- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.621
saolasın gamze cim ihtiyacım olacak gibi millet 1 ay öncesinden işten izip alıp çalışmış ben yumurta kapıya gelince çalışmaya başladım inş işe yarar bakalım ne olacak
Rabbim zihin açıklığı versin canım, inşaallah pazar günü için bütün dualarımız seninle
ne güzel resimle mi uğraşıyorsun ben bi türlü beceremedim resimle uğraşmayıYediklerimi yazıyorum takım, tartıldıktan sonra biraz çikolata yemiş olabilirim baştan uyarayım. :)
Kahvaltı 1dilim kepekli ekmek,mantarlı omlet 1salatalık 1biber , 1dilim kaşar peynir
Öğlen 1kase yoğurt haşlanmış tavuk ve yarım haşlanmış patates
Ara Sade kahve ve 1 tane kitkat
Akşam 1dilim kepekli ekmek, 4yk zeytinyağlı fasülye
Bolca şekersiz çay.
Su,2lt Spor 2mil Leslie ve açık havada yürüyüş:)
Geç yazdım ve bugun pek giremedim. Bir tablo yapıyorum yağlı boya onla uğraştım bitmeyince bitmiyor ,düzeltip düzeltip bir daha yaptım bu saat olmuş. Yarın da uğraşacağım içime sinene kadar. Hepinize iyi geceler görüşürüz :)
Günaydın arkadaşlarr, sabah sabah erkenden uyandım şu tatil günü..Nedense tatil matil dinlemiyor benim bünye, uyanıcam diyor uyanıyor
.
Günaydın kızlar ..
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Luci keyifli seyirler.
Gamze ablanda iyi eğlenceler ..
Bugün bizim eşimle tanıştığımız gün. Bizim için çok önemli.
O yüzden bugüb buralarda olamam haber vereyim önce dedim. .
kizlar selamm kalkali cok oldu ama epilasyonum var ona geldim size yazamadim
2 gundur durumum vahimm gunluk 2.5 lt su iciyorum normalde 10 dan fazla wc gidiyorum ama 2 gundur hele dun 3 kere gidebildim
sisim agrim var bi tuhafim dunden beri bi yandan kayisi bi yandan su icip duruyorum hadi hayirlisi
aman dikkat et kendine canım...yeşil sebzelerde çok iyi gelir sindirim sistemine az zeytinyağlı salata ye bugün...
canim tavsiyen icin sagol aksam salata yaparim kendime
nasil oldu bende bilmiyorum bi an once gecsin gitsin istiyorum
o bisi degil kilomdada fazlalik var suan puff
günaydınlarrrr
ne güzel resimle mi uğraşıyorsun ben bi türlü beceremedim resimle uğraşmayı
:
hahahahahah sonra way ben görmedim, wayyy ben duymadım demeyin.. bakın kızcağız uyarmışsabah yemişsin bişicik olmaz canım
hafta sonu kaçamak yapmasak da belki bi rehavet çöküyor üzerimize, şişlik olabiliyor vücutlarda :) bence her gün tartılmamalısın, bırak geçsin bir kaç gün ben artık cumadan cumaya tartılmak üzere eşime tartıyı saklattırıyorum, sonra çok takıyor insan, günlük inişler-çıkışlar olacak illaki :)
aslinda kk da olmasam aylik tartilcam da olmuyot iste
aynen canim yaama bazen sabah uykumu acmak icin kullaniyorum tartiyi, "haydi kalk bak tartida guzel seyler goreceksin" diyorum kendime
o bazen banada oluyor ama boylede cok kafaya takıyorum
ama haftalik tartilcm bundan sonra napimm
Günaydın kızlar ..
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Luci keyifli seyirler.
Gamze ablanda iyi eğlenceler ..
Bugün bizim eşimle tanıştığımız gün. Bizim için çok önemli.
O yüzden bugüb buralarda olamam haber vereyim önce dedim. .
günaydınlarrrr
saolasın gamze cim ihtiyacım olacak gibi millet 1 ay öncesinden işten izip alıp çalışmış ben yumurta kapıya gelince çalışmaya başladım inş işe yarar bakalım ne olacak
ne güzel resimle mi uğraşıyorsun ben bi türlü beceremedim resimle uğraşmayı
valla bana kalsa ben uyuyacaktım ama saolsun küçük sıpa erkenden uyandırdı karnım eçıktı kalk diye kahvaltıyı hazırlayıp ortalığı topladım eşim işe gitti büyük oğlana ödev yaptırıyorum bi taraftan küçük oğlana boyama yaptırıyorum diğer traftan fırsat buldukça da soru çözüyorum offf çok sıkıldım ben yaaaaa
Teşekkürler canım iyi geldi bana, hem babamın halasını da gördüm orada, güzel geçti yani
Offf bende geldim ablamdan ama bu gün için hiç böyle bir planım yoktu, yatağa girip kitap okumayı düşünüyorum şu an, o kadar sıkıcı ve boş bir gün kii :26::26::26::26:
canııım dinlendir kendini boşver tatilin tadını çıkar :)
Lucimmm sen nasılsın balımmm
iyiyim canım benim, uzun zamandır ertelediğim filmlerim vardı onları izliyorum, bugün 5 film falan izlemiş olacağım :) evde tembellik bugün benim ki :)
Aynen canım, bende ablamdan direk eve geldim.. sırf tembellik yapabilmek için.. daha zayıflama dedi babamın halası, onlar eski kadınlarımızdan yaabalık et seviyorlar
haklıymış teyzecik :) ben de balık eti seviyorum da malum sebeplerden incelmeye çalışıyorum....gerçi balıktan balığa da fark var şöyle levrek boyutu iyidir, candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?