- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.161
canım inş sonuçların güzel çıkar testleri nerde yaptırdın?
bak kg alacam diye korkuyordun kg vermiş döneceksin
aynen bende de mecal yok bıraksalar saatlerce uyuyacam ama onu da yapamıyorum bi akıl bulursan bana da söyle
8 30 1 dl tam buğday ekmegı 1 Cherry domates 1kibrit kutusu kadar tulum peyniri 1 haslanmıs yumurta yesıllık yesıllık çay
12 leblebı
13 çorba
14 1portakal
16 1 bardak ayran
18 2adet Cordon bleu actıfry da zeytınyagı ıle kızardı
3lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş 10 km edıyo
Kizlarrrr Gunaydinnnnn
Erkenden kalktim ve yarim saatlik pilatesimi yaptimm
Bugun isten 9da cikicamm aksama kendimi yorgun hissedebilme ihtimaline karsin sabah yapayim dedim
Dun bugun icin zeytinyagli pirasa yaptim
Şirkete goturecegim
yaninanlimon ve yogurt 1 dilimde ekmek yerim yeterli
yarin tarti gunu hepimize mutlu gunlerrr
GÜNAYDIN YENİ DOĞAN GÜNEŞE VE TÜM DOSTLARA,......
Gününüz ve tüm ömrünüz aydınlık olsun,
Üzülmesin hiçbir dostum,gönlünüz
...huzurbulsun
Ne gam görsün yüreğiniz ne de keder,
Allah ayrılık acısı yaşatmasın gönül
başka ne ister,
Yüzünüz hep gülsün,hayalleriniz
gerçek olsun,
Dünyada
mekanınız,ahirette imanınız,gideceğiniz yer cennet olsun,
Işığınız hiç sönmesin,karanlıklar sizden
hep uzak olsun,
Nasip etsin yaradan,kazancınız
bol,mutluluğunuz daim olsun…...
kızlar bu güb itibariyle tartılmış bulunuyorum ve baskül de çıkan rakamı hiç ama hiç beğenmedim.pazartesiden beri okadar da dikkat ediyorum ama biyerde bir yanlış yapıyorum ama nerde bilemedim...neyse bakalım yarın ola hayrola..
.
günaydın sevdacıııım, ne güzel bir yeni gün mesajı olmuş buuu, aminn diyorum canım benim :) ellerine, yüreğine sağlık....
tatlım tartıdaki rakamı beğenmediğini yazmışsın neden olabilir acaba, üzüldüm ben de...pazartesi tartılmış mıydın? acaba hafta sonu cozutup hafta içi anca onu mu toparlayabiliyorsun? ben bacaklarımda sporun şişliğini hissedebiliyorum...önümüzdeki hafta bence hem mezura ile ölçü al hem de tartıl derim ben...çünkü aynı şeyi ben yaşıyorum mesela 1 kg gittiği hafta eşim şok olmuştu çok inceldin bu hafta demişti sonra ölçmeye başladım, kiloda ufak farklar olsa da ölçünce fark çok güzel çıkıyor ortaya....bir de reglin devam ediyor mu hala...benim ki devam
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn, günaydınnnnnnnnnnnnnnn eeee günaydınnnnnnn
Yarınn geliyorrrrrr :18::18::18::18::18: napacazzzzz :18::18:
Yarın olaaa hayr olaaaaa
Bu arada geçmişi okuyamadım, okulda okumaya çalışıcam, bakalım bu gün nasıl geçicekk
Sizi seviyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o resimlerinee hastayımm yafrıııı, en çoktaa sanaa
.
uzme canini canim, belki odem falandir.
ben de tartildim sabah ve sinbo'nun yag-kas-su oranlarinin gunden gunde takip edecek kadar dogru olamayabilecegine karar verdim. belki haftada bir ya da birkac haftada bir karsilastirinca daha anlamli sonuclar verir. (1.250 kg yag kutlem artmis gibi gosteriyor. herhalde fikir verecek kadar yakin olcuyor ama bir hata payi var)
ayrica tartin dijitalse ben her seferinde uc kere tartiliyorum emin olmak icin. bir ayni yerde ikinci kez tartiliyorum bi de yerini degistirip tartiliyorum. aslinda sinbo bu konuda tutarli ama evdeki tartimizin iki dk arayla tartilmalarda birkac kilo farkli gosterim yaptigi oluyordu. ondan kalan bir aliskanlik.
canım günaydınnnn....pazartesi tartılmadım gerçi ama hafta sonu da sadece pazar cozuttum ..reglimin 4. gününe başladım bugün, yani hala devam . ama dediğin gibi de eşim bana diyor inceldin diye ...neyse sağlık olsun bakalım yarına nolcak reglimin son günü yarın ...birde kaç aydır normal bir şekilde olamıyordum bu ay acaip inşallah düzene girdim gibi...
.
kesinlikle tatlım hem regl hem de spor kesinlikle şişiriyor belki de henüz tam olarak vücut alışamadı yoğun spora...o sebeple ben tartıdaki rakamı umursamıyorum artık eskisi kadar önemli olan nasıl hissettiğin.... giremediğim kıyafetlere girip oradan buradan çıkmadan rahat huzurluysam, istediğim kıyafeti giyebiliyorsam varsın tartı isterse 100 çıksın...ben de inceldiğimi fark ediyorum o sebeple ammaaan nasılsa tartıda da düşecek kilolar hiç strese sokmayalım kendimizi, ne kadar diretebilir ki o tartı, illaki pes edecek gün gelecek...önemli olan biz pes etmeyelim
canım menünde sporeunda çok güzel
maşallah canım ...akşam yemepğinide çok güzel düşünmüşsün.
.
günaydın sevgili arkadaşlaaaarrrrrr, herkese tartının bozuk olmadığı, elbise kalıplarının büyük geldiği, arkadaşların fesatlanmadığıııı, keyifli, sağlıklı, neşeli, kıprış kıprış, güpgüzel bir gün dilerimmmm :)
Eki Görüntüle 998274
kızlar bu güb itibariyle tartılmış bulunuyorum ve baskül de çıkan rakamı hiç ama hiç beğenmedim.pazartesiden beri okadar da dikkat ediyorum ama biyerde bir yanlış yapıyorum ama nerde bilemedim...neyse bakalım yarın ola hayrola..
.
GÜNAYDIN YENİ DOĞAN GÜNEŞE VE TÜM DOSTLARA,......
Gününüz ve tüm ömrünüz aydınlık olsun,
Üzülmesin hiçbir dostum,gönlünüz
...huzurbulsun
Ne gam görsün yüreğiniz ne de keder,
Allah ayrılık acısı yaşatmasın gönül
başka ne ister,
Yüzünüz hep gülsün,hayalleriniz
gerçek olsun,
Dünyada
mekanınız,ahirette imanınız,gideceğiniz yer cennet olsun,
Işığınız hiç sönmesin,karanlıklar sizden
hep uzak olsun,
Nasip etsin yaradan,kazancınız
bol,mutluluğunuz daim olsun…...
Yarın olaaa hayr olaaaaa
Bu arada geçmişi okuyamadım, okulda okumaya çalışıcam, bakalım bu gün nasıl geçicekk
.
canım hoşgeldin.. tartım dijital ama yağ ,kas ,su ölçmüyor.5 yıllık falan emektarım oldumemnunum tartımdan sadece yarım kilo fazla tartıyor diğerlerine göre...bakalım yarın olsun nolcak...
.
görüşmek üzere kızlar işlerimi halledeyim .ben markete falan gitmem lazım daha.kendinize çok iyi bakın seviyorum sizleri
.
Yarın olaaa hayr olaaaaa
.
ben de bugunku menumu yazayim. biraz az oldu, sabah cok moralsiz uyandim cok yiyesim olmadi.
sabah: (bugun sirke yok haha)
kahvalti: bir muz
ogle: 1 avuc sari leblebi, 10 gr badem, 1 elma
ara: 1 parca bitter cikolata
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 2 domates, 180-190 gr yagsiz yogurt
ara: 1 elma
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 81 dk 8.38 km yuruyus. 20 dk bisiklet. biraz da ip atladim ama saymadim.
aynen canım çok haklısın.pes etmek yok aslaaaaaaabugün diyorum biraz azmı spor yapsamki acaba şimdi gamze burdaydı onunla da konuştuk oda diyor bugün spora fazla yüklenme.karar veremedim ama spor yapmayı da seviyorum...yarım saat veya 50 dk. diyorum eliptiğimi yapayım mı napayım sence...
.
8 30 1 dl tam buğday ekmegı 1 Cherry domates 1kibrit kutusu kadar tulum peyniri 1 haslanmıs yumurta yesıllık yesıllık çay
12 leblebı
13 çorba
14 1portakal
16 1 bardak ayran
18 2adet Cordon bleu actıfry da zeytınyagı ıle kızardı
3lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş 10 km edıyo
uzme canini canim, belki odem falandir.
ben de tartildim sabah ve sinbo'nun yag-kas-su oranlarinin gunden gunde takip edecek kadar dogru olamayabilecegine karar verdim. belki haftada bir ya da birkac haftada bir karsilastirinca daha anlamli sonuclar verir. (1.250 kg yag kutlem artmis gibi gosteriyor. herhalde fikir verecek kadar yakin olcuyor ama bir hata payi var)
ayrica tartin dijitalse ben her seferinde uc kere tartiliyorum emin olmak icin. bir ayni yerde ikinci kez tartiliyorum bi de yerini degistirip tartiliyorum. aslinda sinbo bu konuda tutarli ama evdeki tartimizin iki dk arayla tartilmalarda birkac kilo farkli gosterim yaptigi oluyordu. ondan kalan bir aliskanlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?