- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.461
26 ekim
Sabah
Yarim simit
1 dilim peynir
1 domates
Karışık bitki çayı
Òglen
1 kase müsli
Akşam
2 kaşık pilav
Bol salata
Limonlu yeşil cay
1 litre su
15-20 dk yuruyus.sancim artti donmek zorunda kaldim
Sana şu kadarını söyliyim,bu hafta manyak kilo vericen sen İNŞAALLAH.
Ama sen de meyve yememişsin,çekerim kulağınızı aaa.
Çalışıyorum canım aynı zamanda İngilizce kursuna gidiyorum haftada 3gün sabahları.son seviyemiz inş 3 ay sonra Toefl seviyesini bitirmiş olacağız.Cok tesekkurler kendini tanittigin icin memnun noldum. :) peynir deyin siz bana dorayi sevmedim .hem peyniri cok severim hem de beyaz tenliyimaklima o geldi
Nijeryadan bize ara ara fotograflar yukle olur mu :) çalısiyor musun?
Canım dikkat et Allah muhafaza tekrarlamasınKızlar kulağımın delinmesinden 2 hafta geçti.cuma günü yıkanırken vazelinli pamuğu unutmusum.bişey olurmu?
H2O2 ile içini sildim kaynama hışırtıları oldu.çok korkuyorum ya orta kulağa su kaçtıysaa.
Canım sen protestanı neden kullanıyorsunkızlar ilaç kullanmaktan sıkılıp yarıda bıraktım doktorum kesinlikle devaam etmelisin diyince yine başladım günde 4 ilaç iç babam iç neysede bugun baktım progestron hapı vucutta su toplanmasına iştah açmaya yol açıyormuş ben şimdi ne halt edim bilmirem sağlık sağlık içinizden geçirdiğinizi hissedince haklısınız demekten başka yol yok
Zaten öle canım haftasonun 5mesaj yazma zorunluluğu yok.müsait olan uğruyor .Milleeet nerdesiniz aloooo.noldu sizin kurallarınıza ???5 mesaj şu bu.
Kimse yok.patron sen geleydin bari.
Şöyle yapalım o zaman işimizi bilelim
Hafta sonu tatil olduğunu söyleyin,zaten 2,3 kişi geliyor,değilmi,
Canım dikkat et Allah muhafaza tekrarlamasın
Canım sen protestanı neden kullanıyorsun
Zaten öle canım haftasonun 5mesaj yazma zorunluluğu yok.müsait olan uğruyor .
Canim benim ccok gecmis olsun.bir an once toparlan.izne ayrilmadigin iyi olmus hastaligin stresi uzerine bi de kilo alirsan daha kotu olurduJuju,bana 2 hafta izin verirmisin lütfen,oğlumdan bana da bulaştı virüs,çok kötüyüm,dişim ,kulağım bi güZel iyileşsin döneyim ben olurmu.bu sekilde devam edemiyorum.ne spor yapa biliyorum ne diyet.2 kilo bildiriminden sonra gelicem İNŞAALLAH.8 Kasım'da .
Elma yedim yatarken :)Canım keşki meyve de yeseydin peynirciğim.neden meyve yemedin kızım.hasta olucan sonra.a a
Aynen canim oyle oldu biraz. Simit yedim oglen abartmak istemedim .öğleyi kahvaltıda simit yediğin için öyle geçiştirdin sanırım ama menü gayet iyi, şu sancılar geçsin birlikte spora devam
sagol tatlim benimm.cok tesekkur ederimmCanim benim ccok gecmis olsun.bir an once toparlan.izne ayrilmadigin iyi olmus hastaligin stresi uzerine bi de kilo alirsan daha kotu olurdu
Elma yedim yatarken :)
Aynen canim oyle oldu biraz. Simit yedim oglen abartmak istemedim .
Kizlar dersten ciktim geldim anca eve geldim yemek hazirladim yedim.bugun baya sakinmis burasi
sporun ve kahvaltinin olmamasi +++++++++meyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee27 ekim pazar
Sabah
1 sade kahve
Oglen
Yarim porsiyon pide
Yesillik
Okulda sinifca pideciye gittik bende yedim
Aksam
10 tane hamsi
Bol limonlu yeşil salata
1 dilim ekmek
Limonlu yeşil çay
Spor yok
1 bucuk litre su
Ne bileyim haftalardır buradakiniz söyleyen olmuştur herhalde dedim.ilk takıma katıldığımda aynı şeyi yaşamıştımhadi yaa,ben de sabahdan beri esip gurluyorumm,bunu bastan desenizee
sagol tatlim benimm.cok tesekkur ederimm
sporun ve kahvaltinin olmamasi +++++++++meyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olmamasi disinda gusell/
kahve diyetteyken icilmemeli,insulin salgimini artirir,insulin de yag depolar
Su an ev kadar berbat bir halde ki anlatamam sabah birkaç aile birlikte parka kahvaltıya gittik.öğlen geldiğimden beri pasta kurabiye yapıyorum.yarın misafirlerim var çaya.şimdi kalkıp önce mutfağı sonra evi temizleyeceğim.yarın işten geç döneceğim için herşey bugünden hazır olmalı.yarın yetiştiremezsem uğrayamayabilirim
Su an ev kadar berbat bir halde ki anlatamam sabah birkaç aile birlikte parka kahvaltıya gittik.öğlen geldiğimden beri pasta kurabiye yapıyorum.yarın misafirlerim var çaya.şimdi kalkıp önce mutfağı sonra evi temizleyeceğim.yarın işten geç döneceğim için herşey bugünden hazır olmalı.yarın yetiştiremezsem uğrayamayabilirim
İsveç hiç sağlıklı diyil ki zaten.kilo verenler geri aliyor.ben qaliba hiç bir zaman bir diyet listesiyle hareket edemem.yapa bilenleri tebrik ediyorumNe bileyim haftalardır buradakiniz söyleyen olmuştur herhalde dedim.ilk takıma katıldığımda aynı şeyi yaşamıştım
Dıkkat etmemişim kuralların inceliklerine herhalde
Yaa İsveç yaparken her sabah sadece kahve vardı
Juju canım albümüne baktım .ilk olarak şunu belirteyim hemen kanım ısındı.güven veriyorsun.RABBİM HER ZAMAN AİLENLE MUTLU MESUT ETSIN SENI .AMİN
VE de inan ki bir kez başarmak en zorudur.basarıcagına inanıyorum ALLAHjn izni ile.
Kizlar size uzun uzun yazmak istedim cunku gercekten motivasyonum sifir ve berbat haldeyim.rapor yazmiyorum cunku yuzum yok.su icmiyorum spor yapmiyorum ama yazdiklariniz bana cok iyi geldi.yarindan itibaren siki yonetim ilan ettim :)
Kendimi tekrar tanitmak istedim tanisma faslinda pek katilim gerceklestiremedim.
Bana isim siz koyun :) eski nicki duymak bile istemiyorum.malum :) 24 yasindayim .sosyoloji mezunuyum .su anda da ikinci unv hem sosyal bilimler okuyorum hem kpssye hazirlaniyorum.ayrica aile danismanligi sertifikasi icin hafta sonlari bi unuversiteye gidiyorum.anlicaginiz dersler cok yogun ve stresli.bir de sokak sanatlariyla ilgileniyorum ona zaman ayiriyorum.kardesimle birlikte yasiyoruz.onun sorumlulugu da bambaska bir yük. Bi de kilo derdi hem sagligimi hem beni hem iliskimi etkiliyor.erkek arkadasim daha bir kere bile lafini yapmadi ama kilo verdigimde cok cok daha begenecegine eminim.sık sık komplekse girip problem yaratmaktan biktim.herseyin stresi ondan cikiyo mslesefkilo yukunden artik omur boyu kurtulmak istiyorum.
Baska bi takimdan geldim mayis ayindan beri bu forumdayim .7 kilo verdim.daha yolum uzun.ergenlikten sonra cok kilo almaya basladim.yillardir duzensiz beslenme ve uyku kilo alma sebebim.sebze sevmiyorum gereksiz zamanlarda gereksiz seyler yiyorum.kolay hazirlanan yiyeceklerin de cok etkisi var.su sevmiyorum icmeyi susadikca yarim bardak anca iciyorum.bazen zorlayip cok ictigimde rahatsizlik cekiyorum.
Daha onceki arkadaslarim hep yanimda oldular.zor gunler gecirdigimde cevremdeki bazi insanlardan cok akil verdiler.bizim de aramizda boyle bir bag olusdun istiyorum.cunku ozaman mecburiyet degil sorumluluk olarak goruyorsunuz.takim olma bilinci ozaman daha cok kiymete biniyor.umarim hep beraber amacimiza ulasiriz bir an once.herkese benden opucukler :**
Juju,bana 2 hafta izin verirmisin lütfen,oğlumdan bana da bulaştı virüs,çok kötüyüm,dişim ,kulağım bi güZel iyileşsin döneyim ben olurmu.bu sekilde devam edemiyorum.ne spor yapa biliyorum ne diyet.2 kilo bildiriminden sonra gelicem İNŞAALLAH.8 Kasım'da .
Milleeet nerdesiniz aloooo.noldu sizin kurallarınıza ???5 mesaj şu bu.
Kimse yok.patron sen geleydin bari.
Şöyle yapalım o zaman işimizi bilelim
Hafta sonu tatil olduğunu söyleyin,zaten 2,3 kişi geliyor,değilmi,
yok izin falan almiyorum,vazgectim.burdayim.
alir basini gider kilolar.,daha kotu olurum/
dun kimler menu paylasmis bakalim
peynir +
esrari +
digerleri yok.
tugba,juju.toplight,nerelerdesiniz
27 ekim pazar
Sabah
1 sade kahve
Oglen
Yarim porsiyon pide
Yesillik
Okulda sinifca pideciye gittik bende yedim
Aksam
10 tane hamsi
Bol limonlu yeşil salata
1 dilim ekmek
Limonlu yeşil çay
Spor yok
1 bucuk litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?