- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.641
Aynen lucimmmmm yahuama bu sefer regl günüm olmasına rağmen eksiii geleceğim. Seni yenecegim regl :)))))
Günaydın hanımlar
Sabah yoğunluğundan sonra ancak vakti bulup da girebildim kkya...
Bugün tam bir sendrom havasındayım sabah koşuşturdukça geç kaldım:26: halbuki erken de çıktım ama işte ne kadar çabalasan da bazen olmuyorTörene de geç kaldım yaaaa ben mesleğimi yapamadığım gibi herşeyi sıfırdan öğreniyorum bir de tören var katılım mecburi - olmasın demiyorum tabii olsun ama ben hem uzaktan geliyorum hem de yürüyerek millet yakında oturuyor ya da lojmanda ama bana laf söyleme hakkını kendinde buluyor insanı cidden hayattan soğutyorlar bazen ki ben hep olumlu düşünmeye çalışırım eğer ki herşeyden sorun çıkaran bir tip olsam şu an depresyonun dibindeydim
Haftasonu da çok yoruldum ama işler de tam bitmiş değil sabah kahvaltı etmedim birşey de getiremedim şimdi 1 pkt süt içtim hepsi bu - öğlen yemekhaneye gideceğim artık
Yani dediğim gibi tam pazartesi sendromu yaşıyorum
güneşli bir sabahtan herkese günaydınlaaaar, musmutlu, keyifli, azimli bir gün ve hatta hafta olsun inşallah...ben de bu güne ve haftaya kararlı olarak başladım-gerçi biliyorsunuz benim kaçamağım olmuyor ama ben de farklı bir strateji geliştirerek spora yükleneceğim bu hafta ve önümüzdeki haftalarda...dolayısı ile zeynep,hm,gamze ve durumdacım, söz vererek ben de sizlerleyim bu hafta :)hemen dünkü menümü paylaşayım:
Luci'nin pazar günü mutfağı:
sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik
öğle: 13:30
1/2 kepekli undan yağsız sacda yapılmış peynirli gözleme
bol marul ve yeşillik
akşam: 17:30
3 yk kabak yemeği üzerine yoğurt
4 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte
1 tabak yeşil yağsız,tuzsuz limonlu salata
gün boyu 2 fincan kiraz saplı çay - gece yatmadan 1 bardak az yağlı light süt ( içine tarçın ilave edilmiş)
su:3,5 litreyi geçmişimdir sanırım
spor: tüm gün hamamda ter atma :)
sabah da 1 km cik hızlı tempo yürüyüş
cozutmadan yiyicem bu hafta, spor hic canim istemiyor niyeyse ya zorla yapinca da iyice soguyorum ben. pazartesiye kadar en saglikli bicimde beslenmeyi deniycem, haftaya pazartesi sevgilime sözüm var o ne isterse yiyicez, 1 aydir beni bekliyor bunun icinhaftaya carsambadan itibaren ise yürüyüslü sebzeli meyveli tam bir saglikli beslenme menüsüyle karsinizda boy gösteriyor olucam
memlekette olmayi hic sevmiyorum iste bu yüzden
Günaydın hanımlar
Bugün tam bir sendrom havasındayım sabah koşuşturdukça geç kaldım:26: halbuki erken de çıktım ama işte ne kadar çabalasan da bazen olmuyorTörene de geç kaldım yaaaa ben mesleğimi yapamadığım gibi herşeyi sıfırdan öğreniyorum bir de tören var katılım mecburi - olmasın demiyorum tabii olsun ama ben hem uzaktan geliyorum hem de yürüyerek millet yakında oturuyor ya da lojmanda ama bana laf söyleme hakkını kendinde buluyor insanı cidden hayattan soğutyorlar bazen ki ben hep olumlu düşünmeye çalışırım eğer ki herşeyden sorun çıkaran bir tip olsam şu an depresyonun dibindeydim
Haftasonu da çok yoruldum ama işler de tam bitmiş değil sabah kahvaltı etmedim birşey de getiremedim şimdi 1 pkt süt içtim hepsi bu - öğlen yemekhaneye gideceğim artık
allah hepiniz nasip etsin canım benim .
valla aldatılmış biri olarak güven meselesi benide çok zorladı ama etrafımda onca adam varken reel olmayan bir ortamdan birini seçmek delilik ama ben o deliliği iyiki seçmişim
Lilycim zamanı gelince emin ol güvenirsin. Eşim benim hayatıma giren ve sevdiğim tek insan ama genel yapım olarak insanlara kolay kolay güvenmem, herşeyi içimde yaşarım. Eşimi tanıdım ve sadece 2 günde deli gibi aşık oldum ve güveniyordum. Çok ilginç ben normalde biraz soğuk bir yapıya sahibim ama olması gerektiği zaman bazı şeyler oluyor.
Ama işte herşeyin zamanı var. 12 yıl kadar eşimle aramızda sadece 1 sokak varmış ama hiç ama hiç hatırlamıyorum gördüysem bile.
Trip konusunda ben de hiç üzülmüyorum valla, kadın dediğinin naz yapma hakkın var arkadaş
offf bu çok azmışşşşşMenümü yazayım kızlar. Şimdi farkettim de saçma olmuş.
Sabah :
- 1 dilim kepekli ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir
Akşam :
- Kumpir
Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim, 500 mlsi elma sirkeli.
Akşam da su ve bitki çayı içerim.
maşallahMenüm
Sabah
Çeyrek simit
1 kk dan biraz az kaşar peyniri
Öğle
4 yk. patates (içinde ceviz büyüklüğünde köfte, fırında yapılmış)
Ara: yarım elma, 1 avuç içi kadar fındık (direkten döndüm)
Akşam
1 porsiyon yeşil salata (üzerine 1 kk kadar beyaz peynir serptim)
1 küçük kase cacık
Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
Su: devam
Dip Not: az kalsın motivasyonum elden gidiyordu ama sizler sayesinde şu an motivasyon manyağı oldumçok şükür zararsız bir şekilde atlattım bu atağı
İngiliz karbonatı dediğin şey ne? İçeriği sodyum bikarbonat değil mi??? Öyleyse normal karbonattan bir farkı yokkahvalti(10:00')
ev yapimi müsli (1 bardak dogal inek sütü, 4 yk yulaf ezmesi, 1 muz, 3 ceviz, 7 badem ve 1 yk kakao)
saat(15:30)
1 elma,
1 portakal
aksam(18:00)
yogurtlu karnibahar ve brokoli haslamasi (bolca)
1 domates
sporlarim,
180 tane squat cektim ve 19. günü tamamladim,
180 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam
1 lt limonlu su, 1 bardak ingiliz karbonatli su ictim, yarim lt daha limonlu su icerim, 1 bardak daha da ingiliz karbonatli su icer bugunu tamamlarim
hımmmmm sen teşhisi koymuşsun zatenVe işte saçma sapan bir menü :)
Sabah 8
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Bir yumurta
1 zeytin
1fincan şekersiz çay
Biraz peynir
Bir küçük börek şu hazır börekler var ya dondurulmuş onlardan
1 çatal pasta
Saat 2 gibi
1 kaşarlı tost beyaz ekmeğe
1 ıce tea
4.30 gibi
1 dilim börek
Akşam 6
Bir karnıyarık patlıcan küçüktü
1 yemek kaşığı ıspanak
1 közlenmiş biber
Salata
Su 1 lt spor malesef yok
Bir diyet böyle de güzel bozulur :)
oleyyyy çok sevindimKızlar 3. olmuşuz bu hafta, tebrik ederim ..
bana da yaz ne okuyordun????dur ozelden yazayim
benim diyet konusunda tavizim şöyle haftasonu kendime çekidüzen veremiyorum hele ki şu birkaç haftadır oturmalara gidiyoruz gitmesem neden gelmedin tek yaşıyorsun koca yok çocuk yok ne işin var diye soruyorlar işte sinir oluyorum böyle hesap sormalaralily cim bu yorumunu yeni gördüm kusura bakma gerçekten çok hoş bir tesbit ben de yaşanan sıkıntılarda daha çok aklımı kulllanabildiğimi düşünüyorum ama diyet mevzusunda tavizin tavizi getirdiği çok oluyor bende dediğini uygulamaya çalışıyorum inş zamanla başarırız yorumun için çok teşekkürler
birde son ki yorumunda dediğini uygulayıp sorucam aslında arkadaşim bu tür mevzuları sorarak şöyle dedi benim asıl buraya gelmem deki gayem beni motive etmeniz ben zaten ne yenip ne yenmemesini az çok diyet yaptığımdan bilgim var diyetisyende sorularını cevapladı o aralar benim diyet ara vermeden gittiğinden çok oralı olmadım ama arkadaş ondan sonra çok iyi devam ettirdi
tabii ki de evlenmeden bilinmez- benim bir tespitim vardır ki erkeklerin yüzden 90ı odundur diye ve o nedenle ben romantizm beklentisi içinde değilim senin eşin yine düşünceliymiş cebindeki son parayı paylaşması evladına bakması, bunlar yabana atılacak şeyler değil.. bu anlattığın davranışlar bana göre odunluk değildir mesela...Benim odun hastayken başımda bekler
Her yediğinden getşrir boğazından geçmez cebindeki son parasını bana veriri iş görüşmesindeyken gelip bebek bakar yani sewdiğim taraflarıda çok ama odun işte azcık kusurlu.evlilik okadar zorki heleki ilk uüyıllar bir anne olmak bir evlilik evlenilmeden anlaşılmqz
çok güzel bir menüüüüübugunku menum.
sabah: elma sirkeli, balli ilik su.
kahvalti: bir kepekli kasarli pogaca, bir domates, bir salatalik
ara: 10 gr badem, bir bardak yagsiz sut
ogle: bir tabak haslanmis brokoli, yarim kase kadar dogal yogurt
ara: 2 parca bitter cikolata, bir cay bardagi kadar yagsiz sut (kutunun dibinde kalan)
aksam: haslanmis brokoli (coktu 300 gr), yagsiz yogurt (250 gr) (toplam 245 kalori falan ediyor ama cok doydum)
ara: bir greyfurt
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 20 dk yuruyus (yok sayilir yani)
ben de kabul edebileceğimi zannetmiyorum yani öyle katı kurallar gelirse şu kadar su iç şöyle yap gibi..bastan soyleyeyim, oyle kurallar gelirse ben kabul etmem. isteyenler uygulasin.
bana biraz kh yüklü bir menü gibi geldi çorba+ekmek, nohut+dolma gibi...Arkadaşlar bugünkü menüm .
Sabah yarım simit , yeşillik, 1 domates ,4 zeytin ,1 dilim kaşar
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt , 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara yarım muz, 10 fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 4 kaşık nohut yemeği, 1 biber dolma , 1 kase yoğurt
Spor 60 dk yürüyüş Su 2 lt
Bu menünün üstüne bence kutlama birşeyler içmen normal yani o kadarcık da hakkın olsun değil mi amaKızlar günaydınlaar, dünkü menümü yazmadığımı farketteim hemen paylaşayım:
Luci'nin menüsü:
sabah: 07:30
sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış peynirli paydanozlu omlet
öğle: 12:30
1 kase tavuk suyu çorba
1 tabak yeşil salata + üzerine 50 gr balık ile
1 kase yoğurt
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase yoğurt
(akşam 14 şubat kutlamamız vardı tiyatrodan sonra eşimle bir yerlere gittik ve ben 2 bira içtim)
su:3 litre
Tiyatro hangi oyun diye sormuş bir arkadaşımız, KIzılırmak tı oyunun adı İstanbul DT oyunu...
Seni o kadar iyi anladım ki canım. Kafana takma diyeceğim ama malesef bu zor birazcık. Sen yine de sabırlı ol canım ve gün gelicek canını yakan ın canı da illaki yanacak tatlım.(
İnşallah inşallahhhhhLilycim sendromun öğleye doğru son bulmuştur umarım. Olumlu düşünmeye devam et. Bazen tatsız insanlar çıkıyor öyle karşımıza.Umarım gününün kalan kısmı güzel geçer. Yemekhanede sağlıklı , lezzetli az kalorili yemekler olur.
inşallah luci cim de şu anda hem size mesaj yazıyorum hemde ders özetlerini online dinliyorum kulaklıklagünaydın toplightcım lokum haaaa, uzun zamandır canım nasıl çekiyor şöyle cevizli cevizli, afiyet olsun canım, istanbul seyahatinin acısını çıkarmışsın... bu hafta hepimiz bi farklı motiveyiz, gel katıl aramıza kaptancım
gamzem seni pek bi motive gördüm maşallah sanaAynen lucimmmmm yahuama bu sefer regl günüm olmasına rağmen eksiii geleceğim. Seni yenecegim regl :)))))
Günaydın hanımlar
inşallah luci cim de şu anda hem size mesaj yazıyorum hemde ders özetlerini online dinliyorum kulaklıkla
gamzem seni pek bi motive gördüm maşallah sana
valla ben hala kendime gelemedim haftasonu yorgunluğu istanbul yorgunluğu şimdi yatıp uyumam gerekiyor acaip bi uykum var bi de fonda ders anlatan bi hatun sesi düşünün halimi artık :)
cep telefonuna da indirdim ders videolarını yürürken de dinleyecem arama maraba falan çarpmasa bari
güneşli bir sabahtan herkese günaydınlaaaar, musmutlu, keyifli, azimli bir gün ve hatta hafta olsun inşallah...ben de bu güne ve haftaya kararlı olarak başladım-gerçi biliyorsunuz benim kaçamağım olmuyor ama ben de farklı bir strateji geliştirerek spora yükleneceğim bu hafta ve önümüzdeki haftalarda...dolayısı ile zeynep,hm,gamze ve durumdacım, söz vererek ben de sizlerleyim bu hafta :)hemen dünkü menümü paylaşayım:
Luci'nin pazar günü mutfağı:
sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik
öğle: 13:30
1/2 kepekli undan yağsız sacda yapılmış peynirli gözleme
bol marul ve yeşillik
3 yk kabak yemeği üzerine yoğurt
4 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte
1 tabak yeşil yağsız,tuzsuz limonlu salata
gün boyu 2 fincan kiraz saplı çay - gece yatmadan 1 bardak az yağlı light süt ( içine tarçın ilave edilmiş)
su:3,5 litreyi geçmişimdir sanırım
spor: tüm gün hamamda ter atma :)
sabah da 1 km cik hızlı tempo yürüyüş
kizlar günaydinnhaftasonu cok yogunduk giremedim, misafirler misafirlikler falan..
1 haftam kaldi memlekette 27 sinde son gaz devam ediyor olucam herseye bugun abur cuuburu kesmeye karar verdim. diger baska hic bir seyden mahrum kalmadan sadece abur cubur yemeden bu haftayi atlatmayi deniycem. sporlarim yalan olduu :26::26: neyse okul acilinca yürüyüs yaparim. ingiliz karbonati icme olayim devam ediyor halen, sanki bagirsak faaliyetlerim düzeldi gibi geldi bana.
vazgeçmekyok, canım rüyanı okudum, çook güldüm...benzeri dün gece benim de başıma geldi, kilo verdiğimi söylemeyen arkadaşlarım vardı ya, onlardan biri rüyamda buluşalım diyor, kızla bir buluşuyorum ki benden daha kilolu olan arkadaşım incecik kalmış, manken gibi olmuş...bunun olması için 2 haftada 20 kilo falan vermiş olması lazım...Allahııııım bir bozuluyorum, diyorum ben 2 haftada 2-3 kilo verebildim, inanmıyorum diyerek kahroluyorum kendi durumuma...tam diyecem ki çok zayıflamışsın sonra aklıma geliyor onlar bana dememişti ben de demiyeceğim diye ama içim içimi yiyor...sonra eve geliyorum ama nasıl ağlıyorum neden bu kadar az kilo verdim ben diye...sıkıntımı, üzüntümü anlatamam size...o sebeple bugün çooook motiveyim, çoook :)
Takıl bize luci. Güzel bir hafta geçirelim ..
Gözlemesi bile kepekli hatunun tebrik ederim.
Çok iyiymiş rüyan
Rüyalarda bile motive oluyoruz.
öok güzel oldu o zaman .
Evet çok güzel ama bu hafta değil
evet canım bugün başlıyor.
Senin adına çok sevindim. Ama akşamdan akşama birbirini özlemekte çok güzel.
yok yok ben bu hafta şu metabolizmamı öyle bir şaşırtacağım ki neye uğradığını şaşıracak, sağlıklı olmayacak biliyorum ama denemek istiyorum..metabolizma, metabolizma olduğuna bin pişman olacak, canına okuyacağım onun :) cumaya 4 güncük varr, bi şaşırtalım bakalım şu metoları nasıl sonuç çıkacak bu arada koşu bandımı bugün hizmete açmış bulunuyorum 11 gibi çıkacağım tepesine, onu da şaşırtacağım bu hafta :)
Kızlar Günaydınnnn
Güzel bir hafta diliyorum.
Bugün 6da kalktım ve 1 saat pilates yaptım (yeni başladım)
Pilates yaparak bana öneride bulunmak isteyen var mı ?
Kaptan bence sen buralardan çok uzak kalmamaya çalış bak haftasonunu çok iyi atlattık. Sen olsan seni de engellerdik.günaydınlarrr dün hiç fırsatım olmadı girmek için sabahleyin yazdıklarınızı önce okuyayım sonra yazarım dedim ancak bitirdim
karahayıt çok güzel yaa seneler önce gitmiştim bende bayılmıştımm
sıkma canını tatlım senin gayet güzel gidiyor
arkadaşlar yazmışlar ama takıma girmeden burada yazabilirsin
kızlar ne güzel cozutmadan güzel bir haftasonu geçirilmiş ben ctesi akşamı maalesef lokumun dibine vurdum çok pişman oldum neden böyle oldu anlamadım istanbulda bile abartmamıştım böyle neyse bu sabah itibari ile düzenli beslenmeye geçtim
kızlar bu hafta çok sık aranıza katılamayacağım pazar gün sınavım var fazla çalışamadım bu hafta kk hep açık olacak ama ders çalışacağım haberiniz olsun
aynen bilmez miyim, annem benim 60 yaşında ve hayatında yarım dilimden fazla ekmek yememiştir, çok kontrollü yer ve aerobik-step hocası, şu an hala günde 3 seans çalıştırıyor hafta içi hergün ve her pazar yaklaşık 7 yıldır, dağcılık grupları ile dağa çıkarlar ve en az 20 km yürürler pazar günü ve kilosu son 30 yıldır 58-60 arası... hiç kilo veremez, çünkü artık yerleşik bir kas kütlesi oluşmuş durumda... ve hep şişim diye yakınır :)))) aslında fazla sporda iyi değil sanki ama en büyük avantajı bence yaşlanmaması, 45 de falan kaldı maşallah, bazen anne sen yaşlanmayı unuttun bi ara yaşlan artık diye takılırım, kızar bana...ablam zannediyorlar çoook uzun senelerdir... sporu hayatımıza sokabilirsek tam anlamıyla kilo vermenin yanı sıra sanırım genç kalmayı başaracağız....şimdiden yaşlanmaktan korkmaya başladım, sanırım ırsi bu korku bizde :)
Günaydın kızlar. Birazcık vakit buldum. Kaçtım geldim. Luci maşallah annene yahu :))
Kaptancigim ve diğer çok değerli arkadaşlarım nasılsınız bakalım. Uzun süredir ilk defa cozutmadan bir hafta sonu geçirdim :) bu gün bunun haklı gururunu yaşıyorum :) zaten tartı günü regl gunum. Bakalım ne çıkacak cumaya çok merak ediyorum :)
Hayranım öyle kadınlara Luci. Dağcılık konusu da çok hoşuma gidiyor. 1 2 sene daha pek mümkün değil. Önceliklerimiz var ama ondan sonra çok ciddi bir şekilde sporu hayatımıza sokmak istiyoruz. Dağcılık mağaracılık gibi.
Annen nerede yaşıyor ?
Tabi onun da tadı başka da en zoru alışmışken işe başlaması
Ben zamanında yapıp çok faydasını görmüştüm. Çok güzel sıkılaştırıyor. Selülitsavar benim favorim. Selülitsavar olmasa da 20 dakikalık hareketler ile sana eşlik edebilirim.
Günaydın hanımlar
Seninkisi arkadaş tanıştırması gibi olmuş anlattıklarını okudum, onlar pek müdahil olmamışlar ilişkinize ama birbirinden bahsetmeler ne bileyim aranızı yapmaya çalışmışlar resmen
Bir de şu var yaş geçtikçe insan daha seçici oluyor diyorlar ya bu gerçekten doğru hele ki çalışmaya başladıktan sonra ben biraz daha fazla seçici olmaya başladım öyle erkeklerde nazmış tripmiş ben gelemiyorum normalde de yapım gereği hesap sorulmasından hoşlanmam, verilmesi gereken hesabım varsa ben zaten sormadan anlatırım nereye gittim ne yaptım tek tek anlatırım ama neredesin ne yapıyorsun diye soruldu mu anlatasım gelmiyor konuşmak istesem bile vazgeçiyorum o derece itici geliyor bana hesap sorulması... Aşk meşk de bana gelmez ben fazla mantığıyla hareket eden biriyim - sen sınamışsın işte ben de sınarım ama birçok erkek zora gelemiyor kolayca elde etmek istiyor ve bu nedenle de kolay kaybediyor
İşte benim karşıma hep nazlı erkekler çıkıyor ve ben anlayışlı olsam da o ilişki beni yoruyor hep acaba gücenir mi alınır mı diye düşünmek zorunda bırakılıyorm - benim bugüne kadar naz yapma fırsatım olmadı kimseye (yani sadece erkeklere değil aileme de) ve istiyorum ki erkek benim arkamda dimdik durabilmeli yoksa ben herşeyimi kendim yapıyorum zaten
offf bu çok azmışşşşş
maşallahbu ne güzel menü
İngiliz karbonatı dediğin şey ne? İçeriği sodyum bikarbonat değil mi??? Öyleyse normal karbonattan bir farkı yok
Menüye gelince sabahki ceviz-badem birz fazla geldi onun haricinde güzel
hımmmmm sen teşhisi koymuşsun zatenbol börekli bir menü...
oleyyyy çok sevindim
bana da yaz ne okuyordun????
benim diyet konusunda tavizim şöyle haftasonu kendime çekidüzen veremiyorum hele ki şu birkaç haftadır oturmalara gidiyoruz gitmesem neden gelmedin tek yaşıyorsun koca yok çocuk yok ne işin var diye soruyorlar işte sinir oluyorum böyle hesap sormalarasize ne de denmiyor gitsen yemesen bu sefer yine gönül koyarlar yaptığımı beğenmedi diye... yani zor iş anlayacağınız...
tabii ki de evlenmeden bilinmez- benim bir tespitim vardır ki erkeklerin yüzden 90ı odundur diye ve o nedenle ben romantizm beklentisi içinde değilim senin eşin yine düşünceliymiş cebindeki son parayı paylaşması evladına bakması, bunlar yabana atılacak şeyler değil.. bu anlattığın davranışlar bana göre odunluk değildir mesela...
çok güzel bir menüüüüü
ben de kabul edebileceğimi zannetmiyorum yani öyle katı kurallar gelirse şu kadar su iç şöyle yap gibi..
bana biraz kh yüklü bir menü gibi geldi çorba+ekmek, nohut+dolma gibi...
Bu menünün üstüne bence kutlama birşeyler içmen normal yani o kadarcık da hakkın olsun değil mi ama
offf kızlar tam 40 dakikada 4 km yürüdüm geldim, vallahi bu koşu bandı insanın canına okuyor nasıl ter attırdı, akşamları dışarda yürüdüğümde 1 saat yürüyorum ama bunun 10 da biri ter atmıyordumdemek ki kilo vermek için azıcık ter atmak gerekiyor sanırım... geçen soruyordunuz 2 mil leslie kaç kalori yaktırır diye vallahi ben koşu bandında 6.0-6.2 gibi bir hızda yürüdüm 40 dakikada bana yaktığım kalori olarak 255 gösterdi bu kadar mücadeleye bu kalori pek az gözüktü gözüme, sanırım leslide bu düşüyordur biraz daha çünkü tempo düşüyor arada ve daha düşük tempolu leslie....
Kızlar aklımdayken menülerimi de yazayım
Cumartesi berbat ötesiydi dün de dengelemeye çalıştım ama 2 öğün oldu
Cumartesi
Kahvaltı - 12:00
- 2 tost ekmeği büyüklüğünde kaşarlı börek (tost gibi yaptım ama yufkayla)
- 3-4 tane damla çikolatalı bisküvi (çaya banasım geldi)
- Çay
Öğle - yok
Akşam - 20:00 (misafirliğe gittik arkadaşın kızının doğum günü kutlaması vardı yemek yemedim evde)
- 1 tane pırasalı gül böreği
- 1 tane lahana sarması (3 taneydi bir tane yedm)
- 1 yk rus salatası
- 1 yk yoğurtlu mor lahana salatası
- 1 ufak dl pasta - kremasız kısmından kekinden yedim
- Çay
Su - 1,5 lt
Spor - temizlik+15dk yürüyüş
Kızlar o akşam yemek yeseydim bunlarla birlikte çok gelirdi yemesem bu sefer güceniyorlar zaten börek ve pasta haricinde hep salata tarzıydı hatta benim için tuzsuz yapmışlar
Sabah - 12:00
- 1 yumurtadan menemen
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk kakaolu helva
- Çay
Akşam - 19:00
- 1 tabak kısır
Su - 1-1,5lt
Spor - yok
valla kızlar ev temizliği mahvetti bu hafta dipköşe yaptım pazara çıktım balkonların fayanslarına kadar sildim daha da bitmedi aslında doğum günü işi olmasaydı bitirirdim daha ütüler var - var da var anlatmayım gerisini
takıldım peşinizdeyim, sizinleyim :) vallahi rüyam çok motive etti beni,sabah eşime anlatıyorum sen kiloyla bozdun artık kafayı diyor... bozdum tabi, gidecek bu kilolaaarrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?