Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

offf regl oldum nihayet...günlerdir su toplayıp toplayıp yeterli şişliğe ulaşmıştım zaten...cumaya ne diyoruzzz:

DİRENME KİLOOOO!!!!

günaydınlarrrr
arkadaşlar cuma dan beri wc ye çıkamıyordum sabah kru kayısıya dayndım az önce biraz da olsa rahatladım acaip şiş durumdayım ben yaaa işin kötü tarafı wc ye çıkamayınca yedikçe yiyesim geliyor nasıl halledeceğim bu konuyu bilmiyorum

vazgeçmek yok canım elbiss e takımla ilgili uygulamaları aktardığın için teşekkür ederim canım
sevda gamze hdn yuzey luci maşallah sizleri de gayet azimli gördüm

sana diyet kola oneriyorum kaptan, en az 1 litre. bir iki saate etki eder. bir de ac karna icmeye calis.

günaydın toplightcım...geçmiş olsun canım,sıkıntılı bi durum iyi bilirim (( hatırlarsan ben diyete ilk başladığımda yanılmıyorsam 12-13 gün gibi inanılmaz sıkıntı çekmiştim sonra doktoruma danışıp sennalax diye bitkisel bi hap almıştım çok etkili değil ama faydası olmuştu, daha sonra karatay beslenme şekline geçince hatırlarsın yine inanılmaz düzene girdi...sanırım tükettiğim salatalardan diye düşünüyorum, yeşil marul salata tükettikçe neredeyse ömrümde yaşamadığım şeyi yaşamaya başladım ve günde 2 kez wc ye gitmeye başladım, çok şükür hala da devam etmekte...bir de aklında olsun yulaf lapası yapmıştım geçen gün ben,hatta sevda da söylemişti çok güzel çalıştırır sindirim sistemini, ben çocuklarıma yapıyordum demişti, istersen onu da dene o gün 4-5 kez gittim çünkü wc ye bende çok işe yaradı... denemek istersen diye ben uyguladığım tarifi ine yazayım sana: 2 kaşık yulaf kepeği ve az sütü ocakta kaynat,yulaflar şişecek...ben içine 1 portakal, biraz da ceviz ve bol tarçın koymuştum hem çok tok tutuyor, hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem de sindirim sistemime inanılmaz faydası oldu... tekrar geçmiş olsun canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
sana diyet kola oneriyorum kaptan, en az 1 litre. bir iki saate etki eder. bir de ac karna icmeye calis.
kolayı hiç duymamıştım yaa hiç de sevmem ama bir deneyeyim

luci cim canım bitkisel müshil işe yaramıyor artık bende salatayı da boıl tüketiyorum ama anlamadım neden böyle oldu yaaa

yulaf kepeğini pişirmeden yapınca bi işe yaramadı bi de pişirip deneyeyim

evet canım pişirmeden aynı etkiyi vermiyor, pişirmek gerekiyor etki almak için, umarım senin bünyende de işe yarar....

yeterince su icmemis olabilir misin acaba?

sinameki de iyi gelir aslinda ama koladaki kafein de cok etkili.

oldukça ağrım var ama ara vermek istemiyorum gidip biraz koşu bandında ter atayım, görüşürüz kızlar

Selam 5. takım
Yağmurlu, romantik bir hava eşliğinde hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum
Bugün size biraz kinayeli komik biraz da motive edici bir resimle mesaj yazayım dedim ama arkadaşlar benden önce davranmış
Yine de paylaşacağım

Bununla ilgili yıllar önce kestiğim bir gazete küpürü vardı oradan aklımda kaldığı kadarıyla yılın ilk diyete başlama zamanı Şubat ikincisi Mayıstı. Yani tam zamanındayız gerçi biz daha erken başladık ve Haziran'da kendimize kızmayacağız

Son düzenleme:
İlk mesajımda sayı vermemişim bundan sonra elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.

Kızlar ya sabahtan beri belim çok ağrıyor kasıklarım da sanırım bu ay regl birkaç gün erken olacak - bu zamanı biraz iyi değerlendirmek lazım sanırım

Menüme geçeyim...

Sabah - 08:30
- 2dl çavdar ekmeği+1 dilim kaşarlı tost
- Çay

Ara - 10:45
- 1 küçük muz

Öğle - 13:00
- Sabahki tostun aynısı (bir gün önceden kalanları bitireyim dedim)
- 100 g yoğurt (çarşıdan aldım 200g yarısını yiyebildim)

Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz

Akşam - 18:30
- 1 dilim beyaz ekmekle kaşarlı tost
- 20 tane yeşil zeytin (çok oldu biliyorum ama özlemişim çerez gibi yedim ekmek yemek istemedim başka)
- 1 tatlı kaşığı kadar salçalı sos
- Çeyrek kk peynir

Su - 1,5 lt
Spor - yok

Menümü şu açıdan beğenmedim ki hiç sebze yok meyve de sadece muz var ama evdeki kalan ne varsa bitti şükür ve bugun artık sebzesi herşeyi dengeli bir menü olacağına inanıyorum
Bu arada o kadar çok kalori hesaplama sitesine üye oldum ki hangi sitede şifre neydi nick neydi artık unutuyorum
Fatsecret dün çalışmadı giriş yapamadım bir türlü Myfitnesspal'daki kalori miktarı 1026kcal... hedefi 1200 belirlemiş ben onu 1600 yaptım ve bundan sonra elimden geldiği kadarıyla menümdeki yiyecek miktarlarını arttırıp 1600 kcal hedefleyeceğim

Son düzenleme:

ahaha subat ve mayis miymis diyet baslangic aylari? :) valla benim basarili diyetlerimin ikisi ocakta basladi (buna da ocakta basladim sayiyorum.) diger diyette de diyete gittigim zaman baslamisti, bahar aylarindaydi ama hatirlayamadim.

ahaha subat ve mayis miymis diyet baslangic aylari? :) valla benim basarili diyetlerimin ikisi ocakta basladi (buna da ocakta basladim sayiyorum.) diger diyette de diyete gittigim zaman baslamisti, bahar aylarindaydi ama hatirlayamadim.

Canım bir diyetisyenden duymuştum , diyet kışın yapılır diyordu . Yazın sonuçları görülür. Hem günler kısayken başlayığp bünyeyi alılştırıyoruz. Uzun günlerde zorlaşacak diyet . Bizim zamanlama iyi oldu , sonuçta güzel olcak

Lily tam söylemeyi düşündüğüm noktaları zaten sen de belirtmişsin , bugün bol sebzeli menü bekliyoruz senden. Kalori miktarını neden artırdın daha dengeli olsun diye mi, gerçi 1200 de az . Myfitnesspala şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazınca onun belirlediği kalori kaçtı ?

Anladım tmam dikkat edeyım bıraz daha sagolasın

tatlım tabi en iyisini sen bilirsin ama öğle yemeğini kaldırmadan akşamı hafif bişeylerle atlatsan sanki daha iyi olur gibi bence...[/B]

.[/QUOTE]

Dendiğim gibi bu hafta böyle bı devamı edeyim merak edıyorum nolcak dıye bıde dıger yedıklerımle telafı oluyodur ya olmuyormudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…