Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diğer mesajda bulduğunu söylemişsin sevindim valla tekrar hazırlamak eziyet olurdu.

Az once sunu farkettim ki, ARTIK MORBID OBEZ DEGILIM! BKI'm 35'in altina indiginden beri sadece obezim

83 kg'nun altina inince obezlikten de kurtulup sadece kilolu olacagim insallah.

Benim 29.07 çıktı obez mi oluyorum ?

Pogaca evet cok ideal bir besin degil ama degisiklik olsun ve kendimi iyi hissedeyim diye yedim.

Afiyet olsun, yiyince tadını çıkarmak gerekli tabi.

Teşekkür ederim inceleyeyim ben de ..

Her tonunu denedim hepsi çok yakışıyor:)

bende böyle dedim ve değişiklik istiyorum tribi ile gittim siyaha boyattım ... hayatımın hatasıydı çıldırttı beni o siyah... en son oriel ile açtırdım... e tatlım çok seçenek kalmıyor, siyah sakın yaptırma aslaaaa önermem,eee sarı olmaz dedik, kızılı sen istemiyorsun... bilemedim ki ben...çikolata hakve falan yap o halde?

8 aylık canım ama mecbur bulcaZ allaha emanet etcez

Öyle tabi ki, umarım gerçekten merhametli bir insan olur da gözün arkada kalmaz.
Annem zamanında kardeşimi bırakırken bakıcıya o kadar zorlanmıştı ki ama şimdi annem emekli, mutlaka haftada en az bir kere bakıcı ile görüşürler annem de kardeşim de çok sever.

90 kiloyken gittim diyetisyene kilo aldım canım metobolizmam çok yavaş su içsem yarıyor.dün başlayamadım meyve diyetine misafirlik dolayısıyla aslında ben hrşeyi yiyorum ama azcık

Tabi ki çok daha zordur alışık olmayınca, ben bıkmasaydım gerçekten çok güzel kilo veriyordum, 65 kg falan olunca 1 ay kendimi sıkar spor beslenme 55e düşerdim ama artık olmuyor bunaldım gerçekten.

Amin ya inşqllah iyi olacak

Bugunki menüm Sabah bir dilim ekmek 60 gr kaşar peyniri
Öğlen bir adet muz
Akşamda ızgara et ve ıspanak yiyip mutfağı kapatıcam.gece fırsat bulursam girerim öpüyorummm

Kızlar dün akşam kitap okumaya başladım, genelde akşamları başlamam kitaba çünkü bırakamayıp sabah ederim ama dayanamadım işte, kitabı bırakıp uyuyamadım ama nasıl da acıktım anlatamam resmen midem gurulduyordu, saat de olmuş 4. Eşim de aynı şekilde acıkmış. Neyse dedim sen ye, yok sensiz yerim yemezsin derken ikna ettim. Makarna yaptı yedi ve ben yemedim ki makarna en sevdiğim şeylerdendir.

Akşam yemedim diye sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamış bu da yumurtam

Bugün sadece kahvaltım azıcık fazlaydı, ki çok da olduğunu düşünmüyorum onun haricinde kaçamaksız devam ediyorum.
Bakalım yarın tartı ne gösterecek.

0,2 ile obezlikten fazla kilolu tanımına terfi etmişsiniz hanımefendi, tebrikleeeer :)

Hadi ya aferin bana hep bilirim zaten sınırda durmayı, her şeyi son anda yetiştirmeyi, insanın hiç mi rahat rahat yaptığı şey olmaz yahu .

demek ki içindeki cevherin çıkması için evlenmen gerekiyormuş
ben de tecrübeli ev kızıyım derdim hep hani iş ararken tecrübe istenir ya bi ara yüzsüzlüğe vurup böyle diyordum en sevdiğim şey mutfakta yemek yapmaktır diğer ev işlerini sevmem ama yemeği annem yapardı diğer işleri bana bırakırdı - yine de tabii onun elinden yetiştim az buçuk diyebilirim - gerçi benm artık kendime göre bir damak tadım ve mutfak anlayışım var yani misafirim de gelse az yağlı ve tuzsuz yemek zorunda - kimse için tarzımdan ödün veremiyorum yağın az olması pek fark edilmiyor ama tuzsuz olunca millet beğenmiyor, ailemden başka - onlar da sayemde tuzsuz yemeye alıştılar babam sağlıklı ve yaşına göre genç durur annem de yakın zamanda kg verdi
ben şimdi evde mutfağa vakit ayırmaya çalışıyorum vakit buldukça ve halim oldukça - inanın yeni lezzetler keşfediyorum kendimce tarifler uyduruyorum mesela geçen günkü kapuskayı bile ilk kez ve tamamen uydurmasyon yaptım
ben de mi ileride Ebru Şallı gibi sağlıklı yemek kitabı çıkartsam ne?

bence en iyisini yapıyorsun bende yağı az koyuyorum tuzuda ya hiç koymıyorum yada az koyuyorum isteyen sonradan koysun diyorum insanlar belli bir zaman sonra alışır zaten

@ kitap konusunuda çıkar anam alırız biz

Kızlar paylaşım alanında her hafta etap raporu yayınlanıyor ve o hafta içinde cevap verilmezse ceza puanımız oluyor ve 3 ceza puanı olan takım kırmızı kart alıyor, ceza puanı alan takımdan mezun olan üyelerin de mezuniyet karneleri olmuyor.

Toplight yoğunluktan görememiştir muhtemelen, sizlerin de haberi yok diye düşünüyorum bilginiz olsun diye yazdım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1037&p=34004543#post34004543

Ben cevap verdim, birimiz görmese birimiz görürüz artık ..

ne yani 6 aydan sonra gidecekmisin hayırrr bu olmamalıı yine bizlerle olmalısın hep olmasada sık sık ...

Senin adına çok mutlu oldum bakalım 1. ayımda bende neler olacakk
yok olur mu öyle şeyyy gider miyim hiççççç? Ben hepinizi çok seviyorum kolay kolay ayrılamam sanırım ama ideal kiloma kavuşmak istediğimden kendimce hedef koydum o yüzden yani yoksa Allah bir keder vermedikçe anca beraber kanca beraber

canım menün güzel abartılı hiçbir şey yok .

lilim paylaşımın için teşekkürler.ben bu yazıda kendimi gördüm sanki...

.
ben de kendimden birşeyler bulduğumdan paylaşma ihtiyacı hissettim çünkü hislerimiz aynı biliyorum - menü yorumun için de teşekkürler

ben yoğurdu tam yağlı alıyorum bim var yolumun üstünde oradan alıyorum o yüzden yağ oranını takmıyorum çünkü en fazla 20-30 kcal fark eder zaten 1 kase yiyorum günde o kadarını da hesaba katmıyorum

aynen öyle sana katılıyorum canım ama huyumuz kurusun diyorum ya işte.
öyle valla - napalım biz de böyleyiz

bence de tezin için de yap en iyisi ben de hedef koyarken illa ulaşmalıyım yoksa şu şu olur demiyorum sadece maksadım o hedefe ulaşmak için motive olmak

kan şekerim düştü çikolata yemeliyim en sık kullandığımmmmm =))) bahanem o benim en güzel bahanemm tabi uzun zamandır kullanmıyorum
benm de aynen bahanem çikolata

doyduysan problem yok - bu arada fırsat buldukça paylaşımlara devam ederim

Az once sunu farkettim ki, ARTIK MORBID OBEZ DEGILIM! BKI'm 35'in altina indiginden beri sadece obezim

83 kg'nun altina inince obezlikten de kurtulup sadece kilolu olacagim insallah.
ay ne mutlu oldum senin adınaaaa ben de obezmişim 70e inince fazla kilolu 60ın altına inince de normal sınırlarda olacağım inşallah - bunları aylar öncesinden hesaplamıştım da:26:

Bence oldukça ideal bir kilo verdiğin.
Tebrik ederim.
Menü de gayet güzel olmuş.

Teşekkürler paylaşım için.
ben de teşekkür ederim güzel yorumun için

inşallah göreceğiz lucimmmmm

ben bunu bi araştırayım

biraz oturup dinlen su iç ben tuz tüketmediğimden ayranı da tuzsuz içiyorum ama o da dengeliyor

90 kiloyken gittim diyetisyene kilo aldım canım metobolizmam çok yavaş su içsem yarıyor.dün başlayamadım meyve diyetine misafirlik dolayısıyla aslında ben hrşeyi yiyorum ama azcık
anladım canım ama yine de diyetisyen menüsüne benzetip azaltılmış olarak menü planlaması yaparsan daha sağlıklı olur bence
bak 2 yazı buldum onları da paylaşayım senle
http://www.doktorsitesi.com/makale/calisan-ve-emziren-kadinlarin-beslenmesi
http://www.doktorsitesi.com/makale/emziren-anneler-diyet-yapabilir-mi-

Kızım emekliyorrrrr Ve artık yiyorrrr oley oley
maşallah onaaaa

Dünkü menüm Sabah bir elma öğlen bir muz akşam dışardaydık 2 kurabiye bir sandeviç şu yemeyince küsen ev sahiplrrine gıcık oluyorum.
aynen ben de... hemen duygu sömürüsü

Bugunki menüm Sabah bir dilim ekmek 60 gr kaşar peyniri
Öğlen bir adet muz
Akşamda ızgara et ve ıspanak yiyip mutfağı kapatıcam.gece fırsat bulursam girerim öpüyorummm
menülerin güzel tabii bana göre az da senin düzenine göre değerlendiriyorum meyve diyetin az olmuş ama...

bu kalpli yumurta pek romantikkk eşini tebrik ediyorum

uyarın için teşekkürler şu an raporu okuyamayacağım çıkıyordum işten hepinize iyi akşamlar buna yarın sabah bakarım artık
kızlar elimizden geldiğince erkenden bildirim yapmaya çalışalım en geç 12 diyoruz luci zaten takip ediyor sağolsun ama ben de çıkmadan hatırlatayım dedim herkese iyi akşamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…