- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.481
bugün mesai yarım onun için pek yazamıyorum işleri toparlıyorum .. yarın da olmayacağım tatil olduğu için ama kimseden ben kendimi saldım mesajları duymak istemiyorum .. çıkın gezin dolaşın bol bol yürüyün hareket edin ve kilo verin
aferim ozaman... ben bugün tartıldım ve 1,60 eksideyim... kısmetse cumaya kadar 2,00 yapmaya çalışacağım .. bakalım geçen hafta artı gelenler kaç eksi çıkıcakyooo öyle bişey yok, kise kendini bırakmadı bomba gibiyiz demi kızlarrrrrr
aferim ozaman... ben bugün tartıldım ve 1,60 eksideyim... kısmetse cumaya kadar 2,00 yapmaya çalışacağım .. bakalım geçen hafta artı gelenler kaç eksi çıkıcak
aferim ozaman... ben bugün tartıldım ve 1,60 eksideyim... kısmetse cumaya kadar 2,00 yapmaya çalışacağım .. bakalım geçen hafta artı gelenler kaç eksi çıkıcak
vallaha he bi bize tatil denk gelmedi :)
bildiğim kadarıyla artık yılbaşına kadar tatil yok :)Sizin ne çok tatiliniz oluyor yaaa
Cumhuriyet bayramınızmış.bayramınız kutlu olsun
bildiğim kadarıyla artık yılbaşına kadar tatil yok :)
evet canım sağolasın
Kalkar kalkmaz gozumu derste actim canim malesefsabah kahvaltı yapıp metabolizmanı hızlandırman gerekirdi, ayrıca pide olmamış hamur ama napcan arkadaş ortamı bu pazarda böyle olsun bakalım
yok canim estagfurillah,boyun posun yerinde.kilolari da gule oynaya verdinmi her sey haarika olucak INSAALLAH
sağol canım görünmü yeni nesil adile naşiti... ve eskiden 62 lere üşmüş hatunu...
bende seni gördüm (yüzünü olmasada) ve arkadaşlara katılıyorum bölgesel çalışman gerek ... benim yanımda kürdan kaldın
sen ne kadar bizimle olur ne kadar bizimle paylaşımda bulunusan bizde seni okadar yakından tanır okadar destek oluruz canım... elsetteki herkesin yaşam tarzına göre bir yeme düzeni oluşturması gerek
bunuda ilk defa duyuyorum hastalandım izin alim..
canım ben hafta sonu giremiyorum vaktim olmuyor hafta için tüm gün buradayım hafta sonu olmayım bari...
ha şöyle bende onu diyordum ne izni hasta oldum diye izin mi alınır ozaman kış boyu herkes izinli sayılacak soğuk algınlıkları gripler havada uçuşacak...
hoşşşşşş ben hasta bile olmam grip miş soğuk algınlığıymış bana uğramaz..
evetttttttttttttttt sizler neler yaptınız bilmiyorum ama ben kilo vermeye başladım.. kaç kilo verdiğimi söylemeyeceğim ama iyi bir rakam ve cumaya daha da artırmak istiyorum verdiğim kiloyu bu nedenle hareket etmeye çalışıyorum sürekli.. asansörü kullanmamaya çalışıyorum mesela.. servisten erken inip yürüyorum eve .. evde eliptiğime çıkıyorum ve kilo vermeyi gerçekten istiyorum beynen bu işi hallettim ben gönlüm istiyor çünkü ...
SAGOL CNM,ILGILENDIYIN ICIN COK TESEKKUR EDRIM.DAHA IYI SUKURLER OLSUN.günaydınlarrrr
cuma gün oğlumu dişçiye götürdüm o yüzden erken çıkmak zorunda kaldım fırsatım olmadı tekrar haftasonu da girmeye şimdi günaydın demeden geçmişi bi okuyayım dedim maşşaallah çok güzel yazmışsınız kızlar ben kendimi kötü hissediyorum kilo aldım evet ama aynaya bakınca çok kötü görünüyorum hiç beğenmiyorum ne yapacam bilmiyorum acaip diyet hacvasından çıktım diyetle alakam klmamıştı ama bu sabah itibari ile yürüyüşe başladım inşallah bende toparlayacağım mide kısmım çok rahatsız ediyor beni
zargar cım canım ben haftasonu yazmayınca menü de bildiremedim bu gün itibariyle başlıyorum bende menü bildirmeye
oğlun nasıl oldu bu arada
jujum canım senin adına d çok sevindim senin kilolar geçici idi zaten
neyse benim de büyük oğlan hasta evde kaldı bugün işyeri yarım gün öğleden sonra gidip ev vs toparlayacam kendimşi çok yorgun hissediyorum
yav bu qiz bu qiz bu isi biliyor,bi meyve yemeyi de ogrense...günaydın dünkü menüm
sabah 10.00
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, şekersiz çay
öğle 15.00
5 yk sebze yemeği
2 yk pilav
salata, 1 dilim ekmek
akşam 20.00
2 yk sebze yemeği
1 yk pilav
1 saat yürüyüş
2 lt. su
wooooww.haaarikasin.sen diyete yeni baslamanin ve su kaybetmenin avantajini yasiyorsun su anda.
her zaman gezmelerde cnm.merhabalar arkadaşlar
dün hiç uğrayamadım eşimle tüm gün İstanbul turu yaptık o kadar yürüdük o kadar yürüdük ayaklarım hala ağrıyor
diyeti bozacakta bir şey yemediğimi düşünüyorum
bugün de sabah kalktığımdan beri ev temizliğiyle uğraşıyorum daha da bi ton ütüm var
herhalde bugün yaptığım ev işleri epey kalori yaktırmıştır bana
juju tebrik ederim 1.6 çok iyi
zargar canım nereye hemen hasta oldun diye bizde hasta olduk ama burayı terk etmedik aaaageçmiş olsun bu arada şimdi nasılsın?
bugün yine tatil başlıyor çarşambaya kadar yine görüşemeyeceğiz bazı arkadaşlarla
ne yapalım kalanlarla tam gaz devam o zamannnnn
ben iki gundur bogazimi yirtmaktan helak oldum,dediler ki haftasonu ondan oyle.eee bu gun de pzrtesi????offffffff bugün çok sıkıcı yine burası
kimse yok
ben de yok olmak istiyorum:95::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?