Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkürler canımm nice zayıflamalaraa

Kızlar

Regl oldum bugün. Bu günlerdeki çikolata isteğimi bastırmak için %70 kakolu bitter çikolata aldım 1 paket bu hafta boyunca onu bitiririm az az yemeyi planlıyorum.

Allah yardımcım olsun

o aradaki kuru yemiş birazcık fazla gelmiş sanki ama neyse hafta sonu sonuçta benim yediklerimin yanında on numara nasılsa

su su su... iç iç iç bence eksiğin o olmuş

o bitter dondurmanın markası ne acep? bitter deyince benim için akan sular duruyor
hımmmm....neyse hafta sonu kaçamağı hepimiz yaptık afiyet olsun

o kadar gün sonra sanırım ilk kez ekmek yedin simit yedin değil mi?
bir günlük düzensizlik hemen tartıya yansımıyor canım afiyet olsun yarın karataya geri dönersin eminim

iyi yolculuklar canım sporuna sadık olduğuna göre eminim aynı tempoda devam edersin

hayırlı uğurlu olsun işin - o 1 kg da su tuz dengesinden olabiliyor bnm de pazartesi 1 kg fazlam oluyor ertesi günü iniyor sonra... malum haftasonunun azizliğine uğruyoruz

Günaydın arkadaşlarrrr, iyi haftalar musmutlu diyetler diliyorumm
Tünaydın canım ancak yorumuna cevap yazıyorum da...

lilycim geçmiş olsun sana da, hafta sonu dinlenme ve sağlıklı diyet beslenme konusunda hepimiz biraz dağılmışız, toparlarız artık inşallah hafta içi :)
evet canım öyle oldu valla benm daha ev işlerim bitmedi de dip köşeye 1 gün yetmiyor bi de biriken işler vardı neyse bu akşam da onları yaparım spora ne hacet? koşturmacalı ev işleri fazlasıyla kalori yaktırır sanırm

haftasonu gaömzeyi çok takdir ettim hatun gezmelerde olmasına rağmen hiç bozmadı
lily cim sen bana kıyasla fazla abartmamışsın canım yaa ben ne biçim kaptansam rezillik ötesi
hafta sonu olunca bende düzen falan kalmıyor cumartesi bi de arkadaşa oturmaya gittik bu hafta sonu da gidecekmişiz galiba diğer arkadaşa ama bakalım belli de olmaz en azından ben bu hafta içi evin kalan işlerini bitirirsem haftaya bu kadar yorgun başlamam Pazartesiye...

Kızlar herkese Günaydın

eğitimim olduğundan giremiyorum.

Hepimize iyi haftalar

İyi haftalar Zeynepciğim

sorun az yemek değil listene birebir uyarsan istenilen sonucu elde edersin emin ol diyetisyene gittiğimde bana ne eksik ne fazla tam yap diyordu gerçi vermen gereken az ya ondan da olabilir

şeyyy o öğlen yediğin yemek gerçekten 3 kepçe mi yoksa kaşık yerine yanlışla mı yazdın?:44:

birkaç sayfa geride sadık bir sporcu olan takım arkadaşımız resimler eklemiş onlara göz at istersen

canim ben kahvaltida doymayinca tüm gün sinirsiz yemek yiyorum ya ondan öyle cok yani ben de biliyorum ama kahvaltida doymazsam aksama kadar yemek yerim ben araliksizz
anladım - o zaman bundan sonra yorum yapmıyorum artık kahvaltına

teşekkürler canımm nice zayıflamalaraa
amin aminnn

Kızlar

Regl oldum bugün. Bu günlerdeki çikolata isteğimi bastırmak için %70 kakolu bitter çikolata aldım 1 paket bu hafta boyunca onu bitiririm az az yemeyi planlıyorum.

Allah yardımcım olsun
gün içinde ara öğünlere birkaç kare bitter eklersin yanına sütle ya da kahveyle

3 kepce. kasik olsa cok az olurdu.

bir porsiyon iste yaklasik. bir kase ancak ediyordu.

Son düzenleme:
kızlar bugun yemekhaneye gittim ya turşu almadım bulgur pilavı almadım çok koyuyorlar, nohut vardı yanında küçük 1 dilim beyaz ekmek yedim bana göre epey k.h.lı bir menüydü ama artık yapacak birşey yok sabah da ekmek yememiştim ya o yüzden dengelemeye çalıştım

Kızlat nasılsınız ?
Haftasonu herkes cozutmuş ama yeni bir hafta artık.
Bu arada benimle yarışacak bir arkadaş arıyorum var mıdır ?

lily cim canım maşallah tek tek bütün menüleri yorumladın seni menülerden sorumlu kaptan yarduımcısı ilan ettim haberin olsun tatlım
kızlar lahana çorbası içtim 2 kase 1 tane de armut yedim şimdilik iyi gibi ama bakalım devamı nasıl gelecek 1 hafta işte olmayınca işler birikmiş onları toparlıyorum

Afiyet olsun kaptan ..
Ne kadar devam edeceksin lahana çorbasına ?

aynen canım bende öyle düşünüyorum suyla yada kahveyle misss

afiyet olsun kaptancım, devam edecek misin 1 hafta yoksa detoks gibi 2 günde bitirecek misin? 2. gün zor olan gün atlatırsan kolay, ben 2 gün detoks yapıp bırakmıştım...3. gün artık çorba görecek yüzüm kalmamıştı

kolay gelsinnn ve afiyet olsunn

o bitter dondurmanın markası ne acep? bitter deyince benim için akan sular duruyor

sarelle canim markasi :) bu bildigimiz sarelle var ya onun dondurma versiyonu. internete yazarsan heemn görürsün zaten :) benim yediklerim kücük versiyonu 100 gr lik biraz daha büyükleri de var tabi. ama ben hepsini yerim kesin diye miniklerinden aldim hep

iyi yolculuklar canım sporuna sadık olduğuna göre eminim aynı tempoda devam edersin

sagol canim ama bugun degil yolculuk ya carsamba aksami, bugun arkadasa gitmiyorum akrabadayim bu arada kizlar. o yüzden simdi jillian ablami da yapayim da keyfiye ara vermis olamayayim dimi
aksama lahana sarmasi var ya, kac tane yemek ideal sizce? ortalama bir sayi söyleyebilir misiniz bana? yaninda az bisey de yogurt yerim.

Yanında sakıncalı bir şey yemeyeceksen 8 9 tane yiyebilirsin bence.

Afiyet olsun kaptan ..
Ne kadar devam edeceksin lahana çorbasına ?

valla kızlar bugün başladım 1 düdüklü yaptım luci cim senin tavsiyelerin önerilerin benim için önemli bakalım şimdiye kadar sorun olmadı yarını da atlatırsam sorun yok diyosun yani öyle mi 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum ama en azından 3 gün yapayım bari diyorum

Kızlar sizleri okuyorum fakat bilinçsiz ve istemsiz bir can sıkıntım var bu gün :26::26: sebebini çözemiyorum ama sabaha göre daha iyiyim.. Luci gibi bende dün dengesiz beslenmemin cezası olarak bu gün cacık vb. gıdalarla geçireceğim, yarın az daha normalleşeceğim..Sanırım en az zararla bu haftasonunu atlatacağım, şimdi kısmetse biraz spor yapıcağım..Acayip üşüyorum bu gün, evin içi 24 derece olmasına rağmen donuyorum, anlamadım gitii :26:

İnşaallah yarın bir tartılırım bakalım durum nedir, ne değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…