- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.761
Menüm
Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık
Ara: 2 kuru kayısı
Öğle
1 kase cacık (salatalık ve yoğurtla yapılmış)
Yarım kk peynir
Akşam
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 kase cacık
Spor: 55 dk. eliptik
Su: içiyorum ve devam
Mutfak kapanmıştır
süppersin canım benim vallahi hafifledim ben bugün cacık ile :) ne zaman gelecek sevdacığın bakiim? hiç ilgilenemedim seninle de tatlım yaaa, yarın söz buradayım ve sen yazdıkça cevaplayacağım :) sevindim sıkıntının geçmesine Allah sıkıntı vermesin inşallah hiçbirimize....
İnan bende hafifledim canım, sen idolümsün benim..bu akşam gelir artık ayy ağırlaşınca ne kötü oluyor insan..aman yarabbim..bu hafta seni 7 li rakamlarda görmeyi de çok isterim ben yaa
canımsınutandırma beni... inşallah 7li rakamları göreyim artık yahuuuu, içim şişti şu 8 lerden sen de inşallah şöyle 1-2 kilo vermiş olursun ama az güzelim sizin kilolar gram gram gider artık...
eveet bu arkadasiniz naptidayanamadi jillian ablanin level 1 8. gününü de yapti ama nasil yapti bi sorun
yemek programi izleyerekhic bu kadar eglenmemistim spor yaparken yaa
kizlar yaa cok soru soruyorum ama yarin cok sevdigim birinin dogum günü, e dogum günü demek pasta demek. ve aksam bu dogum günü. yemezsem ayip olacak, hadi ben yarin aksam pasta yiyicem de, o zamana kadar yani sabahtan itibaren nasil besleneyim o gün? dengelemek acisindan yani..
Veee luci'nin mutfağı 17:00 itibariyle kapanmış bulunmaktadır. Bugün cacık detoksu yaptım(resmen suçlarımdan arınmış gibi hafifledim)
sabah: 08:00
elma sirkeli karışım
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber
öğle: 12:30
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber(ve bolca da maydanoz koydum) yemek yerken insanların yanında olmuyorum artık, yediklerime anlam veremiyorlar :)
akşam: 17:00
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber
öğleden sonra kiraz saplı çay
3,5 litre su
akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...
Menüm
Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık
Öğle
Yarım kk peynir
Akşam
1 kase cacık
Mutfak kapanmıştır
.
Yaaa tatlım bence azda olsa doğru diyet yapınca 1 kilo rahat gider, en azından 15 günde 1,5 gitsin razıyım, geçen hafta mesela ben o kadar cozutmuştum ki, abartısız söylüyorum Pazartesi 70.4ü gördüm :26: utandım söylemeye ama iyicene asıldım 68.9 a gelmeyi başardım..artık gram gram da gitse giser gibi gülüm yaaa, yaşasın KARATAY
.
Gamze vazgeçmekyok yarın daha iyi bir gün olur umarım.
Çok yaratıcı gerçekten
Bence bütün gün protein ağırlıklı beslen.
Güzel detoks olmuş.
Tebrik ederim haftasonunu takımcs arkada bıraktık.
Hoş sen hafta sonu da cozutmadın ama.
gamzecim ne yapalım dersin yarın karataya dönelim mi 1 gün daha detoksumuzu sürdürelim mi canım ne dersin?
Çok yaratıcı gerçekten
Bence bütün gün protein ağırlıklı beslen..
ay öyle yapayim baribir de aksam yemegi yemeyeyim diyorum dayanabilirsem tabi..
Menüm
Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık
Öğle
Yarım kk peynir
Akşam
1 kase cacık
Mutfak kapanmıştır
.
canım senin zaten gecen haftadan beri pek keyfin yok yanlış mıyım?:26::26:
Ben diyorum ki canımmm, 1-2 gün yavaş yavaş karataya geçiş yapalım..Yani cuma tartıdan sonra en son artık karataya uygun yapalım diyetimizi..Mesela yarın cacık+1 çeşit yiyelim
Çok güzeltoplam kalori 1000 bile değildir sanırım.
Bence ye, yemezsen pastanın tamamını yersin..Yemeğini ye ki belki bir iki çatal alıp gerisini bırakırsın..
cacık + sebze o halde ben meyve yemiyorum karataydan vazgeçmek istemiyorum... salata+ cacık mesela öğlen akşam?
Veee luci'nin mutfağı 17:00 itibariyle kapanmış bulunmaktadır. Bugün cacık detoksu yaptım(resmen suçlarımdan arınmış gibi hafifledim)
sabah: 08:00
elma sirkeli karışım
öğle: 12:30
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber(ve bolca da maydanoz koydum) yemek yerken insanların yanında olmuyorum artık, yediklerime anlam veremiyorlar :)
akşam: 17:00
öğleden sonra kiraz saplı çay
3,5 litre su
akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...
ben mii?ayy baskasindan bahsediyo olmalisin bende 12 kisilik pastayi tek basima yiyebilme kapasitesi var
hahahhahaha aynıyız canım
390 civarı canımyaptığım spor da 500 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?