Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslinda sabah iciliyor benim hapim da. ama internette birkac kaynakta aksam da icilebilecegine dair yazilar okudum. ben sabah 1 saat hayatta bekleyemem, bazen bu yuzden kahvalti yapamadan okula gittigim oluyordu. ilaci almayi unuttugum oluyordu. aksam almak daha pratik oldu ama 6 hafta filan sonra bi kan testi yaptirip duruma bakicam. hormon seviyeleri normalde aynen devam edicem. oglun icin doktora danismadan aksama alma hapi istersen, onlar daha cabuk etkilenebilirler. yalniz ben ilacla etkilesime girmesin diye yatmadan 5 saat once filan yemeyi birakmaya basladim. normalde bir gece ara ogunum daha oluyordu.

bu hafta toparlansin herkes, mart ayina bomba gibi girelim

iste ne oldum demiceksin, ne olucam diceksin

ben de annemlere cok kizmistim, ben 70 lerdeyken, lisedeyken falan, bana kilolusun der dururlardi, halbuki o kadar da kotu durumda degilmisim.

neyse inelim de hayirlisiyla 55'e :)

Aynen öyle ama şu halimi gördükten sonra son, bir daha kilo almayacağım, almamalıyım ..

Bir fazladan börek var ..

Hmcim güzel menü Suyunda güzel . Proteinde eksiklik var o uygulamaya göre ama her gün değişir bu durum di mi

Proteinimde eksiklik değil fazlalık olmuş bugün
Ama proteindeki fazlalığı önemsemiyorum.

Çok güzel olmuş bence menü ..

1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım :) iyi akşamlar olsun herkese ....

Tebrik ederim Luci ..

Güzel olmuş telafi için Gamze bence.

Evet kaptan tiroid ilacı, senin daha zor oluyordur oğlan için, ben sabah içiyorum çok da acelem olmuyor ama doktora soracağım bakalım ne diyecek.

Menünü birsürü şeyin arasına sakladın mı uyanık kaptanım
Hadi seni de kampa alsın kızlar ..

Kızlar enerji içecekleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar enerji içecekleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

bir kere icmistim, okulla ilgili bisi icin sabahlayacaktim. cok etkisini farkedemedim. merak ediyordum bir denemis oldum ama sonra almadim. cok fazla kafeini ayni anda aliyorsun, diyet sirasinda cok da yemediginden o kafein daha fazla etki edecek. bence cok uygun degil. cok merak ediyorsan bi dene ama ne biliyim oyle ucurmadi beni

8 30 1 has yum peynir 2 Cherry dom yesıllık yesıllık çay 2 dom tam buğday ekmegı
12 1 bardak ayran
14 1 kıvı
18 5 yk bulguru ıspanak yemegı
21 3 yk yogurt
3.5 Lt su
100 dk 6 hızda yuruyus
bnm çok acıl kılo vermem lazım o yüzden bir hafta öğle yemegım yok ret bıraz sağlıksız ama cuma bakıcam verebıldıysem böyle devam veremezsem taktık alırım kızlar

Normalde içiyorum. Uçurmasada iyi geliyor ama ben kilo açısından merak ettim sakıncası olur mu diye

Gunaydin gunaydin :)

Tartida guzel seyler gordum cok sukur elhamdulillah :) Butun hafta boyle guzel seyler gorururum insallah Insallah siz de guzel seyler gorursunuz.

Herkese güzel pazarlar kızlar ..

Hmcim benim sudan yana sorunum olmuyor da , bana ölçülü ye gece yeme :44: diyecek bir uygulama olabilir . Burdan yetkililere duyrulur .

Bu cuma tartılamayacağım ben ama bakalım dönüşte neler göreceğim tartıda.

Onun için biz varız ya arkadaşım yetmiyor muyuz sana söyle hadi

bu hafta toparlansin herkes, mart ayina bomba gibi girelim

ay bu hafta hepimiz dokulduk sankim ben bide cok hirsli girmiştim bu haftaya yavvv bu rahatsizlik olmasaydi

kiz yuzey, herkesi alintilamis yorum yapmamissin

valla ben dokulmedim cok sukur, dimdik ayaktayim :) bugun kac zamandir giyemedigim kabanimi giydim. kiloma alismamak icin yeni kaban almadim, trenckot arti hirka ile iki kisi idare ettim acikli gunler resmen. fakat bugun kabani giyebildim, dugmeler de iliklendi ama benim alt beden diyete gec cevap verdiginden basenlerden biraz oturdu.

yauv o degil de daha yeni uc gomlek almistim en buyuk bedenden lcw'den, simdi onlar bol gelecek, vay verdigim paralar

gunun menusunu yazayim sonra slim and limber'imi yapip gunu kapaticam.

sabah: balli sirkeli ilik su

kahvalti: bir yumurta, 100 gr suzme yogurt, birazcik yagdan cilbir, bir dilim uno denge light, birkac kokteyl domates

ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata

ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt

ara: 1 buyuk greyfurt

aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt, 1 domates

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 40 dk bisiklet, 80 dk yuruyus. slim and limber

Cnm ya ben yapmamadım çizelgeyi sen yapsan olur musifreyı vereydim

ebbis canim takimin aktif uyesi olabilmek icin bu deneme surecinde biraz daha aktif olman gerekiyor. sadece menunu yazmakla hem sen takimin faydasini goremezsin, hem de kurallar geregi takima aktif uye olamazsin diye dusunuyorum.

ilk sayfada kurallar yaziyor. istersen tekrar oku.

Cnm ya ben yapmamadım çizelgeyi sen yapsan olur musifreyı vereydim

ben yapsam da surekli guncellemek gerekecek, senin nasil yapildigini ogrenmen en iyisi.

simdi su adrese girip kendi bilgilerinle cetveli olustur. senden bir password isteyecek, bu cetveli guncellemek icin sana gerekecek olan sifre. en son sayfadaki linki de sakla, cunku guncellemek icin oradan gireceksin. ama bu zor dersen her guncellemende yeni bi cetvel de olusturabilirsin.

cetvel olusunda ustune sag tikklayip adresini kopyala, sonra kontrol paneli--profili duzenle bolumundeki cizelge alanina yapistir.

biraz zor gelebilir ama biraz denersen yapabilirsin.

Yazılanlar hakkında konuşayım yanı arada tmm bebıs var ya anca yaptırdığımda bakabiliyorum neyse napalım çıkartılcam herhalde

Yazılanlar hakkında konuşayım yanı arada tmm bebıs var ya anca yaptırdığımda bakabiliyorum neyse napalım çıkartılcam herhalde

canim bu saatlerde de girebilsen, senin son girisinden beri yazilanlari okumakla yukumlusun, hepimiz yukumluyuz. seni ilgilendiren bisi yazildiysa da cevap vermelisin. ayrica diger arkadaslarin menulerine yorum yapmalisin. biraz kaynasabilirsen sen de daha cok faydalanacaksin takimdan.

yani gunde bir kere de girsen, girdiginde eskileri okuyup yorumlar yazarsan, sana yazilanlara cevap verirsen yine yeterli olur. gunun her dakikasinda online olmak gibi bi sart yok.

O zaman bu hafta yine dereceye girersin belki deeee takımı canlandırmamız lazım vazgecmekyokcum :) Kabanın olmasına sevindim umarım alt kısımın da direnci kırılcak bir süre sonra. Bol gelen gömlekleri de kullanırsın başka şekillerde yeter ki istediğin fiziğe kavuş. Mankenler boyfriend jean diye erkek modeline benzer pantolon giyiyo ben çok beğeniyorum

Menünü de beğendim. Bu spora bu menüye basen masen dayanmaz .

Gamzecim menünü kahvaltı dışında beğendim . Biraz müdahale gerek oraya Belki protein ağırlıklı bişey veya sağlıklı karbonhidrat olmalı belki yumurta belki 1-2 ceviz . Akşam menünü beğendim gecenin bu saatinde yazdığımdan acıkmış olabilrim bir parça .

Hak verdim Luciye bu konuda :)

Son düzenleme:

Lilycim, dediğin gibi keyif saati oluyor benim için:98:. Kafamdaki tüm sorunlar gidiyor , renkler geliyor yerine. Cuma ve cumartesileri kursa da gidiyorum değişiklik oluyor. Kendim için yaptığım en değerli işlerden biri resim. Sen de seviyorsun anladığım kadarıyla ayarla bi keyif saati :130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…