Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yemekten 10dk kadar önce geldim
kuru fasulye vardı ne tesadüf akşama da aynısı var komşum getirmişti yarısını yemiştim Cuma günü kalanı da 1 kepçe kadar zaten
bugunku menümde kuru fasulyeyi çok göreceksiniz

afiyet olsun canım, nasıl oldu atlattın mı sendromu ? sıkma canını hiç bir şey için, inan değmez.... ben de yemek yaptım mı bolca yapıyorum 3 gün menümde görüyorsunuz o sebeple :)

vay anam vayyyyyyyy ne düşünceli bir kocaymış o öyle... maşallah
bizim topiğin kızları pek bi şanslı maşallah

ben denizlideyim tatlım, ahhh keşke yakın olsaydık, atlar gelirdim :)
Denizli mi???? Ben senle bugune kdr neden tanışmamışım ki:44: daha ayrılalı 8 ay oldu baba memleketinden- neyse bir ara gitmeyi planlıyordum mutlaka sana da haber veririm bir çay içeriz artık karşılıklı...

Maşallah Luci
Ben önceden yürüyüşlere katılırdım 12 saat yürüdüğümüzü bilir 2 saati dinlenme olurdu. Çok severim. Eşim de sever aslında ama zaman işte şimdilik.
Tırmanışlara katılmayı çok isterim. Belki yıllar sonra karşılaşırız bir tırmanışta
Okurken içim kıpır kıpır oldu resmen.

Kendime pilates arkadaşı buldum yaşasın.

Geçmiş olsun. Bende de varmış kolestrol. Diyetini sporunu yaparsan halledersin hiç üzülme.

Fasulye de 2 öğün şişirir aman yarın tartılıp moralini bozma Lily.

aaa kıyamam sana, hemşehriyiz yani :) aaah çok sevinirim vallahi ama önce 68 e inelim ondan sonra ..merkez mi sizin? ben merkezdenim:))))

canım sen daha iyi kocalar bul inşallah, çok daha mutlu ol, Allah gönlüne göre versin :)

Kızlar haftaya salı Ankaraya gidiyoruz. Net olmamakla beraber 1hafta kadar yokum. Hem size haber vereyim dedim hem de 3 öğün dışarıda nasıl en zararsız atlatırım fikir verir misiniz ?

karnen çok hoşmuş hikayeni henüz okuyamadım

ben de merkezdeydim canım ev hala duruyor

İngiliz karbonatı dediğin şey ne? İçeriği sodyum bikarbonat değil mi??? Öyleyse normal karbonattan bir farkı yok
Menüye gelince sabahki ceviz-badem birz fazla geldi onun haricinde güzel

evet canim o, ama bu normal karbonat oldugunu sanmiyorum, hastaliklarin tedavisinde falan da kullaniliyor cünkü.

Ben de hepinizi çok sevdim iyi ki Funda bizim günlüğe gelmiş yazmış ben onun günlüğünü okumuşum sonra baktım buralarda takılmış hemen başladım okumaya ve sonuç olarak burada aranızdayım

Oy oy canlarım sizler neler yazmışsınız yaaaaaaa Ben de 99 depremini yaşayanlardanım üstelik evde diyaliz makinesine bağlıydım 4 gün dışarıda diyaliz yaptık ki normalde benim ayrı odam vardı kmseyi sokmazdık hijyenik ortam olması gerektiğinden sadece ailem girerdi o kadar... Rabbim kolaylığını veriyor biz şanslıydık site içinde yaşıyorduk ve o zamanlar komşularımızla çok iyiydik üstelik babam da bizimle değildi görevdeydi - of of ne günlerdi bee.... Luciciğim valla okurken o kadar hoşuma gitti ki ne güzel insanlara yardım eli uzatmışsınız

Of Lily çok kötü.
Ne zor bir durumdur.
Şükür atlatmışsın böbrek sorununu ama diyecek şey bulamadım inan.

off canım ya çok geçmiş olsun size de...Allah kısmet etti, bir şeyler yapabildik...keşke her zaman birilerine yardımcı olabilsek....aynı dünyada yaşıyoruz ama aynı koşullarda değil...yardıma ihtiyacı olanlara hiç dayanamıyorum içim acıyor...ben özellikle izmirde eşimin boş olduğu gecelerde ve yaz ayları sıcaklarda atlar arabaya gezdir beni derdim duraklara yanaşır ne kadar otobüs bekleyen yaşlı varsa gideceği yere bırakırdım, geceleri zorda kalmış insanları çok hastanelere taşımışızdır...Rabbim çok para verse sadece birilerine yardım etsem keşke, bunun için dünyaya gelmişim gibi düşünüyorum..ücretsiz seminerler düzenler seminere girişte herkesten kalem,silgi defter gibi yardım malzemeleri toplar köy okullarına gönderirim, şirkette tanışma yemekleri düzenler elde ettiğim geliri mehmetcik vakfına bağışlarım. Allah kabul ederse... hiç dayanamıyorum zorda kalmışlara, haa durumum çok mu iyi, değil ama içim parçalanıyor...şu ara şehir değişikliği falan, maddi anlamda dağılmış durumdayım, Allahım yardım etsin kendimi toparlayabilirsem yeniden başlamak isterim, inanılmaz huzur veriyor birilerine yardım etmek....

neden bilmiyorum çok duygusalım bu ara çoook ... gözyaşlarım gözpınarımda yaşıyorum ((43: boşverelim tüm bunları komik şeylerden bahsedelim yahu....

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de uzun bir yapilacaklar listem var, oncelikle bir yapilacaklar listesi hazirlamam gerekiyor cok calismam lazim coook.

benim de var da hiç bu aralar kendime vakit ayırmıyorum eve gidiyorum biraz dinlenip yemek yiyorum ondan sonra biraz pcde takılıyorum sonra yatıyorum aslında kitap okumayı istiyorum ne zamandır okumuyorum ama bu aralar da nedense halim takatım kalmıyor hiçbir şeye...

ben de bir zamanlar uzun vadeli planlar yapardım tutmazdı o yüzden daha anlık planlar peşindeyim

ben hiç bilmem bak bu yumurtalı kabağı... biz pek yumurtalı yemek yapmayız menemen tarzı olur genelde... annem bu yaptığın kabağı küçük küp tavuk parçalarıyla yapar bol dereotlu - zeytinyağlı da yaparız.

demek ki sen denizliye taşınırken ben de oradan ayrılmışım - ah ah izmiri de çok severim

kız valla okurken ağzım sulandı yaaa yaz gelse de yapsak bol bol

bakıcı bulmana sevindim bebişini de öp benim içinnn

gamzem hazır mısın şekerim persian zumba diye bi video buldum onlarla zıplaşayım bari ben de dedim, başlayalım mı?
bu persian zumbayı da cuma günü diyet günlüğünden arkadaşım tavsiye etti çok değişik birşeymiş ama yapmadım henüz sadece birkaç dk baktım
daha önceleri zumba yapıyordum k-flakes destekli ispanyolca videolar vardı ama kaldırmışlar onu çok seviyordum

vay vay çok harika bir menü olmuşş

Gamzem güzel bir menü bence ve kahvaltıyı da hafif atlatmışsın

Of Lily çok kötü.
Ne zor bir durumdur.
Şükür atlatmışsın böbrek sorununu ama diyecek şey bulamadım inan.
sağol canım şükür geçti

neden bilmiyorum çok duygusalım bu ara çoook ... gözyaşlarım gözpınarımda yaşıyorum ((43: boşverelim tüm bunları komik şeylerden bahsedelim yahu....

Ah lucimmmmmm seni üzmek istemedim yazarken hatta hepsini de alıntılamadım özellikle... ağlama desem boş aslında ağlamak ve bazen insan içinde biriken dertleri boşaltıp onlardan kurtulmak istiyor ve göz yaşı da buna vesile...

çok duygusal bir insanım lilycim ben, en ve tek kötü özelliğim bu...nasıl kurtulacam bu duygusallıktan bilemiyorum bazen bir psikiyatriste gideyim de ya ilaç versin ya da bir şekilde telkin etsin kurtarsın bu duygusallıktan diyorum onu da eşim istemiyor ben senin duygusal yanını seviyorum deyip kandırıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…