Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Luci iyi yapmışssın uğramakla :) Eminim bugün baya rahatlamışsındır hamam keyfinde. Bu haftasonu gaza gelmiş durumdayız birazcık diyetlerimizin gidişatı ile ilgili görüşürüz yarın

Menünü beğendim canım ara öğün sayısı normalde olduğundan fazla sanırım .Ama sakıncalı bir şey yememişsin. Su da 3 lt

Son düzenleme:

harikasinn valla. ben yarin basliyorum ve sana kendimede guveniyorum

ee nasilsiniz kimse yok sanirim

Bugunki menüm Sabah bir dilim ekmek 5 zeytin dilim salam 60 gr beyaz peynir
Öğlen kaşarlı sucuklu tost
Akşam 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt spor yapamadım malesef

bugunku menum:

sabah: yarim elma

kahvalti: 1 patatesli pogaca, bir muz

ara: 10 gr badem bir greyfurt

ogle: bol sutlu nesfit, 1 parca bitter cikolata

aksam: bir greyfurt, bir elma

ara: bir bardak yagsiz sut

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 170 dk yuruyus, 30 dk hafif tempo bisiklet (eliptigi oturarak yaptim), 5 dk step.

bugun hem meyve gunuydu hem de cok iyi hissetmiyordum kendimi o yuzden biraz boyle oldu menu. ama amacim karbonhidrati agir basan bir gun olmasiydi. yarin dengeli menume donmeyi umuyorum.

Menüm

Kahvaltı , yarım simit , 3 yk menemen,şekersiz çay
Öğle 1 dilim kepekli ekmek , 3 köfte ,bolca salata
Akşam 18:30 4 yk yoğurt içine 3 kuru kayısı 2 kaşık yulaf 2 ceviz

su:2 lt spor: 45 dk yürüyüş
Yeşil çay içmeyi sevmiyorum ama bolca siyah çay içtim .

Güzel menün. Haftasonu kaçamağın da yok :87: Suyunu da içmişsindir sanırım canım

Bende söz veriyorum bu hafta kaçamak yokkkk çikolata yok.

bu hafta güzel kilo vereceğiz sanırım. hepimiz kaçamak düşmanıyız

Kizlar iyi aksamlarr

Bugunku vaktimizi esimle kendimize ayirdik.Erken kalktik ama tv keyfi falan yaptik. Saat 1 gibi kahvalti yaptik ve film izledik. saat 3 gibi temizlik yapmaya basladim ve haliyle ara ogun falan filan kalmadi 2 ogun olarak atlattim birde aksam turk kahvem var. Bu hafta cok cok dikkatli olacagim once kendim icin sonra soz verdigim ekip arkadaslarim icin Ayrica 5 gun tartida yokk )

Bugunku menummm

Kızlar Merhaba :)

Cepten girdim. Eşim pc yi zaptetti. Dışarı çıkmıştık öğleden sonra. Hemen menümu de yazayım. .

hm22 bir dene bakalım utana sıkıla az yemeyi

Luci hoş geldin canım :) sihatler olsun :)

Menüm

Sabah (8:30)
1,5 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
yarım yeşil biber
7-8 adet taze kırılmış fındık

ÖĞLE
1 elma
1 avuç kadar special K
3 kaşık yoğurt la yapılmış meyve salatası

Ara yarım bardak yağsız haşlama mısır 5-6 adet fındık

AKŞAM
1 porsiyon ızgara balık (mezgit)
1 porsiyon yeşil salata

ARA 1 kk peynir 1 salatalık

Spor 2 saat yürüyüş
SU : TAMAMDIR

Arkadaşlar alıntı yapamıyorum ama ne güzel motivasyon kazanmış herkes. Süpersiniz yaaaa. Tamam bende söz veriyorum kacamaklardan uzak duracağım :)

Sabah iş var kızlar. Musadenizle ben çıkıyorum. Iyi geceler tatlı rüyalar herkese ♥ ♥ ♥ ♥

SIcak mı yaptı ki Luci ? Yapıyor mu öyle hiç bilgim yok ama 1-2 güne gider bence.

3 ara öğün yaptım ama ara yok, hafiften zeynebin diyetisyen listesine uydurmaya çalıştım.

Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.

Bende söz veriyorum bu hafta kaçamak yokkkk çikolata yok.

Katıl bize katıl

Biraz bol olmuş karbonhidrat. Neden yüksek tutmaya çalıştın ?

GAyet güzel olmuş, Be yazık ki siyah çay, yeşil çayın aksine vücudumuzda ödem oluşmasına yol açabiliyor
o yüzden siyah çay ve kahve içtiğimizde su miktarını arttırmak iyi olacaktır.

tesekkurlerr canim.

bence cezaya gerek yok cunku soz verdik soz vermemize ragmen kacamak yapan olacagini sanmiyorum

Ben de aynı fikirdeyim, söz cezadan çok daha etkili.

Ne güzel, hasta sonu keyfi yapmayı çok severiz biz de ama bu sıralarda her gün beraber olunca, her gün hasta sonu gibi

Senin kaçamaksızlık yarın mı başlıyor Zeynep ?

Maşallah arkadaşıma ne güzel bir menü ..

Sözleri bir kenara yazdık, kaçamak yok bu hafta

güneşli bir sabahtan herkese günaydınlaaaar, musmutlu, keyifli, azimli bir gün ve hatta hafta olsun inşallah...ben de bu güne ve haftaya kararlı olarak başladım-gerçi biliyorsunuz benim kaçamağım olmuyor ama ben de farklı bir strateji geliştirerek spora yükleneceğim bu hafta ve önümüzdeki haftalarda...dolayısı ile zeynep,hm,gamze ve durumdacım, söz vererek ben de sizlerleyim bu hafta :) hemen dünkü menümü paylaşayım:

Luci'nin pazar günü mutfağı:

sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik

öğle: 13:30
1/2 kepekli undan yağsız sacda yapılmış peynirli gözleme
bol marul ve yeşillik

akşam: 17:30
3 yk kabak yemeği üzerine yoğurt
4 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte
1 tabak yeşil yağsız,tuzsuz limonlu salata

gün boyu 2 fincan kiraz saplı çay - gece yatmadan 1 bardak az yağlı light süt ( içine tarçın ilave edilmiş)
su:3,5 litreyi geçmişimdir sanırım
spor: tüm gün hamamda ter atma :)
sabah da 1 km cik hızlı tempo yürüyüş

kizlar günaydinn haftasonu cok yogunduk giremedim, misafirler misafirlikler falan..
1 haftam kaldi memlekette 27 sinde son gaz devam ediyor olucam herseye bugun abur cuuburu kesmeye karar verdim. diger baska hic bir seyden mahrum kalmadan sadece abur cubur yemeden bu haftayi atlatmayi deniycem. sporlarim yalan olduu :26::26: neyse okul acilinca yürüyüs yaparim. ingiliz karbonati icme olayim devam ediyor halen, sanki bagirsak faaliyetlerim düzeldi gibi geldi bana.

vazgeçmekyok, canım rüyanı okudum, çook güldüm...benzeri dün gece benim de başıma geldi, kilo verdiğimi söylemeyen arkadaşlarım vardı ya, onlardan biri rüyamda buluşalım diyor, kızla bir buluşuyorum ki benden daha kilolu olan arkadaşım incecik kalmış, manken gibi olmuş...bunun olması için 2 haftada 20 kilo falan vermiş olması lazım...Allahııııım bir bozuluyorum, diyorum ben 2 haftada 2-3 kilo verebildim, inanmıyorum diyerek kahroluyorum kendi durumuma...tam diyecem ki çok zayıflamışsın sonra aklıma geliyor onlar bana dememişti ben de demiyeceğim diye ama içim içimi yiyor...sonra eve geliyorum ama nasıl ağlıyorum neden bu kadar az kilo verdim ben diye...sıkıntımı, üzüntümü anlatamam size...o sebeple bugün çooook motiveyim, çoook :)

haftasonu menunun icerigini degistirerek metabolizmami sasirtayim dedim.

Yes bebeğim ben de katıldım.ay çikolata ya nasıl güzel bişey

öok güzel oldu o zaman .

Evet çok güzel ama bu hafta değil

Ne güzel, hasta sonu keyfi yapmayı çok severiz biz de ama bu sıralarda her gün beraber olunca, her gün hasta sonu gibi

Senin kaçamaksızlık yarın mı başlıyor Zeynep ?

:

evet canım bugün başlıyor.

Senin adına çok sevindim. Ama akşamdan akşama birbirini özlemekte çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…