Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sodayı çok severim
aşağı yukarı her gün içiyorum
sirke ne kadar koyulacak içine acaba?
Dün internetim çok sorunluydu gördüğüm halde yazamadım kusura bakma.. içtiğiniz sodaya üçte bir oranında karıştırın sirkeyi diyordu birde limon.. ben şöyle yapıyorum, yarım çay bardağı ballı sirke(hazır ballı sirke karışımlıdan aldım) kocaman bir bardağa dköpüp üzerine yarım limon ve bir şişe soda... okuduğumda herkesin sonucu güzeldi ama ben sabırsız işte.. ama bugün sodayı depolayıp tekrardan başlıyacağım...

hımmmmzemuszemus hemen araştırıyorum bakalım nasıl bir şeymiş..

canım benim biz aslında yeni üye alma taraftarı değildik çünkü mehalimde bende mezun olunca reyhan ablada izine ayrılınca yer boşalmıştı ve biz takımda hala paylaşım yaptığımız için yeni üyeye yer açılsada bunu desteklemedik, çünkü uzun bir süreç geçiyor cidden ve ben öyle yorumdum ki takıma yeni biri gelip 3 gün sonra uğramamaya başladığında tüm sinirlerim alt üst oluyordu ama bizim şu an durumumuz öyle güzel ki gelemeyen varsada sebebini biliyoruz arkadaşlarımızı sonuna dek destekliyoruz tüm takım üyelerindeki azimi ve istikrarı biliyorum herkese kefilim... sizde yeni üye sayılmazsınız motivasyon eksikliğinden geldiniz kağımız sonuna kadar açıktır size.. gel şöyle yapalım.. takımdaki bir kaç arkadaşımızı idare ettiğimiz gibi senide ederiz hiç sorun değil yani başkasının hakkını almıyorsun yeni üye gelecek filan değil merak etme.. sen ölen bilgisayarına ya kalp masajı yap yada yenisini alana dek biz buralardayızopuyorumnanaktan
Dedim.....vereliniortak

mersacım sen o yoldan geçerken gaz maskesi taksana:roflol:...
valla ben çözmeyede uğraşmıyorum ama gidip gelip dokunmasa.. neyse yaaazemuszemus..

allahim kuru kayisi deyip duruyorsunuzya. bende bir paket aldim. birkac tane yedim tadi cok harikadaaaaaaa karnim davul gibi oldu. cokmu kacirdim acep. :bbo:
ablam kaç tane yedin ya şiştin öyle.. vücut alışık değil belki ondan olmuştur

kallıstecıgım yarın eger olmazsa hat ısı sana ulasırım ben arkadaslar cıkmamı ıstersede cıkarım mecburen cunku boyle sıze hıcbır katkım olamayacak maalesef
canım benim hiçsorun değil, biz senin paylaımının durumunu biliyoruz.. elbette geçecektir bu sorunda opuyorumnanaktan hiç bunaltma kendini... biz buralardayız ve bekliyoruz...

selamlar 5. takımın fıstıkları ......
hayırlı akşamlar olsun ..
sanada hayırlı opuyorumnanaktansabahlar olsun fıstıkımmirmirmirmir

bugün yediklerim:

sabah:biraz peynir, 1 dilim kadar normal ekmek

öğle: yarım kase kadar yoğurt,5 tane altınbaşak sunta bisküvi

Hımmmmsss ben çok beğendim tebrik ederim şekerciğim :lepi:

sadece bunları tüketerek uygulayacağım bir liste var mı bildiğiniz :jeyyar:

atağa geçmem şart artık benim
canım içinde ne var ne yok unuttum ama benim yıllar önce yaptığım çok güzel sonuç aldığım sağlıklı bir liste var sakın şok diyete girme.. ben sana o listeyi bulup getireyim. bunu bir akrabam yapmıştı 6 ay boyunca ve sonrada kilo koruma programı ile hiç kilo almadı..işim bitsin bulacağım alkisalkisalkis

kocacımla haftasonu büyük ihtimalle bilgisayar bakıcaz.
o zamana kadar beni de böyle idare edin olur mu?
öptüm sizi...
Olar olar idare ederizalkisalkisalkis

günaydınlar a.s.
yürüyüşe gitmeden bir bakayım dedim ne var ne yok kaydirigubbakcemile2

kallisim şu sodalı sirkeli linki bir verir misin bana bulabilirsen. merak ettim nasılmış :uhm: ha bir de hazır sirkeli ballı karışımı ben de gördüm tansaşta ama cesaret edemedim almaya.

canım bende 2 ay düşündüm alak için iyimi:roflol: tadı değişmemiş gibi yani bal tadı yok aynen elma sirkesi...
linki bulmaya çalışayım göreli çok olmuştu umarım bulurum .. ben onu ballı elma sirkesi diye arattırırken bulmuştum sizde bakın bende bakayımvereliniortak

menü harika canımcım
sadece meyve eksik ama senin şu süt ve ürünleri yemene bayılkıyorum ben
o nedenle meyveyi gözüm de görmüyor fazla
1,5 lt de su :lepi:
harika

yaa beypazarı kurusu yerken bana çok masum geldi de
sonrasında elimde kalan yağlar
ooo
hakkaten yağlıydı baya
spor işine gelince
kendimi bir toparlasam başlıycam da İnş
şimdilik spor yok mafoldumben

canım yaaa
bak bu hafta da dediğin gibi süt durumu biterse yeni bir yol denersin atağa geçersin sen biliyorum
herşeyin hayırlısı olsun
şok diyete ben e edense pek sıcak bakamıyorum
verilenler geri gelecek gibi düşünüyorum nedense

liste konusunda
Kallisim sana bir liste getircekmiş bakalım
ben de bekliyorum heyecanla o listeyi

yaşasın alkisalkisalkis
bakın hafta sonu yaa sensiz olmuyor a.s.

GÜnaydın canlar. günaydın kallisim güzl günler olsun :)

günaydın Mehalim
güzel bir gün olsun hepimizeee

Kallisim canım
ne demek kusur felan
sağolasın yazmışsın ben zaten sodasız duramıyorum
sirkenin de faydaları ortada
bir deneyim bakalım ben de :jeyyar:

...............

BHKcım güzel bir çözüm bulmuş Kallisim sağolsun
bilgisayarını hemen edinirsin umarım kaydirigubbakcemile5

..................

o listeyi ben de sabırsızlıkla bekliyorum Kallisim....

günaydınlar a.s.
yürüyüşe gitmeden bir bakayım dedim ne var ne yok kaydirigubbakcemile2

......

Günaydın Bijocum a.s.

günaydın kızlarlarrr
sabah sporunu yapanlar el kaldırsın
kaydirigubbakcemile2

ben yaptım geldim 1 saat yürüdüm ya yanımdaki yürüyüş arkadaşıma sinir oldum ben 3 günde bir tuvalete çıkarken yolda geldi onunki başladı kıvranmaya bir sitenin tuvaletine zor attık kendimizi metabolizması bana gıcık heralde bu 3 oldu beni gördümü çalışıyor bende tık yok.

kızlar yeni bir mekik aleti aldım carrefurdan televizyonda hep reklamı çıkıyor ya arkasında merdane gibi şeyler var indirimdeymiş kaptım hemende bakalım işe yarıycakmı.kullanan varmı bundan .

hepinizi öpüyorum akşam neler olmuş bir bakimde gelim.opuyorumnanaktan

canlarım netim yoktu bir saati geçti uğraşıyorum açılmadı off tam karneme size cevaplarımı yazıyordum ki gitti, iki yılda böyle geçmeden şunu yazıp bitireyim geçmişe öyle göz atayım..

arkadaşım karnen nerde bende bişeyler karalim deftere dedimde bulamadım.

tabiki abla diyebilirsin mersacigim. cok sevinirim..
teşekkür ederim ablacım.

allahim kuru kayisi deyip duruyorsunuzya. bende bir paket aldim. birkac tane yedim tadi cok harikadaaaaaaa karnim davul gibi oldu. cokmu kacirdim acep. :bbo:

reyhan ablam sen naptın dediğin bir kaç tane ne kadar 2 - 3 e kadar yolu var acep sen tadı çok güzel diye farketmeden paketi yarıladınmı ama bir faydası olduysa barsakların iş başı yaptılarsa hatta mesaiye kaldılarsa başladılarsa bende yerim bir paketi.

GÜnaydın canlar. günaydın kallisim güzl günler olsun :)

günaydın arkadaşım sanada çok güzel bir gün olsun hepimize.opuyorumnanaktan

been benn sabah sporu yaptım mersacım el kaldırıyorum :dance:
ayy tam 1 saat tempolu yürüdüm, şimdi oturunca tık tık atıyor bacak kaslarım kaydirigubbakcemile2 çıkarken hava serindi hırka aldım ama sonradan açıldı tişörtle bile terledim kafamçokkarıştı

kallisim bulamadı heralde sodalı elma sirkesi linkini, duş alim de ben de arim bakim nerdeymiş yerimseniben

dün 5 gün 5 çeşit diyetimde yumurta günümdü. çok rahat geçti hiç acıkmadım. normalde yumurtaya alerjim vardır ama ara ara yediğim için birşey olmadı. dünü kazasız belasız atlattık. bugün daha güzel. meyve günü. kayısı, kavun ve elma yicem. sabah kayısı ile kahvaltımı yaptım bismillah. yarın patates günüymüş sonraki gün de yoğurt günü diye yoğurdumu da mayaladım, son gün olan süt günü için de sütümü aldım mı tamamdır kaydirigubbakcemile3

mersacım burda mısın özelden yazayım sana nasıl renkli yazacağını opuyorumnanaktan

günaydın canım seni gördüm şimdi sende yürüyüşünü yapıp geldinmi bende o görevi yaptım hafifte bir kahvaltı şimdilik iyi bakalım günün devamını iyi getirebilecemmi

burdayım canım yaz ben öyle sizin gibi ayrı diyet yapamıyorum bizde kilolu 3 kişi var kızımda ergenlikte her gün düzenli yemeye çalışıyorum.şu ballı sirkeyi bende araştıriyim.

günaydın canım seni gördüm şimdi sende yürüyüşünü yapıp geldinmi bende o görevi yaptım hafifte bir kahvaltı şimdilik iyi bakalım günün devamını iyi getirebilecemmi

ikinize de kocamaaan alkııışşşalkisalkisalkis
ben de spora başlasam ne iyi olaca
MAşaAllah size

kızlar bide bişey soracam şu renkli yazıları nasıl yazıyorsunuz uğraşıyom uğraşıyom bir türlü olmuyor:sm_confused:

mersacım yazacaktım ama bijom yazmış o anlatacakmış..

ya yok bijocum netimde sorun var bir kesiliyor gelmiyor sinir oldum dünde böyleydi.. henüz diğer bahsettiğim listeyi buldum oda bizim çikolatın listesi çıktı iyimi...

ben bunu yaptım kızlar tam hatırlamıyorum ama 2 yada 3 haftada 12-14 kilo gibi bir şey vermiştim...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-16.html

mersacım buda karnem canım..

bijom şimdi bulmaya çalışıcam şekerim..

a.s.kallistem günaydın arkadaşım

sen süpersin ya bak hiç aklıma gelmemişti ama kocam yanımda olunca o da fayda etmez asıl bana değil benim kocaya lazım beni yoldan çıkaran hep o.opuyorumnanaktan

bijocuk bak aynen şunu yazdım googla
ballı sirke soda

çıkan sonuçta... body ile başlayandan bulup aklıma yazmıştım ben galiba...link veremiyorum özür... ama body :))

canım günaydın şimdi karnene bakacam yine denedim yine olmadı sorun bende heralde zaten kızlarım anne kiloyu popondanmı yoksa beynindenmi veriyon diye benimle dalga geçiyolar heralde beynimden veriyorum aman benim kızlar duymasında...

kızlar bide bişey soracam şu renkli yazıları nasıl yazıyorsunuz uğraşıyom uğraşıyom

mersacım yapman gereken basit canım bak mesajına başlarken yukarıda A yazan yere tıkla istediğin rengi seç sonrada mausuna hiç dokunmadan yaz bakalım olmazsa değişik yoldan tarif ederiz...

mersacım cococum bijocum karneme yazdıklarınızı gördüm canlarım bende yazarım sonra hepsini toparlayıp, teşekkür ediyorum hepinize duygularınız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…