- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.441
Dün internetim çok sorunluydu gördüğüm halde yazamadım kusura bakma.. içtiğiniz sodaya üçte bir oranında karıştırın sirkeyi diyordu birde limon.. ben şöyle yapıyorum, yarım çay bardağı ballı sirke(hazır ballı sirke karışımlıdan aldım) kocaman bir bardağa dköpüp üzerine yarım limon ve bir şişe soda... okuduğumda herkesin sonucu güzeldi ama ben sabırsız işte.. ama bugün sodayı depolayıp tekrardan başlıyacağım...sodayı çok severim
aşağı yukarı her gün içiyorum
sirke ne kadar koyulacak içine acaba?
hımmmmzemuszemus hemen araştırıyorum bakalım nasıl bir şeymiş..bir spor ayakkabisi ismarladim bu hafta sonunda gelir.. tabani yuvarlak. kilo kaybettirip sikilastiriyormus. bel diz sirt agrilarina iyi geliyormus.. kizlar bir bakin bakalim googleden yada e bayden MBT ayakkabilari. bir fikriniz olsun diye diyorum. belkide biliyorsunuzdur. ben ilk duydumda. en büyük kizimla oglum aldilar bende begenince banada ismarladilar
canım benim biz aslında yeni üye alma taraftarı değildik çünkü mehalimde bende mezun olunca reyhan ablada izine ayrılınca yer boşalmıştı ve biz takımda hala paylaşım yaptığımız için yeni üyeye yer açılsada bunu desteklemedik, çünkü uzun bir süreç geçiyor cidden ve ben öyle yorumdum ki takıma yeni biri gelip 3 gün sonra uğramamaya başladığında tüm sinirlerim alt üst oluyordu ama bizim şu an durumumuz öyle güzel ki gelemeyen varsada sebebini biliyoruz arkadaşlarımızı sonuna dek destekliyoruz tüm takım üyelerindeki azimi ve istikrarı biliyorum herkese kefilim... sizde yeni üye sayılmazsınız motivasyon eksikliğinden geldiniz kağımız sonuna kadar açıktır size.. gel şöyle yapalım.. takımdaki bir kaç arkadaşımızı idare ettiğimiz gibi senide ederiz hiç sorun değil yani başkasının hakkını almıyorsun yeni üye gelecek filan değil merak etme.. sen ölen bilgisayarına ya kalp masajı yap yada yenisini alana dek biz buralardayızopuyorumnanaktan
eğer bu süre cok uzarsa da izin alır,
bilgisayarım gelince geri dönerim.
cünkü diğer takımımda paylaşım paylaşım diye o kadar şikayet ettim ki..
aynı şeyi ben yapıp boşa yer kaplamak asla istemem..
COLOR]
mersacım sen o yoldan geçerken gaz maskesi taksana:roflol:...kallistem canım başka yol yokki başka yerden gidim mayın tarlası gibi yolun kenarında .
canım ya reyhan ablaya yazdıklarını okudum üzme kendini geçer inşallah .erkekleri anlamak mümkün değil ben anlayamadım 15 sene oldu hala çözemedim neye sinirlenip neye kızacağını .
ablam kaç tane yedin ya şiştin öyle.. vücut alışık değil belki ondan olmuşturallahim kuru kayisi deyip duruyorsunuzya. bende bir paket aldim. birkac tane yedim tadi cok harikadaaaaaaa karnim davul gibi oldu. cokmu kacirdim acep. :bbo:
canım benim hiçsorun değil, biz senin paylaımının durumunu biliyoruz.. elbette geçecektir bu sorunda opuyorumnanaktan hiç bunaltma kendini... biz buralardayız ve bekliyoruz...kallıstecıgım yarın eger olmazsa hat ısı sana ulasırım ben arkadaslar cıkmamı ıstersede cıkarım mecburen cunku boyle sıze hıcbır katkım olamayacak maalesef
sanada hayırlı opuyorumnanaktansabahlar olsun fıstıkımmirmirmirmirselamlar 5. takımın fıstıkları ......
hayırlı akşamlar olsun ..
Hımmmmsss ben çok beğendim tebrik ederim şekerciğim :lepi:bugün yediklerim:
sabah:biraz peynir, 1 dilim kadar normal ekmek
öğle: yarım kase kadar yoğurt,5 tane altınbaşak sunta bisküvi
canım içinde ne var ne yok unuttum ama benim yıllar önce yaptığım çok güzel sonuç aldığım sağlıklı bir liste var sakın şok diyete girme.. ben sana o listeyi bulup getireyim. bunu bir akrabam yapmıştı 6 ay boyunca ve sonrada kilo koruma programı ile hiç kilo almadı..işim bitsin bulacağım alkisalkisalkis
sadece bunları tüketerek uygulayacağım bir liste var mı bildiğiniz :jeyyar:
atağa geçmem şart artık benim
Olar olar idare ederizalkisalkisalkis
kocacımla haftasonu büyük ihtimalle bilgisayar bakıcaz.
o zamana kadar beni de böyle idare edin olur mu?
öptüm sizi...
günaydınlar a.s.
yürüyüşe gitmeden bir bakayım dedim ne var ne yok kaydirigubbakcemile2
kallisim şu sodalı sirkeli linki bir verir misin bana bulabilirsen. merak ettim nasılmış :uhm: ha bir de hazır sirkeli ballı karışımı ben de gördüm tansaşta ama cesaret edemedim almaya.
bugün yediklerim:
sabah:biraz peynir, 1 dilim kadar normal ekmek
öğle: yarım kase kadar yoğurt,5 tane altınbaşak sunta bisküvi
ara:cok az lavaş ve peynir
ara: 2si bi arada nescafe
akşam: çorba,salata,yoğurt, 2 kaşık tavuk sote
1 kase kiraz
1.5 lt su
cococum dünkü menüne baktım,
tam baklavaya,yağlı mı yağlı beypazarı kurusuna laf edecektim ki,
neyse ki akşam yemeği yememişsin.
bi şekilde dengelenmiş bence.
bugün spor yaptın mı söyle bakalım.hihoyyyt
ben bugün evde 30 dk spor,dışarıda da 1 saate yakın yüryüş yaptım....[/B]
sevgili takımcım,
ben diyete kızımı emzirirken başladım.
o yüzden de sğor dışında extra herhangi bir şey yapmadım hiç.
bir kaç kez yaptığım lapa diyeti dışında.
ama bir haftadır resmen sütüm kesildi.
hele son 3 gündür tamamen gitti.
sanırım artık emziremicem
bir hafta daha durumu kontrol edicem,
böyle devam ederse benim de atağa geçmem lazım.
neler yapsam bilemiyorum.
ama cok şok diyet taraftarı bi insan değilim.
bir de ben aşırı derecede süt peynir yoğurt sever bi insanım.
bi gün yemesem gözümün önünde uçuşuyorlar adeta:bbo:
bu yüzdden de bunların yenemediği bir listeye asla uyamıyorum.
son lapa deneyimimden sonra bir daha asla yapmamaya karar verdim mesela.
duramıyorum bunları yemeden.
sadece bunları tüketerek uygulayacağım bir liste var mı bildiğiniz :jeyyar:
atağa geçmem şart artık benim
takımcım,
bu gecelik de bu kadar benden.
herkes gidince gelebiliyorum anca :çok üzgünüm:
kocacımla haftasonu büyük ihtimalle bilgisayar bakıcaz.
o zamana kadar beni de böyle idare edin olur mu?
öptüm sizi...
GÜnaydın canlar. günaydın kallisim güzl günler olsun :)
Dün internetim çok sorunluydu gördüğüm halde yazamadım kusura bakma.. içtiğiniz sodaya üçte bir oranında karıştırın sirkeyi diyordu birde limon.. ben şöyle yapıyorum, yarım çay bardağı ballı sirke(hazır ballı sirke karışımlıdan aldım) kocaman bir bardağa dköpüp üzerine yarım limon ve bir şişe soda... okuduğumda herkesin sonucu güzeldi ama ben sabırsız işte.. ama bugün sodayı depolayıp tekrardan başlıyacağım...
.........................................
canım benim biz aslında yeni üye alma taraftarı değildik çünkü mehalimde bende mezun olunca reyhan ablada izine ayrılınca yer boşalmıştı ve biz takımda hala paylaşım yaptığımız için yeni üyeye yer açılsada bunu desteklemedik, çünkü uzun bir süreç geçiyor cidden ve ben öyle yorumdum ki takıma yeni biri gelip 3 gün sonra uğramamaya başladığında tüm sinirlerim alt üst oluyordu ama bizim şu an durumumuz öyle güzel ki gelemeyen varsada sebebini biliyoruz arkadaşlarımızı sonuna dek destekliyoruz tüm takım üyelerindeki azimi ve istikrarı biliyorum herkese kefilim... sizde yeni üye sayılmazsınız motivasyon eksikliğinden geldiniz kağımız sonuna kadar açıktır size.. gel şöyle yapalım.. takımdaki bir kaç arkadaşımızı idare ettiğimiz gibi senide ederiz hiç sorun değil yani başkasının hakkını almıyorsun yeni üye gelecek filan değil merak etme.. sen ölen bilgisayarına ya kalp masajı yap yada yenisini alana dek biz buralardayızopuyorumnanaktan
Dedim.....vereliniortak
...........................
canım içinde ne var ne yok unuttum ama benim yıllar önce yaptığım çok güzel sonuç aldığım sağlıklı bir liste var sakın şok diyete girme.. ben sana o listeyi bulup getireyim. bunu bir akrabam yapmıştı 6 ay boyunca ve sonrada kilo koruma programı ile hiç kilo almadı..işim bitsin bulacağım alkisalkisalkis
Olar olar idare ederizalkisalkisalkis
günaydınlar a.s.
......
canlarım netim yoktu bir saati geçti uğraşıyorum açılmadı off tam karneme size cevaplarımı yazıyordum ki gitti, iki yılda böyle geçmeden şunu yazıp bitireyim geçmişe öyle göz atayım..
teşekkür ederim ablacım.tabiki abla diyebilirsin mersacigim. cok sevinirim..
allahim kuru kayisi deyip duruyorsunuzya. bende bir paket aldim. birkac tane yedim tadi cok harikadaaaaaaa karnim davul gibi oldu. cokmu kacirdim acep. :bbo:
kallistecim,
eşin gelmiş gözün aydın.
bir sıkıntı varmış,
nedir bilmiyorum ama umarım hallolmuştur..
mersa,
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
kışçemi koklaya koklaya öptüm senin içi,n :jeyyar:
:ecrin_bebek:ay canım allah bağışlasın bebek deyince akan sular durur bende birde yaşlı dünyada kıyamadığım varlıklardır.
sportie canım,
trekking :) deneyimine bayıldım.
ben de dere tepe düz,tabiatla iç içe yürüyüşlere oldum olası hastayımdır.
ama yıllar var ki böyle bir imkanım olmadı.
hem sağlık için hem de kalori yakmak için bulunmaz fırsat.
canım çekti ya.....
cococum dünkü menüne baktım,
tam baklavaya,yağlı mı yağlı beypazarı kurusuna laf edecektim ki,
neyse ki akşam yemeği yememişsin.
bi şekilde dengelenmiş bence.
bugün spor yaptın mı söyle bakalım.hihoyyyt
ben bugün evde 30 dk spor,dışarıda da 1 saate yakın yüryüş yaptım....
GÜnaydın canlar. günaydın kallisim güzl günler olsun :)
günaydınlar a.s.
kallisim şu sodalı sirkeli linki bir verir misin bana bulabilirsen. merak ettim nasılmış :uhm: ha bir de hazır sirkeli ballı karışımı ben de gördüm tansaşta ama cesaret edemedim almaya.
been benn sabah sporu yaptım mersacım el kaldırıyorum :dance:
ayy tam 1 saat tempolu yürüdüm, şimdi oturunca tık tık atıyor bacak kaslarım kaydirigubbakcemile2 çıkarken hava serindi hırka aldım ama sonradan açıldı tişörtle bile terledim kafamçokkarıştı
kallisim bulamadı heralde sodalı elma sirkesi linkini, duş alim de ben de arim bakim nerdeymiş yerimseniben
dün 5 gün 5 çeşit diyetimde yumurta günümdü. çok rahat geçti hiç acıkmadım. normalde yumurtaya alerjim vardır ama ara ara yediğim için birşey olmadı. dünü kazasız belasız atlattık. bugün daha güzel. meyve günü. kayısı, kavun ve elma yicem. sabah kayısı ile kahvaltımı yaptım bismillah. yarın patates günüymüş sonraki gün de yoğurt günü diye yoğurdumu da mayaladım, son gün olan süt günü için de sütümü aldım mı tamamdır kaydirigubbakcemile3
mersacım burda mısın özelden yazayım sana nasıl renkli yazacağını opuyorumnanaktan
Günaydın Bijocum a.s.
been benn sabah sporu yaptım mersacım el kaldırıyorum :dance:
ayy tam 1 saat tempolu yürüdüm, şimdi oturunca tık tık atıyor bacak kaslarım kaydirigubbakcemile2 çıkarken hava serindi hırka aldım ama sonradan açıldı tişörtle bile terledim kafamçokkarıştı
kallisim bulamadı heralde sodalı elma sirkesi linkini, duş alim de ben de arim bakim nerdeymiş yerimseniben
dün 5 gün 5 çeşit diyetimde yumurta günümdü. çok rahat geçti hiç acıkmadım. normalde yumurtaya alerjim vardır ama ara ara yediğim için birşey olmadı. dünü kazasız belasız atlattık. bugün daha güzel. meyve günü. kayısı, kavun ve elma yicem. sabah kayısı ile kahvaltımı yaptım bismillah. yarın patates günüymüş sonraki gün de yoğurt günü diye yoğurdumu da mayaladım, son gün olan süt günü için de sütümü aldım mı tamamdır kaydirigubbakcemile3
mersacım burda mısın özelden yazayım sana nasıl renkli yazacağını opuyorumnanaktan
günaydın canım seni gördüm şimdi sende yürüyüşünü yapıp geldinmi bende o görevi yaptım hafifte bir kahvaltı şimdilik iyi bakalım günün devamını iyi getirebilecemmi
kızlar bide bişey soracam şu renkli yazıları nasıl yazıyorsunuz uğraşıyom uğraşıyom bir türlü olmuyor:sm_confused:
mersacım yazacaktım ama bijom yazmış o anlatacakmış..
ya yok bijocum netimde sorun var bir kesiliyor gelmiyor sinir oldum dünde böyleydi.. henüz diğer bahsettiğim listeyi buldum oda bizim çikolatın listesi çıktı iyimi...
ben bunu yaptım kızlar tam hatırlamıyorum ama 2 yada 3 haftada 12-14 kilo gibi bir şey vermiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-16.html
mersacım buda karnem canım..
bijom şimdi bulmaya çalışıcam şekerim..
bijocuk bak aynen şunu yazdım googla
ballı sirke soda
çıkan sonuçta... body ile başlayandan bulup aklıma yazmıştım ben galiba...link veremiyorum özür... ama body :))
kızlar bide bişey soracam şu renkli yazıları nasıl yazıyorsunuz uğraşıyom uğraşıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?