Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yok ben bu hafta şu metabolizmamı öyle bir şaşırtacağım ki neye uğradığını şaşıracak, sağlıklı olmayacak biliyorum ama denemek istiyorum..metabolizma, metabolizma olduğuna bin pişman olacak, canına okuyacağım onun :) cumaya 4 güncük varr, bi şaşırtalım bakalım şu metoları nasıl sonuç çıkacak bu arada koşu bandımı bugün hizmete açmış bulunuyorum 11 gibi çıkacağım tepesine, onu da şaşırtacağım bu hafta :)

Kızlar Günaydınnnn

Güzel bir hafta diliyorum.

Bugün 6da kalktım ve 1 saat pilates yaptım (yeni başladım)

Pilates yaparak bana öneride bulunmak isteyen var mı ?

Kızlar Günaydınnnn

Güzel bir hafta diliyorum. Bugün 6da kalktım ve 1 saat pilates yaptım (yeni başladım)Pilates yaparak bana öneride bulunmak isteyen var mı ?

günaydın zeynepcim bu hafta ben de sizlerleyim, ama plates pek bana göre değil ben koşu bandında yüksek tempo spor yaparak katılacağım sizlere bu hafta :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın zeynepcim bu hafta ben de sizlerleyim, ama plates pek bana göre değil ben koşu bandında yüksek tempo spor yaparak katılacağım sizlere bu hafta :)

o halde sendede kaçamak yokk

Pilates ekiple yaptıgımız birşey değil lucicim ben başladım yavaş yavaş kilo vermeye başladım bir yandan da sıkılaşmak lazım.

Yapmaya calısıyorum valla

Sende metobolizmanın ağzını burnunu ters cevirecekmişsin okudum hadi bakalım inşallah merakla taktiğini izliyor olacagım

sözler verilmis bakiyorum, ah ah beni mavf etti bu memleket olayi. evde diyet lafi edince git okul acilinca yap diyetini diye kiyametler kopuyor. pastalar börekler off yedirdikce yediriyorlar ya. ama yeter artik ben biktiiim. gerci haftaya dogum günüm, 3 gün de o kutlanir. spor ah spor hic keyfim yok spor yapmak icin bu aralar, zorlamiyorum artik bende. nasil olsa okul acilinca yürümek zorunda kalicam hep.

keşke yediklerin kadar sporda yapabilsen en azondan kendini daha rahat hissedersin ama üzüldüm senin adına ama bi yandanda ne bilim güzel geldi ortamın.

Umarım kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan o sekil yamaya devam edersin bi an önce

haha:) aynen canım yaaa, mahvedicem metoyu...korksun benden :) tartıyı da saklattım eşime, tartılmak da yok bakalım bu 4 gün neler olacak :)

haha:) aynen canım yaaa, mahvedicem metoyu...korksun benden :) tartıyı da saklattım eşime, tartılmak da yok bakalım bu 4 gün neler olacak :)

harikasın yavvv.

Bende sabah tartıldım ve eşime tartıyı perşembe gecesine kadar kaldırmasını söyledim.

Bendede 4 gün boyunca tartı yok kaçama yok pür dikkat var pilates ve yürüyüş var.

bu arada spor gerçekten şişiriyormuş vede fena kaslarım ağrıyor.

günaydınlarrr dün hiç fırsatım olmadı girmek için sabahleyin yazdıklarınızı önce okuyayım sonra yazarım dedim ancak bitirdim

karahayıt çok güzel yaa seneler önce gitmiştim bende bayılmıştımm

sıkma canını tatlım senin gayet güzel gidiyor

aranıza katılabilir miyim?

arkadaşlar yazmışlar ama takıma girmeden burada yazabilirsin

kızlar ne güzel cozutmadan güzel bir haftasonu geçirilmiş ben ctesi akşamı maalesef lokumun dibine vurdum çok pişman oldum neden böyle oldu anlamadım istanbulda bile abartmamıştım böyle neyse bu sabah itibari ile düzenli beslenmeye geçtim

kızlar bu hafta çok sık aranıza katılamayacağım pazar gün sınavım var fazla çalışamadım bu hafta kk hep açık olacak ama ders çalışacağım haberiniz olsun

aynen bilmez miyim, annem benim 60 yaşında ve hayatında yarım dilimden fazla ekmek yememiştir, çok kontrollü yer ve aerobik-step hocası, şu an hala günde 3 seans çalıştırıyor hafta içi hergün ve her pazar yaklaşık 7 yıldır, dağcılık grupları ile dağa çıkarlar ve en az 20 km yürürler pazar günü ve kilosu son 30 yıldır 58-60 arası... hiç kilo veremez, çünkü artık yerleşik bir kas kütlesi oluşmuş durumda... ve hep şişim diye yakınır :)))) aslında fazla sporda iyi değil sanki ama en büyük avantajı bence yaşlanmaması, 45 de falan kaldı maşallah, bazen anne sen yaşlanmayı unuttun bi ara yaşlan artık diye takılırım, kızar bana...ablam zannediyorlar çoook uzun senelerdir... sporu hayatımıza sokabilirsek tam anlamıyla kilo vermenin yanı sıra sanırım genç kalmayı başaracağız....şimdiden yaşlanmaktan korkmaya başladım, sanırım ırsi bu korku bizde :)

günaydın toplightcım lokum haaaa, uzun zamandır canım nasıl çekiyor şöyle cevizli cevizli, afiyet olsun canım, istanbul seyahatinin acısını çıkarmışsın... bu hafta hepimiz bi farklı motiveyiz, gel katıl aramıza kaptancım

hey maşalllahh ne güzelmiş özendim valla.

Evet fazla spor iyi değil haftanın 3 günü ideal diyorlar Allah bizede nasip etsin inşallah. Anneciğinede sağlıklı uzun yaşamlarr

cozutmadan yiyicem bu hafta, spor hic canim istemiyor niyeyse ya zorla yapinca da iyice soguyorum ben. pazartesiye kadar en saglikli bicimde beslenmeyi deniycem, haftaya pazartesi sevgilime sözüm var o ne isterse yiyicez, 1 aydir beni bekliyor bunun icin haftaya carsambadan itibaren ise yürüyüslü sebzeli meyveli tam bir saglikli beslenme menüsüyle karsinizda boy gösteriyor olucam
memlekette olmayi hic sevmiyorum iste bu yüzden

Günaydın kızlar. Birazcık vakit buldum. Kaçtım geldim. Luci maşallah annene yahu :))

Kaptancigim ve diğer çok değerli arkadaşlarım nasılsınız bakalım. Uzun süredir ilk defa cozutmadan bir hafta sonu geçirdim :) bu gün bunun haklı gururunu yaşıyorum :) zaten tartı günü regl gunum. Bakalım ne çıkacak cumaya çok merak ediyorum :)

hadi bakalım hakkında hayırlısı

hey maşalllahh ne güzelmiş özendim valla.

Evet fazla spor iyi değil haftanın 3 günü ideal diyorlar Allah bizede nasip etsin inşallah. Anneciğinede sağlıklı uzun yaşamlarr

çok saolun kızlaaar, Allah sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan ayırmasın inşallah hem sağlıklı hem fit hem de genç kalacağız biz de eminim, çünkü bilinçli yaşıyoruz artık :) gamzeeeem regl mi geliyor yine, galiba benimde haftaya gelir ...offf sıkıcı bi durum, yine şişeceğiz

kızlaar ben koşu bandına gidiyorum artık bana şans dileyin öptüm hepinizi 1 saate dönmüş olurum sanırım :)

Aynen lucimmmmm yahu ama bu sefer regl günüm olmasına rağmen eksiii geleceğim. Seni yenecegim regl :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…