• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah...:nazar::nazar::nazar:benimde artık bacaklarımda derman kalmadı 3 gündür ...:1::1::1:
aman lucim sakın ha görünmez olayım deme :1::1::1: biz naparız sensiz :1::1::1: valla şaka bir yana tebrik ediyorum seni harikasın...:nazar::nazar::nazar:
.

canım benim, ben de sizsiz yapamam zaten:) birliğimizden doğuyor bu kuvvet...teşekkür ederim tatlım ben de seni tebrik ederim, menün,sporun gayet güzel, :nazar::nazar::nazar: sarmalar için de sakın vicdan azabı çekme, olacak o kadar...hatırlarsan ben de diyetimin başındayken annem 1 tencere sarma ile gelmişti de ne halt edeceğimi bilememiştim, 3-4 yiye yiye kendimi tatmin etmiştim ama bıraksalar tencereyi yerdim herhalde...

hafta sonunu da hafta içi gibi düşün tatlım pazartesi tartılacakmışsın gibi düşün...ben kaçamak fikrini aklımdan çıkardığım için zorlanmıyorum...çok istediğin bir ödül ver cuma günü kendine ama bu ödülün karşılığında cumartesi pazar cozutmayacağına söz ver...

ben mesela bira içmeyi seviyorum, bir de tüm arkadaşlarım içiyor, buluşunca içmek istiyorum...cuma ödülümü de düşünüyorum bana en çok keyif verecek şey nedir, ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkardığım için ödül olarak dahi aklıma getirmiyorum, aklımdan sildim attım...yani her şey beyinde bitiyor canım söz ver kendine ve iradene sahip çıkacağına inan, kendine başarabileceğini söyle derim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah:3kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt

ara: 2 tane kayısı,2 tane fındık

öğle:marul salatası içine de 1 kaşık ince bulgur attım,3kaşık yoğurt

ara:1 elma,2 kaşıkta yoğurt koydum üstüne

akşam:5 tane yaprak sarma,3 kaşık yoğurt

spor:sabah 30, öğle 30,akşam 40 dk eliptik,100 mekik
su: 1.5 litre

.

Sevdacım menünü beğendim. Salatalarıma haşlanmış bulgur atmaya bayılırım ben ıspanağa da çojk yakıştırıyorum bulguru :27: 100 mekiğe bi alkış :46:

lucim bu hafta da çok başarılısın.tebrikler...ben bugün 5 tane yaprak sarma yiyerek sanki ihanet ettim gibi gibi geliyor bana ettimmi ki acaba...:27::27:

oyyyy canım benim ya, rabbim inşallah çocuğuyla ailesiyle mutlu mesut etsin...

menün ceza menüsü olarak güzel yani ...kızım ben bizi anlamıyorum hele de kendimi hiç anlamıyorum ne var bu hafta sonlarında ...kıtlıktan çıkmış gibi yemeğe yumuluyoruz..bu haftasonu cozutmalarına çare bulmamız lazım...

.

Aynen canım ama arkadaşlarımızın getirmiş olduğu öneriler gayet mantıklı, uygulaması bize kaldıı :16:

Kızlarrrrr

Akşam yemeğimi 1 saat sonra yiyeceğim.

akşam ara öğünü çok geç yapmam 8 gibi 9 gibi yerim

Sporum zaten hep belli akşam pilates

Sabah

1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çk kahvaltı sosu

Ara öğün
3 kaymaklı pisküvittt (sekersiz çaya bandım ama çayı içmedim :52::52: )

Öğlen

4 yk türlü yemeği
salata
1 dili kepekli ekmek

Ara Öğün
1 elma
2 eti form mısır

Ara Öğün
1 süt
2 kare çikolata

Akşam

180 gram yogurt içine galeta

Ara Öğün
1 porsiyon meyve

Su : 1.5 lt + devammm
Spor : Pilatess

Canım menünde gözüme batan bir kaç şey oldu :27: gerçi benim menülerim de de bir anormallik varyaa neysee :27: sabah yumurta ve peynir müthiş seçimler ama zaten o doyurucu gıdaları yedikten sonra ekmekle işin olmamalı :20: abur cubur kaçamakların az gibi görünsede biraz kalabalıklar diye yine olmamış kabul ettim :20: spor mikemmel :46::27:

sabah:3kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt

ara: 2 tane kayısı,2 tane fındık

öğle:marul salatası içine de 1 kaşık ince bulgur attım,3kaşık yoğurt

ara:1 elma,2 kaşıkta yoğurt koydum üstüne

akşam:5 tane yaprak sarma,3 kaşık yoğurt

spor:sabah 30, öğle 30,akşam 40 dk eliptik,100 mekik
su: 1.5 litre

.

Sporlarına kurbannn :27: bence de sarmalar hiçte fazlalık değil, olası bir durum :54:

valla tatlım ben fazla evde takılmamaya çalışıyorum evdeysemde iş yapıyorum o yüzdden çozutmak aklıma gelmiyor.

Bir kahvaltım tam takırdır diğerlerinde aştığımı düşünmüyorum

He birde misafirliğe gidersen tok git gelen olursada gelmeden önce bişiler ye :52::52::52:

Mantıklı ve uygulaması kolay :21:

canım benim, ben de sizsiz yapamam zaten:) birliğimizden doğuyor bu kuvvet...teşekkür ederim tatlım ben de seni tebrik ederim, menün,sporun gayet güzel, :nazar::nazar::nazar: sarmalar için de sakın vicdan azabı çekme, olacak o kadar...hatırlarsan ben de diyetimin başındayken annem 1 tencere sarma ile gelmişti de ne halt edeceğimi bilememiştim, 3-4 yiye yiye kendimi tatmin etmiştim ama bıraksalar tencereyi yerdim herhalde...

hafta sonunu da hafta içi gibi düşün tatlım pazartesi tartılacakmışsın gibi düşün...ben kaçamak fikrini aklımdan çıkardığım için zorlanmıyorum...çok istediğin bir ödül ver cuma günü kendine ama bu ödülün karşılığında cumartesi pazar cozutmayacağına söz ver...

ben mesela bira içmeyi seviyorum, bir de tüm arkadaşlarım içiyor, buluşunca içmek istiyorum...cuma ödülümü de düşünüyorum bana en çok keyif verecek şey nedir, ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkardığım için ödül olarak dahi aklıma getirmiyorum, aklımdan sildim attım...yani her şey beyinde bitiyor canım söz ver kendine ve iradene sahip çıkacağına inan, kendine başarabileceğini söyle derim ben

Okuduğumda yine ders çıkardığım ve hemen aklımın duvarına not edip yapıştırdığım bilgiler lucimm :54: Önce akılla kalbimizi barıştırıp, sadece sağlığımız için bu yolda olduğumuzu unutmazsak eğer, kaçamakta neymiş pehhhh diyebiliriz :27: dedim bileee, bende hayatımdan ekmek ve hamur işlerini çıkarma yolunda ustalaşmaya başladım :21: onun için ödülüm hem beni mutlu etmeli hemde hafif olmalı :16::16::16:

Bu hafta cozutmak yok Sevdacığımm, illa bir şeyde cozutucaksak, arkadaşlığın, dostluğun vur dibineee :27::27::27:

Şahnurum bebiş gözümden kaçmadı veee hiç kıskanmadım kiii :33::33: güzel de kokar o şimdi beeeeeeeeee kokla benim için :54::54::54:

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ?
Ben mümkün oldukça dengeli bir şekilde gitmeye çalışıyorum.
Bugün kıyafetlerimle tartıldım ve 80.4 çıktım :35:
Tartı avmlerdeki elektronik tartılardandı ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.

2 günlük menümü de paylaşıp bir geçmişe göz atayım ben ..

$Adsýz.webp

$cgb.webp

iyi akşamlar kızlarrr
hm cim bence iyi çıkmış gibi yanlış mı hatırlıyorum geçmiş kilonu hatırlamıyorum şimdi ama
bende akşam yemeğine balık yaptım 1 porsiyon balık yedim bol salata ile canım tatlı bişeyler istiyor ben tatlı yerine size bi selam vereyim dedim
gamzem öperim tatlım darısı senin başına en çok da canım benim

günaydınlarrrrr 5. takımın zayıflayan güzelleri, günaydınlar dostlar :) az sonra ofise gitmek üzere evden çıkacağım ama bi merhaba demeden geçmeyeyim dedim.... bugün ödemeleri ayarlayacağım kesin fazladan kalori yakarım bu stresle :D 10:00 gibi dönmüş olmayı planlıyorum Allah'tan bir mani olmadığı sürece...hepinizi öper, musmutlu, keyifli, sağlıklı bir gün dilerim...

Eki Görüntüle 996803

Çok güzelmiş :1:

Kızlar Günaydın

Sizlere birşey söylemek ve danışmak istiyorum

Takımda en geç yemeği yiyen benim malum iş nedeniyle evime geç gidiyorum ve malesef geç yiyorum.

Şu sıralar bana bu durum rahatsızlık vermeye başladı.

Ben diyorum ki işten 7 çıkıyorum 6buçuk gibi şirkette yesem

Bi akşam yemeği gibi olmayacak evet ama daha önce denediğimde tok tuttugunu gördüm

Bu en minik yogurtlar var danonenin o yogurtlardan alıp içine galeta koyuyorum ve yiyorum dediğim gibi tok tutuyor.

Sizce nasıl olur ? Sizlerinde şirkette yiyebileceğim akşam yemeği önerilerine ihtiyacım var.
:44::44::44:

Bana en güzeli salata geliyor Zeynep, ton balıklı, mısırlı,tavuklu değişik değişik salata ve yoğurt ..

Selam 5. takım :3:
Kızlar dün akşamdan beri hastayım.:2::2::2:
Dün öğlen biraz hapşırık falan vardı bugünse burnum tıkalı işte akşamdan beri halsizim bi de regl durumu var tabii - hatta rapor bile alsam mı diye düşündüm ama bir şekilde ayağa kalktığıma göre işe gelebilirim diye düşünüp geldim - millet azcık burnu akar 2 gün rapor alır benim gibi kolunu kaldıracak hali olmayan da gelir işe... Çünkü bana göre işe gelemeyecek kadar olmam lazım rapor almak için... İşime ve kendime olan saygımdan artı aldığım paranın hakkını verebilme düşüncesinden dolayı ufacık birşeyde dr.a gidip işten kaytarmanın doğru olmadığını düşünüyorum kızlar... Evde olsam boş boş yatarım ama sanırım yattıkça daha da tembelleşirim iş beni güçlendiriyor.
Bugün öğlen için ancak yoğurt getirebildim biraz kahvaltılığım da var ama meyvem yok o yüzden öğle arası markete gidip bişeyler alayım diyorum hem yürüyüş yapmış olurum temiz hava iyi gelir.

Neyse lafa hastalıkla girdim kusura bakmayın - Rabbime şükür ayaktayım işimi de bir şekilde yapıyorum halsizlik var ama o kadar da kötü değilim - size hemen dünkü menümü arz edeyim efenim:42:

Sabah - 08:45
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk peynir
- 6 tane yeşil zeytin
- Çay

Ara - yok - sadece çay içtim

Öğle - 12:15
- 4-5 yk barbunya yemeği (tencerede kalanı koydum - susuz)
- 100 g yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği

Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz

Akşam - 19:30
- Pırasalı omlet (1 yumurta ve 1 sap pırasadan)
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 3 yk naneli yoğurt

Ara - 21:00
- 1 küçük yerli muz
- 1 kivi

Su - 1,5-2lt arası
Spor - yok

Kalori olarak fatsecretta ya da myfitnesspalda hesaplıyorum

Fatsecret:

Dün, Salı 25 Şubat 2014

Yağ - 42,26
Karb - 134,34
Pro - 38,41
Kcal - 1041

1600kcal'nin %65ini tüketmişim

Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%51)
Yağ (%37)
Protein (%12)

(Kopyala yapıştır yapınca düz yazı çıktı maalesef... Ben de kendimce düzenledim)

Lilycim çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et de bir an önce toparlan, kıyamam sana sen yalnız da yaşıyorsun değil mi, anneciğin yakınlarda olsa ne güzel bakardı, ya da biz yakında olsak gelirdik bakmaya ..

kız bende bazı kavonozları atamıyorum.

sey düşünüyorum o dışındaki kağıtları çıkartıp cam boyasıyla boyıcam yada üstüne yapıştırma seyleri var onlardan alcam çok şirin oluyorlar

bak aşağıda ki gibi videolardan bakabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=40jzdpipzqk

http://www.youtube.com/watch?v=lRPCcs-5E-0

Bence çok güzel olur zeynep, kopya kağıdı ile çeşitli resimler çizip boyaya da bilirsin ..

iyi akşamlar kızlarrr
hm cim bence iyi çıkmış gibi yanlış mı hatırlıyorum geçmiş kilonu hatırlamıyorum şimdi ama
bende akşam yemeğine balık yaptım 1 porsiyon balık yedim bol salata ile canım tatlı bişeyler istiyor ben tatlı yerine size bi selam vereyim dedim

Gitmeden önceki cuma 82.9dum kaptan, benim tartım ya da buradaki hatalı da olabilir, kıyafetle 80.4 az geldi baya ama 4-5 saat yürüdük desem yeridir bugün ..

Ohh afiyet olsun, aslında tatlı yerine dukan helva harika gidiyor,balık deyince aklıma geldi, bir bak belki seninde aklına yatar ..

selam kızlar kuzenim doğum yapmış sabah paldır üldür hastaneye gittim o yüzden uzun süredir yoktum çok tatlı bir kızımız oldu sizlerde bi sürü yazışmışsınız bu arada onları okudum

li,ly canım geçmiş oslun

Hayırlı olsun bebeğiniz kaptan, güzelliklerle gelmiştir eminim dünyaya ..

dun aksam tartinin yag-kas-su oranlarini olcme ozelligini bi denemek icin tartildim. Sonuclar su sekilde cikti

%33.9 yag - 31.25 kg
%46.9 su
%29.2 kas - 26.92 kg
$10.9 kemik - 10 kg

su orani biraz az gelmisti ama simdi arastirdim, yag orani yuksek olan insanlarda su orani az oluyormus.

suradaki tablolar, yaslara gore saglikli yag oranini ve yag oranlarina gore saglikli su oranlarini yazmis.
http://triabilitycoach.com/2012/03/01/a-reference-chart-for-your-body-fat-and-water-percentages/

simdi kas kutlesinin azalmamasina ve su kaybi olmamasina dikkat etmek gerekiyor sanirim.

Bu yağ kas oranı çok etkili ben de bugün tekrar gördüm.

benim yağ oranım 27.2 çıktı.
Eşimin 14.
Adam kas kütlesi ben ..:27:
maşallah luci cim yaaa tebrik ederim seni helal olsun

saolun kızlar bu arada az önce de başka bir bebek haberi aldım bir arkadaşım vardı 1 evin tek çocuğu anne ve babayı zamanında kaybetmiş tek başına yaşıyordu 15-20 gündür görmüyordum merak ettim aradım anne olmuş 10 günlük bir bebek evlat edinmiş resmen çeşmeleri açtım ağladım yaa nasıl mutlu oldum anlatamam size onunla konuşunca bugün yeni bebek haberleri yüzünden biraz leyla gibiyim kusura bakmayın

Ahh ne güzel şey, anne olmam sadece rahmini açmak değil ki o güzel kalbini açmak .. Evlat edinme olayı da çok güzel ..

Aynen canım ama arkadaşlarımızın getirmiş olduğu öneriler gayet mantıklı, uygulaması bize kaldıı :16:

Canım menünde gözüme batan bir kaç şey oldu :27: gerçi benim menülerim de de bir anormallik varyaa neysee :27: sabah yumurta ve peynir müthiş seçimler ama zaten o doyurucu gıdaları yedikten sonra ekmekle işin olmamalı :20: abur cubur kaçamakların az gibi görünsede biraz kalabalıklar diye yine olmamış kabul ettim :20: spor mikemmel :46::27:

Sporlarına kurbannn :27: bence de sarmalar hiçte fazlalık değil, olası bir durum :54:

Okuduğumda yine ders çıkardığım ve hemen aklımın duvarına not edip yapıştırdığım bilgiler lucimm :54: Önce akılla kalbimizi barıştırıp, sadece sağlığımız için bu yolda olduğumuzu unutmazsak eğer, kaçamakta neymiş pehhhh diyebiliriz :27: dedim bileee, bende hayatımdan ekmek ve hamur işlerini çıkarma yolunda ustalaşmaya başladım :21: onun için ödülüm hem beni mutlu etmeli hemde hafif olmalı :16::16::16:

Bu hafta cozutmak yok Sevdacığımm, illa bir şeyde cozutucaksak, arkadaşlığın, dostluğun vur dibineee :27::27::27:

Şahnurum bebiş gözümden kaçmadı veee hiç kıskanmadım kiii :33::33: güzel de kokar o şimdi beeeeeeeeee kokla benim için :54::54::54:

tatlim bana kalsa ben hic ekmek yemicem ama dunde soyledim ya gun icinde hic ekmek tuketmiyorum o yuzden her ogune birer dilim koymak istedim

birde kacamak dedin ya o hangileri biskuvi ve bitter var benim kacamak gordugum sende sana gelen hangisiyse onu soylede bilgileneyim canim cunku bana duzgun gelsede aslinda duzgun olmayabilir

Çok güzelmiş :1:

Bana en güzeli salata geliyor Zeynep, ton balıklı, mısırlı,tavuklu değişik değişik salata ve yoğurt ..

Lilycim çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et de bir an önce toparlan, kıyamam sana sen yalnız da yaşıyorsun değil mi, anneciğin yakınlarda olsa ne güzel bakardı, ya da biz yakında olsak gelirdik bakmaya ..

Bence çok güzel olur zeynep, kopya kağıdı ile çeşitli resimler çizip boyaya da bilirsin ..

bakalim canim deneyecegimmm

aksam yemeklerini ise degisik degiaik yapip cozcem erken yiyeyimde

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar, birazdan maç izleyeceğiz, Galatasaraylı değilim ama maç chelsea ile olunca izleyelim dedik, sonra biraz da keyfi yürürüz, dün gece uyku tutmadı 4 saat uyudum uyumadım bugün kesin güzel uyurum ..

Bu arada bugün tiroid için kan testi verdim, insülin testi yaptırdım, yarın sonuçları alacağım.

BU arada uzun süredir adet olmadığımdan tırsa tırsa hamilelik testi de yaptırdım :18:

Bugünkü Menüm :56:

Kahvaltı 1 dilim ıspanaklı börek 1 domates 2 zeytin

Öğlen 1 kase mercimek çorba 2 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt

Akşam 1 haşlanmış patates, yarım soğan ve buğulama usulü pişmiş levrek

su , 2 lt spor 30 dk yürüyüş

Bugünlerde spor yapacak mecalim yok. Ne yapsam arkadaşlar :26: ? Nasıl motive etsem kendimi ?

ben de bugunku menumu yazayim. biraz az oldu, sabah cok moralsiz uyandim cok yiyesim olmadi.

sabah: (bugun sirke yok haha)

kahvalti: bir muz

ogle: 1 avuc sari leblebi, 10 gr badem, 1 elma

ara: 1 parca bitter cikolata

aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 domates, 180-190 gr yagsiz yogurt

ara: 1 elma

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 81 dk 8.38 km yuruyus. 20 dk bisiklet. biraz da ip atladim ama saymadim.

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar, birazdan maç izleyeceğiz, Galatasaraylı değilim ama maç chelsea ile olunca izleyelim dedik, sonra biraz da keyfi yürürüz, dün gece uyku tutmadı 4 saat uyudum uyumadım bugün kesin güzel uyurum ..

Bu arada bugün tiroid için kan testi verdim, insülin testi yaptırdım, yarın sonuçları alacağım.

BU arada uzun süredir adet olmadığımdan tırsa tırsa hamilelik testi de yaptırdım :18:
canım inş sonuçların güzel çıkar testleri nerde yaptırdın?
bak kg alacam diye korkuyordun kg vermiş döneceksin

Bugünlerde spor yapacak mecalim yok. Ne yapsam arkadaşlar :26: ? Nasıl motive etsem kendimi ?

aynen bende de mecal yok bıraksalar saatlerce uyuyacam ama onu da yapamıyorum bi akıl bulursan bana da söyle:27::6::6:

canım çok saol bende kendimi o şekilde adapte etmeye çalışıcam yani beynimde bitirmeye çalışıcam herşeyi.benim de idolüm sensin...

Sevdacım menünü beğendim. Salatalarıma haşlanmış bulgur atmaya bayılırım ben ıspanağa da çojk yakıştırıyorum bulguru :27: 100 mekiğe bi alkış :46:

çok haklısın arkadaşım...

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ?
Ben mümkün oldukça dengeli bir şekilde gitmeye çalışıyorum.
Bugün kıyafetlerimle tartıldım ve 80.4 çıktım :35:
Tartı avmlerdeki elektronik tartılardandı ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.

canım çok güzel ,sevindim valla

iyi akşamlar kızlarrr

afiyet olsun balım...

.

menün güzel canım fazla deil sporunu da yapmışsın zaten.

ben de bugunku menumu yazayim. biraz az oldu, sabah cok moralsiz uyandim cok yiyesim olmadi.

sabah: (bugun sirke yok haha)

kahvalti: bir muz

ogle: 1 avuc sari leblebi, 10 gr badem, 1 elma

ara: 1 parca bitter cikolata

aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 domates, 180-190 gr yagsiz yogurt

ara: 1 elma

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 81 dk 8.38 km yuruyus. 20 dk bisiklet. biraz da ip atladim ama saymadim.

evet az olmuş ama olsun yine de güzel afiyet olsun..

.

Kızlar siizi özledim internetim yok giremiyorum.hala annemdeyim Ne diyet ne başka
Bişiy annem zorla tıkıyor ağzıma bu hafta izinli yazılsammı pazartesi normal evime işime başlayıp düzene girerim

8 30 1 dl tam buğday ekmegı 1 Cherry domates 1kibrit kutusu kadar tulum peyniri 1 haslanmıs yumurta yesıllık yesıllık çay
12 leblebı
13 çorba
14 1portakal
16 1 bardak ayran
18 2adet Cordon bleu actıfry da zeytınyagı ıle kızardı

3lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş 10 km edıyo

Back
X