Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim tatlım, artık geri çeviriyorum vallahi...baktım gidip gelmemek olmuyor, amaen azından ısrarlardan uzak duruyorum, tavrımı koyuyorum acımadan alkış için teşekkür ederim

Başta yadırgasa da insanlar sonradan alışıyorlar , mesela annemin bir arkadaşı var kadıncağız ailesinde obezite sorunu var diye kilo almaktan ödü kopan dünya tatlısı biri. Aşırı kilolu değil 80 kilo falandır sanırım . Diyet yapıyorum diye başlayınca mevzuya alışamıyormuş , o da yemin ediyor. Bu ay hiç şerbetli tatlı , pasta , börek, kurabiye vs yemiycem diye iki gün önce konuştuk yine yemin etmişti :90: . Biz de artık alıştık o geleceği zaman salata tarzı şeyler yapıyoruz.Hem daha sağlıklı.
Gelip gitmemek olmaz dediğin gibi ama reddettiğimiz sürece sorun yok

ohh afiyet olsun canım....

1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım :) iyi akşamlar olsun herkese ....

maşallah canım harikasın

çok ama çok beğendim maşallah arkadaşım...

Kızlar enerji içecekleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

kanatlaanndıııırııııııııııııırrrrrrrr

tatlım tabi en iyisini sen bilirsin ama öğle yemeğini kaldırmadan akşamı hafif bişeylerle atlatsan sanki daha iyi olur gibi bence...

.

benim dereceye girmem zor artik guzelim :) kilom fazla oldugu icin yuzdem az oluyor. takim dereceye girse yeter bana :)

canım maşallah size bir sen birde luci gerçekten iradenize çok hakimsiniz...

menünü de çok beğendim,ayrıca sporlar da harika

benim dereceye girmem zor artik guzelim :) kilom fazla oldugu icin yuzdem az oluyor. takim dereceye girse yeter bana :)

gayet iyi gidiyorsun tatlım...

.

DostIukIarın tükenmediği, sevgiIerin öImediği, göz yaşIarının akmadığı, güIücükIerin bitmediği en güzeI sabahIar sizIerin oIsun.

.

hedef belirleyince su tarihe kadar su kilo olayim diye bu beni motive tutuyor sevdacim :) iste o yuzden tezimle ilgili isleri de kafamda planladim, birazdan da gidip bir takvime dokucem. boylece su zamana kadar su isi bitirmem lazim diyerek hic kaytarmadan calisarak insallah vaktinde mezun olacagim. insallah insallah

.

kilo konusunda asil motivasyonum annemlere surpriz yapmak aslinda. kac zamandir uzuluyorlar benim icin, zayifladigimi gorup mutlu olsunlar. (mezun oldugumu gorunce de mutlu olacaklar, bu da calismak icin motivasyon olsun)

canım zaten gördüğüm kadarıyla çok planlı ve düzenli bir insansın eminim başarılı olacaksın...

kilo konusunda asil motivasyonum annemlere surpriz yapmak aslinda. kac zamandir uzuluyorlar benim icin, zayifladigimi gorup mutlu olsunlar. (mezun oldugumu gorunce de mutlu olacaklar, bu da calismak icin motivasyon olsun)

gerçekten de insan bir şeylere kendini adepte ettiği zaman başarıya daha çabuk ulaşıyor ...insan sevdikleri mutlu olduğu zaman daha çok mutlu oluyor demi...

.

evet :) sevdiklerini sevindirmek kadar guzel bisi yok :)

ben cikiyorum simdi, kahvalti yapip okula gidicem. sonra gorusuruz :)

günaydınlar arkadaşlaaarrr,,, aslında 4,5 da kalktım ama hazırlamam gereken raporlar vardı anca gelebildim :)

musmutlu,keyifli, sağlıklı,neşeli ve boooool egzersizli bir gün dilerimmmmmm :)))))

evet :) sevdiklerini sevindirmek kadar guzel bisi yok :)

ben cikiyorum simdi, kahvalti yapip okula gidicem. sonra gorusuruz :)

afiyet olsun canım...grşrz

hoşgeldin lucimmmm...günaydınnnnnn .ne güzel bir yöntem ,fazla kilolardan kurtulma egzersizi yani,bayıldım ....

.

Son düzenleme:
DostIukIarın tükenmediği, sevgiIerin öImediği, göz yaşIarının akmadığı, güIücükIerin bitmediği en güzeI sabahIar sizIerin oIsun.

gunaydin gunaydin!

hepimiz icin guzel bir gun olsun :)

ne güzel sözler bunlar sevdacımmm

günaydınnnlarrr

ne güzel bir motivasyondur böyle yaşayacagın mutluluğun düşüncesi bile sana yetiyordur seni çok ii anlıyorum

umarım herşey istediğin gibi olurr

ahahaa lucimm bayıldım bu egzersize ben günaydınnnnnn

günaydın sevdacım, günaydın zeynepcimmm :) sabah sabah eğleniyorum kendi kendime, kilo çizelgemi ekledim ama bunda buçuklu kilo olmuyor mu ne anlamadım ki...

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk kahvaltı sosu

Öğlen

2yk pilav
4yk nohut
Salata

Ara Öğün
1 top dondurma

Akşam

Kahvaltılık ( az miktarda peynir zeytin domates 2 dilim tam buğday ekmek )
1 çay bardağı sekersiz çay

Su : 1.5 lt
Spor : 1 saat açık havada yürüyüş

dünkü beslenmemden memnun kalmadım yada şu rahatsızlığım dolayı hissettiğim şişkinlik beni kötü hissettiriyor.

Bu hafta kamp için söz verdiğim arkadaşlarım sevda,gamze ve lucim rahatsızlığımın verdiği rahatızlıktan dolayı ölümüne spor yapamadım bu beni inanılmaz rahatsız ve suçlu hissettiriyor. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bu haftayı bir an önce atlatalım istiyorum

gecmedi mi rahatsizligin yuzey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…