- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.641
cnm normalde bütün mesajlarin altinda var uyari isareti...konu disi veya uygunsuz mesaj yazildiginda sikayet edebilesin diye
Selamlar kizlar davetiniz icin teskkurler bu gruptaydim terar acilmis tekrar geldim .grup kapandiginda 77 kiloya dusmustum.su an 81.5 kiloyum.24 yasindayim.
Simdilik evet iyi gidiyorum. Kahvaltida 1 dilim ekmek 2 haslanmis yumurta 1 kk peynir yedim ve tarcinli cayimi ictim. Simdi ara olarak 10 adt findik yedim form cayimi iciyorum biraz suya ve tarcina dayanicam cunku ac gibiyim hala araniyorum ne yesem diye))
Cnm kullanici kontrol paneline girben kontrol panelımde ımza bolumunu goremıyorum kılo cetvelı yapıcamda nasıl yapıcam
Cnm kullanici kontrol paneline gir
profilimi degistire tikla
asagiya dogru indiginde
Kan gurubunuz:
Kan bagislari:
Cizelge:
yazacak
sen cizelge ye yapistiracaksin imzani.kolay gelsin
canım hosgeldın inşallh bu sefer 70 altına dusersın o zaman vefa borcunu odeme zamanı geldı bol paylasımlarını beklıyoruz
10 aralik sali
Sabah
1 simit
Ogle
1 meyveli peksimet
Aksam
1 kase rendelenmis limonlu havuç
1 dilim pancar
1tabak patates yemegi
Spor yok
1 bucuk litre su
Simdilik evet iyi gidiyorum. Kahvaltida 1 dilim ekmek 2 haslanmis yumurta 1 kk peynir yedim ve tarcinli cayimi ictim. Simdi ara olarak 10 adt findik yedim form cayimi iciyorum biraz suya ve tarcina dayanicam cunku ac gibiyim hala araniyorum ne yesem diye))
Kacamaksiz ucuncu gunum sabah tartildim 76.600 gr geldim cok mutluyum haftada bir kendimi odellendirecem hakkediyorum bunu
Biraz 5. Takimin gecmisini okudumda kurallara uyulmamasi kapanma sebebi olmus resmen gurup olmak kurallara uymak zordur ama sonucta bilerek kabul ederek takima gireyoruz acaba bu is biraz ciddiyemi almak lazim.
bir elma rendeledim tarçınla pişirip onu yedim.
Saat 16:00 da 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt yedim
Aksam 18:30
balık + 1 dilim ekmek+bol salata
Ara: 20:00 reglimin 1.günü olduğu için başka zaman bu kadar olmuyorum resmen gözüm döndü 2 adt baklava ve saat 21:00 2 adt fındıklı kurabiye yedim çayladiyet diye bişey kalmadı yani akşama bende. Naaaptın diye çığlıklarınızı duyar gibiyim. Kaçamaklarımı özellikle yazmayı tercih ediyorum ki cuma günü tartıda kendimle yüzleştiğimde bak bu yüzden diyebileyim. Size yalan söylesem ne olacak ki, asıl kendimi kandırmış olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?