Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bendım takıma gırmek ısteyen ne paylaşımı yapayım kılım 92 boyum 170 65 e ınmek ıstıyorum

hoşgeldin ebbisss vazgeçmekyok sana gü<el bir şekilde nasıl paylaşımda bulunman gerektiğini söylemiş sizler ptesiye kadar takılın kızlar biliyor benim pazar gün sınavım var bu hafta pek takımla ilgilenemedim ama haftaya inş. herşeyle herkesle ilgileneceğim

firinda 5 dakika isitsan yeter yaziyor ustunde ama tavada da fena olmuyor bence.

gamzoşşş ben kordon blue yu hiç yağ koymadan teflon tavada pişiryorum gayet de güzel oluyor evdekilere de öyle yediriyorum neyse kızlar ben sorularıma dönüyom iyi gecelerrr

iste kaptan da benim gibi yapiyormus iste

Rabbim zihin açıklığı versin canım, inşaallah pazar günü için bütün dualarımız seninle

Ben de kaçar, iyi geceler tatlı rüyalarr..Yarın erkenden kalkıp ablama gideceğim, öğleden sonra gelirim, görüşmek üzere..hoşçakalınn

.

Yediklerimi yazıyorum takım, tartıldıktan sonra biraz çikolata yemiş olabilirim baştan uyarayım. :)
Kahvaltı 1dilim kepekli ekmek,mantarlı omlet 1salatalık 1biber , 1dilim kaşar peynir
Öğlen 1kase yoğurt haşlanmış tavuk ve yarım haşlanmış patates
Ara Sade kahve ve 1 tane kitkat
Akşam 1dilim kepekli ekmek, 4yk zeytinyağlı fasülye
Bolca şekersiz çay.
Su,2lt Spor 2mil Leslie ve açık havada yürüyüş:)

Geç yazdım ve bugun pek giremedim. Bir tablo yapıyorum yağlı boya onla uğraştım bitmeyince bitmiyor ,düzeltip düzeltip bir daha yaptım bu saat olmuş. Yarın da uğraşacağım içime sinene kadar. Hepinize iyi geceler görüşürüz :)

hahahahahah sonra way ben görmedim, wayyy ben duymadım demeyin.. bakın kızcağız uyarmış sabah yemişsin bişicik olmaz canım

Günaydın arkadaşlarr, sabah sabah erkenden uyandım şu tatil günü..Nedense tatil matil dinlemiyor benim bünye, uyanıcam diyor uyanıyor

.

günaydınlaaaar arkadaşlar:) ne güzel bir hafta sonu, ben güzel, hava güzel, her şey güzellll bugün boool bol film izleyeceğim inşallah....herkese her nerede her ne yapıyorsa kolaylıklar dilerim...sistemde gözükeceğim ara ara bakar tarafıma yazılmış bir şey varsa ilgimi çeken konu varsa cevaplarım, yoksa bugün film günüm...beni göremeyebilirsiniz buralarda...öptüüümmmm :)

Şimdiden iyi seyirler canımm bende ablama gideceğim ama belki oradan bir açar bakarım

Günaydın arkadaşlarr, sabah sabah erkenden uyandım şu tatil günü..Nedense tatil matil dinlemiyor benim bünye, uyanıcam diyor uyanıyor .

günaydın gamzecim, aynen öyle canım insan alışıyor ...ben pazar günleri bile 6-7 gibi uyanır eşimi de uyandırırım, kalk çıkalım dışarı, gezelim diye

Gunaydin gunaydin!

Dunku tavuk ne kadar doyurucuymus, 200 kaloriydi hepi topu ama, hala sanki tam hazmedemedim. Su an kendimi dun tika basa yemis gibi hissediyorum, hic ac degilim. Bundan sonra aksam yemegini daha erken ve daha hafif yemem lazim anlasilan.

Herkese keyifli bir gun olsun

Günaydın kızlar ..
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Luci keyifli seyirler.
Gamze ablanda iyi eğlenceler ..

Bugün bizim eşimle tanıştığımız gün. Bizim için çok önemli.
O yüzden bugüb buralarda olamam haber vereyim önce dedim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…