- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.881
iyi akşamlarr kızlarr, luci cim aslında bende sana katılıyorum yeni gelenleri o zaman üyesi az olan ihtiyacı olan takıma yönlendirelim
nu arada mesaj sayısı olayı güzel o yüzden ben ilk başta herkes 5 mesaja kadar diye özellikle belirtmiştim o dönem üye sayımız daha kalabalıktı ama şimdi hemen bana göre eksikler göze çarpıyor
hm cim sen troid hapı mı kullanıyordun? vazgeçmek yok senin dediğin akşamdan içilebilen troid hapı mi benim oğlumda da hipotrioid var eğer öyleyse bende akşamdan vereyim sahaları çocuğun uykusu dolayısı ile benim uyku mahvoluyor ben bugün hiç diyete uygun davranmadım sporum yok aslında menüm akşamki 1 yemek kaşığı nişasta helvasını saymazsam iyi idi ama açgözlülüğümden yedim o 1-2 kaşığı neyse ben paylaşmayayım bari menümü sizinkiler yanında felaketti (haaa bi de öğleden sonra çok midem kazındı 1 adet çokoprens yedim kaptanınız olarak bir yüz karasıyım bu sınav beni mahvetti 56 soruyu net yapan geçiyor benim 54 soru net 3 taneyi hatırlamıyorum 10-15 tane iptal soru var diyorlar tüm gün bu sınav
Tatlı rüyalarr canımmmm
Yaaa kaptanımm neler oluyor amaaaabaş nerden giderse beden de oradan gider, sen bizim başımızsın amaa..senin menüler cozutuksa biz ne yapalımmm hiçç olmuyorrrr hiçççç ne zamandır çemkiricem çemkiricem susuyorum, şu anda tam zamanıı kendine gel ayyyyyy, bu hafta seninde dönüm noktan olsun kaptanım, henüz geç değil hadi hemen kamp havasına gir ve spor, düşük kalorili beslenme ile en azından bir 1-1,5 kilo verrr
Ayyy çok terbiyesiz gördüm kendimiikaptana çemkirilir mi yahuu seviyorum ama ben seni kaptancığımmm
.
iste ne oldum demiceksin, ne olucam diceksin
ben de annemlere cok kizmistim, ben 70 lerdeyken, lisedeyken falan, bana kilolusun der dururlardi, halbuki o kadar da kotu durumda degilmisim.
neyse inelim de hayirlisiyla 55'e :)
Mutfak kapanmıştır bugunlük sabah bir dilim kepek ekmeği 60 gr beyaz peunir 5 zeytin 3 bardak su
Öğlen bir tabak et haşlama 5 tane acı biber bir dilim kepek ekmeği
Akşam,4 kaşık pırasa bir kase sehriye çorbasımbir dilim peynirli anne böreği,
Ya zorla yediriliyorum 2 lt su,sporumuda b
Razdan yaparım
Hmcim güzel menüSuyunda güzel . Proteinde eksiklik var o uygulamaya göre ama her gün değişir bu durum di mi
Bugünkü Menüm
Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 domates şekersiz çay
Öğlen , 1 büyük kase mısır taneli ton balıklı salata yanında 3 galeta
Ara az şekerli Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 kase mantar çorba , 5 yk et sote yanında 1 kase yoğurt
En son 19:00 da yedim. Şimdi akşam çayımı içeceğim .
Su tamam :) Spor 30 dk açık hava yürüyüş ve ultimate fat burn egzersizi
1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım:) iyi akşamlar olsun herkese ....
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
Öğle: 1 orta boy kase yoğurt
Ara: 1 salatalık, 1 kuru kayısı
Akşam: 1 elma ve 2 kaşık yulaf ezmesinin üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm ve bol tarçınla yedim
Spor: 1 saat yürüyüş + 35 dk. eliptik
Su: içmeye devam, içelim güzelleşelimhahahahahah
.
iyi akşamlarr kızlarr, luci cim aslında bende sana katılıyorum yeni gelenleri o zaman üyesi az olan ihtiyacı olan takıma yönlendirelim
nu arada mesaj sayısı olayı güzel o yüzden ben ilk başta herkes 5 mesaja kadar diye özellikle belirtmiştim o dönem üye sayımız daha kalabalıktı ama şimdi hemen bana göre eksikler göze çarpıyor
hm cim sen troid hapı mı kullanıyordun? vazgeçmek yok senin dediğin akşamdan içilebilen troid hapı mi benim oğlumda da hipotrioid var eğer öyleyse bende akşamdan vereyim sahaları çocuğun uykusu dolayısı ile benim uyku mahvoluyor ben bugün hiç diyete uygun davranmadım sporum yok aslında menüm akşamki 1 yemek kaşığı nişasta helvasını saymazsam iyi idi ama açgözlülüğümden yedim o 1-2 kaşığı neyse ben paylaşmayayım bari menümü sizinkiler yanında felaketti (haaa bi de öğleden sonra çok midem kazındı 1 adet çokoprens yedim kaptanınız olarak bir yüz karasıyım bu sınav beni mahvetti 56 soruyu net yapan geçiyor benim 54 soru net 3 taneyi hatırlamıyorum 10-15 tane iptal soru var diyorlar tüm gün bu sınav
Kızlar enerji içecekleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
bir kere icmistim, okulla ilgili bisi icin sabahlayacaktim. cok etkisini farkedemedim. merak ediyordum bir denemis oldum ama sonra almadim. cok fazla kafeini ayni anda aliyorsun, diyet sirasinda cok da yemediginden o kafein daha fazla etki edecek. bence cok uygun degil. cok merak ediyorsan bi dene ama ne biliyim oyle ucurmadi beni
Kızlar eşimin fitness dergisine bakıyordum, bir hatun gördümFiziğini çok beğendim, ne yapıp ne edip böyle olmak istiyorum, hatta utanmasam büyütüp eve asacağım karşısına geçip saatlerce spor yapacağım
Size de ilham verir belki ..
Eki Görüntüle 991353
Gunaydin gunaydin :)
Tartida guzel seyler gordum cok sukur elhamdulillah :) Butun hafta boyle guzel seyler gorururum insallahInsallah siz de guzel seyler gorursunuz.
Herkese güzel pazarlar kızlar ..
Hmcim benim sudan yana sorunum olmuyor da , bana ölçülü ye gece yeme:44: diyecek bir uygulama olabilir . Burdan yetkililere duyrulur .
Bu cuma tartılamayacağım ben ama bakalım dönüşte neler göreceğim tartıda.
Onun için biz varız ya arkadaşımyetmiyor muyuz sana söyle hadi
Yaaaaa yetmez olur musunuz menüme yazamam takım arkadaşlarıma söz verdim diye geri çevirdiğim bi sürü yiyecek olduAma uygulama da olsa iyice beynime kazınırdı bu durum yoksa işin açıkçası takımın baya faydası oldu Hmcim :13:
merhaba arkadaşlaaar, herkese iyi pazarlar -gerçi bitti sayılır pazarımız:) bugün oldukça koşuşturmalı bir gündü, inanılmaz yoruldum...menümü paylaşıp kaçacağım...öptüm hepinizi şimdiden :)
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır:)
sabah: 10:00
uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 yumurta
domates-biber
akşam: 17:00
5 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte+ pişmis soğan
1 kase cacık bol naneli
su:2,5 litre
spor: açık havada 1 saat tempolu yürüyüş 08:00
öğleden sonra arkadaşlarımıza film izlemeye gittik, meyveler, patlamış mısırlar, pastalar, börekler reddedildi...sade ve şekersiz nescafemi içtim mis gibi :)
herkese şimdiden iyi haftalar
Ben de menümü ekleyeyim ..
Eki Görüntüle 992232
3 litre suyumu da tamamlarım, artık su sıkıntım yok
Belki pilates de yapabilirim , yaparsam haber veririm.
Bugün neler reddettim ?
Maç izlemeye gittik, eşim pide yiyelim dedi, ben istemedim ama yerim diye 2 tane söyledi ama 1 parça bile almadım aşkım ya kusura bakma diye diye 2sini de yemek zorunda kaldı
Kızlar siz de aynı problemi yaşıyormusunuz ? Birisi bir şey yerken benim canım istemiyor ama eşim çok rahatsız oluyor hatta ben yemiyorum diye bir sürü şey yemiyor, bazen böyle ısrarımla yiyor.
Bir de pasta yemedim
hayırlı akşamlar kızlar...menülerimi yarın sabah yazarım şimdi öyle iki dakikalığına açabildim..bugün biraz cozuttum...yarından sonra cumaya kadar sıkı bir kamp dönemi başlıyor...iyi geceler...görüşmek üzere..
.
bu hafta toparlansin herkes, mart ayina bomba gibi girelim
kiz yuzey, herkesi alintilamis yorum yapmamissin
valla ben dokulmedim cok sukur, dimdik ayaktayim :) bugun kac zamandir giyemedigim kabanimi giydim. kiloma alismamak icin yeni kaban almadim, trenckot arti hirka ile iki kisi idare ettimacikli gunler resmen. fakat bugun kabani giyebildim, dugmeler de iliklendi ama benim alt beden diyete gec cevap verdiginden basenlerden biraz oturdu.
yauv o degil de daha yeni uc gomlek almistim en buyuk bedenden lcw'den, simdi onlar bol gelecek, vay verdigim paralar
8 30 1 has yum peynir 2 Cherry dom yesıllık yesıllık çay 2 dom tam buğday ekmegı
12 1 bardak ayran
14 1 kıvı
18 5 yk bulguru ıspanak yemegı
21 3 yk yogurt
3.5 Lt su
100 dk 6 hızda yuruyus
bnm çok acıl kılo vermem lazım o yüzden bir hafta öğle yemegım yok ret bıraz sağlıksız ama cuma bakıcam verebıldıysem böyle devam veremezsem taktık alırım kızlar
Cnm ya ben yapmamadım çizelgeyi sen yapsan olur musifreyı vereydim
valla ben dokulmedim cok sukur, dimdik ayaktayim :) bugun kac zamandir giyemedigim kabanimi giydim. kiloma alismamak icin yeni kaban almadim, trenckot arti hirka ile iki kisi idare ettimacikli gunler resmen. fakat bugun kabani giyebildim, dugmeler de iliklendi ama benim alt beden diyete gec cevap verdiginden basenlerden biraz oturdu.
yauv o degil de daha yeni uc gomlek almistim en buyuk bedenden lcw'den, simdi onlar bol gelecek, vay verdigim paralar
ebbis canim takimin aktif uyesi olabilmek icin bu deneme surecinde biraz daha aktif olman gerekiyor. sadece menunu yazmakla hem sen takimin faydasini goremezsin, hem de kurallar geregi takima aktif uye olamazsin diye dusunuyorum.
ilk sayfada kurallar yaziyor. istersen tekrar oku.
Yazılanlar hakkında konuşayım yanı arada tmm bebıs var ya anca yaptırdığımda bakabiliyorum neyse napalım çıkartılcam herhalde
gunun menusunu yazayim sonra slim and limber'imi yapip gunu kapaticam.
sabah: balli sirkeli ilik su
kahvalti: bir yumurta, 100 gr suzme yogurt, birazcik yagdan cilbir, bir dilim uno denge light, birkac kokteyl domates
ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt
ara: 1 buyuk greyfurt
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt, 1 domates
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 40 dk bisiklet, 80 dk yuruyus. slim and limber
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
Öğle: 1 orta boy kase yoğurt
Ara: 1 salatalık, 1 kuru kayısı
Akşam: 1 elma ve 2 kaşık yulaf ezmesinin üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm ve bol tarçınla yedim
Spor: 1 saat yürüyüş + 35 dk. eliptik
Su: içmeye devam, içelim güzelleşelimhahahahahah
.
canım benim maşallah sana da bu menüyle doydun mu kuzum? sabaha yumurta ekle lütfen gamzem, tok tutar...öğleye bi salata ya da 1 parça tavuk eti falan iyi gider....aralara da badem, ceviz gibi bir şeyler ekle...aman çıkamadım işin içinden, kızım kuş kadar beslenmişsin ne yaptın sendikkat et kendine lütfen, vitaminsiz kalma sakın
menüyü beğendim cuma şerefine herkes çikolata yemiş bakıyorum da...
bu arada yağlı tablo yapıyorsun demek ne güzel ben de okul yıllarında çok severdim hoca obje koyar biz kara kalemle çizerdik de bu aralar kendime vakit ayıramıyorum aslında bir keyif saati ayarlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?