Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm

Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık

Ara: 2 kuru kayısı

Öğle
1 kase cacık (salatalık ve yoğurtla yapılmış)
Yarım kk peynir

Akşam
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 kase cacık

Spor: 55 dk. eliptik
Su: içiyorum ve devam

Mutfak kapanmıştır

.

süppersin canım benim vallahi hafifledim ben bugün cacık ile :) ne zaman gelecek sevdacığın bakiim? hiç ilgilenemedim seninle de tatlım yaaa, yarın söz buradayım ve sen yazdıkça cevaplayacağım :) sevindim sıkıntının geçmesine Allah sıkıntı vermesin inşallah hiçbirimize....

İnan bende hafifledim canım, sen idolümsün benim.. bu akşam gelir artık ayy ağırlaşınca ne kötü oluyor insan..aman yarabbim..bu hafta seni 7 li rakamlarda görmeyi de çok isterim ben yaa

İnan bende hafifledim canım, sen idolümsün benim.. bu akşam gelir artık ayy ağırlaşınca ne kötü oluyor insan..aman yarabbim..bu hafta seni 7 li rakamlarda görmeyi de çok isterim ben yaa

canımsın utandırma beni... inşallah 7li rakamları göreyim artık yahuuuu, içim şişti şu 8 lerden sen de inşallah şöyle 1-2 kilo vermiş olursun ama az güzelim sizin kilolar gram gram gider artık...

canımsın utandırma beni... inşallah 7li rakamları göreyim artık yahuuuu, içim şişti şu 8 lerden sen de inşallah şöyle 1-2 kilo vermiş olursun ama az güzelim sizin kilolar gram gram gider artık...

Yaaa tatlım bence azda olsa doğru diyet yapınca 1 kilo rahat gider, en azından 15 günde 1,5 gitsin razıyım, geçen hafta mesela ben o kadar cozutmuştum ki, abartısız söylüyorum Pazartesi 70.4ü gördüm :26: utandım söylemeye ama iyicene asıldım 68.9 a gelmeyi başardım..artık gram gram da gitse giser gibi gülüm yaaa, yaşasın KARATAY

.

Gamze vazgeçmekyok yarın daha iyi bir gün olur umarım.

eveet bu arkadasiniz napti dayanamadi jillian ablanin level 1 8. gününü de yapti ama nasil yapti bi sorun
yemek programi izleyerek hic bu kadar eglenmemistim spor yaparken yaa

Çok yaratıcı gerçekten

Bence bütün gün protein ağırlıklı beslen.

Güzel detoks olmuş.

Tebrik ederim haftasonunu takımcs arkada bıraktık.
Hoş sen hafta sonu da cozutmadın ama.

seni gidi seni, hiç bahsetmemiştin bu durumdan ... :) gamzecim ne yapalım dersin yarın karataya dönelim mi 1 gün daha detoksumuzu sürdürelim mi canım ne dersin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Canımsınn

gamzecim ne yapalım dersin yarın karataya dönelim mi 1 gün daha detoksumuzu sürdürelim mi canım ne dersin?

Ben diyorum ki canımmm, 1-2 gün yavaş yavaş karataya geçiş yapalım..Yani cuma tartıdan sonra en son artık karataya uygun yapalım diyetimizi..Mesela yarın cacık+1 çeşit yiyelim

Çok güzel toplam kalori 1000 bile değildir sanırım.

Ben diyorum ki canımmm, 1-2 gün yavaş yavaş karataya geçiş yapalım..Yani cuma tartıdan sonra en son artık karataya uygun yapalım diyetimizi..Mesela yarın cacık+1 çeşit yiyelim

cacık + sebze o halde ben meyve yemiyorum karataydan vazgeçmek istemiyorum... salata+ cacık mesela öğlen akşam?

cacık + sebze o halde ben meyve yemiyorum karataydan vazgeçmek istemiyorum... salata+ cacık mesela öğlen akşam?

Mesela sabah peynir ve salatalık, öğlen cacık ve haşlama sebze yada tavuk (az miktarda) akşam yine cacık ve çorba olabilir gibi :44::44:

Cacık detoksunu görmemiştim daha önce.Tebrik ederim hem suyun hem sporun hem detoksunu :) Detoks mideni bağırsaklarını rahatlatır sanırım. Kaç gün yapacaksın cacık detoksunu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…