- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.621
Kızlar Günaydınnnn
Güzel bir hafta diliyorum. Bugün 6da kalktım ve 1 saat pilates yaptım (yeni başladım)Pilates yaparak bana öneride bulunmak isteyen var mı ?
günaydın zeynepcim bu hafta ben de sizlerleyim, ama plates pek bana göre değil ben koşu bandında yüksek tempo spor yaparak katılacağım sizlere bu hafta :)
o halde sendede kaçamak yokk
Pilates ekiple yaptıgımız birşey değil lucicim ben başladım yavaş yavaş kilo vermeye başladım bir yandan da sıkılaşmak lazım.
Yapmaya calısıyorum valla
Sende metobolizmanın ağzını burnunu ters cevirecekmişsin okudum hadi bakalım inşallah merakla taktiğini izliyor olacagım
sözler verilmis bakiyorum, ah ah beni mavf etti bu memleket olayi. evde diyet lafi edince git okul acilinca yap diyetini diye kiyametler kopuyor. pastalar börekler off yedirdikce yediriyorlar ya. ama yeter artik ben biktiiim. gerci haftaya dogum günüm, 3 gün de o kutlanir. spor ah spor hic keyfim yok spor yapmak icin bu aralar, zorlamiyorum artik bende. nasil olsa okul acilinca yürümek zorunda kalicam hep.
o halde sendede kaçamak yokk
Pilates ekiple yaptıgımız birşey değil lucicim ben başladım yavaş yavaş kilo vermeye başladım bir yandan da sıkılaşmak lazım.
Yapmaya calısıyorum vallaSende metobolizmanın ağzını burnunu ters cevirecekmişsin okudum hadi bakalım inşallah merakla taktiğini izliyor olacagım
haha:) aynen canım yaaa, mahvedicem metoyu...korksun benden :) tartıyı da saklattım eşime, tartılmak da yok bakalım bu 4 gün neler olacak :)
karahayıt çok güzel yaa seneler önce gitmiştim bende bayılmıştımmyarın inşallah bi aksaklık olmazsa hamamda atacağım kilocukları :) denizliye yolunuz düşerse aklınızda olsun burada pamukkale karahayıtta çok güzel oteller ve aile pansiyonları var. pansiyonlarda sauna açık havuz olduğu gibi bir de odalarda çok büyük küvetler var ve eşlerle kullanılabilen termal havuz gibi oluyor.zaten termal bölge burası hem sağlığa çook iyi geliyor hem de hamam keyfini kendinize özel odalarda yaşıyorsunuz. odaların mutfağı,tv'si, buzdolabı yatakları her şeyi mevcut..20 dk suya girip 20 dakika dinlendiriyorsunuz kendinizi. ..kaynaktan çıkan su olduğu için banyonun içi buhardan göz gözü görmüyor, aynı zamanda buhar banyosu da yapmış oluyorsunuz :)) akşama kadar bu şekilde kürler uygulayabiliyorsunuz. tencere tava götürürseniz yanınızda tüp,ocak her şey olduğu için yemeğinizi bile yapabiliyorsunuz..bakalım kısmet zaman zaman gidiyoruz biz de, yolunuz düşerse bu taraflara mutlaka uğrayın derim :)
sıkma canını tatlım senin gayet güzel gidiyorGunaydin gunaydin, ben 6:30'dan beri uyanigim. kahvaltimi yaptim, bir saat de yurudum. bugunu meyve gunu yapicam. dun yarim elma disinda meyve yoktu.
dun tartida 94.0 u gormustum, bugun 94.5'i gorunce moralim bozuldu. ama sonra dedim ki kendime bir ay once nerdeydin, simdi 94.5 gordum diye uzuluyorsun. zaten benim metabolizma su ara birkac gun azalip sonra bir gun boyle artiyor, sonra tekrar azaliyor. 2010'daki diyetimde her gun az da olsa azaliyor ya da en azindan ayni kaliyordu. ama alistim bu duruma, cok kafama takmiyorum. bugun aksama dogru bir saat daha yururum insallah. herkese keyifli guzel bir gun olsun
aranıza katılabilir miyim?
harikasın yavvv.
Bende sabah tartıldım ve eşime tartıyı perşembe gecesine kadar kaldırmasını söyledim.
Bendede 4 gün boyunca tartı yok kaçama yok pür dikkat var pilates ve yürüyüş var. bu arada spor gerçekten şişiriyormuş vede fena kaslarım ağrıyor.
günaydınlarrr dün hiç fırsatım olmadı girmek için sabahleyin yazdıklarınızı önce okuyayım sonra yazarım dedim ancak bitirdim.karahayıt çok güzel yaa seneler önce gitmiştim bende bayılmıştımm
kızlar ne güzel cozutmadan güzel bir haftasonu geçirilmiş ben ctesi akşamı maalesef lokumun dibine vurdum çok pişman oldum neden böyle oldu anlamadım istanbulda bile abartmamıştım böyle neyse bu sabah itibari ile düzenli beslenmeye geçtim
kızlar bu hafta çok sık aranıza katılamayacağım pazar gün sınavım var fazla çalışamadım bu hafta kk hep açık olacak ama ders çalışacağım haberiniz olsun
haha:) aynen canım yaaa, mahvedicem metoyu...korksun benden :) tartıyı da saklattım eşime, tartılmak da yok bakalım bu 4 gün neler olacak :)
sporu tahmin ediyorum da diyet olarak ne yapacaksin merak ettim?
aynen bilmez miyim, annem benim 60 yaşında ve hayatında yarım dilimden fazla ekmek yememiştir, çok kontrollü yer ve aerobik-step hocası, şu an hala günde 3 seans çalıştırıyor hafta içi hergün ve her pazar yaklaşık 7 yıldır, dağcılık grupları ile dağa çıkarlar ve en az 20 km yürürler pazar günü ve kilosu son 30 yıldır 58-60 arası... hiç kilo veremez, çünkü artık yerleşik bir kas kütlesi oluşmuş durumda... ve hep şişim diye yakınır :)))) aslında fazla sporda iyi değil sanki ama en büyük avantajı bence yaşlanmaması, 45 de falan kaldı maşallah, bazen anne sen yaşlanmayı unuttun bi ara yaşlan artık diye takılırım, kızar bana...ablam zannediyorlar çoook uzun senelerdir... sporu hayatımıza sokabilirsek tam anlamıyla kilo vermenin yanı sıra sanırım genç kalmayı başaracağız....şimdiden yaşlanmaktan korkmaya başladım, sanırım ırsi bu korku bizde :)
keşke yediklerin kadar sporda yapabilsen en azondan kendini daha rahat hissedersin ama üzüldüm senin adına ama bi yandanda ne bilim güzel geldi ortamın.
Umarım kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan o sekil yamaya devam edersin bi an önce
cozutmadan yiyicem bu hafta, spor hic canim istemiyor niyeyse ya zorla yapinca da iyice soguyorum ben. pazartesiye kadar en saglikli bicimde beslenmeyi deniycem, haftaya pazartesi sevgilime sözüm var o ne isterse yiyicez, 1 aydir beni bekliyor bunun icinhaftaya carsambadan itibaren ise yürüyüslü sebzeli meyveli tam bir saglikli beslenme menüsüyle karsinizda boy gösteriyor olucam
memlekette olmayi hic sevmiyorum iste bu yüzden
hey maşalllahh ne güzelmiş özendim valla.
Evet fazla spor iyi değil haftanın 3 günü ideal diyorlar Allah bizede nasip etsin inşallah. Anneciğinede sağlıklı uzun yaşamlarr
Günaydın kızlar. Birazcık vakit buldum. Kaçtım geldim. Luci maşallah annene yahu :))
Kaptancigim ve diğer çok değerli arkadaşlarım nasılsınız bakalım. Uzun süredir ilk defa cozutmadan bir hafta sonu geçirdim :) bu gün bunun haklı gururunu yaşıyorum :) zaten tartı günü regl gunum. Bakalım ne çıkacak cumaya çok merak ediyorum :)
çok saolun kızlaaar, Allah sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan ayırmasın inşallahhem sağlıklı hem fit hem de genç kalacağız biz de eminim, çünkü bilinçli yaşıyoruz artık :) gamzeeeem regl mi geliyor yine, galiba benimde haftaya gelir ...offf sıkıcı bi durum, yine şişeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?