Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

adana kebabin falan kalorisi var, ne iyi uygulamaymis o. 79'u su vakte kadar gorursun demis de, ben de kendime 7 martta 89.9 olma hedefi koydum. 10-11 gunde 2 kilo iyi sanki di mi :)

Sözde yabancı uygulama
Bence gayet iyi hedefin, bu program, hatta çoğu program 7000 kalori,1 kg yağ mantığı ile hesaplıyor vereceğim kiloyu.
Ama yağ atılırken su da atılıyor bu da 1.5 katına falan geliyor genellikle. Bence bizim için ( şu kilolar yani ) haftada 1 kg civarı uygun.

herhalde oyle hesapliyorlar ama tam oyle calismiyor o isler. 7000 kalorilik spor + menuden kesme yapmadan 1 kg veriyoruz.

artik 80'leri gormek icin sabirsizlaniyorum :)) sonra 70'leri, sonra da 60'lari. sonra da 50'leri cok sey mi istiyorum???

herhalde oyle hesapliyorlar ama tam oyle calismiyor o isler. 7000 kalorilik spor + menuden kesme yapmadan 1 kg veriyoruz.

artik 80'leri gormek icin sabirsizlaniyorum :)) sonra 70'leri, sonra da 60'lari. sonra da 50'leri cok sey mi istiyorum???

Aynen ben de nasıl istiyorum sorma, niye çok şey olsun ki uğraşıyoruz, uğraşımızın karşılığını istiyoruz.

Zamanında 60 kg iken çok kilo aldım diye üzülürdüm ya nasıl sinir oldum şimdi onu düşününce

iste ne oldum demiceksin, ne olucam diceksin

ben de annemlere cok kizmistim, ben 70 lerdeyken, lisedeyken falan, bana kilolusun der dururlardi, halbuki o kadar da kotu durumda degilmisim.

neyse inelim de hayirlisiyla 55'e :)

süppersin sevdacım, tebriklersporunu da ayrıca pek bi beğendim

tşk ederim canım

Afiyet olsun Sevda, harika

tşk ederim canılarımmmm

ben beğendim...

.

Mutfak kapanmıştır bugunlük sabah bir dilim kepek ekmeği 60 gr beyaz peunir 5 zeytin 3 bardak su
Öğlen bir tabak et haşlama 5 tane acı biber bir dilim kepek ekmeği
Akşam,4 kaşık pırasa bir kase sehriye çorbasımbir dilim peynirli anne böreği,
Ya zorla yediriliyorum 2 lt su,sporumuda b
Razdan yaparım

menün harika canım...

.

Hmcim güzel menü Suyunda güzel . Proteinde eksiklik var o uygulamaya göre ama her gün değişir bu durum di mi

Durumdacım menün güzel zorla yedirilme durumu hepimizde oluyo bazen. Biz alıştık ama etrafımızdakiler henüz alışamadı

Bugünkü Menüm

Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 domates şekersiz çay
Öğlen , 1 büyük kase mısır taneli ton balıklı salata yanında 3 galeta
Ara az şekerli Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 kase mantar çorba , 5 yk et sote yanında 1 kase yoğurt
En son 19:00 da yedim. Şimdi akşam çayımı içeceğim .
Su tamam :) Spor 30 dk açık hava yürüyüş ve ultimate fat burn egzersizi

1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım :) iyi akşamlar olsun herkese ....

annelik böyle bir şey işte, hiç kıyamıyorlar :) afiyet olsun tatlım

Rabbim gönlünün muradını versin canım, inşaallah senin ve hepimizin hayalleri gerçek olur

Her zamanki gibi menülerin dibiii, tek geçerimm

Harikasın arkadaşımmmm

Anne böreği heeee 0 kaloridir o beeeee

Sanki koruma menüsü gibi olmuş canım, minik kaçamaklar dışında gayet hoş

1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım :) iyi akşamlar olsun herkese ....

ohhhhhh hayat sana güzell şimdii kıskanmadım kiiiiiiiiiii (çatladı)

Sevgili liliciğim, yorumlarının hepsini okudum ama çok fazla diye alıntı yapamadım menülerime yaptığın yorumlar beni etkiliyor ve beğeniyor olman, doğru yolda olduğumu gösteriyor, bu benim için çok değerli bir şey

Sağlıklı beslenme semineri tam bir fiyasko bana göre çocuklara yönelik bir şey asla olmadı, insan bir çocuk seviyesine iner, konuşan bir portakal, mikrop veya ne bileyim muz vb. bir şey olabilkir di, kaldı ki büyükler içinde çok basit kaldı anlatılanlar, emin olun biz burada daha çok bilgi paylaşıyoruz

İnsanlar hakkındaki yorumuna ve çözümüne de bayıldım Teşekkür ederim

Evet kızlar blok ders yapıp hoca jet hızıyla bizi evlerimize gönderdi, ne iyi de oldu hemen menümü paylaşmak istiyorum sizlerle

.

Menüm

Sabah: 1 kk peynir

Öğle: 1 orta boy kase yoğurt

Ara: 1 salatalık, 1 kuru kayısı

Akşam: 1 elma ve 2 kaşık yulaf ezmesinin üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm ve bol tarçınla yedim

Spor: 1 saat yürüyüş + 35 dk. eliptik

Su: içmeye devam, içelim güzelleşelim hahahahahah

.

Her zamanki gibi menülerin dibiii, tek geçerimm

Harikasın arkadaşımmmm
ohhhhhh hayat sana güzell şimdii kıskanmadım kiiiiiiiiiii (çatladı)
.

teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin, bakıp çıkacaktım seni görünce bekleyeyim dedim, menünü bekliyorum kuzum :) kıskanmadığını biliyorum,sen kıskanmazsın ki beni...keşke aynı şehirde olsaydık,birlikte yürüseydik

canım benim maşallah sana da bu menüyle doydun mu kuzum? sabaha yumurta ekle lütfen gamzem, tok tutar...öğleye bi salata ya da 1 parça tavuk eti falan iyi gider....aralara da badem, ceviz gibi bir şeyler ekle...aman çıkamadım işin içinden, kızım kuş kadar beslenmişsin ne yaptın sen dikkat et kendine lütfen, vitaminsiz kalma sakın

Aynennnn, keşkeeeee..seninle bayıla bayıla yürürdüm beeee

Menüyü hiç sorma balımmm bu gün böyle olması şarttı bu haftaki boks maçında dün küçük bir darbe aldım, bu gün iadeyi ziyaret yapmalıydım ve yaptımm

Yoruldun lucimmm, dinlendir biraz kendini canımm, teşekkür ederim.. azda olsa laflamak güzeldi

tamam canım kendini en iyi sen biliyorsun, vitaminsiz ve halsiz kalmanı istemem asla...

canım ben de özlemişim iyi geldi, yarın fırsat buldukça kaç gel, öpüyorum seni...kendine çook dikkat et, sabah görüşürüz inşallah...Allah rahatlık versin canım sana da...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar, yarın görüşürüz....

iyi akşamlarr kızlarr, luci cim aslında bende sana katılıyorum yeni gelenleri o zaman üyesi az olan ihtiyacı olan takıma yönlendirelim
nu arada mesaj sayısı olayı güzel o yüzden ben ilk başta herkes 5 mesaja kadar diye özellikle belirtmiştim o dönem üye sayımız daha kalabalıktı ama şimdi hemen bana göre eksikler göze çarpıyor
hm cim sen troid hapı mı kullanıyordun? vazgeçmek yok senin dediğin akşamdan içilebilen troid hapı mi benim oğlumda da hipotrioid var eğer öyleyse bende akşamdan vereyim sahaları çocuğun uykusu dolayısı ile benim uyku mahvoluyor ben bugün hiç diyete uygun davranmadım sporum yok aslında menüm akşamki 1 yemek kaşığı nişasta helvasını saymazsam iyi idi ama açgözlülüğümden yedim o 1-2 kaşığı neyse ben paylaşmayayım bari menümü sizinkiler yanında felaketti (haaa bi de öğleden sonra çok midem kazındı 1 adet çokoprens yedim kaptanınız olarak bir yüz karasıyım bu sınav beni mahvetti 56 soruyu net yapan geçiyor benim 54 soru net 3 taneyi hatırlamıyorum 10-15 tane iptal soru var diyorlar tüm gün bu sınav

Tatlı rüyalarr canımmmm

Yaaa kaptanımm neler oluyor amaaaa baş nerden giderse beden de oradan gider, sen bizim başımızsın amaa..senin menüler cozutuksa biz ne yapalımmm hiçç olmuyorrrr hiçççç ne zamandır çemkiricem çemkiricem susuyorum, şu anda tam zamanıı kendine gel ayyyyyy, bu hafta seninde dönüm noktan olsun kaptanım, henüz geç değil hadi hemen kamp havasına gir ve spor, düşük kalorili beslenme ile en azından bir 1-1,5 kilo verrr

Ayyy çok terbiyesiz gördüm kendimii kaptana çemkirilir mi yahuu seviyorum ama ben seni kaptancığımmm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…