
Iyki gitmedinkızlar bu sonuç için hepimnizden çok özür dilerim eğer bu hafta juju listeye girmeseydi kendimi izinli yazıp eski halime gelene kadar takıma girmeyecektim bayram hiç yaramadı bana eğitime ara verildi şimdi sizlerden tekrar tekrar özür dilerim ben geri gidiyorum eğitime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?