- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.201
tşk ederim canım benim gerçekten sizler harikasınız ...
benim baskülün markası smarty ,5 yıl falan oldu maşallah ,tek sorunu yarım kilo fazla tartıyor.ama şaşmıyor başka...
.
evet canım bugün biraz az olsun sporumuz bence..
olabilir.veya eczane de falan tartılsan birde aynı kıyafetlerle evde tartılsan da olabilir aslında.
kolay gelsin tatlım...
aman aman çok sevindim canım iyi olmana şükür...
çok güzel bilgiler valla tşkler paylaşımın için.
.
kızlarrrrrrrrrrr...tartı canımı sıktı ama birtane gömlek almıştım ,bayağı bir sıkıyordu aldığımda, bugün onu denedim ve şimdi rahatlıkla giriyorum içine...
.
ahahaaa bendekide smarty ama sabahta dediğim gibi 10 lt su koyduum 10.300 çıktı sanırım bende kide 300 gram fazla akşam tekrar denicem bakalım
birde pilini ne zamandan ne zamana değiştiriyorsun
rica ederim tatlımmm
bence de akşama tekrar deneolabilir valla smarty bu bende gamzeninkinde tartılınca farkettim sonra yan yana getirdik değişe değişe anladık valla...yarım kilo fazla tarttığını...pilini de gösterge biraz bulanıklaşınca değiştiriyorum
.
kızlar işlerim var ara ara girer bakarım, ev temizliği yapıyorum bugün dip köşe, hafta sonu yardımcım gelecek temizliğe geldiğinde temiz olsun ev ( bu duruma da çok gülerim ama, yapmadan da duramam.)..azıcıp toparlayayım ortalığı...öptümmm herkesi
kolay gelsin tatlımmmmm
saol zeynebim raflar, dolap içleri, banyonun toparlanması çamaşır ütü gibi ön hazırlıklar işte benim ki, bi kanalize olamadım işe... 10 dk yapıyorum sonra hadi mola hooop bilgisayar başına
iyiyim, yarina bir rapor yetistirmem lazim, panik panik modundayim. insallah yetisir :) dua edin de yetissin.
inşallah yetişir canımiyiyim, yarina bir rapor yetistirmem lazim, panik panik modundayim. insallah yetisir :) dua edin de yetissin.
hakkaten lily heralde rapor aldı menüleri yorumlaması eksik kaldılily olmayinca kimse de yazmak istemiyor herhalde.
bugun yemekhanede yedim ogle yemegini. zeytinyagli bamya vardi, limonla cok guzel oldu :) ozlemisim, iyi oldu.
kızlar işlerim var ara ara girer bakarım, ev temizliği yapıyorum bugün dip köşe, hafta sonu yardımcım gelecek temizliğe geldiğinde temiz olsun ev ( bu duruma da çok gülerim ama, yapmadan da duramam.)..azıcıp toparlayayım ortalığı...öptümmm herkesi
lily olmayinca kimse de yazmak istemiyor herhalde.
bugun yemekhanede yedim ogle yemegini. zeytinyagli bamya vardi, limonla cok guzel oldu :) ozlemisim, iyi oldu.
Dualarımız seninle :)Umarım zamanında tamamlarsın canım . Kolay gelsin.
inşallah yetişir canım
hakkaten lily heralde rapor aldı menüleri yorumlaması eksik kaldı
kolay gelsin canım nedense temizlik öncesi hep bi ev temizlenir
bugün lily nin hasta olması luci nin ev işleri i,le uğraşması vazgeçmekyok un yetişecek raporunun olması sebebiyle fazla sohbet olmamış benimde işyerime uzun süredir başka daire de olan bir arkadaş geldi odası belli olana kadar benim odayı beraber paylaşıyoruz o yüzden pek pc başına geçemiyorum
iyi dilekleriniz icin tesekkurler :) bu gece 3-4 saat uyumam gerekecek sanirim ama insallah yetistirebilirim diye umuyorum. yetisirse super olur tabii :)
iyi dilekleriniz icin tesekkurler :) bu gece 3-4 saat uyumam gerekecek sanirim ama insallah yetistirebilirim diye umuyorum. yetisirse super olur tabii :)
***5.TAKIM 350.ETAP***
kızlar yarınki listemiz bu ebrudan uzun süredir ses çıkmadığı için onu diskalifiye yazdım ne dersiniz en son kk ya 15 şubatta girmiş buraya mesajı da en son 14 şubatta yazmış?
Kaptancım izin almadıysa mazereti yoksa heralde girmeyecektir . 2 hafta olmuş yazmayalı. :44:
***5.TAKIM 350.ETAP***
durumda (62,5/) izinli (kg bildirmedi)
toplight ( 73,6/ )
luci221177 (77,5/ )
Lily86 (77,0/ )
Gamze_M (67.3/ )
Ebru_kzl (88,4/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
Vazgecmekyok (92.9/ )
yu_zey ( 62,40/ )
Hnd (68,3/ )
Sevda_M( 74.3/ )
5.TAKIM ORTALAMASI : %
kızlar yarınki listemiz bu ebrudan uzun süredir ses çıkmadığı için onu diskalifiye yazdım ne dersiniz en son kk ya 15 şubatta girmiş buraya mesajı da en son 14 şubatta yazmış?
***5.TAKIM 350.ETAP***
durumda (62,5/) izinli (kg bildirmedi)
toplight ( 73,6/ )
luci221177 (77,5/ )
Lily86 (77,0/ )
Gamze_M (67.3/ )
Ebru_kzl (88,4/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
Vazgecmekyok (92.9/ )
yu_zey ( 62,40/ )
Hnd (68,3/ )
Sevda_M( 74.3/ )
5.TAKIM ORTALAMASI : %
yok canım ne izin aldı ne de durumunu beyan etti bi anda kayıplara karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?