- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.901
teşekkür ederim tatlım, artık geri çeviriyorum vallahi...baktım gidip gelmemek olmuyor, amaen azından ısrarlardan uzak duruyorum, tavrımı koyuyorum acımadanalkış için teşekkür ederim
Bugünkü Menüm
Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 domates şekersiz çay
Öğlen , 1 büyük kase mısır taneli ton balıklı salata yanında 3 galeta
Ara az şekerli Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 kase mantar çorba , 5 yk et sote yanında 1 kase yoğurt
En son 19:00 da yedim. Şimdi akşam çayımı içeceğim .
Su tamam :) Spor 30 dk açık hava yürüyüş ve ultimate fat burn egzersizi
1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım:) iyi akşamlar olsun herkese ....
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
Öğle: 1 orta boy kase yoğurt
Ara: 1 salatalık, 1 kuru kayısı
Akşam: 1 elma ve 2 kaşık yulaf ezmesinin üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm ve bol tarçınla yedim
Spor: 1 saat yürüyüş + 35 dk. eliptik
Su: içmeye devam, içelim güzelleşelimhahahahahah
.
Kızlar enerji içecekleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
8 30 1 has yum peynir 2 Cherry dom yesıllık yesıllık çay 2 dom tam buğday ekmegı
12 1 bardak ayran
14 1 kıvı
18 5 yk bulguru ıspanak yemegı
21 3 yk yogurt
3.5 Lt su
100 dk 6 hızda yuruyus
bnm çok acıl kılo vermem lazım o yüzden bir hafta öğle yemegım yok ret bıraz sağlıksız ama cuma bakıcam verebıldıysem böyle devam veremezsem taktık alırım kızlar
O zaman bu hafta yine dereceye girersin belki deeeetakımı canlandırmamız lazım vazgecmekyokcum :) Kabanın olmasına sevindim umarım alt kısımın da direnci kırılcak bir süre sonra. Bol gelen gömlekleri de kullanırsın başka şekillerde yeter ki istediğin fiziğe kavuş. Mankenler boyfriend jean diye erkek modeline benzer pantolon giyiyo ben çok beğeniyorum
Menünü de beğendim. Bu spora bu menüye basen masen dayanmaz .
kiz yuzey, herkesi alintilamis yorum yapmamissin
valla ben dokulmedim cok sukur, dimdik ayaktayim :) bugun kac zamandir giyemedigim kabanimi giydim. kiloma alismamak icin yeni kaban almadim, trenckot arti hirka ile iki kisi idare ettimacikli gunler resmen. fakat bugun kabani giyebildim, dugmeler de iliklendi ama benim alt beden diyete gec cevap verdiginden basenlerden biraz oturdu.
yauv o degil de daha yeni uc gomlek almistim en buyuk bedenden lcw'den, simdi onlar bol gelecek, vay verdigim paralar
gunun menusunu yazayim sonra slim and limber'imi yapip gunu kapaticam.
sabah: balli sirkeli ilik su
kahvalti: bir yumurta, 100 gr suzme yogurt, birazcik yagdan cilbir, bir dilim uno denge light, birkac kokteyl domates
ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt
ara: 1 buyuk greyfurt
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt, 1 domates
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 40 dk bisiklet, 80 dk yuruyus. slim and limber
benim dereceye girmem zor artik guzelim :) kilom fazla oldugu icin yuzdem az oluyor. takim dereceye girse yeter bana :)
gunaydin gunaydin!
hepimiz icin guzel bir gun olsun :)
canım maşallah size bir sen birde luci gerçekten iradenize çok hakimsiniz...
menünü de çok beğendim,ayrıca sporlar da harika
gayet iyi gidiyorsun tatlım...
.
canım maşallah size bir sen birde luci gerçekten iradenize çok hakimsiniz...
menünü de çok beğendim,ayrıca sporlar da harika
gayet iyi gidiyorsun tatlım...
.
hedef belirleyince su tarihe kadar su kilo olayim diye bu beni motive tutuyor sevdacim :) iste o yuzden tezimle ilgili isleri de kafamda planladim, birazdan da gidip bir takvime dokucem. boylece su zamana kadar su isi bitirmem lazim diyerek hic kaytarmadan calisarak insallah vaktinde mezun olacagim. insallah insallah
kilo konusunda asil motivasyonum annemlere surpriz yapmak aslinda. kac zamandir uzuluyorlar benim icin, zayifladigimi gorup mutlu olsunlar. (mezun oldugumu gorunce de mutlu olacaklar, bu da calismak icin motivasyon olsun)
canım zaten gördüğüm kadarıyla çok planlı ve düzenli bir insansın eminim başarılı olacaksın...
gerçekten de insan bir şeylere kendini adepte ettiği zaman başarıya daha çabuk ulaşıyor ...insan sevdikleri mutlu olduğu zaman daha çok mutlu oluyor demi...
.
evet :) sevdiklerini sevindirmek kadar guzel bisi yok :)
ben cikiyorum simdi, kahvalti yapip okula gidicem. sonra gorusuruz :)
günaydınlar arkadaşlaaarrr,,, aslında 4,5 da kalktım ama hazırlamam gereken raporlar vardı anca gelebildim :)
musmutlu,keyifli, sağlıklı,neşeli ve boooool egzersizli bir gün dilerimmmmmm :)))))
Eki Görüntüle 994998
DostIukIarın tükenmediği, sevgiIerin öImediği, göz yaşIarının akmadığı, güIücükIerin bitmediği en güzeI sabahIar sizIerin oIsun.
gunaydin gunaydin!
hepimiz icin guzel bir gun olsun :)
kilo konusunda asil motivasyonum annemlere surpriz yapmak aslinda. kac zamandir uzuluyorlar benim icin, zayifladigimi gorup mutlu olsunlar. (mezun oldugumu gorunce de mutlu olacaklar, bu da calismak icin motivasyon olsun)
günaydınlar arkadaşlaaarrr,,, aslında 4,5 da kalktım ama hazırlamam gereken raporlar vardı anca gelebildim :)
musmutlu,keyifli, sağlıklı,neşeli ve boooool egzersizli bir gün dilerimmmmmm :)))))
Eki Görüntüle 994998
günaydın sevdacım, günaydın zeynepcimmm :) sabah sabah eğleniyorum kendi kendime, kilo çizelgemi ekledim ama bunda buçuklu kilo olmuyor mu ne anlamadım ki...
Sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk kahvaltı sosu
Öğlen
2yk pilav
4yk nohut
Salata
Ara Öğün
1 top dondurma
Akşam
Kahvaltılık ( az miktarda peynir zeytin domates 2 dilim tam buğday ekmek )
1 çay bardağı sekersiz çay
Su : 1.5 lt
Spor : 1 saat açık havada yürüyüş
dünkü beslenmemden memnun kalmadım yada şu rahatsızlığım dolayı hissettiğim şişkinlik beni kötü hissettiriyor.
Bu hafta kamp için söz verdiğim arkadaşlarım sevda,gamze ve lucim rahatsızlığımın verdiği rahatızlıktan dolayı ölümüne spor yapamadım bu beni inanılmaz rahatsız ve suçlu hissettiriyor. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bu haftayı bir an önce atlatalım istiyorum
gecmedi mi rahatsizligin yuzey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?