Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

Rabbim zihin açıklığı versin canım, inşaallah pazar günü için bütün dualarımız seninle
saolasın gamze cim ihtiyacım olacak gibi millet 1 ay öncesinden işten izip alıp çalışmış ben yumurta kapıya gelince çalışmaya başladım inş işe yarar bakalım ne olacak

ne güzel resimle mi uğraşıyorsun ben bi türlü beceremedim resimle uğraşmayı

Günaydın arkadaşlarr, sabah sabah erkenden uyandım şu tatil günü..Nedense tatil matil dinlemiyor benim bünye, uyanıcam diyor uyanıyor

.

valla bana kalsa ben uyuyacaktım ama saolsun küçük sıpa erkenden uyandırdı karnım eçıktı kalk diye kahvaltıyı hazırlayıp ortalığı topladım eşim işe gitti büyük oğlana ödev yaptırıyorum bi taraftan küçük oğlana boyama yaptırıyorum diğer traftan fırsat buldukça da soru çözüyorum offf çok sıkıldım ben yaaaaa

teşekkür ederim canım :) çok büyük tesadüf, bizim de dündü eşimle tanışma yıldönümümüz, akşam buluşup kutladık :) nice güzel yıllarınız olsun tatlım :)

Kaptanım, ikinci kaptan yardımcını karar defterine ekledim..
Sonra aklıma takımınızın giriş mesajı geldi.. Onda da yönetim kadrosunu düzenledim.. Ancak takım kuralları eskiden kalma..

Bir değişikliğe gitmek isterseniz özel mesajla veya paylaşım alanında bildirin lütfen..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=195397&p=3194808#post3194808

Buraya yazılan cevabı kaçırma olasılığım çok yüksek çünkü..

kizlar selamm kalkali cok oldu ama epilasyonum var ona geldim size yazamadim

2 gundur durumum vahimm gunluk 2.5 lt su iciyorum normalde 10 dan fazla wc gidiyorum ama 2 gundur hele dun 3 kere gidebildim

sisim agrim var bi tuhafim dunden beri bi yandan kayisi bi yandan su icip duruyorum hadi hayirlisi

aman dikkat et kendine canım...yeşil sebzelerde çok iyi gelir sindirim sistemine az zeytinyağlı salata ye bugün...

aman dikkat et kendine canım...yeşil sebzelerde çok iyi gelir sindirim sistemine az zeytinyağlı salata ye bugün...

canim tavsiyen icin sagol aksam salata yaparim kendime

nasil oldu bende bilmiyorum bi an once gecsin gitsin istiyorum

o bisi degil kilomdada fazlalik var suan puff

canim tavsiyen icin sagol aksam salata yaparim kendime

nasil oldu bende bilmiyorum bi an once gecsin gitsin istiyorum

o bisi degil kilomdada fazlalik var suan puff

hafta sonu kaçamak yapmasak da belki bi rehavet çöküyor üzerimize, şişlik olabiliyor vücutlarda :) bence her gün tartılmamalısın, bırak geçsin bir kaç gün ben artık cumadan cumaya tartılmak üzere eşime tartıyı saklattırıyorum, sonra çok takıyor insan, günlük inişler-çıkışlar olacak illaki :)

günaydınlarrrr

ne güzel resimle mi uğraşıyorsun ben bi türlü beceremedim resimle uğraşmayı

:

Günaydın kaptan evet resim olmasa nasıl dağıtırdım kafamı bilemiyorum. Şimdi zamanın yok anladığım kadarıyla ama zaman bulduğunda uğraş iyi geliyor.

hahahahahah sonra way ben görmedim, wayyy ben duymadım demeyin.. bakın kızcağız uyarmış sabah yemişsin bişicik olmaz canım

Evet canımmm baştan uyardım Bugün kaçamak yok baştan söylüyorum bunu da

aslinda kk da olmasam aylik tartilcam da olmuyot iste

Teşekkürler canım iyi geldi bana, hem babamın halasını da gördüm orada, güzel geçti yani

Offf bende geldim ablamdan ama bu gün için hiç böyle bir planım yoktu, yatağa girip kitap okumayı düşünüyorum şu an, o kadar sıkıcı ve boş bir gün kii :26::26::26::26:

canııım dinlendir kendini boşver tatilin tadını çıkar :)

iyiyim canım benim, uzun zamandır ertelediğim filmlerim vardı onları izliyorum, bugün 5 film falan izlemiş olacağım :) evde tembellik bugün benim ki :)

Aynen canım, bende ablamdan direk eve geldim.. sırf tembellik yapabilmek için.. daha zayıflama dedi babamın halası, onlar eski kadınlarımızdan yaa balık et seviyorlar

Aynen canım, bende ablamdan direk eve geldim.. sırf tembellik yapabilmek için.. daha zayıflama dedi babamın halası, onlar eski kadınlarımızdan yaa balık et seviyorlar

haklıymış teyzecik :) ben de balık eti seviyorum da malum sebeplerden incelmeye çalışıyorum....gerçi balıktan balığa da fark var şöyle levrek boyutu iyidir, candır

Menüm

Sabah: 2 kayısı

Ara: 1 minik çikolata (18 gr)

Öğle: 4 kaşık nohut, 3 kaşık yoğurt, 1,5 domates

Ara: 2 kaıyısı, 1 kuru incir, 1 çay bardağı süt

Akşam: 1,5 kk peynir, 3 salatalık

Spor: Y O K

Su: içmeye devam

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…