Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yooooooooooooooooooooooo ama bu haksızlıkkkkkkkk, bileydim bu hafta girmezdim ben kampa....öffff......

Canım senin uğraşın asla boşa gitmez ki..sen bu hafta iyi kilo vermiş olmasan bile (sadece görüntüde böyledir bu) haftaya harika bir düşüş yaşayacaksın, emin ol buna

ahaaa kapı çaldı geldi benimki kaçtım ben kızlaaar çok öptüm dönüşte geleceğim...kendinize iyi bakınızzz

doğru söylüyorsunuz kızlar en güzeli bizim sistem, ter atmadan emek vermeden olacaksa, olmasın böylesi daha tatlı :)

Malesef canımmm :26: dolayısıyla 1-2 kilo şişlik çıkabilir ve sen sadece 500 gr. vermiş görünsen bile aslında 1,5-2 kilo vermiş olucaksın :44:

Çok haklısın tatlımmm

hem nasıl zayıfladın dediklerinde " şu hapla " demek var birde " ohoooo senin aklın ermez çok yol kat ettim " demek var

işin şakasıda bazı insanlar zayıflama derdinden nw yapacaklarını ne kullanacaklarını sasırmışlar Allah onlara doğru yolu göstersin. Onca para verip abuk subuk seyler alıcaklarına o parayı spora verseler ohooo şimdiye zayıflamışlardı

oglen: bir avuc mantar uzerine 1 yumurta kirdim yanina domates + mantar corbasi

ara: neskafe +iki diyet tatli biskuvi

aksam: 4 kofte+ az salata + az yogurt

ama 4-5 tane biccotti yedim ogleden sonra cok pismanim. (((((

bugun daha birsey yememeyi basarsam bari

Canım benim gözümden kaçtın sanırım? sen takıma yeni mi dahil oldun? yoksa motivasyon amaçlı mı buradasın :26:

ben adayim simdilik.. boyle yemeye devam edersem hep aday kalicam

Üzülme ama toparlann sabah ne konuştuk, diyet yapmak bir boks maçı ve bu maçta yumruk yemekte var, ayağa kalkıp toparlanıp yumruk atma zamanıı sende bundan sonra yemezsin, hem başlanmış bir şey varsa asla yarım bırakılmaz ve öyle homini gırtlak yiyip emeğimizi hiçe saymamlıyız..

Zeynep çok teşekkür ederim hallettim lucinin dediği tarzda.

Luci o ilacı biliyorum ve zayıflama ilacı gibi değil. Spor yaparken yağ yakımını arttırıyor başka türlü işe yaramıyor zaten. Doktorlar da tavsiye ediyor.

Baksen benim hmmcığıma da neler biliyormuş avzıvıı yediğim

.

Kızlar ben bugün yine saçma beslendim.

Sabah :

- 1 portakal
- Birazcık omletten aldım.
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık lor
- 1 domates

Öğle :

- 3 hurma

Akşam yiyemedim.
Hemen kalktım temizlik hazırlık derken anca oldu. Hızlı birşeyler yapınca da tıkanıyorum yemedim.

Bu arada biz yarın hastaneye gideceğiz.
Kalkınca fırsat bulup yazmazsam gelince yazarım nasıl olsa listede değilim diye düşünüyorum ..

Aman tıkan, süper buu, yeme hiç balımm

kızlar hayırlı akşamlarrrrr

bu gün sporun dibine vurmuş bulunmaktayım.hayatımda bu kadar sporu bir günde yaptığımı bilmiyorum
tabi bunda luci ve gamzenin çok payı var belirtmek isterim...tam gaz verdiler bana o gazı alınca da duramadım tabi....

yani demi ama...valla iyiki varsınız kızlar..

inşallah tatlım bakalım yarın durum ne gösterecek inşallah şişirmez bu spor beni...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=26&p=34103673#post34103673

Kızlar gördünüz mü ? Tebrik ederim özellikle vazgeçmekyok ve luciyi..

canım ya bende tebrik ederim ikiside çok başarılılar...

gayet sağlıklı bir menü canım..

canım yapalım da bende bilmiyorum ,bir araştırayım yazarım buraya tamammı canım.pazartesi de başlarız ...

Dünki memüm yazmaya utanıyorum sabah kahve öğlen burger king akşam çorba iki dilim ekmek gece bir avuç leblebi:)

sen bu menüyü yazmaya neden utandınki az diye demi...sakın çok deme ölürüm....

Bir yılın ardından 62 olmuşum oh oh ne güzel bir gün.şu tartıya hergün çıkmamak. İyi bişiy galiba

darısı başımıza inşallah ..gerçi ben şimdilik 70 sonrada olursa 68 falan olmak istiyorum..yoksa yüzden çökerim...

ahhhhhhhh lilicim ahh.keşke onunla kalaydım...fikriye teyzede allah rahmet eylesin . gamzecim belirtmiş.

inşallah canım az kaldı pazartesiye .kafanı hiç birşeye yorma .stres yapma sakın sen zeki bir bayansın hepsinin üstesinden gelirsin.

.

yine herzamanki gibi süperr

ne ara uyudun lennnn

canıım günaydın :) az gibi geldi bana menün tatlım sabahları yumurtanı eksik etme en azından... bu arada piko ne looo :) ilk defa duydum o ne ki?

diğer yarısını da ben yedim..50 kalori

komşun nerde bakiiim senin sabah ce-ee dedi, gitti....

burdayım bacımm ama sen yoksun şimdi de.kız ne gaz verdiniz be ,eliptikte tam 1300 kalorilik spor yaptım bugün,200 mekik,su bol olmadı ama neyse...

kız bu ne azıcık.doyduysan sorun yok..

Yarın regl olabilme ihtimalini öğrendiğinde LUCİİİ

.

.

Ayyy canım yaaaa, ev işi yapıcaktım yaaa yatağın başına geldimm, amann en iyisi boşver gir içine uyu dedim ne uyumuşum ne uyumuşum, hee bu arada bir ara günün son kahvesini içelim

sabah: 1 çay bardağı süt,3 zeytin,küçük bir parça peynir,domates ,salatalık

ara:2 tane kuru kayısı

öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük kase yoğurt,biraz salata

ara:çeyrek ayva

akşam:öğlenki gibi

spor:sabah 50 dk ,öğle 40 dk ,akşam 40 dk eliptik
200 mekik

su:1.5 litre

.

Hayyyy maşşallah beeeeeeeeeeee yemek öğününden çok spor öğünü varr, seninle gurur duyuyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…