- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.341
Zeynep çok teşekkür ederim hallettim lucinin dediği tarzda.
Luci o ilacı biliyorum ve zayıflama ilacı gibi değil. Spor yaparken yağ yakımını arttırıyor başka türlü işe yaramıyor zaten. Doktorlar da tavsiye ediyor.
kızlar hayırlı akşamlarrrrr
bu gün sporun dibine vurmuş bulunmaktayım.hayatımda bu kadar sporu bir günde yaptığımı bilmiyorum
tabi bunda luci ve gamzenin çok payı var belirtmek isterim...tam gaz verdiler bana o gazı alınca da duramadım tabi...
.
yok tatlım gecen haftada izinli değildim tartım olmadığı için bildirimde bulunmamıştımKızlar tek tek alıntılamadm
Luci - kaptana katılıyorum ama sen sporda zorlanmamak için olduğunu söylemişsin aslında spor sonrası hafif birşeyler yesen iyi olur gibime geldi onun haricinde zaten menün fiks
Toplight - kaptan biz hallederiz yarın - için rahat olsun sen bu hafta da mı izinlisin?
Vazgecmekyok - iyi dersler
tatlım genelde sporcuların falan kullandığı dr ların tavsiye ettiği bitkisel bir ilaç normalde bi işe yaramıyor ancak spor yapılınca yağ yakımını hızlandırıyor sen kullanabilirsin düzenli akşamları yürüyorsunaaa şimdi ne duydum!!! amaaan benim de hiç bir şeyden haberim yok yahu!!! l carnitine diye bir şey tüketiyormuş insanlar oturdukları yerde kilo veriyorlarmış biz ter atarken... bu nedir kızlar yaa, bilgisi olan var mı;??? pek bi övmüşler, vay üç kağıtçılar vayyy, millet yolunu bulmuş, haberimiz yok((((
canım güzel haberlerle gellKızlar ben bugün yine saçma beslendim.
Sabah :
- 1 portakal
- Birazcık omletten aldım.
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık lor
- 1 domates
Öğle :
- 3 hurma
Akşam yiyemedim.
Hemen kalktım temizlik hazırlık derken anca oldu. Hızlı birşeyler yapınca da tıkanıyorum yemedim.
Bu arada biz yarın hastaneye gideceğiz.
Kalkınca fırsat bulup yazmazsam gelince yazarım nasıl olsa listede değilim diye düşünüyorum ..
sabah: 1 çay bardağı süt,3 zeytin,küçük bir parça peynir,domates ,salatalık
ara:2 tane kuru kayısı
öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük kase yoğurt,biraz salata
ara:çeyrek ayva
akşam:öğlenki gibi
spor:sabah 50 dk ,öğle 40 dk ,akşam 40 dk eliptik
200 mekik
su:1.5 litre
.
yine herzamanki gibi süperr
burdayım bacımm ama sen yoksun şimdi de.kız ne gaz verdiniz be ,eliptikte tam 1300 kalorilik spor yaptım bugün,200 mekik,su bol olmadı ama neyse...
Ne yapayım hndcim ders çalışmaya ara vermiştim tekrar başlamaya çalışıyorum.
.
Hayyyy maşşallah beeeeeeeeeeeeyemek öğününden çok spor öğünü varr, seninle gurur duyuyorum arkadaşım
tatlım genelde sporcuların falan kullandığı dr ların tavsiye ettiği bitkisel bir ilaç normalde bi işe yaramıyor ancak spor yapılınca yağ yakımını hızlandırıyor sen kullanabilirsin düzenli akşamları yürüyorsun
sabah: 1 çay bardağı süt,3 zeytin,küçük bir parça peynir,domates ,salatalık
ara:2 tane kuru kayısı
öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük kase yoğurt,biraz salata
ara:çeyrek ayva
akşam:öğlenki gibi
spor:sabah 50 dk ,öğle 40 dk ,akşam 40 dk eliptik
200 mekik
su:1.5 litre
.
canım iyiymiş aslında ama bi derin araştırmak lazım hamilelik de istediğimiz için bebeğe bi zararı olmasın aman, tabi daha ortada bir şey yokta olursa diye, bazı ilaçları hamile kalmadan 6 ay önce bırakın faalan diyorlar ya, o sebeple...uzun süredir ağrı kesici bile içmiyorum vücudum ilaçlardan temizlensin diye...
yarınki listemiz
***5.TAKIM 349.ETAP***
durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
Bol sporlu bir gün güzel bir menü, 200 mekiği ayakta alkışlıyorum. Ben de bugün mekiğe başladım ama sadece 50 tane yapabildim . 200 yaptığım gün sevinçten ağlarım sanırım tebrikler Sevdacım.
ilk güne göre fazla ağrım yok ama 2. haftada yapabildiğim kadar gün aşırı yapmaya calıscam.
canım bitkisel takviye diye biliyorum ama sen bilirsin kızlar ben listeyi ekledim yarın tekrar bakarız öpüldünüz
mekik icin slim in 6'in slim and 6 pack videosunu oneririm. 10 dakika, cesitli mekik hareketleri ile butun karin kaslarini calistiriyor.
Zeynep çok teşekkür ederim hallettim lucinin dediği tarzda.
Luci o ilacı biliyorum ve zayıflama ilacı gibi değil. Spor yaparken yağ yakımını arttırıyor başka türlü işe yaramıyor zaten. Doktorlar da tavsiye ediyor.
Zamanla vücüdun alışacaktır .Bendde ultimate fat burnu ilk yaptığımda ertesi 3 gün üst bacağım çok ağrıdı , bu hafta da yaptım iyiyim
ooo sevindim canım, halledersin sen :) yaaa doktorda mı tavsiye ediyormuş, bi baksak mı acep nasıl bir şey ki???
canım ne çalışıyorsun. çalışmak diyete uygun boş durunca yemeye sarabiliyoruz , sınav falan mı var yakınlarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?