- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.921
şuan daha iyiyim canım ama şişkliğim ve o rahatsızlıktan oluşan göbeğim hala inmedi o yüzden kendimi kötü hiisediyorum
insallah gecer canim, ama agrin baslarsa direkt acil'e git.
günaydınlarrrr
arkadaşlar cuma dan beri wc ye çıkamıyordum sabah kru kayısıya dayndım az önce biraz da olsa rahatladım acaip şiş durumdayım ben yaaa işin kötü tarafı wc ye çıkamayınca yedikçe yiyesim geliyor nasıl halledeceğim bu konuyu bilmiyorum
vazgeçmek yok canım elbiss e takımla ilgili uygulamaları aktardığın için teşekkür ederim canım
sevda gamze hdn yuzey luci maşallah sizleri de gayet azimli gördüm
günaydınlarrrr
arkadaşlar cuma dan beri wc ye çıkamıyordum sabah kru kayısıya dayndım az önce biraz da olsa rahatladım acaip şiş durumdayım ben yaaa işin kötü tarafı wc ye çıkamayınca yedikçe yiyesim geliyor nasıl halledeceğim bu konuyu bilmiyorum
vazgeçmek yok canım elbiss e takımla ilgili uygulamaları aktardığın için teşekkür ederim canım
sevda gamze hdn yuzey luci maşallah sizleri de gayet azimli gördüm
kolayı hiç duymamıştım yaa hiç de sevmem ama bir deneyeyimsana diyet kola oneriyorum kaptan, en az 1 litre. bir iki saate etki eder. bir de ac karna icmeye calis.
günaydın toplightcım...geçmiş olsun canım,sıkıntılı bi durum iyi bilirim(( hatırlarsan ben diyete ilk başladığımda yanılmıyorsam 12-13 gün gibi inanılmaz sıkıntı çekmiştim sonra doktoruma danışıp sennalax diye bitkisel bi hap almıştım çok etkili değil ama faydası olmuştu, daha sonra karatay beslenme şekline geçince hatırlarsın yine inanılmaz düzene girdi...sanırım tükettiğim salatalardan diye düşünüyorum, yeşil marul salata tükettikçe neredeyse ömrümde yaşamadığım şeyi yaşamaya başladım ve günde 2 kez wc ye gitmeye başladım, çok şükür hala da devam etmekte...bir de aklında olsun yulaf lapası yapmıştım geçen gün ben,hatta sevda da söylemişti çok güzel çalıştırır sindirim sistemini, ben çocuklarıma yapıyordum demişti, istersen onu da dene o gün 4-5 kez gittim çünkü wc ye bende çok işe yaradı... denemek istersen diye ben uyguladığım tarifi ine yazayım sana: 2 kaşık yulaf kepeği ve az sütü ocakta kaynat,yulaflar şişecek...ben içine 1 portakal, biraz da ceviz ve bol tarçın koymuştum hem çok tok tutuyor, hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem de sindirim sistemime inanılmaz faydası oldu... tekrar geçmiş olsun canım...
kolayı hiç duymamıştım yaa hiç de sevmem ama bir deneyeyim
luci cim canım bitkisel müshil işe yaramıyor artık bende salatayı da boıl tüketiyorum ama anlamadım neden böyle oldu yaaa
yulaf kepeğini pişirmeden yapınca bi işe yaramadı bi de pişirip deneyeyim
kolayı hiç duymamıştım yaa hiç de sevmem ama bir deneyeyim
luci cim canım bitkisel müshil işe yaramıyor artık bende salatayı da boıl tüketiyorum ama anlamadım neden böyle oldu yaaa
yulaf kepeğini pişirmeden yapınca bi işe yaramadı bi de pişirip deneyeyim
Selam 5. takım
Yağmurlu, romantik bir hava eşliğinde hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum
Bugün size biraz kinayeli komik biraz da motive edici bir resimle mesaj yazayım dedim ama arkadaşlar benden önce davranmış
Yine de paylaşacağım
Eki Görüntüle 995090
Bununla ilgili yıllar önce kestiğim bir gazete küpürü vardı oradan aklımda kaldığı kadarıyla yılın ilk diyete başlama zamanı Şubat ikincisi Mayıstı. Yani tam zamanındayız gerçi biz daha erken başladık ve Haziran'da kendimize kızmayacağız
ahaha subat ve mayis miymis diyet baslangic aylari? :) valla benim basarili diyetlerimin ikisi ocakta basladi (buna da ocakta basladim sayiyorum.) diger diyette de diyete gittigim zaman baslamisti, bahar aylarindaydi ama hatirlayamadim.
İlk mesajımda sayı vermemişim bundan sonra elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.
Kızlar ya sabahtan beri belim çok ağrıyor kasıklarım da sanırım bu ay regl birkaç gün erken olacak - bu zamanı biraz iyi değerlendirmek lazım sanırım
Menüme geçeyim...
Sabah - 08:30
- 2dl çavdar ekmeği+1 dilim kaşarlı tost
- Çay
Ara - 10:45
- 1 küçük muz
Öğle - 13:00
- Sabahki tostun aynısı (bir gün önceden kalanları bitireyim dedim)
- 100 g yoğurt (çarşıdan aldım 200g yarısını yiyebildim)
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz
Akşam - 18:30
- 1 dilim beyaz ekmekle kaşarlı tost
- 20 tane yeşil zeytin (çok oldu biliyorum ama özlemişim çerez gibi yedim ekmek yemek istemedim başka)
- 1 tatlı kaşığı kadar salçalı sos
- Çeyrek kk peynir
Su - 1,5 lt
Spor - yok
Menümü şu açıdan beğenmedim ki hiç sebze yok meyve de sadece muz var ama evdeki kalan ne varsa bitti şükür ve bugun artık sebzesi herşeyi dengeli bir menü olacağına inanıyorum
Bu arada o kadar çok kalori hesaplama sitesine üye oldum ki hangi sitede şifre neydi nick neydi artık unutuyorum
Fatsecret dün çalışmadı giriş yapamadım bir türlüMyfitnesspal'daki kalori miktarı 1026kcal... hedefi 1200 belirlemiş ben onu 1600 yaptım ve bundan sonra elimden geldiği kadarıyla menümdeki yiyecek miktarlarını arttırıp 1600 kcal hedefleyeceğim
canim bu saatlerde de girebilsen, senin son girisinden beri yazilanlari okumakla yukumlusun, hepimiz yukumluyuz. seni ilgilendiren bisi yazildiysa da cevap vermelisin. ayrica diger arkadaslarin menulerine yorum yapmalisin. biraz kaynasabilirsen sen de daha cok faydalanacaksin takimdan.
yani gunde bir kere de girsen, girdiginde eskileri okuyup yorumlar yazarsan, sana yazilanlara cevap verirsen yine yeterli olur. gunun her dakikasinda online olmak gibi bi sart yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?